דווקא יש סיכוי לא רע שהוא יקנה דאסטר. הוא נלחם בזה, הוא נקרע מבפנים, אבל זה ברירת מחדל סבירה.
Printable View
דווקא יש סיכוי לא רע שהוא יקנה דאסטר. הוא נלחם בזה, הוא נקרע מבפנים, אבל זה ברירת מחדל סבירה.
אם דאסטר לא היו קשורים לרנו ההחלטה של אסף היתה קלה יותר?
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
זה הרבה יותר הגיוני. [emoji89]
Sent from my iPhone using Tapatalk
דאסטר אוטו קטן ובלי הילוך כוח.
את מעלה רמון עם 3 נוסעים במושב האחורי ובלי מכוון הוא עולה?
(לא. ואם כן זו התעללות)
אסף.
קודם כל נחל פרצים עדיין מחכה לך לא...?
עם כל הכבוד(ויש) לא הייתי מנסה את רמון עם דאסטר, אפילו לא בצחוק.
אני חושב שאחרי שהצעת כמה פעמים ודעתך ( ודעתם של אחרים ) ידועה ...
ואני עדיין מחזיק בדיעה משל עצמי ... לטוב ולרע .. אתה/ם צריכים לוותר.
באיזה שלב זה נהיה מציק כשאחרים כופים את דעתם עליך ...
בכל מקרה. זכות הקניין מאפשרת לי לעשות מה שבא לי עם האוטו שלי. אפילו אם אתה ממש ממש מממממממממש חושב שזאת טעות.
אם אלו שאמרו שאדם לא יכול לעוף היו מנצחים. לא היית מטייל בעולם. ואני הייתי מוכר את הדאסטר מזמן.
דעתך נרשמה ( שוב ).
תודה רבה. [emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
ואני בכלל אומר לגיא - תנסה את רמון עם 3 אנשים מאחורה:). אני מוכן להגיע עם הצ'ירוקי כרכב נוסף מתי שתגיד.
להתעלל בגרמנים זו מצווה.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אסף למה אתה צריך 3 אנשים מאחורה בטיול ? ..
כי דמי מזונות זה יקר?
גיא זה הזמן שלך לעלות את רמון!
אני עושה אותו על בסיס שבועי
והוא בהחלט במצב הכי קל שלו בשנה וחצי האחרונות.
עם נעילה גם אתה וגם טוארג יכולים לעלות :)
גיא,
לדעתי הכל שאלה של זמן וקצב.
אין במעלה רמון שום מדרגה או מעבר שלא ראיתי אותך עובר, הבעיה (מבחינת הדאסטר) זה האורך של המעלה והתיאור שלכם על התחממות והשבתת הרכב.
מספיק לאט וסבלני, יעלה, בקצב של טוארג :-) , תתקע.
מניסיון שלי עם GV2006 (שיש לה הילוך כח, ולעולם! לא סבלה מהתחממות ושאר תופעות לוואי), כל העניין עם הרכבים היותר "רכים" זה רק תשומת לב, יותר בניה, וקצבים יותר איטים. לעבור, זה בעיקר נהג.
מעלה רמון מלא באבנים גדולות וככל שמרווח הגחון והגלגלים של רכב קטנים יותר, הוא פשוט דורש יותר תשומת לב בכיוון ודיוק בנהיגה. מה שאין במדרגות של מעלה רמון זה שיפועים גדולים, ולכן אפשר בסופו של דבר להעלות בו כמעט כל דבר. גיא יעלה במעלה רמון, זה יקח זמן אבל יעלה. והוא לא יהיה הראשון שעולה עם דאסטר.
אבל לא כמו שאני הייתי רוצה לעלות, וכמו שכבר עליתי עם שלל כלי רכב את מעלה רמון. אני בתחושה שעם גלגלים במידה נורמלית (יותר מ31) ומרווח גחון נורמלי (יותר מ20) הילוך כוח ונעילה אחורית, זה לא מבצע מורכב אלא חלק מהטיול.
אסף.