תגובה: שיפוץ ושיקום cj8 scrambler
הבנתי ,קיבלתי ¡
תוחלף הצנרת לאלתר ¡¡¡
תודה
היום נרכשה צנרת פלדה של ברקסים .
צינור אחד בקוטר "3/8 , וצינור החזרים בקוטר "1/4 .
האמת שהצנרת הזו קשיחה משמעותי מהצנרת נחושת של המזגנים , אבל מצד שני היא גם ניתנת לכיפוף ולהתאמה לתחתית הגיפ .
לא הייתי רוצה "לשחק" עם נושא הדלק , ולכן שמעתי בהמלצת אשר , מחר בלי נדר נתקין א הצנרת החדשה .
היכן למקם את המשאבה החשמלית לדעתכם ?
היצרן אומר מתחת לגובה מיכל הדלק , אז זה אומר על השילדה , אבל כמה רחוק מהמיכל , זו השאלה ?
באיזור גשר הגיר היא גם תהיה מוגנת , האם שם טוב ?
תודה
עם זו משאבה של בוש אז כמה שיותר קרוב למיכל .
עידו
לא מכיר אבל ליצרן בטוח יש הוראות התקנה , כולל קטרים של צנרת אורך בין המיכל למשאבה וכו' .
עידו
מאחר והתקנתי ראש סופה + קאמשפט סופה , אז המשאבה המכאנית לא יכולה לתפקד , מכיוון שלגל הזיזים של הסופה חסרה הפיקה שמפעילה את המשאבה המכאנית .
ולכן צריך לעבור למשאבה חשמלית . בהתחלה חשבתי לרכוש גל זיזים מ - comp cam (זו חברה ידוע לייצור גלי זיזים בארה"ב ). אבל בהרבה פורומים בחו"ל יש תלונות על איכות החומרים שלהם בטענה שהאיכות ירודה , והפיקות נאכלות די מהר . לבסוף החלטתי ללכת על גל זיזים של סופה מקורי ואיכותי .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו לוריה
לא מכיר אבל ליצרן בטוח יש הוראות התקנה , כולל קטרים של צנרת אורך בין המיכל למשאבה וכו' .
עידו
כן יש הוראות התקנה , אבל הם לא מציינים את המיקום המועדף , הם רק מציינים שהיא צריכה להיות נמוכה יותר מריצפת מיכל הדלק .
בכל מקרה אני אחפש ברשת אופציות להתקנה .
תעשה חיפוש על הפירמה הזו , המשאבות תוצרת ארה"ב ונחשבות לסוסי עבודה ללא רעש וללא התחממות .
המיקום הטוב ביותר למשאבה הוא בתוך המיכל, גם שאיבה קלה יותר למשאבה וגם קירור למשאבה עצמה.
בCJ אין נקודה הנמוכה ממיכל הדלק, כל אפשרות תהיה פשרה.
בכל מקרה, המשאבה צריכה להיות קרוב למיכל ככל שניתן, עם פילטר פשוט עם ספיקה גבוהה לפני. וגם פילטר של הזרקת דלק אחרי, משום יכולת סינון גבוה יותר, של צ'ירוקי למשל.
ד"א, החוזר צריך להיות כ8 ממ, 5/16 אינץ'.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
riko
כן יש הוראות התקנה , אבל הם לא מציינים את המיקום המועדף , הם רק מציינים שהיא צריכה להיות נמוכה יותר מריצפת מיכל הדלק .
בכל מקרה אני אחפש ברשת אופציות להתקנה .
תעשה חיפוש על הפירמה הזו , המשאבות תוצרת ארה"ב ונחשבות לסוסי עבודה ללא רעש וללא התחממות .
נכנסתי לאתר שלהם , אבל מכוון שאין לי את מספר המשאבה אז זה לא באמת עוזר .
עידו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
coas
המיקום הטוב ביותר למשאבה הוא בתוך המיכל, גם שאיבה קלה יותר למשאבה וגם קירור למשאבה עצמה.
בCJ אין נקודה הנמוכה ממיכל הדלק, כל אפשרות תהיה פשרה.
זה בהחלט עדיף אבל השאלה עם זו משאבה שיכולה להיות טבולה .
עידו
לא , זו לא משאבה מהסוג שיכולה להיות טבולה , זו משאבה חיצונית , אומנם איכותית אבל יבשה .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
riko
תודה על ההארות .
בעיקרון בבדיקה שעשיתי לגבי פלג מספר 1 , אז לאחר מתיחת הרצועה של המזגן ( שעוברת מפולי קראנק לפולי משאבת מים לפולי מזגן) יהיה מספיק מקום להוצאת הפלאג
וכמו כן מקום לכובע של חוט הפלאג .
לעבור לחגורת pk היה מצריך ממני לשנות את משאבת ההגה , משאבת המים , פולי קראנק , פולי אלטרנטור ופולי מזגן . בנוסף רכישה של מותחנים , מה גם שאם עוברים לרכיבים של סופה כל הפולים נעים במגמה קצת קדימה , ולכן צריך לבנות הכל מחדש .
אין לי בעיה להישאר עם רצועות ה- v , ולא לבצע את כל השינויים שהזכרתי למעלה .
בתמונות לעולם אי אפשר לדעת אם ה- line up מדוייק , מפני שעם המצלמה תמיד יש זוייות שמשנות את מיקום הפריטים במרחב , במיוחד אם צילמתי את זה כשהטלפון נמצא בזויות משונות . בבדיקה עם הרצועות בכל מונח במקום וה- line up מדוייק על העשיריות .
צריך לקחת בחשבון שהאלטרנטור מכוון להתחבר לחריץ הפנימי של הפולי של מדחס המזגן , והצד החיצוני של פולי המזגן מתחבר למשאבת המים .
אולי זה יסביר את הסטייה , שאתה רואה .
. אם זה לא היה כך תאמין לי לא הייתי נח עד לרגע זה .
שוב תודה , ואשמח להארות נוספות אם יש , הרי שרק כך אפשר להישתפר ......
ניתן לבדוק את זה בקלות עם מציין לייזר.
איך , עם מציין לייזר ? היכן להניח אותו , ולהיכן להצביע ?
תודה