אוקיי תודה רבה על העזרה
Printable View
אוקיי תודה רבה על העזרה
יש מכס על רכב ב400$ מאיביי?
זה עצוב שהגענו למצב הזה - אבל זה ממש אידיוטי לרכוש חלקים מכל סוג שהוא לתחביב הזה בארץ.
היצע החלקים והשיפורים לזחלנים כמעט אפסי והמחירים בשמיים מהסיבות הידועות.
כלל ברזל - לא קונים כלום אבל כלום בארץ! יש הכל באיביי.
רשמית, עד 75$ כולל המשלוח, אין מכס.
על פריט של 400$ תשלם גם דמי משלוח לא קטנים ועל הכל גם מכס, מע"מ, מס עננים ושאר זנבות שיכולים להגיע ל-50%... מדינת גנבים כבר אמרתי פעם? (מישהו צריך לממן את הבונוס בגובה ארבע משכורות!!!! שעובדי רשות השידור למשל מקבלים עכשיו... או את הפטורים ממיסים של חברת טבע למשל)
תודה
כמה יצא לי בסופו של דבר?
הכלי עצמו-324$
משלוח-63$
מכס-?
מעמ-?
חישוב גס מאוד: 50% בערך על 387$ (מחיר הפריט+משלוח) = 193.5$. זאת אומרת, אצלך בבית אחרי ששילמת בערך 580$. זה לא מדויק על הסנט אלא פלוס מינוס ויכול להיות שאני טועה... אל תתפוס אותי על אחוזים בודדים.
אם אתה שואל אותי, עדיין כדאי.
זה בטוח יעלה בערך ככה?
או שלא תמיד מתייחסים לזה במכס?
אתה שואל אותי כאילו אני עובד במכס... תגיד תודה שזה לא חלקי רכב בטיחותיים ואז היית צריך גם אישור מאדןן ברדה במשרד התחבורה...
היייי גם אני נפלתי לעינין הזה לפני בערך 3 חודשים קניתי losi 5 לבת שלי כלי מגניב מאוד גדול די מהיר ואם יש איזה מיפגש בעינין אשמח להגיע
בואו נראה... יום שישי, צהריים, בעוד שבועיים ויום (24.5), איזור בן שמן... נמצא לנו מסלעה חדשה.
יש לכולם מספיק זמן לשפצר את הקרולרים שלהם, אם יש לכם חברים שגם בעניין, תיידעו אותם. כמה יותר זחלנים בשטח, ככה יותר מגניב...
וכמובן - יהיה כנראה חם, אז להתארגן על הרבה שתייה קרה, בירות ונישנושים.
אני מזכיר שאני מביא מדבקות ג'יפולוג קטנות לכולם.
אם עדיין לא הזמנת מחו״ל, תחשוב שוב, המכונית מגיעה עם שלט רדיו וכשאני קניתי עצרו להם את המשלוח והם נאלצו להחליף את כל המשדרים.
דבר עם רוק סוליד, המחיר שם סביר ביחס לחו״ל (אם לוקחים בחשבון משלוח ומיסים כמובן).
סער
אתם טועים ומטעים!
אם מיובא מארה"ב אז אין שום מכס.
על מכונית צעצוע אין גם מס קנייה
יש רק מע"מ. אצלי על עסקה של 400 דולר בערך שלמתי 232 ש"ח מע"מ.
מה שכן, תבקשו שבתיאור המוצר ירשמו TOY CAR, אצלי היה כתוב משהו אחר והמלה היחידה המובנת היה RADIO אז חטפתי מיסים של רדיו (מס קנייה+מע"מ). בבירור טלפוני הם הודו שכנראה נפלה שגיאה ואחרי ששלחתי להם חשבונית שבה היה כתוב שזה מכונית צעצוע, הם שלחו לי דרישת תשלום חדשה ומתוקנת ועם זה שחררתי את המכונית מהדואר.
לא כל כך הבנתי
הרכב כן מארה"ב....אז אין מכס ומע"מ?
איו מכס בגלל שמארה"ב
איו מס קנייה כי זה צעצוע
יש מע"מ כי זה ישראל
אוקיי תודה
זה יוצא טיפה יקר...
יש המלצות על משהו יותר זול?
יש מבצע של 299 דולר ללוסי נייטקרולר RTR. לדעתי אחלה של כלי למי שרוצה עבירות נטו (מאוד איטי בנסיעה) ולא רוצה להשקיע בנעילות וכדומה. אבל שוב, זה לא ROCK RACER אלא ROCK CRAWLER. עבירות מעולה אבל איטי לאללה.
איפה יש מבצע?
איביי, חפש LOSI NIGHT CRAWLER
לדוגמא:
http://www.ebay.com/itm/Team-Losi-1-...item35c74715cd
דרור, זה ראית ?
http://www.youtube.com/watch?v=LHzRnQHBKCw