תגובה: אתר חדש שהוקם לצורך מניעת תאונות דרכים ושיפור תרבות הנהיגה בישראל
בזכות בועז, ש"הכיר" לי את טאפטוק, קל לי להעלות תמונות.
הנה דוגמא לאיך רוכבי אופנוע נוסעים פה... או יותר נכון, עומדים ברמזור.
עכשיו, הרוב בחורות ואופנועים משופרים בטירוף.. לא זקנים עם הארלי..
דרך אגב, הצמיג "של" הבחורה ההיא, רחב יותר מהצמיג של הגראנד v8 של shmbo.. וגם ה"צמיג" של הבחורה...
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...d732b54fe3.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...cdf403be0b.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...35f71f886a.jpg
מצד שני אתה קורא ושומע על חבורות אופנועים שמציקה לנהג ודוקרת אותו מול הילדה שלו ואשתו כי ניסה לברוח מהם אחרי שהם תקפו אותו. יש גם חראות כאלה, בוא לא נייפה את המציאות. לדעתי, בארהב אחת הסיבות למשמעת היא העובדה שלא מתעסקים עם המשטרה. כמו שכתבת פה לפני אי אלו הודעות.
נכון ברור שיש, מיכה.
חארות יש בכל מקום ופה, בארה"ב, כנראה שיותר מהרבה מקומות בעולם...
ופה החארות גם יותר קיצוניים.
אפרופו משטרה...
זה שייך לשירשור האחר אבל רק מילה.
בזמן האחרון היה פה עלייהום אדיר על השוטרים, עם כל הכושים "הלא חמושים" וקטינים שהשוטרים ירו בהם.
קצת אחרי שהתברר שכל הירי, בכל המקרים, היה מוצדק לגמרי ובמיוחד אחרי רצח שני השוטרים בניו יורק, התחילו לנשוב רוחות אחרות (הדברים פה משתנים במהירות, כמו מחירי הדלק בתחנות) והתחילו להראות כל מיני סירטונים אחרים... ששוטרים "צודקים" וגם מתים (מחריד.. הקוקיות שיש פה, זה פשוט מדהים).
בקיצור, ולעניין שהעלת מיכה, בכל התחנות, ללא יוצא מהכלל, "הגיעו" למסקנה שגם אם נראה לך שנעשה לך עוול וגם אם אתה חושב שהשוטר טועה וגם אם היית בסדר גמור, דבר ראשון תעשה מה שהשוטר אומר.. סליחה, לא אומר - מורה, לך, מה שנקרא to the letter.
ואם אתה סוטה - רק אתה אחראי על התוצאות.. נקודה!!
עכשיו, דרור (לעניין "בוא נשאיר את העבודה למשטרה" וכו'), תראה לי (נהג) ישראלי אחד שנעצר על ידי המשטרע שלא מתחיל להתווכח ו/או להעליב ו/או לקלל ו/או לשלוח את השוטר חזרה לכו#$#### שלו...
מצד אחד "בוא נשאיר/ניתן "להם" לעשות את העבודה" ומצד שני "משטרע" וכו'...
חינוך..
מזכיר לי, באותו נושא של השוטרים פה, את הלינץ' שעשו פה (בצדק!!) לראש העיר הנבחר/החדש של ניו יורק, שהסביר לבנו הקטן שתפקידו, כראש עיר, להביא לכך שהילד (כושי קטן - האיטלקי הזה נשוי לאפרו-אמריקאית) יחזור הביתה בשלום ולא ירצח על ידי שוטר...
יופי של חינוך..
חדש מהתנור...
דרור.
הגדרתך בבקשה - הלשנה או ... או מה?
http://www.jeepolog.com/forums/showt...97%D7%99%D7%9D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
וואללה דרור, איך שאתה מערבב עובדות ודעות נכונות ולגטימיות ו"נורמליות" ביחד עם תאוריות הקונספירציה המופרכות והזויות... לעניות דעתי הצולעת, כמובן.
אתה אחד האנשים המסוכנים ביותר שאני מכיר - חכם אינטילגנטי וחריף ובעל ידע נרחב ובעל דיעות קיצוניות עד הזויות לחלוטין... פחד.:rolleyes:
אני מוצא עצמי מסכים ומזדהה על כל מילה שלך ואז, פתאום, משום מקום, מופיע משפט הזוי, שלקוח היישר מפיו וממוחו הקודח של איזה אדום צוואר, שמוחו מלא ביותר מידי "באאאד-לייט" ועורקיו ביותר מידי "פיג פאט"...
