תגובה: פינוי / חילוץ גרוטאה מהשטח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Gilad
הנבלות האלה כבר מזמן שפכו את כל מה שהיה להן לזהם
למה לגעת בהן ?
כי זה מכער מאוד אזור יפה. אחד הרכבים חוסם את המסלול, אז זה גם מסוכן למטיילים שעלולים להחתך מהברזל החלוד.
Sent from my SM-A736B using Tapatalk
פינוי / חילוץ גרוטאה מהשטח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yochaytzur
כי זה מכער מאוד אזור יפה. אחד הרכבים חוסם את המסלול, אז זה גם מסוכן למטיילים שעלולים להחתך מהברזל החלוד.
זו שמורה?
אתה משלם מיסים שמגיעים לגוף שאחראי על השטח.
כשרטג מפחדים מתביעות הם יודעים טוב מאד להרוס מעיינות, לרוקן בריכות, לסגור דרכים..
כנראה שזה לא כזה מפריע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yochaytzur
עוברים שם המוני מטיילים בשנה, אם זה היה כזה מסוכן מישהו היה עושה עם זה משהו.
באמת שלרטג יש את היכולת לשלוח לשם שני עובדים עם דיסק ולסלק את זה.
אישית, אין לי בעיה להיות פראייר לפעמים ולעשות משהו שמישהו אחר היה אמור לעשות.
מודה שיותר מושך אותי להיות פראייר כזה שזה משלב ג'יפים וכבלים...
אין באמור לעיל להוציא את הרוח מהמפרשים למי שכן רוצים לפנות, מעשה יפה ותהנו.
כמו שאמרתי, עם מערכת חבלים לא מאוד מסובכת ניתן למשוך את החלקים למשטח אדמה די ישר ונגיש מכיוון הכביש לגבעת וולפסון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
אישית, אין לי בעיה להיות פראייר לפעמים ולעשות משהו שמישהו אחר היה אמור לעשות.
מודה שיותר מושך אותי להיות פראייר כזה שזה משלב ג'יפים וכבלים...
וזאת האמת לאמיתה. בשביל רובנו.
אני בהחלט בעניין. בשבוע הבא מתכוון להגיע לשם ולהתרשם.
ואחרי שסיימתם ובאתם על סיפוקכם במבצע החילוץ, מה קורה עם זה הלאה? משאירים את המתנה האסתטית הזו לצד הכביש כמו הרנו ההיא בכביש 171?....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ואחרי שסיימתם ובאתם על סיפוקכם במבצע החילוץ, מה קורה עם זה הלאה? משאירים את המתנה האסתטית הזו לצד הכביש כמו הרנו ההיא בכביש 171?....
אני מקווה שיפיקו לקח - כי הגרוטאה ההיא, כפי שציינתי לאחר טיול באזור - נגררה כמה מאות מטרים במעלה השביל ועברה התעללות נוספת שכללה שבירה ופירוק של כל מה שניתן ולאחר מכן שריפה יסודית... והיא עדיין שם (רק רחוקה יותר מהכביש).
במקרה הזה זה בתוך שמורה.
בכל מקרה צריך תאום עם הפקח גם לעבודה עצמה וגם להשארת השאריות בנקודה כזו או אחרת.
בהתחשב בזה שהכל יפורק לגורמים, במקרה הכי גרוע לוקחים עם עגלה או טנדר כמה מאות מטרים לחניון וזורקים בצפרדעים.
אני חשוב שבכל מקרה טוב לגרוטאה ליד הכביש מאשר בעומק השטח.
ואפשר כלקח לנסות לתאם עם הרשות פינוי בזמן אמת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
אני מקווה שיפיקו לקח - כי הגרוטאה ההיא, כפי שציינתי לאחר טיול באזור - נגררה כמה מאות מטרים במעלה השביל ועברה התעללות נוספת שכללה שבירה ופירוק של כל מה שניתן ולאחר מכן שריפה יסודית... והיא עדיין שם (רק רחוקה יותר מהכביש).
בטוח שזו אותה נבלה ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
בטוח שזו אותה נבלה ?
כמעט בטוח, לצערי לא צילמתי וכבר הרבה יותר קשה לזהות לפי מה שנשאר ממנה. אם מישהו מטייל / עובר באזור ויצלם - יהיה מעניין לשמוע אם אני טועה.
ליד הכביש, במקום שהשארנו את המקורית נותרו רק שרידים מועטים (חלק מהמושב האחורי וחלק מהפגוש, אם אני זוכר נכון).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
ליד הכביש, במקום שהשארנו את המקורית נותרו רק שרידים מועטים (חלק מהמושב האחורי וחלק מהפגוש, אם אני זוכר נכון).
מתוך זה סביר להניח שהנבלה לא נאספה ע"י הרשויות ... כמה מפתיע [emoji1751]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
מה עושים עם הרכב כשמגיעים לכביש?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yaron.nahum
מדרדרים חזרה למטה ?
לא ?
זה נאמר בהלצה.
מסתבר שהפך למציאות עגומה
פעם הבאה שמים על הכביש. ככה בטוח מישהו יפנה אותה...
אסף.
ככה תהיה תאונה ואז יגיעו למסקנה הברורה שצריך לסגור את הכביש ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
פעם הבאה שמים על הכביש. ככה בטוח מישהו יפנה אותה...
אסף.
ורגע של רצינות, פעם הבאה צריך פינוי מלא בזמן אמת ע"י הפקח או מישהו מתואם מראש שיקח לברזל.
יש בדיוק פקח אחד שהייתי מוכן שיהיה במקום, והוא קורא וכותב כאן. כל פקח אחר שיגיע, אני בחוץ.
גרוטאה נוספת במרכז (נחל רפאים) ממתינה לחילוץ אם מישהו רוצה להרים את הכפפה. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...47dbb682f4.jpg
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
שלום, לקח לי קצת זמן, אבל היום הייתי בנחל אלון וביקרתי את 2 הגרוטאות. לדעתי בהחלט ניתן לשלוף אותן החוצה דרך התוואי שבו הו נכנסו. מדובר במדרון תלול ללא בולדרים ובהפרש גובה של כ-12מטר. הקושי הוא בניתוב הגרוטאות בין העצים שמלווים את התוואי, אבל בעזרת 2-3 כננות ניתן יהיה לבצע את התימרון. זה קצת מזכיר לי את חילוץ הדיסקו בנחל אוג. אני די בטוח שניתן לעשות את זה בלי לפגוע בעצים, וגם אם עץ ישרט לא יקרה אסון. מכיוון שמדובר בחילוץ כירורגי ואולי גם שימוש במכפילי כח בגלל המידרון אז אשמח לשמוע גם את דעתו של השף(אסף) אם גם לדעתו זה אפשרי. והיה ויוחלט שזה אפשרי אני אפנה לפקח הרלוונטי להסדיר את זה.
שוב, זה יכול להיות שעור מרתק על נפלאות הכבלים הגלגלות והכננות. מה אתם אומרים?....
אני אצטרף אם ...
Sent from my DN2103 using Tapatalk
תרשום אותי
Sent from my SM-N986B using Tapatalk