אני יותר חושב לכיוון של וולוו... הנעה אחורית, גלגלים גדולים יחסית, סרן חי ורכב חזק פיזית. הבעיה היחידה שהוא אוטומט
Sent from my M2 using Tapatalk
Printable View
אני יותר חושב לכיוון של וולוו... הנעה אחורית, גלגלים גדולים יחסית, סרן חי ורכב חזק פיזית. הבעיה היחידה שהוא אוטומט
Sent from my M2 using Tapatalk
בת דודה שלי מנסה למכור דייהטסו גרנד מוב 98 עם מנוע וגיר אוט' צולעים, בלי טסט כמה חודשים. הציעו להם 500 ש"ח במגרש גרוטאות והם מנסים לקבל יותר.
אגב, הוא היה שלנו (: לפני כעשר שנים. אפס תקלות בכשלוש שנים.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
חנן , אתה מגיע עם קטנוע ?
לא. הקטנוע משמש אותנו ביומיום ומתוכנן לאפיזודה אחרת, כמו שרשמתי קודם, אבל אולי נבוא לבקר עם האיי30 או הxr, או שאלווה אתכם עם ההיילקס, אם תרצו.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
ראיתי שמישהו מוכר פז'ו 205, כבר עם מיגונים וצמיגי שטח:
http://www.topgear.com/car-news/clas...eugeot-205-t16
אסף.
אם כבר אתה פה, אולי זה המקום לספר קבל עם וג'יפולוג שניסית היום לשכנע אותי
לקנות למסע דייהטסו שרייד! אוטומטית!!
חבל שאי אפשר לתייג פה את דרור שירביץ בך מעט תורת אנטי-דייהטסו :cool:
וברצינות, אני חושב על GMC ואנדורה או סונומה. שיהיה מספיק מקום לכל הציוד שאני מביא מהבית...
מה נסגר? הנעה האחורית זה big no no ?
איתי
איפה יש GMC או סונומה שנכנסת לתקציב? לא שאני מתכוון לקנות...
הנהלה יקרה. אנא פרסמו תאריך, גם ההפרש שלכמה ימים הוא ההבדל בין להשתתף או לא (לפחות עבורי)
סביון , תתעורר ...
שלום,
האם יש כבר תאריך סגור למסע?
יש לי פורד פיאסטה 96 יד ראשונה שאצלנו מהרגע שירדה לכביש,נראה לי שהמסע זה הסיום בכורה הכי טוב שהיא יכלה לאחל לעצמה.
רק שהטסט נגמר ב-25.4 .והייתי שמח לצאת למסע לפני שהטסט שלה מסתיים.
תפרגן לה בעוד טסט...
Sent from my D5803 using Tapatalk
יכול להיות,כבר נסגר תאריך?חול המועד פסח על הפרק?
להבנתי יותר לכיוון ספטמבר
שלום
אני גם מעוניין להצטרף וסוף ספטמבר נשמע מצויין
שלום , בן 22 ממרכז הארץ. מעוניין להצטרף למסע. מחפש בינתיים רכבים. חושב לכיוון של סובארו ג'אסטי\פיג'ו 205\פונטו ספייס elx ידנית.
(גילוי נאות : נוהג ביום יום על פונטו מאותו דגם , אוטומטית. אז קצת משוחד לטובת תרומת איברים לאחר מכן וכדומה)
אשמח אם תוכלו להפנות אותי לרכב שיש לו הכי הרבה ספרות טכנית בנושא , ולאיזה ציוד אצטרך לדאוג כרזרבה. האם ברמת הציריות וקלאצ' רזרבי או שאני מגזים מאוד?
עובד כחשמלאי בניין כשנתיים. מחשיב את עצמי כבעל ידיים טובות אבל בעל ידע בסיסי מאוד במכונאות. אם הדבר יהיה מורכב מדי לביצוע לבדי , אשמח להצטרף לצוות אחר שיש לו כבר הידע והניסיון ולעזור לו בהכנות ובעלות הכלכלית , ואולי גם ללמוד דבר או שניים על הדרך.
אריאל.
יש איזה שהיא התקדמות או לפרסם את הגרוטאה למכירה?....היא כבר יד שניה
בתור צופה מהצד שדי מעוניין להששתף , נראה כאילו העניין די מת.
שום דבר לא מת. קצת סבלנות.