מין משפט שאתה שומע ממנו ואומר "וואללה.... מעניין... מעניין מאוד" .. ומתרחק בזהירות, בהליכה לאחור, תוך שמירה על קשר עין רצוף עם הקוקיה ונכונות לפצוח מיד בריצה על חייך...
רכבת הרים לקרוא את מה שאתה כותב :cool:
אין בכלל ספק, לדעתי, שאתה צודק לחלוטין בעניין החינוך וגם בעניין "הכדאיות" והאינטרס של בעל התפקיד (הפוליטיקאי) לעשות מה שבאמת חשוב וצריך והכרחי. מהשו שאת תוצאותיו יראו, אולי, כמה וכמה שנים אחרי שהוא כבר יישב באופוזיציה (או באיזה דירקטוריון מכניס).
כן. זו המציאות של מדינה שמחליפה ממשלה בכל שנתיים ותכנית חומש שלה משתנה כל שנה.. אם בכלל יוצאת לדרך.
כן. זו התוצאה של "החינוך" שיש לנו.
זו גם התוצאה של ההשקעה בתשתיות ובהכשרה - תמיד יש דברים חשובים יותר, מו פנסייה תקציבית והפעלת "מרכזי מודיעין" בשטחים ותיגמול "תלמידי חכמים" על שמירה של כתבי הקודש ופעילות נמרצת לשמירה על היתרון הדמוגרפי של היהודים בארץ...
אבל מפה ועד להכריז (ולהאמין) שיש ממש יד מכוונת, על מנת למנוע התקדמות בנושא ולשמר את מספר עבירות התנועה ולא למנוע/לתפוס/להעניש גנבי רכב ו"לעודד" תאונות דרכים.... כאילו, נראה לך?!?!?
אם נראה לי?.... טמבל, אלה עובדות!
ה"אכיפה" כאן מטורללת, ובו בזמן גם מגוחכת. שוטרים בכל פינה, מטילים טרור. אבל אין תוצאות! כלומר - רק יותר הרוגים ויותר תאונות. כי אין קשר בין אכיפה לתאונות וכי אם כל מה שמעניין אותך זה למנוע תאונות, אז תרשום לך שאכיפה לא עובדת. נקודה.
מוציאים כאן מאות מיליוני שקלים על פרויקט מצלמות מהירות דיגיטליות, למרות שכל המומחים מתריעים מלכתחילה שזה לא ימנע אפילו לא תאונה אחת והתועלת היחידה תהיה ניפוח הקופה..
ואיפה ממקמים את המצלמות האלה? ברור, איפה שהן יתנו תוצרת!!! כלומר בכבישים הישרים, הרחבים, הטובים, עם הראות הטובה והאספלט הטוב, בהם אפשר לנסוע בביטחה גם 160 קמ"ש. לא איפה שממש מסוכן לנסוע מהר.
וזה כי העבירה עצמה לא מעניינת לשלטון את קצה העורלה. מה שחשוב לו באמת זה שתבצע כמה שיותר עבירות, תיתפס ותשלם. בעיקר שתשלם. ואכן, פרויקט המצלמות המתועב הזה עוד לא נפרס במלואו, וכבר הוא רווחי מעל למשוער...
מה האכיפה הזו שווה בפרמטר של מניעת תאונות? כלום. בעיקר כלום: בבקשה - למרות כל רוח הקרב ובלבולי המוח של המשטרה, מספר התאונות וההרוגים רק עולה. יותר מזה? לנתונים שהמשטרה מספקת פשוט אסור להאמין. הם שגויים/שקריים באופן סיסטמטי. כדי לדעת את האמת על מספר נפגעים אמיתי אתה מוכרח לקבל את המידע מחדרי המיון ומחלקות הטראומה בבתי החולים....
