עארס או לא עארס - הייתי שמח לראות אותו ח"כ. בטוח שיהיה יותר אפקטיבי לעניין ספורט מוטורי מחבורת מוצצי הצוף שיושבים שם היום.
Printable View
אם לא הייתי ברור אז הציניות כבר נוזלת לי מהאוזניים.
זה מה שעצוב בתקופה בה אנו נושמים ,הכל נעשה ויכול לזוז כמעט רק בכוחנות ,בתוך ועל גבול העבריינות ,הבעיה הגדולה היא שנגמרה הבושה.
זו מחלה מדבקת וזה החינוך שלנו לדור הבא.
היידה חיים ,תן להם בראש.
זה מה יש.
בכנסת שלכם יושבים כמה טיפוסים שלעומתם הוא חסיד אומות העולם.
זה למה אמרתי לא פעם וברצינות מלאה - במציאות המוטרפת הזו, האיש הזה, ערס או לא, עבריין או לא, צריך להיות ראש הרשות לנהיגה ספורטיבית. זה לא יהפוך אותו לצדיק, אבל אצלו לפחות יהיה ספורט מוטורי.
תן להם בראש והספורט המוטורי היחידי שיהיה לך פה יהיה כמו הסרטונים של הדריפטים עאלק באבודאבי... ולא כמו אירופה ארהב או אפילו השכנים ממצרים וירדן.
אז תמשיכו לכיוון זה...
בושה לקרוא למפגשים עאלק .. עם הגביעים האלה ספורט מוטורי.
לא מאמין שכשהצרעה נבנתה... המטרה היתה לטפס דיונה טיפשית הכי מהר מכולם...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
יש דיונות, ויש סלעים, ויש בוץ, ויש ראלי, ויש דראג, ויש דריפטים, ויש הכל. את כל זה אפשר לכנות "טיפשי" ולצערנו - במדינה הזו, אותם האווילים שתפקידם להחליט, רואים בכל הדבר הזה שנקרא "ספורט מוטורי" משהו טיפשי. וגם "מסוכן". הם מעדיפים כדורגל, ענף ספורט שהחוכמה, הסובלנות ודרך הארץ נוזלים ממנו לכל עבר....
כולנו יודעים שככל שיש יותר חוקים, כך יהיו יותר עבריינים.
אירועים לא חוקיים או שכונתיים/מאולתרים/מחתרתיים או איך שתרצה לקרוא לזה, זה מה שאתה מקבל כשהכל אסור, וכאשר רק קומץ מיליונרים יכול להרשות לעצמו להתחרות פעם בשנה או לצאת להתחרות בחו"ל.
אני נגד עבריינים ונגד עבירות על חוקים בכלל, אבל לפחות בנושא הזה אני מבין מאיפה זה בא ויודע מה? אני לא מאשים את חיים ואת הגרופיז שלו, ערסים או לא. האשמה היא בכל מי שהיה מעורב בחוק הספורט המוטורי, שהדיר החוצה את רוב חובבי הספורט הזה והפך אותו לתחביב איזוטרי של אליטות ממון משועממות.
דרור.
אתה עושה דבר מסוכן לדעתי.
כתבתי ואני כותב שוב. האירועים של חיים הם ספורט מוטורי כמו שרייסים בדרך נמיר הם ספורט מוטורי.
אין בין זה לבין ספורט שום דבר.
ואתה נופל לדמגוגיה של חיים. פעם, לפני שהיה חוק ספורט מוטורי הוא "סתם" ירד על כל שומרי הטבע. עכשיו, הוא רואה שיש לו קהל שצמא לספורט מוטורי אז הוא רוכב על הסוס הזה. זה לא שבאמת אכפת לו מספורט מוטורי, הוא בדיוק כמו הפוליטיקאים שאתה מתעב - אומר משהו פופוליסטי כדי לזכות באהדה שלך. מה שמפליא - הוא מצליח.
אסף.
מסע הצלב שלך הוא נגד האיש עצמו, ואני מסתכל מעבר לזה.
נוצרה לך במדינה הזו מציאות מסויימת. טל הזכיר את זה בקצרה - זו היום הדרך להשיג דברים. בכוחנות, על סף העבריינות ולפעמים גם מעבר לסף. אם לא היה חיים שמארגן אירועים כאלה, אז היה משה, או יוסי, או יעקב. או שלמה, או יצחק. יש לזה דרישה. אנשים אוהבים ספורט מוטורי ומפגשים מוטוריים. אי אפשר לחנוק את כולם כל הזמן לטובת איזה קומץ איזוטרי משועמם שטובע בכסף וחושב שהוא נמצא באירופה או אמריקה.
