מיכה, שתי השיטות מקובלות. עם תפיסה בצביטה יש לך יותר מרווח לכיוונון כי האום לא מבזבז אורך של הברגה שיכול היה להיות בפנים. בגלל זה גם משתמשים באום בעובי חצי ולא באום רגיל במידת האפשר. אום אגב אפשר לאבטח על ידי פיק של ריתוך .
Printable View
מיכה, שתי השיטות מקובלות. עם תפיסה בצביטה יש לך יותר מרווח לכיוונון כי האום לא מבזבז אורך של הברגה שיכול היה להיות בפנים. בגלל זה גם משתמשים באום בעובי חצי ולא באום רגיל במידת האפשר. אום אגב אפשר לאבטח על ידי פיק של ריתוך .
איזה מסרק הגה אתם שמים?
איזה יופי יאללה, נראה קומפקטי, מורן , מה האורך הכללי ומרווח הסרנים ?
מיכה
תעיף מבט בדף מספר 5 , מתואר הליך הבניה , החלקים , וההרכבה ,
לא יודע איך ההגה הולך להרגיש ולתפקד , האופציה של לקנות תמיד פתוחה! ( אולי אפילו דרכך!)
שלום חנן
מרווח הסרנים 2.85 , והאורך הכללי - מקצה הגלגל הקידמי עד לקצה הקשת האחורית שסוגרת את הזנב 3.75
הרכב בהחלט די קטן , ומאוד מסקרן איך הוא יתנהג ???????
יש הרבה יתרונות לרכב קטן וקל, החל מאפשרויות שינוע , איכסון וכ"ו ווכמובן קל יותר למכלולי ההנעה. יחד עם זאת לא תוכל לנסוע מאד מהר בגלל מרווח הסרנים הקצר יחסית. 120-130 קמ"ש יהיו לדעתי המקסימום . מעבר לזה הרכב יתחיל "לזרוק אבל אם תוכל לנסוע 100-110 לאורך זמן , אתה תיהנה מאד מאד.
חנן, מרווח הסרנים לא קטן במיוחד או בכלל - למעשה מורן בונה בול במידות האופייניות של רכב T1 4X4 - מרווח סרנים מקסימלי 2.90, רוחב מקסימלי 2.00, מנוע לפני מרכז הרכב, וגלגלים מקס. 32 אינץ' - ואתה לא יכול להגיד על הכלים האלו שהם לא יכולים לסוע מהר...
מורן תענוג לראות את ההתקדמות!
חנן גם אצל מורן המנוע קדמי מרכזי , אתה כנראה לא עוקב אחרי השירשור
מורן כייף לראות איך לאט לאט הרכב נבנה , ובצורה יפה וטובה .
עידו
נ.ב : חנן לא נעלמתי פשוט עברנו דירה לבית החדש שבנינו ולקח לנו שלושה שבועות להתחבר לאינטרנט כך שמסיבה זו לא הייתי באתר .
חנן שלום
בהחלט לא נכתב בצורה ברורה שהמנוע עובר להיות קידמי /מרכזי ,
האבולוציה שהרכב עבר מאז שנפתח השירשור היה מטורפת ,לקח לא מעט זמן עד שנסגר קונספט סופי , ומודה שדי קשה גם למי שעוקב אחרי
התקדמות הפרוייקט להבין מה הצעד הבה, איתכם הסליחה! ותודה לכול נותני הדעה!
נמרוד תודה ! יש כמה נתונים שקטגורית T1 דורשת שאני חורג מהם אבל כרגע אני ממשיך ,בעתיד אולי ישתנה
עידו תודה! מברוק על הבית החדש! ( הסדנא גם עברה דירה?)
באיחור של חודש בערך, סיימתי לרתך את השילדה ולהעמיד את הרכב על הרגלים.
והיום בפעם הראשונה הילדה יצאה מהגן !
בונא נראה טוב
איפה המנוע?
racerkabesa אתה מדבר על מנוע? מילא מנוע ברקסים אין אולי שיבנה פדלים כמו בבימבות של הילדים אחרת זה לא יסע.
אורי סימון
מורן כל הכבוד ובשעה טובה. אל תתיאש, זה לוקח שנים אבל בסוף זה קורה.
וחוץ מזה מה זה כל הקלמנטינות ? ברקע . יאללה שלח איזה ארגז לאילת (:
חנן תודה !
ארגז קלמנטינות על, ארגז חלקים מקארטק!!? הולך
רייסר ,
בהחלט איפה המנוע והגיר??
אורי
הברקסים בקרוב יתחילו להיבנות
היי מורן
נראה יפה מאוד, כל הכבוד.
רק נקודה קטנה לבדיקה......
שני האלכסונים האחוריים צריכים לצאת מהקשת הראשית בזוית הגדולה מ 30 מעלות ולא יותר מ 45 מעלות, וכן להגיע עד מאחורי קו הגלגלים האחוריים.
אצלך נראה לי כי לא כל התנאים הללו קיימים.
בדוק את הנושא עוד עכשיו כשעוד קל לך לתקן.
רפי
רפי תודה
מאיפה הם יוצאים הבנתי, את מה הם צרכים לעבור גם הבנתי , לאן הם מתחברים , לא הבנתי?
באיזה רכבים התנאים הללו כן קיימים?