האיש שקורא לרוכבי דו גלגלי "עופנוע" ודורש מהם להתנהג כמו מכוניות כי ככה מקובל בניו ג'רזי... זה סבבה, ככה מתנהגים שם. וכאן מתנהגים אחרת, ואני בכלל לא מעניין אותי אם ה"עופנוען" מבצע עבירות או לא. מבחינתי הוא על הכביש כמוני, אני יודע שבכל רגע נתון הוא מהיר ממני, שכשאני רואה את הפנס שלו מתקרב זה ברור לי שהוא מתקרב נורא מהר ושתוך שניה-שתיים הוא יהיה בסכנת התנגשות איתי ולכן אני פשוט מתחשב בו ונותן לו לעקוף בביטחה כי אני יודע שהוא פגיע ושכל נשיקה קטנה ממכונית פשוט תהרוג אותו. אז אני את שלי עשיתי, שיתאבד במקום אחר, לא על הפגוש שלי. וכבר היה לי ויכוח על זה עם טמבל אחד מהעבודה שטען שהוא לא נותן לאופנועים זכות קדימה ולא מתחשב בהם - "שיסעו לפי החוק". אידיוט, רוצח בפוטנציה. אני טוען שהחיים קודמים לכל חוק ולכן קודם כל, אני נותן להם לעקוף, נותן להם להשתחל, נותן להם לעבור. מצדי שיעברו ב-200 קמ"ש. לא ענייני בכלל אם עברו על החוק ואם לא, אני משתדל להיות מסונכרן איתם ולא להוות להם מכשול.
גניבות?
כאשר על מכונית חדשה מוטלים 115% אחוזי מס, אתה לא יכול שלא להקיש מכל בחינה הגיונית, שלמדינה יש אינטרס מובהק שתקנה כמה שיותר מכוניות חדשות. ומכאן, שאם נגנב לך אוטו חדש, תקבל עבורו את דמי הביטוח ותקנה מיד אחד חדש - הרי זה טוב למדינה. גם אם גנבו לך אוטו משומש, וקיבלת את דמי הביטוח ותמורתם רכשת אוטו משומש אחר, שנקנה ממישהו שבתורו רוכש משומשת חדישה יותר וכן הלאה - בסוף השרשרת הזו עולה על הכביש עוד רכב חדש. עוד 115% מס לקופה. ככה זה עובד. גניבות הרכב ממריצות את הכלכלה ואת גביית המיסים. כי אם גניבות רכב באמת היו מפריעות למישהו בשלטון, המדינה היתה עושה נגד זה משהו. המצב הזה פשוט נוח למדינה, כי היא מרוויחה ממנו טונות של כסף.
ותפסיק כבר להיתמם. נורא קל לחנטרש מניו ג'רזי. בזמן שאתה התעסקת שם בברביקיו, בשריפת עלי השלכת שגירפת ובשיגוע מכבי האש של וורהיס, התפרסמו בארץ כתבות שלמות על כנופיות גנבי הרכב שמסתובבים חופשי בידיעת המשטרה. אתה תגיד שהכל קונספירציה... אני טוען שזה מגיע מלמעלה. כי כאן הכל יכול לקרות.
אתה רואה, לזה בדיוק התכוונתי - עירבוב הנכון עם ההזוי..
איך אתה מצליח, תוך שימוש בדברים נכונים, להגניב את השטויות..
לדעתי אתה צודק לגמרי בעניין המהירות ומצלמות המהירות - כמו שאמרתי "אם יש שוק...". מסחטת כסף ידועה באיצטלה, שנס-ליחה, של לוחמה בתאונות.
לדעתי אתה גם צודק בגישה לגבי האופנוענים - אני איתך בזה, כמי שרכב שנים על אופנועים (אופנועי כביש במהירויות "יפות"- את SHMBO תפסו במהירות של 180... יצאה זכאית במשפט... שוטרים מטומטמים).
אני גם מסכים איתך לגבי הסטטיסטיקה של המשטרה והמניפולציות שעושים בנתונים (לא יודע לגבי תאונות - מכיר לגבי נושאים אחרים).
אני גם לחלוטין תומך בעמדה שלך לגבי אותו גולם מהעבודה - רוצח בפוטנציה שאני חושב שצריך לקנוס אותו רק על האמירות ולהכניס לכלא על מעשה ולצלם אותו "חוסם נתיבים" ולא נותן זכות קדימה ולהוקיע אותו.
תראה כמה אני מסכים איתך...
