מישהו יושב מזייף מסמכים כמו ילד בן 6 בוורד, מעיף בוואטספ וצוחק על כולם, ואנשים אוכלים את זה בתיאבון ועוד ממשיכים להעיף את השטות הזאת גם פה.
הטמטום חוגג.
Printable View
מישהו יושב מזייף מסמכים כמו ילד בן 6 בוורד, מעיף בוואטספ וצוחק על כולם, ואנשים אוכלים את זה בתיאבון ועוד ממשיכים להעיף את השטות הזאת גם פה.
הטמטום חוגג.
כ"ט באלול יצא ב13 בספטמבר.
כ"ט זה ערב ראש השנה, וה15 בספטמבר יצא בחג שני.
חרוצים שם במשרד התחבורה.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
זה יצא מהאגף הבכיר להסברה ויחסים בינלאומיים... במשרד התחבורה... [emoji3]
מוכן להתערב שזו עבודה של חיים.
לא שמתי לב לתאריכים אבל יש כזה דבר ( אגף בכיר להסברה ויחסים בינלאומיים) לא יודע מה תפקידו אבל זה קיים
http://he.mot.gov.il/index.php?optio...9-52&Itemid=98
זה לא האגף הרלוונטי אבל לא משנה.
ללא ספק מישהו מחמם את האוירה בכוונה ובילדותיות.
אנחנו יודעים בוודאות שכל הסיפור בכלל לא הגיע לרמת השר, בטח לא בספטמבר, ועל עניין התאריכים אין מה להכביר מילים, כ"ט אלול ו15 בספטמבר השנה לא היו אותו יום. אין לנו שליטה על מה שקורה בוואטסאפ או בפייסבוק. אבל בג'יפולוג לא מקובל להפיץ מסמכים מזוייפים, ולכן חיים, שוב, קנה ביושר חסימה מהפורום הזה.
אגף בחיר [emoji23]
ואני חושב שהתגובות באמת מתחילות לקבל פרופורציות אחרות לגמרי וזה.. טוב. טוב מאוד:).
כבר אני רואה שכל מיני חכמולוגים מתחילים לקפל את הזנב בין הרגליים ולנסות ל.. התחמק.
מרגישים שהם הולכים להפסיד?
בועז - לא יכול לרוץ, אז תלך. זה יאריך את התענוג.
ו-SHMBO...
רק שתראו לאן הרוח נושבת.. בעולם.
זה לא סוד - החברה שלה, חברת האם, העולמית, החליטה שלא צריך רכב 4X4 "אמיתי" והסירה מקו הייצור את המשאית היחידה בגסמנט שהיתה 4X4 עם LOW וגיר ידני - אין יותר!
מישהו החליט שלא צריך/כדאי לייצר.
ככה אנחנו, עם התחביב/דרך חיים שלנו, בפני העולם/ציבור - לא ממש צריך.
וה"זיופים"... נראה לי מזה קטעים... ושאשכרה מישהו יושב וכותב את הזה ושיש מישהו שבודק את לוח השנה...
בועז - תפסיק לכתוב את זה. אתה נותן להם, לזייפנים, חומר "לימוד". והם ישכללו את הזיופים עד ש.. לא נוכל יותר להבדיל...
תרגיע - אתה גורם לנזק למאמץ הלאומי שלנו.
ולסיום (לפני שאני נוסע לקנות כלים לתיקון הדיסקברי... באמת יותר מידי זמן פנויי יש לי).
בשירשור אחר (או פה.. כבר הלכתי לאיבוד) שאלתי אם ברצינות מישהו שורף/שרף חולצה של ג'יפולוג...
איזה דביל.
זה כבר מעבר לבבון או "40 או מליונר אגוצנטרי או משהו כזה.
זה פשוט בן אדם דביל ורדוד ומפגר וילדותי ו... כל הדברים הבזויים שיש.
ואם הייתי יודע מי הוא, הייתי מפרסם את שמו ותמונתו ומביע את דעתי עליו בפומבי ומראה אותו בתור דוגמא - "אני לא כזה!"
איזה עצוב, שמישהו מגיע לשפל מדרגה שכזה... ואני בטוח שהוא מחשיב את עצמו "לאדם מהישוב".
גועל. איזו רמה.
ואני בטוח "שמועדון המליון" הוא לא כזה...
וכמו שכבר אמרו...
במקום בו שורפים חולצות, ישרפו גם... קפוצ׳ונים...??
אסף.
למען האמת לאורך היום ניהלתי דיון רציני בפייסבוק עם נציג "מועדון המליון" ועם חיים כהן הידוע לשמצה.
