תגובה: בעיית התחממות בWJ מודל 2000
אתה לא ממש יכול לנקז אויר דרך הפקק כי האויר כלוא בנקודה הגבוהה ביותר - המיקום של הבורג.
ניסית חימום של המקום?
מה הבעיה עם ריתוך? ממה עשוי הבורג/הבית?
השריה ב WD40 ואח"כ מעט חימום נקודתי (כמובן לנקות משאריות WD 40, שלא יהיה שירשור שיקום משריפה), אלן מתאים עם מוט מאריך מספיק גדול והוא יפתח (היה מישהו שאמר שהוא יכול להזיז את העולם עם מוט מספיק ארוך ונקודת משען, אני מניח שהבורג פחות עקשן מהעולם ;) )
אם מטפלים לפי הספר, אז בלי הנחות...
זה בית מאלומיניום, מפחד להרוס אותו בחימום. אלן מתאים עם מוט ארוך גרם לבורג תקוע עם חור עגול במקום משושה.
בכל מקרה תודה, אני כבר אסתדר.
בס"ד
מתנצל על ההתעלקות על השרשור
כמה תהיות:
לא מכיר את הרכב הנ"ל, אבל איך טרמוסטט הפוך יכול להיות סיבה לנפילת לחץ?
או שאולי בגלל ההתקררות של הנוזל קירור הלחץ ירד?(המנוע היה במצב כבוי לאחר הגעה למצב עבודה)
לעניות דעתי כדאי לך באמת להתחיל עם הבורג ניקוז אוויר
נ.ב.
שמתי לב שבזמן האחרון כמה מהשרשורים נהפכו לירידות/התנצחויות אישיות, מה שמוריד את החשק לצפות בשרשור/אתר.
אשמח אם מנהלי הפורום יהיו קצת יותר עם היד על הדופק.
הנ"ל נרשם באופן כללי ואין לקחת את זה לשום מקום אישי
תודה לכולם!
אני לא חושב שזה קשור. גם אחרי שהחלפתי תרמוסטט הייתה ירידת לחץ. אבל לפחות הרכב לא מתחמם.
וואוו!!
ואני לא מדבר על הרכב:(
בורג אלן שחוק אפשר לנסות לפתוח עם torx, דופקים בעדינות בוקסה כוכב מידה אחת יותר מהאלן עד שהיא ניתפסת טוב ועושה את החריצים של הכוכב בתוך הבורג, מניסיון הצלחתי ככה כמה פעמים לפתוח ברגי אלן שחוק במידות של עד 8 מ"מ.
אם זה לא הולך יש כלי חליצה ייעודים לחליצת דברים כאלה, אולי זה שווה לפי כל מה שקראתי פה על הבורג ניקוז הזה...
לציין שאני לא מכיר את הרכב...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
בורג אלן שחוק אפשר לנסות לפתוח עם torx, דופקים בעדינות בוקסה כוכב מידה אחת יותר מהאלן עד שהיא ניתפסת טוב ועושה את החריצים של הכוכב בתוך הבורג, מניסיון הצלחתי ככה כמה פעמים לפתוח ברגי אלן שחוק במידות של עד 8 מ"מ.
אם זה לא הולך יש כלי חליצה ייעודים לחליצת דברים כאלה, אולי זה שווה לפי כל מה שקראתי פה על הבורג ניקוז הזה...
לציין שאני לא מכיר את הרכב...
מצטרף להמלצה.
אם המצב כזה גרוע אני הייתי בכלל קודח בפקק עצמו בלי להגיע להברגה שלו (קוטר קטן יותר) ומבריז בתוכו הברגה, בורג מתאים ויש לך פקק בתוך הבורג השחוק עצמו :cool:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
אם המצב כזה גרוע אני הייתי בכלל קודח בפקק עצמו בלי להגיע להברגה שלו (קוטר קטן יותר) ומבריז בתוכו הברגה, בורג מתאים ויש לך פקק בתוך הבורג השחוק עצמו :cool:
לדעתי אחרי קדיחה(אם לא הלך עם ה torx ולא עם חולץ ייעודי), יהיה כבר יותר קל לחלץ את מה שנישאר ולקנות בורג מקורי(שצריך בכל מקרה לקנות) עדיף מאילתור במערכת קירור כזו מתוסבכת.
וואלה ארז לא חשבתי על זה. אני יכול לנסות לחלוץ עם חולץ אבל אם הרסתי את הבורג אני קצת בבעיה. קודם צריך למצוא ספייר.
בקשר לטורקס, מכיר וניסיתי. עשה יותר נזק מתועלת. הבורג הזה ממש תקוע.