אבל בין זה לבין איזה טיעון שהמדינה מרוויחה מגניבות הרכב - איפה מומחי הכלכלה פה שיבהירו את זה - "נכון או לא" אם אני זוכר נכון כתבות בנושא, גניבות הרכב ותאונות הדרכים גורמים נזק למשק ולכלכלה, בנוסף לפגיעה בשלטון החוק ולהרגשת הביטחון.
או שמשטרה, באופן מודע ומכוון, לא פועלת נגד כנופיות גנבי הרכב.
או שמישהו, באופן מכוון, מאפשר תאונות דרכים...
או שהכל "מלמעלה" - ולא מהשמים..
קישקוש.
אולי צריך להזכיר לך שמישהו פה (נדמה לי שזה היה אחד... דרור) הזהיר ממצלמות מהירות ואכיפה דרקונית של המהירות בשוויץ - גם שם הם רוצים תאונות?
ובארה"ב בכל כמה דקות נגנב רכב - ואין פה מס כ"כ גבוה על רכב. ונדמה לי שגם בהולנד..
ובגרמניה כבר יש הגבלת מהירות ברוב הכבישים.
יש מגמה פופוליסטית של מלחמה במהירות - זו לא המצאה קונספירטיבית ישראלית.
ואני התחנטרשתי בדיוק באותו אופן גם לפני עד לפני שנתיים וקצת ואני יכול להבטיח לך שגם כשאחזור לגבעתיים, סביר להניח שזו תהיה הדיעה שלי..
אלא אם תשכיל להביא באמת עובדות/ראיות במקום סתם תאוריות קונספירציה חובקות עולם..
תראה, למל גיסבון זה בסוף הצליח...:)
הנה, סתם דוגמא שנתקלתי בה ממש כרגע - בלי שום קונספירציה או יד מכוונת או כל דבר כזה...
אני לא נכנס לצורך ולסיבות להוצאת הסם אל מחוץ לחוק, שכל אחד יחשוב לעצמו מה שהוא רוצה.
הדוגמא היא איך שני מטומטמים (תחשבו לבד מי, שלא אוציא דיבה), שמזלזלים בתפקידם ושוכחים מה המטרה שלשמה הם מונו, גורמים נזק לחברה..
פשוט שני מטומטמים, כל אחד בתורו.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4619087,00.html
ודרך אגב.אצל האמריקאים ידעו לסנכרן ולתאם ולתקנן איזונים ובלמים בין שתי הסתירות שבדוגמא, הצליחו הגלמים להרוס לגמרי.
לא קונספירציה - סתם אהבלות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
אתה רואה, לזה בדיוק התכוונתי - עירבוב הנכון עם ההזוי..
איך אתה מצליח, תוך שימוש בדברים נכונים, להגניב את השטויות..
לדעתי אתה צודק לגמרי בעניין המהירות ומצלמות המהירות - כמו שאמרתי "אם יש שוק...". מסחטת כסף ידועה באיצטלה, שנס-ליחה, של לוחמה בתאונות.
לדעתי אתה גם צודק בגישה לגבי האופנוענים - אני איתך בזה, כמי שרכב שנים על אופנועים (אופנועי כביש במהירויות "יפות"- את SHMBO תפסו במהירות של 180... יצאה זכאית במשפט... שוטרים מטומטמים).
אני גם מסכים איתך לגבי הסטטיסטיקה של המשטרה והמניפולציות שעושים בנתונים (לא יודע לגבי תאונות - מכיר לגבי נושאים אחרים).
אני גם לחלוטין תומך בעמדה שלך לגבי אותו גולם מהעבודה - רוצח בפוטנציה שאני חושב שצריך לקנוס אותו רק על האמירות ולהכניס לכלא על מעשה ולצלם אותו "חוסם נתיבים" ולא נותן זכות קדימה ולהוקיע אותו.
תראה כמה אני מסכים איתך...
אבל בין זה לבין איזה טיעון שהמדינה מרוויחה מגניבות הרכב - איפה מומחי הכלכלה פה שיבהירו את זה - "נכון או לא" אם אני זוכר נכון כתבות בנושא, גניבות הרכב ותאונות הדרכים גורמים נזק למשק ולכלכלה, בנוסף לפגיעה בשלטון החוק ולהרגשת הביטחון.
או שמשטרה, באופן מודע ומכוון, לא פועלת נגד כנופיות גנבי הרכב.
