תגובה להודעה: זוקיאדה 2010 - שרשור הרשמה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
omri_t
+1
גם אני בלב הארוע נזכרתי במישהו שלא נרדם כבר שבוע מרוב התרגשות....
עומרי פתאום ראיתי את ההודעה שלך.
אני אוהב את כולכם, באמת אוהב, אבל קצת התאכזבתי מהזוקיאדה הראשונה שלי.
כנראה שגודל הציפייה היה כ"כ עצום, שפשוט כשהיה מה שהיה (היה נחמד מאוד חייב להודות) זה קצת איכזב אותי.
ההתארגנות הייתה למופת,ף ההכוונה והשילוט מדוייקים מאוד, לא התברברתי בכלל בכיוונים והיה בסך הכל כייף.
בגלל שבאתי מהדרום הרחוק (באר שבע) ובגלל שהייתי צריך לשוב במהרה לעירי, לאחר טיול קצר עם חבורה קטנה, לקחתי את עצמי ופשוט הלכתי.
אני מעריך את כל העזרה שנתנו לי, אני מעריך אותכם מאוד כאנשים ולהבא, בטיולים והזוקיאדות הבאות, אבוא קצת יותר מאורגן ומסודר.
תודה לכם על יום נפלא וכייפי שחוויתי
היה אירוע פאנטסטי!!!
תודה לכל מי שנתן יד בדבר!
טל.
דבר ראשון חברים,היה מפגש מיוחד וטוב! כל האנשים שהיו צריכים להגיע הגיעו ואני גאה בכולם!
דבר שני, ומכעיס מאוד,שהויטרה השחורה התחילה לעלות,ישבנו אני כמה חברה מהמתלם ועוד כמה ג'יפאים שנימצאים בשטח הרבה שנים,ולא האמנו שהילד יושב עם חלון פתוח!!! בתוך הויטרה ואבא שלו נאבק בסלעים כאשר הרכב כבר חצי באוויר! כמובן שברגע שהרכב נכנס לשיפוע,רצתי מהר להוציא אותו,ואני לא מבין איך אני שיצאתי מהקצה השני של האירוע הגעתי לפני הרבה אנשים שהיו ממש מתחת!
חברה,ילד באוטו=לא מנסים לריב עם השטח! פשוט לא!
בנימה יותר אופטימית,תודה לכל הספונסרים,וכל האנשים שתרמו וארגנו!
מחכה לזוקיאדה 2011!
משהו אומר לי שזה עם הויטרה לא ממש קורא את השרשור הזה..אז למה העצבים ?
האמת,שאני לא יודע אם זה בישבילו ספציפית,זה לאנשים שגולשים פה,שאולי חשבו על זה,ולחובבי שטח חדשים שיצטרפו,יראו את השירשור ויביניו מהתחלה,שזה אסור בתכלית האיסור!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
משהו אומר לי שזה עם הויטרה לא ממש קורא את השרשור הזה..אז למה העצבים ?
העצבים /תגובה הם בגלל הילד הקטן (לא תעמוד מכנגד...).אם היה לבדו,ניחא.למרות שגם אם היה לבד הקהילה/פורום לדעתי לא מעונינת שתאונה עם/בלי נפגעים תתלווה לאירוע שנתי שלה.הדבר לא יוסיף לשמה בקרב הציבור בכלל ובעיני המשטרה בפרט שתתמגנט על אירועים דומים בעתיד.לכן לכולנו משתתפים/מארגנים אחריות שפעלולים חסרי אחריות לא ישנו במחוזותינו.(ברגע הראשון שראיתי את הויטארה בשפ"צ מסוכן נזכרתי בסופה/cj פתוח שלפני כמה שנים התהפך במידבר ואב ובנו או רק הבן נהרגו).*
כנראה לא הייתי ברור.
הכעס והעצבים מובנים ומוצדקים..אבל תשומת הלב שניתנת לזה בפורום, ועוד יש שטענו כאילו מארגני האירוע גם אחראים על הנושא, זה מה שלא מובן לי. עזוב, לא שווה למלא את השרשור הזה בעניין הזה, אני מוכן להתדיינות בנושא בה"פ.
ראיתי את התמונה של הויטרה הזו, באלבום שהועלה עכשיו בשרשור תמונות - אכן דביליזם לשמו.
במהלך הטיול שלאחר המפגש שמעתי גם על ג'ימיני שהתהפך, יש אמת בדבר?
לגבי הטיול בסוף במפגש לי לא ידוע על ארוע כזה מה שכן בוודאות בסוף המפגש שהרוב כבר התקפלו גימיני שחורה אין לי מושג של מי התהפכה על הצד בנסיון לכבוש את העלייה השמאלית ביותר זו עם הקוליסים המטורפים ... ככל הנראה נפל לאחד מהם , למזלו נגמר בלי יותר מדי נזק הצלחנו להפוך אותו ביד ועם קצת עזרה יצא בכוחות עצמו מהמצב ... לא נעים אבל כנראה חלק מהעניין...
אם לבעל הרכב לא תהיה התנגדות יש גם קליפים ותמונות - פשוט לא רוצה לבאס ... חחח
רק בשמחות ובארועים כמו אלו - אני נהנתי מאד
ישר כח למפיקים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
במהלך הטיול שלאחר המפגש שמעתי גם על ג'ימיני שהתהפך, יש אמת בדבר?
אני עליתי עם הג'ימני הלבן דקה לפני אם למישהו יש סרטונים או תמונות אשמח לקבל
היה אחלה אירוע !
חיים ג'ימני
*** התמונה של הג'ימני הוסרה, לבקשת בעל הרכב, המערכת***
האמת שגם אני לא מבין את הכעס על המארגנים:D
לגבי הטיול לאחר המפגש הרבה חברים חברו אחד לשני ויצאו לטייל יחד
האמת אני ורותם היינו כל כך עייפים שלאט טילנו(וגם לא שתינו קפה רותם) למרות שתכננו להוציא טיול, אני חושב שאפי כן הוציא טיולון.
לגבי הג'ימני השחור יצא לי לדבר איתו אחרי ההתהפחות, לא נראה לי שהוא יתלהב שיפרסמו תמונות שלו.
לגבי הג'ימני השחור יצא לי לדבר איתו אחרי ההתהפחות, לא נראה לי שהוא יתלהב שיפרסמו תמונות שלו.[/quote]
המספר וכל הסימני זיהוי כמו מדבקות וכדומה נמחקו.
שבוע טוב חברים,
יישר כוח על האירגון היה נחמד מאוד ,
מרגש לראות מסות של סמוראים מתרכזים כולם במקום אחד.
מאחל לכולנו להמשיך לאהוב את הגמדים הקטנים שהזמן רק משביח אותם ולזכור תמיד שזהירות בנהיגה זה לפני הכל,בריאות לכולם .
נ.ב - (הערה לעורכי הפורום) אני הייתי מצנזר את התמונות של הג'ימני השחור לא אתי לפרסם אותם.(אלא אם כן לבחור אין התנגדות).
ושוב :
כל הכבוד!!!
(הגעתי בין הראשונים ולא הספקתי לחטוף כיסוי גלגל של ראסטה - איזה קיבינימאט!!:p)
נישאר עם סויה - קיקומן :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
לביא סמו וסומו
(הגעתי בין הראשונים ולא הספקתי לחטוף כיסוי גלגל של ראסטה - איזה קיבינימאט!!:p)
נישאר עם סויה - קיקומן :)
גם אני... באסה...
אבל לא נורא. פשוט צריך לקבל את מה שכתוב-
"רוטב סויה מנצח!"
:p:p:p
http://lh5.ggpht.com/_yHpFQECKx8o/S5...0/DSC02646.JPG
כתבת סיכום של מערכת ג'יפולוג.
http://www.jeepolog.com/810.html
בימים הקרובים תעלה כתבת סיכום של המארגנים.
כל הכבוד למארגנים ולמשתתפים!
היה אחלה אירוע,וכיף לפגוש את כולם כל פעם מחדש.:p
מורי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
matokik
חח הייתי שם, אפילו תליתי את השלט עם הניק על הרכב, לא באו.
אח"כ יצאנו לטיול קטן, בדרך הכל חוסל.
אמרתי לכם לבוא ולקחת לא???????
סליחה, אבל עשיתי שני סיבובים לחפש אותך כאשר עלה הרעב, ובסופו של דבר ירדתי על המבורגר משובח שעשה את דרכו הארוכה מרמת הגולן. חוצמזה רוב הזמן הייתי בדוכן של אישטח, בהרשמה לכיסויי הגלגל. מכיוון שלא ראיתי אותך ברחבה וגם לא בהרשמה, הרי שיש לך פעמיים נון וחובת ההוכחה עליך.
יוחזר השנוויץ לאלתר !!!
למזלך אני אדם רגוע וסלחן, ולכן אני מוכן לאפשר לך לכפר על החרפה, ולהעניק לך הזדמנות נוספת להפגין את אמנות השנוויץ באחד הטיולים הקרובים שלנו לדרום ... :p:p:p
להתראות בשטח,
נדב.
הי,
אני רוצה להצטרף לתודות למארגני האירוע, סחטיין על היוזמה והביצוע - ארגון המקום, הספונסרים, הדוכנים, השילוט, החולצות, ההגרלה, הסדרת החנייה ובטח עוד מליון פרטים אחרים שאנחנו אפילו לא מודעים להם, אבל היו שם.
לצערי אני בתקופה עמוסה ולכו לא יכלתי להירתם ולעזור, אבל זה לא אומר שאני לא רואה את ההשקעה, תשומת הלב והנשמה שנתנו המארגנים. ארגון של אירוע כזה הינו משימה מורכבת ומייגעת ואני רוצה להודות שוב לשלישיה הפותחת. כל הכבוד.
http://jeepolog.com/forums/picture.p...pictureid=4600
אז שוב בשמי ובשם כולם, תודה רבה רבה רבה :p:p:p
להתראות בשטח,
נדב.
שאפו למארגני הארוע ולספונסרים.
מאורגן, מסודר, אווירה, אנשים נחמדים. כל הכבוד.
גם אני חיפשתי את השנוויץ הטוניסאי אבל לא מצאתי.
כמו שאמרו הגשש "זה סודי לא בשימוש" הסתפקנו בנקניקיות של "מתלם".
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
etmr18
שאפו למארגני הארוע ולספונסרים.
מאורגן, מסודר, אווירה, אנשים נחמדים. כל הכבוד.
גם אני חיפשתי את השנוויץ הטוניסאי אבל לא מצאתי.
כמו שאמרו הגשש "זה סודי לא בשימוש" הסתפקנו בנקניקיות של "מתלם".
חיפשת? אז למה לא שאלת את מורי איפה הוא?
ראיתי את מורי מחנה את המפלצת שלו ממש לידי, אמרתי שלום לאיש והוא אפילו ראה אותי תוקע שנוויצים ובירות.
עמדתי להציע לו אחד או שניים, האיש נראה לי קצת לחוץ (אולי לחוץ זו לא המילה הנכונה) או עסוק, אז פשוט הנחתי לו.