לכדתמצא מקור לרכוש את חומר הגלם המתאים ובכמות קטנה אשמח אם תעדכן.
אשמח לרכוש 1+1 ליטר מהשיקוי הזה
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
Printable View
לכדתמצא מקור לרכוש את חומר הגלם המתאים ובכמות קטנה אשמח אם תעדכן.
אשמח לרכוש 1+1 ליטר מהשיקוי הזה
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
יאללה, נגיד ואני זורם אתך....
מה אתה עושה עם תבנית \ יות? איך אתה מייצר? מאיזה חומר? כמה (תבניות)? נגיד וצריך 4 יחידות (תושבות), מה אתה עושה, תבנית אחת גדולה של 4? 2X2? 1X4?
בהנחה, שלכל תושבת \ בושינג, יש איזה חור באמצע, איך אתה עושה את זה בתבנית?
רוצה לומר.....ואני לא אחד שמפחד לעשות דברים לבד, תמצא משהו קרוב, ומקסימום תחרוט, קצת, אבל לצקת לבד? רק אם מדובר בחלק מאוד חריג.
My two cents
תבניות זה קל. יש לי מדפסת תלת מימד ואפשר להדפיס תבנית 2 חלקים.
הצינור באמצע - גם קל. צינור נירוסטה שקונים בחנות.
אסף.
- - - Updated - - -
והבעיה היא שאני לא מוצא שום דבר מתאים אפילו לא דומה. אז נעשה.
אסף.
נראה שיש כאן חומרים
http://www.skiva.co.il/מוצרים/פוליאו...וליאוריטן-גמיש
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
יש את זה ויש סרמט.
אסף.
מתחיל לעשות התאמות באוויר של כל הדוושות ידיות וכו.
דוושת מצמד עושה לי כאב ראש. המצמד המקורי מכני קלאסי, שטנגות ורוקר. איך שאני לא מסתכל על זה, יש סכנה שבהצלבה משהו יקרה לא כמו שאמור לקרות.
אז אני מסתכל קצת מסביב והגעתי למסקנה שסט הידראולי של משאבה ובוכנה של היילקס ישן יתאים לי בול.
רגע לפני הזמנה. יש משהו שאתם חושבים שאני צריך לדעת על הסט הזה של טויוטה?
אסף.
בדקת שמהלך הבוכנה מתאים להפרדה במצמד של הנ.נ.?
מתאים. אצלי מצמד של טרקטור כלומר לא מזלג שיוצא מהבית מצמד אלא ציר שמסתובב ועליו זרוע, אז אפשר לקבוע את המהלך לפי מה שהבוכנה נותנת. ונראה לי שהמהלך מתאים לאורך של הזרוע המקורית.
אסף.
אז המשך הכנת הסרנים להרכבה.
המטרה היום היתה לפרק את הקליפרים משני הסרנים הקדמיים, ואת צנרת הבלמים, ולבדוק שהסרן החדש יותר עם טבורים במצב סביר גם אם כרגע לא לגרז מיסבים (לזה עוד יהיה זמן במסגרת הטיפול שלפני הנסיעה), כך שמחר אפשר לצבוע את הסרן ואת הסרן השני להכין לאיחסון.
הפירוק של הקליפרים ופתיחת וסגירת טבורים לקח 40 דקות נטו.
להוריד גלגלים לקח שעתיים... החלודה הו החלודה...
ולפרק את היובולט העיקש מצד שמאל של הסרן הישן יותר... כולל בסוף שימוש בדיסק... לקח עוד שעתיים.
לבנות סטנד לסרן לקח עוד חצי שעה.
ככה זה כשמתעסקים עם גרוטאות.
אסף.
קובץ מצורף 119133
זה נסיון צבע לשילדה - וזה הגוון שיקבלו כל המכלולים שמתחתיה... יפה נכון?
אסף.
יפה מאוד.
נאט"ו מדברי?