או שפשוט אמכור ואקנה טויוטה [emoji57]
שמע,קח את הטרקטור כף שלך ,חבר רצועות לפרונט ,תרים את האוטו באוויר שהרדיאטור יהיה יותר גבוה מהבורג המזויין הזה ,ותמלא את הנוזל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
לדעתי אחרי קדיחה(אם לא הלך עם ה torx ולא עם חולץ ייעודי), יהיה כבר יותר קל לחלץ את מה שנישאר ולקנות בורג מקורי(שצריך בכל מקרה לקנות) עדיף מאילתור במערכת קירור כזו מתוסבכת.
אני לא מדבר על קידוח ברמה של להגיע לכריכות שלו אלא יותר קידוח קצת יותר מקוטר האלן עצמו שנטחן.
אם המצב שם כזה גרוע אני לא רואה סיבה למה לא להבריז לתוכו בורג קצת יותר קטן בתור פקק ולסגור את הסיפור במקום לריב איתו.
לגביי בורג מקורי - זה סה"כ פקק מים סטנדרטי שהשימוש בו הוא מאוד נמוך כך שכל בורג הברגה עדינה יעשה שם את העבודה, ואם ממש רוצים אפשר גם למצוא פקק מים במידה המתאימה להברזה (במקרה כזה עדיף קודם לקנות את הפקק ולהבריז בהתאם אליו).
אם היה מדובר בבורג ריקון שמן עם מגנט אפשר להבין את הצורך במקורי.
רק בלגן הג'יפים האלה...
חשבתי שבג'יפ זה יותר פשוט ו"ישיר" - מה מסתבר..שיותר מסובך ומתוסבך מלנדרובר... ושם לפחות אין אשליות. אתה יודע למה אתה נכנס (ובכל זאת נכנס.. אבל זו בעייה אחרת).
- - - Updated - - -
פתאום גם לג'יפ צריך גורו..
או להיות ייקה כמו עמית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
אני לא מדבר על קידוח ברמה של להגיע לכריכות שלו אלא יותר קידוח קצת יותר מקוטר האלן עצמו שנטחן.
אם המצב שם כזה גרוע אני לא רואה סיבה למה לא להבריז לתוכו בורג קצת יותר קטן בתור פקק ולסגור את הסיפור במקום לריב איתו.
לגביי בורג מקורי - זה סה"כ פקק מים סטנדרטי שהשימוש בו הוא מאוד נמוך כך שכל בורג הברגה עדינה יעשה שם את העבודה, ואם ממש רוצים אפשר גם למצוא פקק מים במידה המתאימה להברזה (במקרה כזה עדיף קודם לקנות את הפקק ולהבריז בהתאם אליו).
אם היה מדובר בבורג ריקון שמן עם מגנט אפשר להבין את הצורך במקורי.
מודה שאני לא מכיר את הבורג והחשיבות שלו, אתה בטוח יודע יותר ממני, ברצינות.
ממה שראיתי ביוטיוב לבורג יש אטם גומי בקצה. אני אנסה עם החולץ אבל די בטוח שאצטרך בורג חדש בקרוב. מאיפה קונים?
מכשיליי תנועה.
לדברים זולים אבסולוטית הם עדיפים.
תגיד לי אם אתה צריך ספר מקטים ל wj
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Saar
לא ברור לי איך הטרמוסטט הורכב הפוך.
האפשרות היחידה להתקין לא נכון היא אם מתקינים את החריר כלפי מטה במקום כלפי מעלה.
לא ניתן להכניס את הצד הפנימי כלפי חוץ אם זו הכוונה.
קשה לי לראות איך הרכבה של החריר כלפי מטה תגרום לתופעות שציינת.
מאד פשוט להרכיב את הטרמוסטט הפוך, והתופעה תהיה בדיוק מה שמתואר, (הוא לא יפתח) מראה טוב מאד על אכות המכונאי.(או החסר של)
מיכה, במקום להתבכיין תבין שמנסים לעזור לך גם כשזה לא מוצא חן בענייך. הגישה שלך סתם גורמת לא לרצות לעזור.
כמה זמן כבר מכירים אותך? מעל ל10 שנים לא?
הדפוס שלך תמיד אותו הדבר, אתה בא ושואל, אומרים לך מה לעשות, כרגיל אתה עושה הפוף או לא מקשיב להוראות ואז בוכה שזה לא עובד, ועוד בוכה שיורדים עליך, זה לא מהיום.
שנה כיוון אם אתה רוצה שיהיה אפשר לעזור לך, אחרת, זה סתם בזבוז זמן, גם לך.
כל אחד נהיה פה מחנך ומטיף על איך להתנהג, לא מתאים לך לעזור אל תעזור את העקיצות תשאירו למקומות אחרים.
עשיתי הפוך? טוב נו שיהיה. נגמר לי הכוח להתווכח.