או שמישהו, באופן מכוון, מאפשר תאונות דרכים...
או שהכל "מלמעלה" - ולא מהשמים..
אל תעוות את דברי.
אני מתכוון לעבירות תנועה, לא תאונות.
מדבררי המשטרה והמדינה טוענים שעבירות תנועה גורמות לתאונות. ובו זמנית הם עושים מעבירות התנועה קרן שפע מניבה. אין להם שום אינטרס שנשמור על החוק ולא נעבור את העבירות הכל-כך-מסוכנות. נהפוך הוא - הם תוקעים לנו מצלמות באותם קטעי כביש בטוחים וטובים, בהם הסיכוי לתאונה דווקא נמוך, אבל הסיכוי לעבור עבירה הוא גבוה.
קישקוש.
אולי צריך להזכיר לך שמישהו פה (נדמה לי שזה היה אחד... דרור) הזהיר ממצלמות מהירות ואכיפה דרקונית של המהירות בשוויץ - גם שם הם רוצים תאונות?
ובארה"ב בכל כמה דקות נגנב רכב - ואין פה מס כ"כ גבוה על רכב. ונדמה לי שגם בהולנד..
ובגרמניה כבר יש הגבלת מהירות ברוב הכבישים.
יש מגמה פופוליסטית של מלחמה במהירות - זו לא המצאה קונספירטיבית ישראלית.
שוב - אל תעוות את דבריי. הם לא רוצים תאונות, אבל הם מאוד-מאוד רוצים שתעבור על החוק כדי לתפוס אותך ולסחוט ממך קנסות. ממש כמו שכתבת - המלחמה במהירות מאוד פופוליסטית ואופנתית היום, בגלל שלל סיבות שאף אחת מהן לא קשורה לבטיחות או מניעת תאונות - החל משיקולי איכות סביבה (צריכת דלק, זיהום אוויר, רעש) ובעיקר בגלל תאוות בצע פשוטה של השלטון, כל שלטון - נגדיר את זה טוב יותר אם נקרא לזה "מס מהירות" . הפכו את המהירות לסוג של מותרות - יש לך מכונית מהירה ויקרה ואתה רוצה לנצל אותה ולנסוע מהר? תשלם.
ואני אכן מזהיר אתכם כשאתם נוסעים למדינות כמו שווייץ, אוסטריה והולנד כדי שלא תאכלו אותה בגדול. אלה שלוש מדינות בהן אכיפת המהירות אובססיבית ומופרעת ופשוט חבל להרוס חופשה ולאבד המון כסף בגלל זה. רוצים לנסוע מהר סתם כי אתם אוהבים מהירות? תעברו את הגבול לגרמניה. כמה פשוט.
בגרמניה תמיד היתה הגבלת מהירות בכבישים שאינם אוטובאן. אבל זה לא מפריע כי אתה יודע שתמיד אפשר לעלות על האוטובאן וללחוץ עד הריצפה, למי שלראות את המחוג מחליף קידומת ל-2 (או 3) זה מה שעושה לו את זה. ומי שממש אוהב לנסוע מהר מנקודה לנקודה ולהוכיח כמה הוא גבר, תמיד יכול לנסוע לנורבורגרינג ולמדוד לעצמו זמני הקפה.
ארה"ב היא מדינה של 300 ומשהו מיליון תושבים. הכל אצלכם בגדול - אני לא יודע כמה מכוניות נגנבו בארה"ב בשנה, אבל בישראל כבר הגענו למספרים של 35,000 מכוניות בשנה שיחסית לגודל האוכלוסיה ולמספר כלי הרכב, זה מספר בלתי נתפס. כמעט 100 מכוניות ביום. ואתה אלוף בעיוות דברים - אני לא טוען שאצלכם לא גונבים, אלא טוען שלממשלת ישראל יש אינטרס ברור לא לטפל טיפול שורש בגניבות הרכב כי היא מרוויחה מזה בעקיפין סכומי כסף גדולים שמגיעים ממיסוי מכוניות חדשות. זה הגיוני לחלוטין.
ואני התחנטרשתי בדיוק באותו אופן גם לפני עד לפני שנתיים וקצת ואני יכול להבטיח לך שגם כשאחזור לגבעתיים, סביר להניח שזו תהיה הדיעה שלי..