מסקרנות מה משקל השלדה?
אז היום הסתיים עם סרן קדמי ותיבת העברה צבועים בצהוב מדברי... אבל זה אף פעם לא כל כך פשוט...
הסרן שאתמול ניקיתי, תכננתי היום לפרק את הטבורים עם הדיסקים ולצבוע לחוד. הבעיה - המפתח 2-9/16״ לפתיחת אומי המיסבים לא מתאים. מה זאת אומרת לא מתאים? הוא במידה. קניתי באמאזון מחברה רצינית והוא מבחינתם מיועד לסרן דנה 60/70 של דודג׳. הבעיה שהוא לא עולה על האום. הפינות של המשושה מעוגלות מדי, של האום ברדיוס אפסי. אז זה לא נכנס.
במקום לפרק נאלצתי לצבוע על הדיסקים... סתם. לא באמת. מיסכתי - ניילון נצמד עושה עבודה טובה - וצבעתי.
התיבת העברה תכלס כבר מזמן היתה על השולחן אבל חסרה לי בוקסה לפתיחת אחד אומי היוקים וחסר לי מחזיר שמן שלא מצאתי בארץ. את הבוקסה אחרי הזמנות מאמאזון שלא צלחו קניתי בסוף במידה המילימטרית הקרובה. ומחז״ש הזמנתי דווקא כן מאמאזון.
פתיחה ניקוי ליטוש הוצאת מחז״ש הכנסת מחז״ש הכל כפול 2 אטימה והידוק וזהו.
אז עכשיו הסרן הקדמי מוכן להתקנה נעבור לאחורי.
מאוד מפתה אותי לקחת את הדיסקים והקליפרים מהסרן הקדמי הנוסף ולהרכיב על האחורי... אבל אין לי פתרון לבלם חניה תחת היד.
אסף.
ברז כדורי על הקו?
https://www.kartek.com/parts/jamar-p...t-vehicle.html
עובד טוב, בבאגי, אם הכוונה היא לעבור טסט כהלכתו.
אני אישית לא הייתי סומך על השסתום הזה ויוצא מרכב מונע (לא משולב בהילוך) ,אם הקומנדקר היה נמצא תקוע בעליה תלולה במגמה טובה להידרדר אחורה, למרות שהוא אף פעם לא פישל .
אני חושב ש cutting brake לא חוקי בתור בלם חניה וגם תכלס אמור להיות בלם חירום במקרה והלכו הבלמים ההידראוליים.
אסף.
יש סיבה טובה שזה לא חוקי. אתה לא אמור לסמוך על מערכת לחץ הידראולי עתיקה שתחזיק את הרכב במדרון בחנייה של חודשיים.
בוקסות אפשר למצוא בל.כ. גם אינצ'ים. משומשים של הצבא
כמה מסובך לעשות בלם יד סטייל ג'פ"ס? על היציאה מהטרנספר.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
אני דווקא מידי פעם מוצא שם דברים טובים. פשוט זה כבר לא הMAIN ISSUE אז צריך לחטט
בלם יד של לנד רובר?
גם זה יעבוד... אם רק יהיו על החלקים. במבט ראשון זה נראה פשוט עד שמבינים שצריך את כל הפלטה האחורית ושתתחבר לתיבת העברה וזה נהיה לא פשוט בכלל.
אבל בינתיים מסתמן סיכוי מסויים להשיג בלם מקורי של הדגם הישן.
אסף.
https://www.asclean.co.il/wp-content...87-300x208.jpg
בלם יד של מגירוס. אתה צריך? אולי נשאר ממנה משהו...
יו! בדיוק כמו של הסוסיתא של סבא שלי!
חח. אתה לא הכרת את סבא שלי.
מה שכן, שלו היה מעץ
בינתיים, בשטח, מסתמנת תפנית מפתיעה בעלילה.
אבל לא יכול לדבר על זה בינתיים. רק לעשות טיזינג....
אסף.