דבר עם רובינשטיין ששינה את שיטת הבחירות בשנות ה90. זוכרים שבחרתם רה"מ לחוד ומפלגה לחוד ? וזו לא הייתה הפעם הראשונה.
Printable View
דבר עם רובינשטיין ששינה את שיטת הבחירות בשנות ה90. זוכרים שבחרתם רה"מ לחוד ומפלגה לחוד ? וזו לא הייתה הפעם הראשונה.
שיטה בשבילי ,היא האנשים שבוחשים בה ומנצלים אותה לטוב ולרע.בעיקרון כל שיטה יכולה לעבוד מצויין עם מנהלים ראויים.
בתגובתו האחרונה מושיק צודק
אנחנו לא מאוחדים וזה חלום של כל מערכת שילטונית לנהל לעם שסוע את החיים
אנו במדינה שלנו מאוימים ע"י שכנינו
אנו במדינה מאוימים כלכלית
אנו במדינה מאוימים ממלחמת אחים שלא ירחק יום ואיזה צד קיצוני ירים נשק ולא אבן וקרש-רגע -עצרו עם התגובות
בפינוי הראשון של יצהר-הרים מישהו קרש היכה קצין מג"ב בצווארו ומאחור ושבר לו חוליה בעמוד השדרה הצאוורי-זה
לא רק מהעיתונות זה בן משפחתי
ואמחנו לא עם מאוחד
וגם צודק דרור-צריך לשנות את שיטת ניהול הממשל-לרסן את הבזבוז ולנהל משק אמיתי ולקעקע את פקידוני הבירוקרטיה באשר הם
לשם כך צריכה להיות ממשלה עם ראש ממשלה ישר הגון וצנוע
חלום באספמיה?אולי אך כדאי שהוא יתגשם
יוסי
זה שוב דיבורים
אפשר להתחיל בהתיחסות יותר רצינית ביום הבחירות
עם כל הדיבורים והטענות כשמגיע יום הבחירות שהוא היום הקריטי לכולם
מגיעים אולי 50% לבחור ואני משוכנע שזה גם יהיה אחד מאלה שהגיב פה נחרצות אבל
בדיוק היה בסקי או בענייני עבודה דחופים.
אתם רוצים לשנות תביאו 85-90% הצבעה אם לאנשים באמת כואב כמו שאתם משערים הם יגיעו
אם לא אתם כנראה לא מייצגים כל כך הרבה כמו שאתם חושבים.
מחאה של מחירי קוטג מחירי הדיור +הופעת אומן לא רלוונטית
אז תכבוש את הכנסת ביג דיל צריך למחרת ללכת לעבודה להוציא את הילד מהגן יש מפגש גיפולוג חייב להגיע למשחק פוקר ואתה לא מפסיד "מעושרות"..
רק אנשים שהגיעו באמת לתחתית (מצרים לוב סוריה)ואין להם ברירה יכולים להחליף שלטון דרך הרגלים אנחנו לא שם אנחנו רחוק מאד משם.
יש לנו שיטה טובה יותר אפשר בנעימות וללא בעיות מיוחדות להגיע לקלפי וזהו (זה גם יום חופש אפשר אח"כ ללכת לקניון לים מה שבא)
כל המערכת השילטונית פה דפוקה! צריך לעבוד כמו השיטה האמריקאית,
אדם במערכת הממשל שסרח - פשוט עף! ותראה איזה שינוי (לרעה) הביא איתו
חוסיין אובמה לאחר 8 שנות כהונה של ג'ורג' בוש הבן, שם כשמתחלף נשיא
משתנים הרבה דברים, פה שמתחלף ראש ממשלה צריך להתפלל לחסדי
שמים שהוא לא יהיה מטומטם מקודמו,
ואתם צודקים, אדם שמגיע לשלטון ללא פיקוח וללא בקרה פשוט הופך את עורו,
ביבי שהיה אדם ימני, פתאום נראה לי כמו שמאלן, (וכן אני ימני מאוד) השיטה פה
דפוקה! גם הממשל מתנהל על פי צליל חלילו של התקשורת, (השמאלנית קיצונית יש לציין)
אז לא משנה עם בחרת ימין, שמאל, או קדימה, כולם בממשל בסוף נעים ע"פ התקשורת,
ולמה? כי את התקשורת הם שומעים! את העם לא!
ויש פה דמוקרטיה, אבל היא דמוקרטיית דמה, לא מציאותית, ולא מחוברת למציאות!
אם הייתה פה דמוקרטיה היית רואה אנשים מתחלפים במצע הפוליטי, ולא היית רואה
את אותם אנשים בתחלופת תפקידים, השלטון צריך אנשים צעירים, עם ראש צלול,
ולא את אותם חלאות שנמצאים כל חייהם בפוליטיקה ואינם מתחלפים (פואד, ברק, פרס ויש עוד) .