מה שחיים אמר פעם נגד "מריחי כלניות" וכו', וזה שהוא נתפס נוהג בפסילה ושהוא עבריין באופן כללי - אני אוהב את זה ואותו בדיוק כמוך, אבל אני מזכיר לך מי יושב בכנסת שלך - טיפוסים שלעומתם הוא צדיק ובר לבב. זה בדיוק הטיפוס שלפעמים צריך כדי לדחוף ולקדם עניינים. כי כבר ראינו מה קורה כשברשות יושב עורך-דין מאוד נחמד ונעים הליכות ושומר חוק - הכסת"ח נמצא אצלו בעדיפות הרבה יותר גבוהה מאשר התפקיד שהוטל עליו - וככה אין לך כאן ספורט.
אז כן, אני מעדיף איזה ערס, אבל כזה שדוחף דברים קדימה.
לרגע עוד יאמינו לך דרור...
מסע צלב זו סתם פופוליסטיות זולה...
ולהפנות אצבע מאשימה לרעה חולה במדינה... ובכך להצדיק עוול אחר זו סטייה מהעיקר על גבול הצדקה של עבריינות.
הלוואי לירוקים...
או סתם למשפחות הנופשים שבאים להינות מהטבע המועט שנשאר פתוח וחופשי ללא תשלום ופיקוח הדוק... כמו יער קולה. נחל ירקון. הדיונה באשדוד... היה ייצוג משכנע כמוך...
כי הם לא מבסוטים לבוא אחרי שחיים כהן ספציפית הביא לאיזור זה מאות צופים וזנח אותו עמוס בפסולת שצל הגזלנים והצופים שמשך עימו..
ואם זו אגב ההתנהגות כלפי הטבע מבחינתי אפילו שלא יהיה ספורט מוטורי.
בלי ספורט אני עוד חי ... אבל בלי הפינות האלו יהיה עוד קשה יותר.
בטח כל הגיפאים יהנו אם יסגרו הרמטית את הדיונה .. ואת יער קולה....
הם גם יודו לרטג על כך לא לחיים כהן..
ואגב ספורט מוטורי....
רייסים באיזורי חן ובדרך נמיר או באיילון לא שונים ממפגשי מלך הדיונות ומלך הסלעים - זו התוצאה הישירה של מדיניות האין ספורט מוטורי. זה מה שקורה במדינה שבה הורסים מסלולים (בעיני זה מקביל לשריפת ספרים) ושבה השלטון רודף את התחביבים המוטוריים ואת התרבות המוטורית.
תרבות מוטורית מתחילה מלמטה, מהספורט העממי. מקרטינג, מ"רייסים" על מסלול בין מכוניות חוקיות לכביש שיש להן מספר צהוב שבעליהן יכולים לבוא ביום שישי אחה"צ או בשבת בבוקר, לשלם כמה שקלים ולפרוק את האדרנלין בצורה מבוקרת. תרבות מוטורית מתחילה בקטגוריות סטנדרטיות/עממיות בראלי-רייד אליהן אתה יכול לבוא עם הג'יפ שלך.
ובדיוק את כל אלה החוק המקולל שלכם חיסל בהצלחה מרובה לטובת קומץ מיליונרים.
אורי ,בפעם השניה אני מזכיר שאני ציני.
הצרעה שוכבת בבית כאבן שאין לה הופכין,בין מרוץ למרוץ....
ולא ,לא תראה אותה באירועים ללא ביטוח.
לא אמרתי מילה על שמירת טבע, כי זו צביעות להאשים רק את חיים כהן בהרס הטבע. כאילו שאם היה לו רשיון עסק והדוכנים שם לא היו מוכרים בירה (איזו צביעות. כל פיצוציה מוכרת בירה לכל דיכפין. רק ב"אירוע" זה אסור), לא היה נשאר זבל בשטח הזה שהיה מזוהם עוד לפני האירוע שלו אבל אז זה לא הפריע לכם... ונניח שהיה באמת מנקה ומצחצח את השטח אחר כך, זה היה הופך את האירוע לכשר בעיניך?
מי כמוך יודע כמה זבל אנשים משאירים בשטח, לא רק בימי שישי, לא רק ג'יפאים.
אבל מבחינתך אדון חיים הוא האשם בהכל והוא המטרה ואחרי שישלחו אותו לקלבוש, הכל יסתדר?.... אתה לא באמת מאמין במה שאתה כותב, נכון?
ממש לא.
אבל בהר כל הזבל... והנזק לסביבה.... והנזק הפוטנציאלי.. לתחביב. ולתחום לא רק לספורט המקצועי.
ארוע של אלפי גיפים.... לא מנוהלים... משאיר יותר זבל פי כמה ממסיבת טבע או משבת רגילה בדיונה.