למען האמת חיים לא כל כך השתתף בדיון אלא יותר זרק משפטים לאוויר, אבל עם ה"חבר מועדון" היה דווקא דו שיח נחמד. התחיל בצעקות וקללות ולאט לאט נרגע.
אני באמת ובתמים חושב שכדאי למנהלי האתר להיפגש עם כמה חבר'ה ממועדון הרנגלרים, גם כי אני יודע שבאופן אישי כמה שם נעלבו ונפגעו מכך שהכריזו עליהם כבבונים וערסים בלי להכיר אותם, וחלק כי פשוט העליבו את המכוניות שלהם...
אולי באמת כדאי ליזום איזה מפגשון קטן, או שדרור יילך לבלות איתם ערב אחד, לשמוע מהם איך התקופה הזאת עוברת עליהם, לראות איך הם בנו את הרכבים שלהם ואת הפרשנות שלהם על כל המצב?
לדעתי גם לצד השני מגיעה הזכות להגיב...וכמו שאנחנו רואים בפייסבוק עם כל העליהום הם מגיבים בצורה די מפגרת.
אם מנהלי המערכת רוצים ורואים בזה צורך אין לי בעיה לתווך בין הצדדים, ואפילו לדאוג לשתיה וכיבוד...רק בלי בקבוקי זכוכית שלא יהיו דקירות כן ;) ?
ואני לא חושב ש״הם״ מקשה אחת.
למען האמת, חלק גדול מ״הם״ מאוד דומה לחלק גדול מ״אנחנו״.
ג׳יפאים...
אסף.
אני מעולם לא התייחסתי אליהם כאל אויבים. הם ג'יפאים כמונו.
אני מפרגן להם על היכולת ועל הכלים המרשימים. הסגנון אולי לא כל כך מדבר אליי וטוב לי ומספיק לי עם מה שיש לי אבל אני מפרגן. יש כאלה שיחלקו על דעתי ואפילו טוענים שזו יציאה רדודה ומפגרת - אבל אני איתן בדעתי שחלק, ולו קטן, מהעליהום לכיוונם מגיע מהמקום הכי קטן ואפל - קינאה. קנאה פשוטה כי הם יכולים להרשות לעצמם ג'יפים כמו באמריקה.
אבל, וזה "אבל" גדול, עצום, ענקי - מצד שני יש להם גם קטע מפגר, מטומטם, ילדותי, קטע של אהבלים (מה שהם לא, ממש לא!!! ולכן הוא מפליא אותי כל פעם מחדש) שכולו שופוני ואגו מפותח ופרסום סרטונים מפלילים בפייסבוק וביוטיוב כאילו אנחנו באמת חיים בטקסס - שכחו שכאן זה ישראל - דמוקטטורת בננות בולשביקית, שהחוקים פה אחרים, שמה שהם עושים אסור בתכלית ושהרשויות יושבות חזק על הרשת ומחפשות בנרות ציד קל שכזה.
מין הסתם אף אחד מהם לא רצה בכל הבלגן הזה. אבל בהחלט יש שם כמה שבטוחים שכולנו ("כולנו" = כל מי שאין לו רוביקון על לונג ארמס וצמיגי 40' לפחות וגם כל משרד התחבורה, המשטרה, החוקים ומדינת ישראל בכללותה) סליחה על הביטוי - על הזין שלהם. זה קצת מוזר כי חלקם, אם לא רובם - ג'יפאים ותיקים ומנוסים שמכירים היטב את כל ענייני התקנות והחוקים והטסטים, מה מותר ומה אסור ואת האווירה הכללית במדינה שהיא במובהק אנטי-רכבי שטח (כן, בגלל קינאה. רק קינאה. וההדיוטות לא מבדילים בין רוביקון משופר בחצי מיליון שקל לבין טראנו חבוט בעשרים-אלף שקל. מבחינת ההמון המטומטם ג'יפ זה ג'יפ - מרעיש, מטנף, דורס תיירות שוודיות, צבי ים, חרדונים וחמציצים נדירים - וכולנו סוג של "מועדון מיליון"). ולכן זה מפליא עוד יותר שדווקא הם הם השתינו ככה מהמקפצה במודע בלי לחשוב על ההשלכות של זה לגבי כל קהילת רכבי השטח בישראל בכלל ועליהם-עצמם בפרט.
כן, הייתי רוצה שיהיה לי מספיק כסף מיותר כדי להעמיד ג'יפ שמשופר בסטנדרט שלהם. זה יקרה ואולי יהיה פעם משהו דומה, מתישהו, כשאחליט - בשאיפה - שסיימתי עם הפרק של ישראל בחיי ואעביר את שנות הפנסיה שלי במקום אחר, שפוי ונורמלי ורגוע יותר ובעיקר ידידותי יותר לבני-אדם שאוהבים ג'יפים. אבל בינתיים, אני במקומם, כאן בארץ, בהנחה שהיה לי רכב כמו שלהם, בוודאי הייתי שומר על פרופיל נמוך-נמוך. לא פייסבוק ולא יוטיוב. מפליא אותי שהם לא מבינים עד כמה המצב כרגע עדין ושביר ושעכשיו הגיע הזמן לסתום את הפה ולהמתין בשקט ובסבלנות שהעסק יירגע ולראות מה יקרה הלאה. כי להזכירכם - זה עוד לא נגמר.
עם כל הצניעות - אני, מה לעשות, בוחר בפינצטה את החברים שלי ולאוו דווקא לפי סוג הרכב שלהם. אני בורר היטב עם מי כיף לי לטייל ולשבת סביב קפה טוב, בקבוק טוב, נתחים טובים וסיגר טוב אי שם במדבר. עם מי אני מוכן לצאת באפס מעלות בשלוש לפנות בוקר כדי לפתוח איזה ואדי נידח בשומרון. חוץ מההדרכות והובלת הטיולים בשכר שמהם אני גם מתפרנס, אני מטייל בקביעות עם שתי קבוצות נהדרות של חברים קרובים. ג'יפאים אמיתיים, אנשי שטח ותיקים. מלח הארץ בלי מליצות ובלי מרכאות, בלי שופוני, בלי רעש וצלצולים, בלי בלגנים בפייסבוק ובלי מירוצי חימוש ותחרויות מטופשות של מי יותר גדול.
אבל עם כל הפירגון הבסיסי לג'יפאים על עצם היותם ג'יפאים, שותפים לתחביב, עם מי אתם רוצים שאני אשב? על מה לדבר?.... חוץ מיניב שאני מכיר ומאוד מעריך ועוד שניים-שלושה שם שהם אנשים רציניים וטובים שאינם שותפים להתלהמות הכללית וחוץ מעובדת היותם בעלי רוביקונים משופרים מאוד ואין לי שמץ מושג מה הם עושים שם בחברה שכזאת (על משקל אמור לי מי חבריך וכו' וכו'). זו לא התנשאות, אבל גם לי יש גבולות. על מה יש לי לדבר ולנסות לשכנע אנשים מבוגרים שלא מסוגלים לעשות חושבים לרגע עם עצמם בכנות ואולי להבין שטעו?... שהגזימו?... עם אלה שהאגו המטופש שלהם עלול למוטט את התחביב של כולנו?... עם מפגרים ששורפים חולצות?... (!!!...) בסגנון ההמון הנבער באיראן ובמצרים ובלבנון ובערים הפלסטיניות?...
אם זו התת-רמה - עם אנשים כאלה אתם רוצים שאני אפגש כדי לדבר?.... לכו שבו איתם בעצמכם סביב חולצה שרופה, תהנו מחברתם ותספרו איך היה. אני מבחינתי הבנתי את הקטע שלהם - הכי גדול, הכי חזק, הכי נוצץ, הכי מרעיש, הכי מגניב, הכי אמריקה והכי גבר-גבר. יאללה כפיים רבותי, כפיים!... תודה רבה לכם על פועלכם ועל שהבאתם את כולנו אל פי התהום.
אני מסכים, שוב 😕, עם דרור..
לא רוצה אינטגרציה. מתאים לי מה שיש פה, באתר.
מעדיף להתווכח, עד מוות, עם מישהו פה מאשר לשבת ולהסכים(חו"ח) עם איזה בבון.
אני כל הזמן אומר שכלפי חוץ, לציבור, כולנו בבונים וההפרדה היא רק בעינינו... אבל אני גם יודע מי בבון ומי לא.
ואין לי שום כוונה או רצון או נכונות לשבת עם בבון, לא לקפה ולא לתה ולא לבירה...
ועוד בבון ששורף... תת רמה.
Sent from my SM-N900T using Tapatalk
לא ברור לי למה מטרידה אתכם שריפת החולצה. אותי זה שיעשע.
מטרידה אותי יותר השאלה אם יש לבחור מה ללבוש עכשיו.
סביון, אולי תשלח לו אחת, או בעצם שתיים, כי את השנייה הוא גזר ודרך עליה? אין אחריות?
ברמה העקרונית יש, אממה
כל החולצות שלנו נמצאות בסופר ג'יפ, שם יריב מחלק חולצה על כל רכישה
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3654
צר לי,
רציתי לעזור אך ידי קשורות
עקרונית, למי שיש טסט בינואר 2016, עדיף לחכות לינואר או להקדים לדצמבר?