אין יותר נקסוס 4. הפסיקו לייצר והמלאי אזל.
הכל כהכנה לנקסוס 5 שיוכרז מתישהו החודש.
Printable View
אני קניתי נקסוס 4 בהמלצות מהשרשור הזה.
אכזבה גם מהטלפון וגם מההמלצות
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
בועז - מוכן לרכוש ממך את הנקסוס 4 במחיר שנמכר בחנויות גוגל בארה"ב עד שאזל מהמלאי לאחרונה.
אצלנו במשפחה יש THL W100 והמכשיר בהחלט נותן מעל ומעבר לתמורה מלאה. ה- W200 הינו חדש מעט יותר ונותן אף יותר מבחינת עלות תועלת ככל הנראה. נקודה אחת לשים אליה לב - יהיה קשה מאד למצוא כיסויים ושאר האביזרים המותאמים אישית למכשיר (לא מדבר על מטען, כבל USB וכו') כיון שבשאר העולם (לרבות בסין עצמה) החברה אינה ידועה ומוכרת.
ישנם מכשירים סינים אטרקטיבים נוספים מחברות ידועות יותר ועם מבחר אביזרים גדול יותר, אבל גם המחירים יקרים מעט יותר (מכשירים של Lenovo, ZTE, ZOPO ועוד). מציע לבדוק לגבי החברות הללו גם את ההיכרות של קהיליות המומחים כמו ה- XDA-Developers הבינלאומית וכמובן בקהיליות הישראליות לנושאי האנדרואיד שהן תמיד מקור מידע חשוב לנושאים המעניינים אותנו.
ארז גור
אצלנו כל המשפחה על נקסוס.
לי יש את ה 3 ולילדים 4.
יש לו יתרונות וחסרונות כמו כל דבר אבל במחיר שלו שווה כל שקל.
רשימת הדפקטים שיש במכשיר הזה באינטרנט ארוכה ומפוארת אבל אין טעם להתווכח - כל החומר גלוי באינטרנט.
למשל-
http://www.digitaltrends.com/mobile/nexus-4-problems/
בכל מקרה, אם מישהו בכ"ז חפץ במכשיר הזה, אז עדיין ניתן להשיגו כאן (עד הבית):
http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HotDea...ניקה%20ומחשבים
אוייש, בועז.
את זה אפשר למצוא על כל מכשיר - הנה מאותו אתר.
http://www.digitaltrends.com/mobile/iphone-5-problems/
לא התעמקתי אבל נדמה לי שיש כמה בעיות/דפקטים זהים..
הבטחתי לעדכן ...
אז הגלקסי רוגבי פרו נחת (תרתי משמע),
מבחינת עלות כוללת לדעתי זה לא משתלם. יצא כ 1300 ש"ח (מכשיר, מיסים ושילוח בעזרת BUY2USA ).
סה"כ הכול המכשיר נראה שבנוי חזק ויעמוד בדרישות (אטימות ונפילות). המכשיר מעט קטן יותר מגלקסי 2 אבל שמנמן יותר.
ביצועים זהים לגלקסי 2 .
עניין חשוב לרוכשים מחו"ל, מכשיר שבא עם רום של חברה מפעילה (AT&T ) אי אפשר להסב לו תפריטים לעברית (זה בכול אופן עם אנדרואיד 4.0.4 ).
ניתן רק לקבל תמיכה בעברית כולל מקלדת ומעט משמות האפלקציות מתורגמות לעברית.
אני מניח שעם צריבת רום חדש ונקי של אנדרואיד (אפילו בגירסה מתקדמת יותר), עניין התפריטים יפתר. אבל, אני לא בנוי להאקריות כזאת.
רענן
המשך לשרשור שאולי יועיל לחברה בעתיד ....
השבוע הצטרף (לאחר חודש משלוח מסין) סמארטפון חדש למשפחתנו, lenovo s750 (לאחר שהקטנה העצבנית שלי ניפצה את המוטורלה דיפיי + ).
הבחירה בו הייתה בעיקר בגלל המפרט הטכני שכלל עמידות במים ואבק ומסך "גורילה 2" .
הסמארטפון תוצרת סין ובעל 4 ליבות ומסך 4.5" שנראים כמו 4.3" של סמסונג.
הסמארטפון מגיע עם אנדרואיד 4.2.1 כך שהמעבר לעברית ללא בעיה.
מאידך הרום שצרוב בו הוא סיני כך שמבחר הרינגטונים רשומים בסינית וגם הצלילים באוריינטציית המזרח הרחוק ...
הדברים הטובים,
משחקים וכול פעולה בו "טסים" ללא כול גימגום או תקיעות.
עיצוב נחמד
ספיקר עוצמתי אבל עם סאונד מתכתי מעט (כנראה בגלל האטימות למים).
אפשרות ל 2 סימים.
סוללה עם קיבולת מכובדת שמחזיקה אצלנו יום שלם של פעילות ללא טעינה.
הדברים הלא מלבבים,
לחצן הפעלה/כיבוי זערורי ועושה רושם שהוא ישבית הסמארטפון ראשון.
איכות ועוצמת המסך לא משתווה לזוג הגלקסי שיש לנו (גלקסי 2 וגלקסי רוגבי)
לא תומך בכול הרשתות (נדמה לי שרמי לוי לא נתמך).
לקח לי שעה להגדיר העברת נתונים ע"ג הרשת של אורנג (לא בטוח שבשירות לקוחות של אורנג' יתמכו בעזרה להגדרות הללו במכשיר).
שורה סופית, לא מציאה עבור 1000 ש"ח.
רענן
תובנות מהשרשור, קניתי מכשיר סיני thl w100 אצלי כבר 4 חודשים.
המכשיר הגיע עם עברית מלאה, אנדרואיד 4.2.1 .
כל האפליקציות רצות יפה וללא כל בעיות.
המכשיר נקנה ב ebay במחיר 590 ש"ח כולל משלוח!!
*היום יש כבר יבואן רשמי בארץ שנותן אחריות לשנה*
אלדד יש מכס או תשלומים אחרים בנוסף למה ששילמת למוכר באיביי?
Sent from my iPhone using Tapatalk
למכשירי סלולר - אם עוצר במכס, צריך לשלם כ- 34% מיסים (כולל המעמ) על המחיר הכולל, כלומר עלות המכשיר והמשלוח.
למי שקונה מכשיר עם 2 סימים, בד"כ אחד הסוקטים מתאים לדור 2 בלבד (GSM) והשני גם לדור שלישי, שימו לב ויהיהו פחות בעיות גלישה :)
טיפ אחרון - יש יישום בחנות בשם APN ISRAEL, לבעלי רוט כמדומני, אשר דואג לכם לכל בעיות הגדרת נקודות הגישה.
ארז גור