אני פעם האשמתי רק מישהו אחד בעומס שבני האדם עושים על בתי הגידול הטבעים והלא טיבעים שנשארו?'! אמרתי איפשהו שרק חיים כהן הורס את הטבע או שהוא האיום על הזרזיר החברוני?! מה אתה רוצה דרור?
תהייה אתה אמיתי וענייני לשם שינוי.
לכל הסנגורים של מפירי החוק אומר רק זאת:
בגללם (ולא פחות - בגללכם, כמי שנותנים להם גב):
סוגרים לנו צירים.
הופכים את כולנו מבחינה תודעתית לפורעי חוק.
מצרים את רגלינו (וגלגלינו).
מחוקקים נגדינו.
וההמשך ברור.
כן. אפשר להשתין מדי פעם במים. ואפשר ששוטה אחד ישתין מהמקפצה.
אבל כשמישהו בוחר לחרבן מהמקפצה על ראשי המתרחצים ועל צוות המצילים ועוד מתפאר בכך שעשה זאת...
מוציאים מהמים שהזדהמו את כל הציבור.
נטייה ישראלית היא לשכוח מהמצב הנוכחי כשיש אוייב משותף מסויים והעליהום הנקודתי גובר.
במקרה הזה האוייב המשותף בשרשור הזה הוא ברור (ובצדק) אבל העליהום משום מה משכיח מכם את העובדה שכל מה שרשמת בחלק שציטטתי - מתבצע כבר לאורך שנים באופן שיטתי נגד רכבי שטח. אז כן הוא אמנם אדיוט ושם ז אחד גדול על כולם וגם אני כמו כל ג'יפאי מקווה שזה יעלה לו ביוקר כי הוא מקרב את הקץ, אבל בואו גם אתה וגם כל המצטטים אותך לא נשכח שבלי קשר לאדיוט הנוכחי ולמרות המטאפורות הציוריות שרשמת, כל עוד אתה בעליו של 4X4 אתה אוייב הציבור והמדינה נקודה. ככה זה תמיד היה וככה זה תמיד יהיה ומי שלא מבין את זה או תמים או מיתמם.
הנקודה שלי היא שלא משנה כמה ציבור הג'יפאים יתנהגו כמו ילדים טובים (ואחוז גבוה מהם הם כאלה) זה לא ישנה מאום ב"תודעה הציבורית" שאתם מדברים עליה. מבחינת הציבור שאין לו רכב שטח הג'יפאים הם אויבי הציבור והטבע ומקומם של הג'יפים הוא כמה שיותר רחוק מהשטח. מבחינת הרשויות מדובר בכלי רכב שמהווים סכנה לציבור גם כשהם חונים בבית ומקומם בפירוקיות (בדיוק כמו רכבי ספורט, אופנועי שטח וטרקטורונים - או בקיצור כל מה שהוא לא רכב ליסינג משפחתי שמניע את גלגלי האוצר).
עם כל הכבוד והחוקים והזבל ושאר ירקות. אני מעדיף ספורט שבו אנשים שבים הביתה בלי פטיש בראש. הרגע צפיתי בחדשות. אוהד כדור רגל מובל לבית חולים והפטיש עדיין נעוץ בראשו. אבל כדור רגל הוא חוקי ולכן כנראה שלא רואים שום ציוץ בשילשול סליחה שירשור הזה. אישית הייתי בוחר בקצת זבל ובני אדם בריאים ושלמים. ואסף תבדוק מי השפיע עליך. באמת שזה מפליא שהוא הצליח.
נו...
עכשיו נגיד, לצורך העניין (ואם הבנתי נכון, מתוך כל המלל הלא מובן של מעיין רבי מלובביץ' שמישהו שם לו LSD במרק..), שגירסתו של חיים אמיתית..
איך תגיבו?
ואני במקום חיים... הייתי פונה לעו"ד תאב פרסום ומגיש תביעת דיבה... אני רואה קצת בעייתיות להוכחת "פגיעה בשם הטוב" אבל בטוח שאפשר למצוא איזה פיתרון יצירתי. מקסימום הפיצויי יהיה סימלי:rolleyes:.
היה פעם סרט מפורסם (כ"כ מפורסם, ששכחתי את שמו) עם אנטוני הופקינס (המון מזמן. הרבה הרבה לפני שתיקת הכבשים), שבו הוא היה רופא שהתפרסמה עליו כתבה משמיצה.. הוא תבע הוצאת דיבה ופגיעה בשם הטוב - כל הסרט היה על המשפט ומה מגלים עליו, תוך כדי העלילה..
הוא זכה במשפט, באופן חד משמעי - דיבתו הוצאה. הכתבה היתה לא מדוייקת בעליל.
והפיצוי על הפגיעה בשמו הטוב נקבע לדולר אחד ($1)...
והמבין יבין..
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10...3cd5df3a94.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk