עלויות נוספות
צנרת אגזוז חדשה
ראדיאטור חדש
2200 ש"ח
Printable View
עלויות נוספות
צנרת אגזוז חדשה
ראדיאטור חדש
2200 ש"ח
יום שני הרכב אצלי חזרה ,
מעב לחיבוקים על פרידה כפויה וארוכה
אני מתכנך להעלות את הרכב על הליפט ולעבור על כל בורג ואם ברכב ,
עצות לפני שנתחיל את ההרצה??
של יברח לי איזה חלק בדרך:grin: :grin: :grin:
בגדול יש לי עוד המון עבודה ,
כל החשמל,
חיבורי פנסים ,
מזגן
arb,
נדמה לי כי יש איזו בריחה מהאגזוז , מריח לי בתא הנוסעים אלא אם האף שלי נהייה עדין מנסיעה בהונדה,
ראשית איך אני מאתר אם יש לי דליפה מינורית באגזוז,
2. יש לי איזה רעש כמו חריקה עם ויברציה קלה שאני לוקח סיבוב , כאשר ההגה שמאלה הרעש והרעידה ימינה,(הרעש והוויברציה באים מאחור)
שכב מתחת לרכב כשחבר סותם את האגזוז עם סמרטוט. אתה תמצא את הדליפה, אם היא קיימת.
מאיר, על איזו הרצה מדובר?ציטוט:
נכתב במקור על ידי מאיר רוטברג
הרי המנוע לא תקין עקב הכשל בפרוייקט, לא? :cry: ?
אגב, עם כל הצער וההבנה למצב העדין, נראה לי שלאור התנהלותו ואופיו של השרשור ההוא על המנוע, מן הראוי היה לספר, ולו בקצרה, מה אירע ולמה כשל.
היתה מטרה לשרשור, לימודית, אינפורמטיבית, חינוכית וכו', ואני סבור שאם יש לקחים ממה
שהיה(ואני בטוח שיש), מן הראוי שכולנו נדע, ולו מן הטעם של "למען יראו וייראו".
אם צריך להיזהר ממשהו או ממישהו, חשוב שנקבל באופן ברור ופומבי את האזהרה, ויפה שעה
אחת קודם.
אני מקווה שאתה מתגבר על הנזק ועל עגמת הנפש ומצליח להתארגן - אם תזדקק למשהו ממני, בעבודה ו/או ביעוץ, אני לרשותך.
מאיר
יש התקדמות בפרויקט ? מתי אתה ממשיך לכתוב ולצלם כמו שאתה יודע .
הסקרנות אתה יודע.
בברכה יואב
טוב כמה עידכונים,
הייתה לי איזו מחריקה מעצבנת בסרן האחורי, שאלתי כל מני אנשים פה ,שם ,
אחד אמר בטח בעיה בסרן , השני בטח חופש בקורונה פיניון,
חופש במייסבים ,
נסעתי עם הרכב ולא מצאתי מה ,
בסוף יירד לי האסימון כאשר הייתי לוקח פניה חדה שמאלה המרכב היה נוטה ימינה ונוגע במגן בוץ,:razz: :razz:
עידכונים על הוצ לא מתוכננות לאחר ההרכבה ,
צנרת דלק חדשה , טעות שלי , לא הייתי צריך לרכוש כי אני בקושי יכול לתדלק עימה לא ניתן לעזוב את אקדח התידלוק לכן נסעתי עם צינור דלק לא מקורי,
בושינגים בזמן ההרכבה כי החבילה מסמיטרייסינג הגיע חצי,
צנרת אגזוז חדשה לכל האורך ,1300 ש"ח
מצבר חדש שניגמר לאחר שנה 713 ש"ח
ראדיאטור חדש1200 ש"ח
סטרטר משופץ ששם לי מכונאי שלא אנקוב בשמו )בין כה וכה הוא יכתוב לי בפרטי)שהלך ושופץ שוב עוד 250 ש"ח
צנרת מזגן אשר נשברה בזמן פרוק המנוע , כולל זה שהוצאתי גז , מילוי מחדש וואקום חיווט
זו הייתה טעות לפרק את המזגן עוד 1300 ש"ח ,
טעות הייתה לא לעשות כבר כלוב התהפכות חדש
(מצד שני חרגתי מהתקציב בהרבה)
אני כרגע בתהליך עצמי איטי של שיפצור צמת החשמל של הרכב,
בוצע איטום בנקודת התורפה של הרכב ,רוב החום בסופות נכנס מהגיר טרנספר , פירקתי את כל הפחים שם , ציפיתי אותם בניאופרן משני הצדדים ,
כל פח צופה בנייר אלומיניום ייחודי שמשמש לאיטום ובידוד בתיקרות אקוסטיות (סופק על ידי לקוח בחינם) חומר דיי עבה והורכב בשתי שכבות , הכל נתמת והושב במקום על ידי רצועת מתיחה מפח שהוברגה (רחמנא ליצלן) עם בורג קודח לריצפה , מעל כל זה אני ייצרתי אלומינים מרוג בצורת מותאמת
לכל האזור משטיח הנהג עד שטיח הנוסע כל העסק יהיה מצופה מתחת בשיכבת ניאופרן נוספת ויורכב עם 4 ברגים לריצפה, ה"חור" לידית הטרנספר יהיה בצורה המינימלית הנידרשת ל העברת ההילוכים h/l ועל כל זאת על ידית הטרנספר הגיע מארצו של הדוד סאם גומיה חדשה
את הברגים נשים ארוכים מהנידרש היות ואני מייצר פלטת פח בצורת תחתית הרכב אשר יהיה לה בידוד פנימי וחיצוני לרכב ציפוי זפת או חומר פלסטי אחר,
אם למישהוא יש רעיון יותר טוב או דרך ביצוע אחרת מעבר למה שאני מבצע אשמח לשמוע ,
כמו כן
דבר נוסף ,
אני רוצה להחליף את המוטות האורכיים בתא המנוע ,
למה?
כי אני רוצה ליצור מצב שבו כל החיווט , המדחס , הרמקולים , תושבת לפילטר פתוח , תושבת מתחלפת לפילטר סגור יהיו מובנים ולא אילתורים וגיבוב של אביזרים בתא המנוע ,
האם להשתמש במוטות מרובעים 20 על 20??
האם המוט המקשר הרוחבי יהיה קשיח או שאחבר אותו עם "עיין" של בולם?
לא הבנתי מה הקשר בין המוטת האורכיים (אלו שמחזיקים את המסיכה הקדמית?) לבין סדר בתא המנוע.
מאוד פשוט,ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
כיום המצב הוא שכל החיווט עובר על מוטות האורך , המדחס יושב עליהם, הכריזה על הכנף,
ויש עוד מספר מערכות ,
אם הייתי יכול ליצור מצב שבו יהי מעיין H בתא המנוע יותר מסיבי יכולתי לתלות את המדחס עליו בייציבות ,
את הרמקול ,לבנות תושבת יעודית לכל דבר
בצד הנהג לשים תושבת טובה ולא אילתור לפילטר הפתוח וכו'
מקווה שהסברתי את עצמי
דברים נוספים ,
טעות הייתה לא להחליף את כל מחזירי השמן, למרות שהם היו דיי חדשים כולם הייתי צריך לחשוב על זה שהם ייתייבשו במהלך התקופה , מצד שני לא חשבתי שזה ייקח כל כך הרבה זמן ,
עכשיו אני חייב להחליף את כולם , עלות נוספת.
במהלך השיפוץ החלפתי צנרת ברקס מחוזקת שהוזמנה מסמיטרייסינג,
עכשיו הצנרת מצד ימין ,
בחיבור בין הצנרת הגמישה למחבר המתכת הקשיחה יש הזעה:oops: :oops: :oops: :neutral:
היות ואני לא מוכן להסתכן בנסיעה עם צנרת לא תקינה צריך להחליף ,
קריזה:x
לא צריך להחליף שום צינור מאיר! תפרק, תנקה את החיבור, תוודא בעין שאין איזה גרגיר אבק שמפריע לקונוס להסגר עד הסוף, ותהדק - בעדינות אך בנחישות.
ברגישות ובנחישותציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
היישר!
אני הייתי מסתפק בחיזוק מקומי ושטיפה יסודית עם מים ( נוזל בלמים שוטפים עם מים )
מיבש את המקום .
יושב ברכב מנוע עובד ! ( שתיהיה הגברת לחץ של הבוסטר )
לוחץ על דוושת הבלם כמה דקות ( כמו שאתה עומד ברמזור שנמצא בירידה )
וחוסר ובודק נזילות .
במידה והכל יבש . זה הוא נוסע ונגמר .
במידה ויש נזילות :!:
חוזר מפרק מחליף טבעות נחושת במידה ויש
במקומות שיש חיבור קונוס מחפס סדק על סף הקונוס ( מחפש טוב טוב עם זכוכית מגדלת )
כמובן שזאת עבודה למוסך בתנאי מוסך טובים .
איציק
נעשה בדיוק לפי עצתך ,ציטוט:
נכתב במקור על ידי איציק - 4X6ZH
תודה
לפני שאתה מתחיל את הבדיקה, מלא את מיכל נוזל הבלמים למקסימום, על מנת שיהיה לך רפרנס מדוייק לבדיקת נזילות, אם ישנן.
נמרוד,איציק,חימושניק,
הכל בוצע על פי עצתכם,
במוסך כמובן!!!!
פורק,חוזק, נשטף , מולא נוזל בלמים , כרגע הכל בסדר ,
נסעתי קצת השתמשתי בבלמים יותר במכוון, כרגע יבש,לשמחתי ,
תודה
דוח מצב: צנרת הבילום שחוזקה על פי עצתכם תקינה ,לא נוזלת ולא "מזיעה"
תודה!!!
בבדיקה מתחת לרכב הסתבר לי כי הברגים ששמתי לתושבת גיר בין התושבת לגיר נפלו!!!
האם הייתי צריך לשים שם לוקטייט לפני כן??
כל יום לומדים משהוא חדש
ברגים משתחררים, כל כמה זמן צריך לעלות את הרכב על ליפט או משהו כזה ולבדוק ביסודיות.
אצלי המנוע רעד בפראות וכשהרמתי את הרכב לבדיקה, התברר שהברגים שמחברים את הגיר לתושבת גיר היו רפויים מאוד. וזה רכב שבקושי נסע.
למיטב זכרוני לא אמור להיות שם לוקטייט. בדוק בספר הטיפולים.ציטוט:
האם הברגים מקוריים/זהים למקוריים? האם הם חוזקו במומנט הנכון (חשוב מאוד!)? האם ההברגות שלתוכן הברגים אמורים להתברג תקינות לחלוטין?
עידכון קטן ולקח למי שצריך , צנרת הבילום המוארכת לא חובר עם קפיץ לשילדה , במאמפסטופ מעך אותה
ונאלצתי להחליפה ,
לקח שעלה בהחסרת פעימת לב ברגע של לחיצה על הברקס בזמן נהיגה דוושת הבילום יירדה למטה ללא עצירה , סידרת תמרוני חרום , הורדת הילוכים ובלם יד מנעו תאונה על כביש מהיר,
לקח חשוב!!
אצלי היא מחוברת עם קפיץ לחלק הפנימי של הכנף, כך שגם כאשר הגלגל יורד למטה, הצינור "עוקב" אחריו ולא מגיע למקומות אסורים.ציטוט:
אביגדור
לפתע עלו לי הגעגועים
אז יאללה, תפתח עוד פרויקט.
מזמן לא ראינו אותך בשטח.