אלא אם תשכיל להביא באמת עובדות/ראיות במקום סתם תאוריות קונספירציה חובקות עולם..
תראה, למל גיסבון זה בסוף הצליח...:)
...
אמרתי לך קודם ואני אגיד לך שוב.
העובדה ששלטון, כל שלטון שהוא, עושה/לא עושה משהו או ממציא חוקים, לא הופכת אותו לקדוש או צודק. חוק וצדק הם כמו קוים מקבילים, הם לעולם לא ייפגשו. אבל החוק קיים לא בשביל שיהיה צדק אלא רק כדי שיהיה סדר. קרא את "קיצור תולדות האנושות" מאת יובל נוח הררי. ספר מרתק אם לא ממש מבריק, שיעשה לך קצת סדר בדברים.
אתה מתפזר.
מה הקשר בין זה, למה שאנחנו מדברים עליו?
על חוק וצדק ומשפט וצדק והקשר בניהם, נכתבו טונות של מילים... מכל הכיוונים.
מה הקשר בכלל?
אני מתכוון ש"עבירות תנועה" הן עניין סמנטי בלבד. מישהו בשר ודם, עם אינטרסים מסוימים וברורים, החליט מה מותר ומה אסור. מה חוקי ומה לא.
לא תמיד יש קשר בין העבירות לבין תאונות. למעשה? לרוב אין שום קשר.
אבל חוק מוכרח להיות.
א. כדי שיהיה סדר.
ב. כדי להצדיק את הטלת הסנקציות. המדינה תמיד צריכה כסף.
קשה לך להבין. זה בסדר. אף אחד לא מושלם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אני מתכוון ש"עבירות תנועה" הן עניין סמנטי בלבד. מישהו בשר ודם, עם אינטרסים מסוימים וברורים, החליט מה מותר ומה אסור. מה חוקי ומה לא.
לא תמיד יש קשר בין העבירות לבין תאונות. למעשה? לרוב אין שום קשר.
אבל חוק מוכרח להיות.
א. כדי שיהיה סדר.
ב. כדי להצדיק את הטלת הסנקציות. המדינה תמיד צריכה כסף.
קשה לך להבין. זה בסדר. אף אחד לא מושלם.
למה להעליב?
ברור שאני מושלם... אה, סליחה... מבין.
תיאור פשטני לגבי מהו חוק ולמה בכלל צריך אותו...
אבל יאללה, שיהיה.
עדייו, מה הקשר לשירשור ולאתר של החבר'ה האלה?
אין קשר. אני ואתה כבר מזמן סטינו מהם ומהאתר שלהם... :rolleyes:
היי, חייבים להגיב לעניין העריכת סירטונים ופוטושופ וכל השטויות האלה.
סרט וידאו זה רצף של תמונות שמוצגות במהירות של בערך 24 עד 30 פריים בשנייה.
לערוך סרט וידאו, לחתוך להדביק וכל העניינים שתוארו כאן הם קשים מאוד לביצוע ודורשים מלא עבודה ומלא זמן.
וזה רק כדי שמישהו לא ישים לב "בעין בלתי מזויינת" שהסרט קופץ או נמרח.
מספיק שמשנים פריים אחד והעין האנושית תופסת את זה.
כדי שזיוף כזה לא יתגלה בבדיקות ממוחשבות אתה חייב להיות אומן.
אז אם הסתבכתם עם מישהו בעל יכולות טכנולוגיות כמו שיש לסוכניות ביון והוא מחליט להעלות סירטון לאתר כדי להפליל אתכם אז
זה סימן שהאתר ממש ממש מצליח ושהסתבכתם עם פסיכופת שהוא גם קצת טיפש.
