היום עבר טסט וקיבל צמיגים חדשים
זה המקום להודות לנתי מצמיגי פרויד (שלמעשה היום כבר יש לו גם סדנה משל עצמו בחיפה) שעזר לי עם הצמיגים בהתראה קצרה מאד והתקנה במרכז.
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
Printable View
היום עבר טסט וקיבל צמיגים חדשים
זה המקום להודות לנתי מצמיגי פרויד (שלמעשה היום כבר יש לו גם סדנה משל עצמו בחיפה) שעזר לי עם הצמיגים בהתראה קצרה מאד והתקנה במרכז.
תם הטקס, מזל טוב לקונה, חבר הפורום Mmoty10קובץ מצורף 148339קובץ מצורף 148340
מברוק לקונה, לחפש לך ונדורה?
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
חפש לי סוואנה קצרה.
צחוק בצד, לרוקן את הרכב מכל מה שהיה בו, אני צריך עוד מחסן. ולחשוב שעוד יש חצי בגאז פנוי לגמרי. רכב מדהים.
לסיכום הדברים, כמו שדרור אמר לפני שנים וזה גם מה שהוביל אותי לרכישה, מדובר באנדרדוג אמיתי. רכב עם יכולות לא מבוטלות ועם זאת פחות מוכר בשוק, בטח בהשוואה לפורסטר. הרכב מפנק ברמה של רכב מנהלים, כולל כל החשמלים ותא נוסעים מרווח מאד.
תוספת נעילה ועם צמיגי 5050 והרכב הופך להפתעה אמיתית בשטח, ושיצקצקו לי בעלי הlow.
כאן המקום גם להודות ליד הקודמת, יוחאי, שהחזיק את הרכב כראוי ולכן גם כשאני רכשתי, לא היו הפתעות ותקלות שאינן בלאי סביר והגיוני. כל ההפחדות על גיר פריך, ציריות חלשות וכל מיני שכאלה, פשוט לא קרו אצלי (יוחאי מימש כל ריקול שהיה וטוב שכך) ואני מאמין שגם אצל החדש זה לא יקרה.
לסובארו יש קהילה מדהימה mtnroo עם חברי אמת בטוב טעם, חלקם גולשים פה. רק על זה, שווה לקנות סובארו.
יקח לי זמן עד הרכב הבא, צריך קודם לייצב רכב ראוי לגברת ואז אוכל לפנות לשוק הקשוחים ולחפש לי בהמה עתירת יכולות.
אני יכול להעיד שהבחור מטייל וממצה את הרכב היטב.
נחכה שהוא יוסיף תמונות ורשמים בשרשור משלו