וכל זה מתחיל מ-300 מצלמות מהירות, ואחר כך הגדלת סכום הפיצוי על "לשון הרע", ואחר כך מכשירי GPS במכוניות למדידת קילומטראז' נסיעה, ואחר כך מצלמות ניטור ברחובות, ובסוף אולי גם השתלת צ'יפ בצוואר של כל אחד, כמו שמכניסים לכלבים, שישדר למוקד מיוחד כל מילה שלך, ותוכנה מיוחדת תדע לזהות מילים "חריגות" כדי שיוכלו להטיל עליך קנס או אפילו לעצור אותך אם דיברת לא יפה על הממשלה... זה נראה כמו תסריט אימים מסרט מד"ב אפוקליפטי אבל בקצב החקיקה אנטי-דמוקרטית הנוכחית זה עוד מעט כאן - מושיק, אני ממליץ לך על סרט מד"ב מצויין שמעורר הרבה מחשבות בנושא הזה - "דו"ח מיוחד" עם טום קרוז, מאד מומלץ.
עאלק דמוקרטיה.נראה את כל החכמולוגים משנים את "השיטה" בבחירות הדמוחרטיות (לא טעות כתיב)
http://www.youtube.com/watch?v=8YXSr...fdJh1tZRUldKJm
תראה איך אתה מתבטא נגד השלטון ועדיין לא עשו לך כלום ... אתה חי בסרט
להטיל אימה זה "פטנט שעבר זמנו" אתה רוצה לשלוט להשפיע לקבוע תביא אלטרנטיבה אופטימית
כמו בכל דבר "הציפיות מגשימות את עצמן" תחשוב אופטימי יהיה אופטימי .
בכל קנה מידה עולמי חופש הביטוי פה הוא אבסולוטי ואל תנסה להביא לי דוגמאות הפוכות יש כאלה אבל הם שוליות לחלוטין.
השלטון פה כורע תחת נטל כמעט בלתי אפשרי בניהול מדינה מסובכת להפליא , אתה חושב שיש לו זמן לרקוח מזימות מעקב.?
השלטון צריך להתמודד עם כמעט 35 אחוז מהציבור שלמעשה לא משלם מיסים באופן חוקי ועדיין לתת שרות לכולם.
אנחנו (יש חריגים) מדינה של אזרחים תחמנים בני תחמנים ויש מלחמה מתמדת בין גורמי שלטון לאזרחים שרוצים להתחמק
כמעט מכל דבר (ממצלמות מהירות,מתשלום מס מתשלום מכס מחריגות בניה ..הכל)
לא מזמן עשו ביישוב שאני גר סקר בניה ב 75% מהבתים בישוב היו חריגות בניה.
השלטון מחזיר מלחמה זה הכל . אין לו ברירה הוא צריך לממן את השרות שאנחנו מקבלים
כל שלטון מטבעו הוא מושחת (אין שלטון שאין בו שחיתות זה לא טבעי) אני לא חושב שאצלנו השחיתות היא חריגה . היא נסבלת
אפשר לחיות איתה.
תתחיל בזה שהסקר שהראה שרק 50 אחוז מציבור הבוחרים באמת הלך לבחור, הראה גם את הסיבה לכך - אי אמון בנבחרים וביכולת שלהם לשנות. קרי, אלה שבשלטון הצליחו בתכניתם (גם אם היא לא רשמית) ועכשיו המטבע עובר מכיס אחד לכיס האחר, או במקרה הזה הראש מוחלף בראש זהה.
ואת דרור לא יכלאו ולא יתבעו כי הוא כותב באיזה פורום. מקסימום ינסו לזייף איזה ראיון עבודה איתו בנסיון לגשש אחר מניעיו האמיתיים וגם זה אחרי עבודת מחקר מעמיקה בהנחה ויסיקו שהוא אכן מהווה איום, כמו שעושים לאנשי ימין ושמאל קיצוניים במסגרת ש.ב. . אם הוא היה כותב את הדברים שלו בעיתונות הפומבית ולא במגזין שטח אינטרנטי "קטן יחסית" אז אולי מישהו היה חושב על לתבוע או לפחות היו מגיעים לעורך הראשי ונותנים לו בראש.
למה למי יש לך כאן כבר להצביע?
כולם אותו חרא! אז אתה מצביע למי שהכי משקף את דעתך הפוליטית ובסוף גם הוא שובר שאמלה עבור כסת"חים של התקשורת
תצביע למרזל... יש לו מספיק שולים בשביל לשבור שמאלה ועדין לא לעבור לנתיב הנגדי
הבעיה שאת מרזל פסלו ואת רע"מ - תע"ל בג"צ התיר,