החשיבות של לכתוב את הדברים היא בסך הכל כדי שהאנשים הבאים ששוקלים לקנות מוצר בשם algae-x, אלג'קס וכדומה, יגיעו לכאן דרך מנוע החיפוש. מי שיחליט אחרי קריאת השרשור הזה לשלם כסף תמורת שבלול אלומיניום במערכת הדלק, והאפקט הפסיכולוגי שהוא מייצר - לבריאות.
Printable View
החשיבות של לכתוב את הדברים היא בסך הכל כדי שהאנשים הבאים ששוקלים לקנות מוצר בשם algae-x, אלג'קס וכדומה, יגיעו לכאן דרך מנוע החיפוש. מי שיחליט אחרי קריאת השרשור הזה לשלם כסף תמורת שבלול אלומיניום במערכת הדלק, והאפקט הפסיכולוגי שהוא מייצר - לבריאות.
וזה יעזור לך בדיוק כמו שעזר ליהודים לומר שישו הוא משיח שקר.
אנשים צריכים להאמין במשהו. כשתפנים את זה תבין שאין טעם לנסות להתווכח עם זה, ועדיף, כמו שנהגנו בעבר, לחתוך את הדיון מיד בפתיחתו. אחרת, אנחנו תורמים להתרחבות התופעה.
אנשים נוסעים על מים, וככל שמתרבים הדיונים על כך שזה קשקוש, יותר אנשים נוסעים על מים. חבל על האנרגיה. חבל על הגולשים.
זו קידמה.
לפני קצת פחות מ2000 שנה אנשים כאן הלכו, לא נסעו, על מים.
אסף.
תפסיקו להרוס.
הבנו את הרעיון... נראה לי.
אבקש את התיחסות הפורום באם המכשיר מזיק למשאבת הדלק כפי שצוין למעלה ?
ג'ו דיבר על לחץ שהיא צריכה לקבל.
יש לך דרך למדוד מה הלחץ שהיא מקבלת?
חיים,
באמת שבלי להעליב אבל בדיקות הצריכה שלך לא שוות יותר מדי אלא אם כן נסעת בדיוק את אותו מסלול באותם תנאים.
אין דין נסיעת כביש+שטח אחת כאחרת.
בגלל זה בד"כ מודדים בנסיעת כביש ובתנאים דומים (למשל אדם שנוסע כל יום את אותו המסלול וללא הפתעות מיוחדות ובמשך שבועיים שלושה).
לי יש טיולי כביש + שטח שבהם הצריכה המשולבת היא 7.5 וכאלו של 9.5. הכל תלוי כמה השטח רחוק (כלומר נסיעה בינעירונית ארוכה המיטיבה את הצריכה) ומה אופי השטח ואורך הציר בו. יש שטחים שבהם הצריכה היא כמעט כמו בכביש בעוד יש כאלו שאתה גומר חצי טנק בשלוש שעות (הגזמתי).
קיצור,
מכיוון שאתה האדם המתאים למשימה,
קבע לך מסלול (רצוי כביש),
עשה אותו פעמיים באותם תנאים (מהירות, שעה ביום, מז"א לא קיצוני לכאן או לכאן)
הוסף מדד אמיתי לביצועי המנוע (למשל האצה מאפס למאה מספר פעמים ומדידה עם סטופר).
פעם עם ופעם בלי ומשם נתקדם....:)
(אני לא באמת מצפה שתעשה את זה אבל אם מישהו יכול זה רק אתה).
פרט לאיכות הדלק, מה ההשפעה של המדידה בתחנת דלק? עדיף להגיב בטרד יעודי כדיי לא לפרסם שמן נחשים:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=91813
חיים,
אני יודע לומר (גם מנסיון כואב ויקר) שעבור המשאבה שמותקנת על רכבי (VP44) ירידת הלחץ המגיע למשאבה מקצר את חייה.
על הרכב שלי לא הייתי מתקין שום דבר שעלול להוריד את הלחץ המגיע למשאבת ההזרקה גם עם היה מוכח שהדבר משפר פרמטר כלשהו ברכב.
שחר,
על ידי הוספת חישך לחץ לפני המשאבה ניתן למדוד את הלחץ המגיע למשאבה, ראה תמונה מצורפת.
לצורך המחקר, המשאבה בטויוטה היא מסדרה VE6.
(כמו בדודג' קאמינס 6 צילינדרים הישנים, ועוד הרבה מנועים אחרים)
http://www.oilburners.net/forums/sho...-pump-teardown
http://www.dieselduck.info/machine/0...ion%20Pump.pdf
אסף.
כמו שהבנתי מכל גדולי המהנדסים כאן,ולאור בדיקות המעבדה שהמכשיר בסך הכל מפחית לחץ דלק במשאבה ובכך חוסך עשן, אולי מעט דלק אך זניח בשאר הפרמטרים - כגון תוספת כח.
כ''כ נאמר באחד המחקרים שהוא לא מזיק למנוע- אם איני טועה.
אם זה מוסכם עליכם, ובעוד אני רואה במו עיני את העלמות העשן השחור,בודק בינתיים את צריכת הדלק ומתרשם לטובה - אז מה רע במוצר ???
