3000 דו״חות ב-2012
500 ש״ח כל דו״ח
1.5 מליון ש״ח....
Printable View
אני הולך לייצג את עצמי בלבד בדעה שלי.
אני מאד בעד הרשות ומוקיר את פעולתה.
את ההכרות עם הפקחים התחלתי עוד בצבא ובהמשך בתור חקלאי.
הפקחים (לפחות אלו שהכרתי, והכרתי לא מעט) עושים עבודת קודש לא קלה, ואחוז העבודה שלהם העוסק ב "התנכלות" למטיילים היא קטנה מאד.
בתור חקלאי (לשעבר), יצא לי גם להציב שערים בשיתוף עם הרשות ובתיאומה. לא יודע אם זה היה חוקי או לא כי בתור עובד שחור אתה לא ניגש למשרדי הממשלה ועורכי דין אתה פוגש רק אחרי שתפסת בטעות גנב בשטח (התביעה היא כמובן נגדך) , אבל במשוואה שלי הפרנסה של החקלאי קצת יותר חשובה מזה שמר ישראל ישראלי יוכל לנסוע עם הג'יפ שלו עד למעיין, ובדרך להשאיר גדרות פתוחות ולגרום לנזק של עשרות ומאות אלפי שקלים, מאשר ללכת חמש דקות ברגל.
נכון שיש הרבה מאד מטיילים ששומרים על הכללים, מנקים אחריהם וכו'... אבל תתפלאו לגלות כמה לא. זה נכון שבניתוח קר, זאת חוצפה של חקלאים לסגור צירים, אבל אחרי שתעמדו אפילו פעם אחת במקומם (דמיינו כמה כסף צריך לשלם למשפחה שנהרג לה ילד בגלל שפרה שלכם יצאה לכביש דרך שער פתוח שלא לדבר על התחושת האחריות שיש לכם), גם אתם תחסמו צירים.
כשאתה נוסע על ציר, אתה נתקל במטיילים שאיתך (ואם אתה נורמטיבי, סביר להניח שגם הם). מקסימום תתקל בחבורות מטיילים במפגש אקראי על הציר.
כשאתה חי ועובד באותו מקום, אתה נתקל בכל סוגי האוכלוסיה, וכאן התמונה הרבה פחות ורודה. לצערי אי אפשר לחלק מפתחות רק ל"מטיילים הטובים".
אם זה היה תלוי בי, מבחינתי שכל המדינה תהיה שמורת טבע.
לגבי אלדד, היוזמה שלו ברוכה ודי ברור לי שאלא אם כן ישימו מטעם הרשות גיק מחשבים שיגלוש בפורום וזה יהיה עיסוקו (וגם תחום העניין שלו), לא תקבלו את התשובות במהירות ובבהירות שאתם מוצאים כראויה. אל תשכחו שאנחנו רשומים באתר כי מעבר לתחום הג'יפאות, יש לנו גם צורך בשיתוף או אלוהים יודע מה שגורם לנו לכתוב ולהגיב כאן, בעוד אלדד עושה את מתוך הבנה שזה צורך (הניסוח קצת מעורפל אבל הכוונה היא שאם הגלישה בפורום לא באה מתוכך אתה לא תשב עליו משך שעות כל יום)
זוהי דעתי, אתם רשאים לסקול אותי עכשיו.
אני אוסף אבנים.
חכה חכה...
איל ברצינות, הסוגיה שהעלת לא קשורה לנושא השרשור. שטח מרעה אינו שמורת טבע.
אפשר לפתוח עליו דיון נפרד אם בא לך.
תראה, אני לא מחובבי הנסיעה על חוף הים. אני גם לא מחבב בלשון המעטה את חופי הים התיכון.
אבל, העליהום הזה, ו"המאבק הבלתי מתפשר " הזה, מיותר, ותמוה. ולמה ? בכל פינה, בכל חוף מוגדר עובר טרקטור, ומשמיד את כל הצבים / ביציהם/ אחותם ודודתם. כולל את מאגרי המזון מן הצומח, וגם את הטורפים שאוכלים את הביצים הללו. ולאף אחד זה לא מפריע. למה ? כי זה טרקטור מיוחד של העירייה שנוסע בלילה ולא רואים אותו ?
או בגלל שיש לו גלגלים גדולים שלא גורמים נזק ?
