תודה לדני השועל ולכל האינדיאנים,
אתם באמת שבט מיוחד,
וכמובן, כל הכבוד לראלי ארט על האירוח וההשקעה.
ואת הטיול תכוונו לפה:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=61349
סביון
Printable View
תודה לדני השועל ולכל האינדיאנים,
אתם באמת שבט מיוחד,
וכמובן, כל הכבוד לראלי ארט על האירוח וההשקעה.
ואת הטיול תכוונו לפה:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=61349
סביון
היה לי כיף גדול לפגוש את כל החברים מאחורי השמות, לא סתם אגדות!
תודה רבה לדני וליוסי ולחזי שעשו את הערב למעניין ומאורגן לתפארת "שבט האינדיאנים".
הבשרים, התוספות והחברים הנהדרים=פשוט ללקק את האצבעות.
כן ירבו מפגשים כאלו וטיולים משותפים.
רציתם אווירה, אוכל, חברים וג'יפים, קבלו את הלינק לכל הצילומים, "חם אש", יש ארבע עמודים בלינק המצורף.
המון תודות לערב מהנה וטעים
נתן
http://www.cincopa.com/mediasend/vie...d=AMEAMyad71_U
שועלינו כל הכבוד על היוזמה והארגון . היה נחמד לראות שהשבט על פלגיו השונים "מאחד" כוחות ,צדים ואוכלים יחד.
חזי סחטיין על הסדנה ועל הדרך שלך ! , תודה על האירוח .
מקווה שהענף ימשיך להתפתח ולצמוח ,כולנו נרוויח מכך.
ואולי יום אחד , בעתיד הקרוב (שנה מהיום,בשנות חזי} באמת נוכל להינות מזמינות חלקים,עלויות הגיוניות ,חוקיות בכביש ורישוי מוסדר בהתאם לתקינה בינלאומית ,
כל זאת מבלי להגר לאמריקה.
יוסי וסוררו מתי סוגרים לרשיון ? כולה מילוי טנק דלק ....
לסיכום אני מצטרף לקריאות האינדיאנים -
טיול, ט י ו ל , ט י ו ל ל ל . . .
גם אני מצטרף בחום לברכות !!!!
לדני על היוזמה,הארגון וקשירת הקשרים שהובילו לערב מוצלח שכזה !!!
וגם תודה על מצגת יפה שכללה את רוב אם לא כל חברי הפורום,
תודה ענקית לחזי המארח , שפתח בפנינו את שעריו והאיר את ענינו בנושאים הנוגעים לכולנו ,
השכלנו מההרצאה המעניינת שקיבלנו, וכולנו תקווה שעוד בימינו (...תוך שנה !) באמת יזוז משהו בנושא.
שמחתי לראות ולהכיר את חברי הפורום , בקיצור : היה אחלה עם המון טעם של עוד ......סטייק!
רוני
תודה רבה על הארגון.
היה כיף לפגוש את כולם.
סער
כל הכבוד לכל האינדיאנים
שאפו לדני על האירוע ,שמחתי להכיר את השבט מקרוב אחלה אנשים
תודה לחזי בצלאל על האירוח המקסים ועל ההרצאה שהששכילה אותנו מצטרף לכל הברכות והאיחולים קצת תמונות בנתיים
גלעד אבוהב
קובץ מצורף 53277קובץ מצורף 53278קובץ מצורף 53279קובץ מצורף 53280קובץ מצורף 53281קובץ מצורף 53282קובץ מצורף 53283קובץ מצורף 53284קובץ מצורף 53285קובץ מצורף 53286ים
קובץ מצורף 53276 קובץ מצורף 53287קובץ מצורף 53298קובץ מצורף 53300קובץ מצורף 53301קובץ מצורף 53288קובץ מצורף 53289קובץ מצורף 53290קובץ מצורף 53291קובץ מצורף 53292קובץ מצורף 53293קובץ מצורף 53294קובץ מצורף 53295קובץ מצורף 53296
מצטער שלא הגעתי. אבל המרחק, השעה המאוחרת והעייפות המצטברת, יחד עם ביטול ברגע האחרון של השותף למסע מהצפון, הכריעו נגד... :( בתשע בערב עוד התלבטתי, אבל הפנמתי שלנסוע לבד שעה וחצי כדי לשתות הרבה בירה זה התאבדות בדרך חזרה... ובשביל לשתות קולה אינדיאני אמיתי לא יוצא מהבית :D
אתה רואה... בסוף אני תמיד אוכל אותה [ אותם ] ...
כל פעם באים ל"נוח" אצלי במקרר , ונשארים,
אח"כ אני צריך למצוא פתרון לקבבים, סטייקים, פרגיות ומה לא ...
ת'אמת, היו אחלה קבבים. נעלמו היום למרגלות ההרודיון. לא נשאר אחד !!
מבטיח להזכיר אותם בכתבה על הטיול ... ולתת קרדיטים למי שהכין !
גלעד
הקבצים המצורפים לתמונות לא נפתחים מראה תקלה בקובץ, יש אפשרות לפרסם את התמונות בצורה שונה.
נמרוד
דני היה אחלה אירוע אחלה מפגש נהנינו מאוד ...חזי בהצלחה בהמשך :)
שבט האינדיאנים שלום
אני ממש חורג ממנהגי וממש כותב בפורום.
לא יכולתי להתאפק וגם כל השבוע הייתי באילת בכדי להכין את רכבי הדריפט לבדיקות הטכניות של הועדה הטכנית לקראת המירוץ. ולכן רק עכשיו ראיתי את התגובות שלכם.
לענייננו, כבוד הוא לי היה לארח אתכם בראלי ארט, היה לי העונג להכיר את כל אחד ואחד עם יצירת האומנות הפרטית שלו.
אני מודה שהתרשמתי מאוד מהידע המאוד עשיר בתחום של כלי הרכב מסוג שלכם .
אשמח מאוד לפגוש אותכם שוב , אם תזמינו אותנו למפגשים .......
לשירותכם תמיד,
חזי בצלאל