רק עם מה שמוסכם פה - אני חושב שהוא נותן את התוצאה שהוא מתיימר לתת - אז מה רע בהתקנתו ??? תצאו קצת מהקבעון שכל העולם דופק אותכם.
או הרבה יותר פשוט
http://i1125.photobucket.com/albums/...2016.14.03.jpg
כי בשביל להפחית לחץ כניסה למשאבה לא צריך להוציא 1200 שקל כמו שכתבו שהמכשיר עולה. אני מבין ממה שכתבת בהתחלה שלא שילמת מחיר מלא (אולי אני טועה).
גם "אנחנו" יכולים לכתוב לך משהו בסגנון - אתה היחידי שרכש את המוצר והיחידי שמגן עליו למרות שהסבירו לך במדוייק לא אחד ולא שניים מה הוא עשה לך במנוע, אולי תצא מהקיבעון של לנסות להצדיק את כמות הכסף שהוצאת על המוצר ותפנים שכנראה רימו אותך?
כל אחד יעשה מה שטוב לו.
מי שמאמין שזה עוזר לו שיקנה ויתקין.
בדיקות המעבדה להזכירך הראו תוצאות חד משמעיות שזה נותן גורנישט.
אצלך ככול הנראה המשאבה לא מכוונת ובמקום ללכת למכונאי/ מכון דיזל שאתה לא מאמין להם אתה מתקין מוצר שעל דעת אחדים פה נמכר בגניבת דעת ובמקרה משיג אצלך את התוצאה.
לדעת כמה מהנדסים שאנחנו מעריכים את דעתם ואשר ניתחו במיוחד את הדוח, כנראה שאם תכניס שייבה עם חור שיקטין באותו היחס את זרימת הדלק תקבל תוצאה דומה.
זה היה פחות או יותר תמצית הדעות בדיון שמיצה את עצמו אם לא מעבר לכך...
מה שלום הלול שלך?
חיים. אני לגמרי מסכים עם מה שכתבת. קנית. התקנת. קיבלת שיפור. שווה את הכסף ובגדול, אז תהנה ואל תיתן לנו להרוס לך.
אנחנו כן רוצים שמי שישקול בעתיד לרכוש את המוצר ימצא את הדיון הזה ויחליט לבד לפי הנתונים שימצא.
אסף.
כל העולם לא דופק אותנו. רוב האנשים ישרים, אבל תמיד יש מיעוט שמנסה לשלוח יד לכיס של אחרים. במקרה שלך הצליחו - אני חושב שהפנמת את זה כבר.
לגבי נושא הנזק האפשרי למשאבה שעולה כאן - ג'ו היה מכונאי דיזלים בעברו, ובדיוק בתקופה שאלו היו המשאבות הנפוצות ביותר, אז יש לתת כובד ראוי לדבריו.
אני יכול רק מהסתכלות בתמונות של המוצר המפורק, שהציג כאן מרק, לומר שההפרעה לזרימה להתרשמותי היא מינורית. אבל כדי להגיד כמה לחץ היא מפילה צריך למדוד לפני ואחרי המתקן.
באופן כללי, אם אני מנסה להכנס לראש של מי שתכנן ויצר את המתקן הזה - ובראש הפירמידה יושב מישהו שהוא רמאי בהגדרה, יודע שהמגנט לא עושה כלום וכל מה שמעניין אותו זה הפירמידה השיווקית - אם יש שיקול אחד קריטי בתכנון שלו, זה שהמוצר לא יגרום נזק, כי זה יכול להפיל את העסק.
אבל זה בוודאות לא מועיל - אז למה להשאיר את זה שם? תפרק ותמשיך לנהוג מתוך כוונה לחסוך בדלק ולהפחית עשן - זה יעבוד לך. המתקן הוא באמת בעל אפקט פסיכולוגי בלבד, אבל זה אפקט אמיתי כמו שגילית - הוא משנה את התנהגות הנהג. תחזיר את המתקן למי שקנית ממנו ודרוש את הכסף בחזרה. חוק הגנת הצרכן עומד לצדך.
לא בהכרח שהוא רמאי בהגדרה, יכול להיות שהוא גילה משהו בתום לב ואו בחוסר ידיעה טכנית לחלוטין של מה הוא עושה עם המוצר שלו והמשיך משם לשיווק לאנשים נוספים שהם חסרי ידע/תמימים ואלה העבירו הלאה והלאה.
פה ושם צצים כמה מהנדסים שמנסים לעצור אותו ולהראות לו שהוא טועה, אבל זה כבר גדול עליו ולמעשה אף אחד לא באמת מגיע ליצרן אלא רק לחוליות בדרך אליו והעסק ממשיך גם אם החוליה תגיד שהיא לא רוצה.
TMHO
אמיר, מי שרמאי בוודאות הוא זה שבראש הפירמידה - היצרן. הסוכנים וסוכני המשנה במורד הפירמידה השיווקית יכולים בהחלט להיות אנשים תמימים שמאמינים בהזדמנות העסקית שנפלה להם לידיים. גם להם כדאי לקרוא את השרשור ולהתייחס ברצינות.
תודה לכולם על ההתיחסות הרצינית,וכפי שהציע מישהו כאן,הדיון מיצה את עצמו.