מה הבעיה להקצות פינת חוף לגיפאים ?
יש חוף לצבים, יש חוף לגולשי גלים, יש חוף לגלשני רוח, יש אפילו חוף לחובבי אופנועי ים וליאכטות.
רק ליונים אין חוף... אופס ... זה מבדיחה אחרת...
רק לג'יפאים אין חוף ...
מסימני הגיל...
http://www.parks.org.il/ParksAndRese...D7%9D-2013.pdf
שימו לב בתחתית הרשימה,שמורות שנוספו בתחילת החודש.
בועז,
שמורת ג׳רזי מופיעה ברשימה.
ואם כבר בחופים עסקינן, עניין קטן שמטריד אותי. יותר מפעם אחת יצא לי לחזות בטנדר ירוק למהדרין נוסע על חוף הים לאורכו ולעיתים אף מרטיב מעט את צמיגיו על קו החוף. כל זאת בשעות בוקר מוקדמות ביותר כשאין מה ואת מי לאכוף ולאורך קו חוף הנמצא בתוך עיר!! כאשר רוחב כל רצועת החוף אינו עולה על 70 מ' והוא מתוחם ע"י [שומו שמיים] כביש אספלט (בחלקו אף חומה ומדרכה להולכי רגל).
יועילו נא נציגי הרשות ויאירו את עיני -
1)מה דורש סוג כזה של אכיפה?
2)האם הצי הירוק מצויד בצמיגים מיוחדים אשר אינם משאירים קוליסים או דורסים צבי ים מסכנים?
3)בהנחה שמדובר ביוזמה פרטית [מקווה מאוד שלא] הנמנעת מכולנו ע"פ חוק - האם פקח כזה נקנס ע"פ חוק? [תחושת בטן אומרת שאני יודע את התשובה לשאלה הזאת....]
מצפה לתשובה [שכנראה לא תגיע]
אורן המשתומם
רק לשם הבהרה, אינני נציג רט"ג בפורום.
עצם עבודתי ברט"ג אשמח לתרום לפורום מניסיוני ומהידע האישי שלי לדיון עינייני, בנוסף גם לא איימתי עליך בתביעה אדון בועז רק להזכיר לך שמטרת הדיון היא טובת הכלל ועניינית.
לכן אם יש לך האשמה ספיציפית נשמח כג'יפאים/אזרחים אם תעלה אותה בכתב תפנה אותה לתלונות הציבור ברט"ג ותשתף את כולנו בתגובה/במענה כמו שכבר עשה פה חבר פורום.
לגבי השאלות שנשאלו ולא קיבלו מענה אני כמוכם גם מקווה שאלדד ימצא זמן להשיב עליהם בצורה מקיפה ומלאה.
וכמוכם, הינני אזרח במדינה, ולא מדיר עיני מחוסר הצדק שקורה פה , השחיתויות והכיוון הכללי שהמדינה שלנו צועדת אליה, אינני עיוור ומבין כמה קל לשנוא את הממסד.
הינני עובד ציבור, משרת ציבור מתוך תחושה של איכפתיות נטו, כלפי הסביבה והמקום שגדלתי בו. וגם מתוך תחושת חוסר אונים שהמדינה שלי הולכת לכיוון פשיטת רגל.
ולגבי כל שאר הטענות לגבי נסיעת החופים או התנכלות שלנו הפפקחים או אף הכתבה שהתפרסמה לאחרונה ב-ynet תרשו לי להגיב בצורה כוללת על כל הטענות האלו:
*רוב העבירות מניסיוני של מטיילים נובעות קודם כל מחוסר מודעות ולא מרוע חלילה.
*רוב האזרחים לא מטיילים באחריות.
*לשירות בצה"ל אין רלוונטית לנושא עבירות על החוק אז תפסיקו להעלות את זה. (זה כמו שאני אאכוף רק מול תלמידי ישיבה שפוקדים את הנופרים).