לאדונים מ"נוהגים יותר טוב"
שמעו נא
אני חבר כאן באתר אבל מאלה שהם מאוד שרוטים בראש,
אחד הדברים שלוקח לי זמן להבין זה לגלוג-לא ציניות ,לגלוג,
אז אני פונה להנהלת הפורום להודיע לנהגים האלה שיכתבו שם ומצידי מפוברק(ככה הם כבר מצטיירים לי)
התשובות שלהם ברמת הפוליטקלי קורקט מהול באיזו מטרה שלפחות לעניות דעתי כשרותה הינה בספק
אך מה לעשות וזה אתר כמעט דמוקרטי וגם לנו מגיע קצת שעשועי מילים הזויות עם תגובות מעוררות עיניין וחשק לקרוא של חברי האתר
ולגבי תרבות נהיגה
כאן ובכל העולם נהרגים ונפצעים בני האדם בתאונות דרכים,
מהתדרדרות אוטובוס בדרכי ההימליה(סיכון מחושב-קארמה)ועד הביטוי המפלצתי לחרוך אספלט-
אני מודה שפעם לפני המון שנים הייתי כזה אידיוט עם אלפה או 750R-אך כשבגרתי עברתי כמה קורסים לתקן את לימודי נהיגת רכבי ספורט במסלולי אנגליה-כי פעם לא ידעו את מה שיודעים ב20 שנים האחרונות,
אז כן חינוך חינוך וחינוך
ודרור אפשר לחנך גם עברייני תנועה אבל איך?אעדיף לא לכתוב כי אני קיצוני יותר ממך בנושא הזה
ומשטרה?כל המשטרות בעולם ללא יוצא מהכלל הרוב לא נחמדים ומשטרה לא אמורה להיות נחמדה-היא אמורה לאכוף את החוק לפי ספר החוקים(טוב אז גם קצת הצחקתי את עצמי)חלק לא כולם ואני מתפלל שלא הרוב הם מבחינת"עבד כי ימלוך"
זהו-קצתי בנושא הזה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
זה גם מגניב וגם אידיוטי. בו זמנית.
וכול עוד האבא הישראלי יחנך את הילדים שלו שלעבור עברות תנועה זה מגניב תמשיכו לקבל את מה שיש עכשיו,זילזול מוחלט על החוק.
אני מכריז שאכיפת החוק צריכה להתבצע ע"י המשטרה?... אולי לא שמתי לב לעובדות.
תסתכל מה קורה הבוקר במשטרת ישראל, תבין איך הכל מתנהל פה.
כל העסק רקוב מהיסוד. מהשאסי.
מה הפלא שהמשטרה לא מתפקדת, וצריכה מתנדבים או חבר'ה כמו אלה עם המצלמות באוטו, שיתפסו בשבילה את העבריינים....
לעניין אופנוענים, אני מריח שגם אתה ג'ו בעל דעות קדומות כלפיהם?...
אישית, ממש לא מפריע לי כשאיזה רוכב אידיוט עושה ווילי. כי לאופנוענים משתוללים יש נטייה לסכן ולהרוג רק את עצמם.
ועדיין - רובם המוחלט מודע לסכנות ושומר על החוק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
בכלל לא, אני אופנוען לשעבר, מעל ל5 שנים הייתי על דו גלגלי נטו, כלומר בלי רכב אחר או כלוב בשפתינו. כול זה עד לפיצוץ ו9 חודשים בכיסא גלגלים.
אבל לא על זה מדובר, מדובר על גישה מסויימת שאתה מתעלם ממנה באלגנטיות לא מפתיעה בכלל.
איך אומרת הבת שלי הקטנה??
חפרתם.
אמר הניצב השישי השנה ??
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אני מכריז שאכיפת החוק צריכה להתבצע ע"י המשטרה?... אולי לא שמתי לב לעובדות.
תסתכל מה קורה הבוקר במשטרת ישראל, תבין איך הכל מתנהל פה.
כל העסק רקוב מהיסוד. מהשאסי.
מה הפלא שהמשטרה לא מתפקדת, וצריכה מתנדבים או חבר'ה כמו אלה עם המצלמות באוטו, שיתפסו בשבילה את העבריינים....
אישית, ממש לא מפריע לי כשאיזה רוכב אידיוט עושה ווילי. כי לאופנוענים משתוללים יש נטייה לסכן ולהרוג רק את עצמם.
ועדיין - רובם המוחלט מודע לסכנות ושומר על החוק.
מה זה קשור מה אתה חושב על מי שצריך לאכוף את החוק - אתה מצהיר מחנך שלעבור עליו זה לגיטימי ומובן...
החינוך אמור להיות "ילד - אסור לעבור על החוק".
ולא "ילד - זה בסדר לעבור על החוק. יש מי שאמור לעכוף את זה. אה, גם אסור לעזור לאלה שאוכפים אותו.. צריך רק לא להיתפס..".
על הגישה הזו שלך, ג'ו דיבר..