*רוב האזרחים לא אוהבים לקבל דו"ח/ פניית פרסה/חסימת שביל איסור כזה או אחר וגם כשיראו את השלט ימשיכו כאילו לא ראו ויעדיפו להתווכח על כך שלא ראו את השלט ולספר אלף סיפורי לילה ולילה העיקר לא לקבל דו"ח , מה קרה להודות בעבירה ולקחת את האחריות על כך?! אני נוטה במקרה כזה אגב לתת אזהרה ולמי שלא משתף פעולה ומזלזל באינטילגנציה שלנו לכתוב את הדו"ח. אגב, מעבר בפרצה של בולדרים... זה לא מעבר... זאת פירצה של חסימה, ולעבור על תלולית זה גם לא שביל מסומן..
*במדינת ישראל אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש.
*אני כפקח מחוייב להפעיל שיקול דעת תמיד.
*בעבודתי אני מותקף מילולית,פיזית אפילו לאחר שעות העבודה בדרכי הביתה.
*כך גם שוטרים ועובדי מדינה רבים ואף אחד לא מקבלאת הגיבוי המגיע לו ממערכת בתי המשפט .
מתוך כל מה שכתבתי נוצר מצב שמקשה עלינו את העבודה, דוגמא לכ היא אגב הכתבה שפירסמתם שגם כותרתה מדברת על כך שהותקף שוטר.
אז כיצד תשיג הרתעה או כיצד תצפה שפקח יעשה את עבודתו אם לא ירד עם ניידת לחוף? בטח ברגל ירוץ ביולי אוגוסט בין ישראלים זועמים... וכשירוץ טרקטורון וינסה לדרוס את הפקח או אזרח הוא בטח ירוץ אחריו רגלית נכון???
לגבי חוק איסור נסיעה בחופי הים, 100 מטר מקו הים.
כן טרקטורים חורשים בשעות הבוקר המוקדמות חופים מוכרזים, כחלק משמירת על הניקיון ונוחיות האדם שבא לחוף.
כן בחודשי יולי אוגוסט בכל חופי הארץ מתבצעות ע"י פקחי רט"ג סריקות בחופשי הים מאור ראשון עד שעות הצהריים באיתור קנים של צבות שעלו להטיל בשעות הלילה.
ולא הם לא דורסים צבים ובעלי חיים, וכן מותר להם לנוע ע"פ חוק לביצוע עבודת קודש זו וגם כדי לבצע אכיפה, בעוד שלך האזרח אסור.
זה המצב. אתה רוצה שהם ירחסו מעל החול? אתה רוצה שהם יסרקו עשרות ק"מ של רצועות חוף רגלית? אתה רוצה שיעתיקו קנים וילכו עם צידניות של ביצי צבי הים ברגל יחפרו קנים ויעתיקו אותם בשעות החום של יולי אוגוסט בחול תחוח לעומק של מטר ואף יותר...והכל ברגל? צא מהסרט אנחנו בני אדם עם יכולת מוגבלת לעבוד סביב השעון.
הסכנה בדריסה היא יותר לאחר בקיעת הצבים מהקן, לכן אנחנו מעתיקים אותם.
והחוק אינו של רשות הטבע הוא חוק של משרד הפנים שבא להגן עליך ועל ילדיך לאחר שהיו מספר מקרי דריסה ומוות.
מה שמחזיר אותי לעובדה שאין לרוב הציבור מודעות לשמירת טבע או בכלל בחוק.
למה שאני אקנס אם מותר לבצע את העבודה בחוף הים?!
ובועז עובדה לכך שאינך מכיר את החוק, מאיפה קבעת ששטחי חקלאות לא נמצאים לפעמים בתוך שמורות או גנים לאומיים?! ועוד איך שכן.
אגב יוסי,
אתה צודק, הלוואי והיה חוף לגיפאים.
1. מעולם לא הייתה בקש מסודרת/מחאה/דרישה לעירייה או לרשות כזאת או אחרת.
2. בימינו אני סקפטי כבר אם זה יקרה.
3. עם כמות האלימות והטינופת שחוף כזה יביא אני כנראה לא יפקוד אותו.
תודה e-Pit@m
אני מעריך את תשובתך הישירה והכנה
האם, כפקח (לא כדובר הרט״ג), אתה מודע לכך שיש עמימות בנושא גבולות הגיזרה של שמורות/שבילים/מסלולים ?
ככל הנראה ראית פקח שעוסק בסקר צבי ים , כלומר מנסה בשעת בוקר מוקדמת לזהות עקבות עליה מהים לחוף וסימני הטלה של צבת ים אשר עלתה בלילה להטיל את ביציה. הפקחים סורקים באדיקות את כל חופי הים התיכון מדי בוקר מחודש מאי ועד ספטמבר , הסריקה נעשית בשעות הבוקר המוקדמות כדי למנוע מצב שבו יעלה רכב על הקן ויפוצץ את הביצים. הביצים מועברות לחוות קינון מוגנת ולאחר הבקיעה משוחררים הצבונים לים כחלק מפרוייקט שימור בינ"ל בים התיכון. אגב, חלק מהצבות ממושדרות וניתן לעקוב אחר תנועתן. ממליץ בחם על ביקור במרכז ההצלה לצבי ים במכמורת.
מקווה שעניתי לך אורן
אלדד
נתחיל מהסוף להתחלה,
3. אתה אוליי לא תפקוד, זו החלטה שלך. אני חולק עליך לגבי הנקיון שלו. תתפלא כמה אנשים מודעים ודואגים לנקיון בטיולים שאני מוציא. [ ואני מכליל במקרה הזה לשאר המטיילים, מי שלא נוהג כך , הוא מיעוט ] ואני בטוח שאני ממש לא לבד בזה. השיא היה כשהתחילו להשיג אותי ולהתחרות מי אוסף יותר לכלוך במהלך הטיול...
2. מסכים איתך
1. ניסיתי להגיש לעריית ראש העין... לא מצאתי איפה ...
ועכשו לשאר הדברים שכתבת, הקו שעובר כחוט השני בדבריך הוא שפקחים, נמצאים מעל לחוק. ופה שורש הרע. לטעמי כמובן. כי לדעתי, הם לא.
אם החוק קובע שאסורה תנועת כלי רכב בקו 100 מ' מקו המים, אזי היא אסורה לכולם. ואם פקח עושה הנחות לעצמו כי אינו יכול ללכת עשרות מטרים בחום יולי אוג' אז גם בחור עם טרקטורון יכול.
אהה, אני שומע מחאה ? החוק לא תקין ? אני מסכים לגמרי. החוק הזה כתוב דפוק. ודורש שכתוב, כמו שהוא דורש הקצאה של חוף לג'יפאים... הוא הרי נכתב כלאחר יד, מתוך כוונה להתמודד עם תופעה מכוערת של השתוללות של רכבים / טרקטורונים בכלל. ובחוף הים בפרט.
ואגב, לא היה בו צורך כלל אילולא היו אוכפים את חוקי המדינה כמו שראוי היה לעשות וחוסכים עוד חיי אדם על הדרך. כי רכבים משתוללים אינה תופעה של חוף הים בלבד.
כתבת מספר הערות כוללניות בראשית דבריך, ואני חייב לומר ש"כל הפוסל , במומו פוסל".
מי אחראי ללמד את עם ישראל, כולו על חלקיו המשרתים בצבא, ועל כאלה שלא, איך לטייל תוך שמירה על ערכי הטבע? מי אם לא הרט"ג? כמה פעילויות כאלה עשית בשנה האחרונה ? האם פנית לתיכון בגין, לבקש שעה להרצאה לפני הקיץ עם כתות י' - י"ב ולהסביר להם מהי המשמעות של רחצה בבריכת הנופרים , מה הנזק שנגרם, ולמה אתם אוסרים על הרחצה? תתפלא כמה "דיילים" תוכל לגייס שם. ואם לא תמצא אוזן קשבת בהנהלה , אנא , פנה אליי.
יש אין ספור של פעילויות שיש / צריך / וראוי שהרשות תעסוק בהם, וזאת הרבה לפני שנוחתים על קבוצה של רוחצים בבריכה ומסלקים אותם מהבריכה. בחינוך ובהדרכה מוקדמת , תשיג יותר. האמן לי.
ואני נתפש לנושא הבריכה , רק כדוגמא. אני ממש לא מעביר עליך ביקורת אישית בעניין.
אני חושב בניגוד גמור לדעת הרט"ג והנהגתה [ לפחות ככה אני מקבל את הרושם ממפגשים שהיו לי] שהדרך להעביר את המסר של "איך מטיילים נכון", בלי לפגוע בערכי טבע, היא לא דרך מניעת טיולים, אלא דווקא בלטייל בצורה מבוקרת, עם הדרכה עם הסבר, עם גישה של לבוא עם הפנים למטייל ולא להראות שהמטייל הוא נגע זר, מפריע ומטריד את הפקחים באיזור.
ואגב, הדרך לשם, היא דרך מדריכי הטיולים. וראה זה פלא, לא היה מפגש אחד של רט"ג - מדריכי טיולים שהמסר הזה התקבל. וחבל.
נושא אחרון - אלימות כלפי פקחים. תופעה חמורה, מכוערת ומגעילה. אני מאחל לכם שתצליחו למגר אותה מתוכנו. ומהר ככל האפשר.
שיהיה קיץ קריר מלא טיולים ... בלי דוחות.
sos4u אני לא חושב שתפקיד הפקח לחנך כמו שלא תפקיד השוטר לחנך.
כמו הרבה תחומים גם את תחום החינוך לשמירת טבע המדינה זונחת ומי שממלא את החלל אלו גופים אזרחים.
יתקנו אותי אלדד ואורי אם אני טועה, אבל הרשות לא מפעילה שום מערך הדרכה מחוץ לשמורות וגנים בתשלום.
מי שמחנך בבתי ספר אלו המל"שים של החברה להגנת הטבע וגופים מקבילים אחרים.
אני כן מאמין שזה אמור להיות חלק מתפקיד הרשות, אבל זה לא חלק מתפקיד הפקח.
אני בהחלט מתנגד למעבר על סוללות (כן אורי כמו שתפסת חבר שלי עושה) או בין חסימות, אבל מצד שני בתאי שטח רבים לא ניתן לנוע יותר מכמה דקות בלי להיתקל בחסימה כזו.
מי כמוני מבין את הצורך של חקלאים לחסום צירים, אני גם מבין שיש צורך לחסום צירים למען רוכבי אופנים והוכלי רגל (כרוכב והולך).
אבל יש צורך גם בציר נעים ויפה לאורך הירקון מהמקורות ועד לתל אביב שלרכב (שטח) יהיה כיף לנוע בו. (
יוסי אני ממהר לעבודה אבל מאוד מעוניין להגיב לכן אגיב בקצרה.
לא יתווכח איתך לגבי הזבל רק אציין
שלמרות שאינני מטייל כמעט אני כבר שלוש שנים עובד בשטח שבין נחל שילה לירקון ורואה כמויות של מטיילים מכל שכבות האוכלוסיה. חד וחלק הרוב הכל של מטיילים לא אוספים את הפסולת שלהם.
אגב רוב הגיפאים דווקא כן , אבל לא כל המטיילים גיפאים.
שנית החוק כן מתיר לפקחים לנסוע בחוף הים למילוי עבודתם.
לא תראה פקח עם משפחתו וחבריו פותח זולה בחוף. ואם נתקלת תדווח!
ואם לנסוע ביוף לצורך אכיפה זה נראה לך הנחה אז אין לי מה לשכנע אותך.
דבר שלישי.
אני אישית עבדתע עשרות פעמים פעילויות עם הקהילה.
פרויקט שהיה אמור לצאת עם ביס בגין לא יצא לפועל לצערי בגלל איחור בלוז מצד העירייה.
אבל חטיבת גוונים וביס אוהל שרה וביס נופים בוודאי שכן ולא פעם אחת. גם הרצאות בכיתה וגם עבודות בשטח.
לגבי הנופרים.
התחלתי בשנה שלמה של הסברה. שנה שלמה של אזהרות . ושנה שלמה של דוחות.
אנשים מכירים את האיסורים . מכירים ממה הם נובעים וזה לא אכפת להם.
ביניהם גם מורי דרך ומדריכים שהכניסו קבוצות שלמות לרחוץ במים בניגוד לשילוט.
אני מחלק את זמני בין הסברה לציד לפסולת לפיקוח על תשתיות פינוי שבילים התקנת שלטים תיקון נזקים טיפול במיניםולשים סקרים ועןד ועוד...
אז נראה לך שעד שלא אמסור את ההסבר לשמירה על בריכת הנופרים לכל עם ישראל או לכל תלמידי בתי הספר בסביבה אני צריך לעמוד מנגד שבעלימחיים מוגנים סובלים בבית גידול שלהם ולמרות שיש שילוט גדול וברור אז אני אמור לוותר על כך!!?