תגובה: [ריתוך] בטיחות והגנת העיניים, תקנים, ודיון על בטיחות השימוש במסיכות אלקטרוניות סיניות
מעניין מאוד...
תודה.
הערה יותר לגבי הכותרת שלו (העלאק פרובוקטיבית) מהירות ההחלפה לכהה עדיין רלוונטית למרות שידוע שהפילטר של הUV/IR הוא קבוע,
וזאת בגלל שההבזק גם מעייף את העיניים ומכניס אותם לסטרס לא רצוי וגם לא לטובתה של רשתית העין.
האפקט הוא כמו כשאתה מסתכל על השמש ואז נשאר לך נקודה שחורה לזמן קצר בשדה הראייה, רק שבמסיכת ריתוך הוא מוקטן יותר, בכל אופן זאת פעולה שלא רצוי לחזור עליה הרבה פעמים כשמדובר בכמות כזאת של הבזקים ביום/שבוע/שנת עבודה/קריירה שלמה.
פשוט תקנו מסיכה טובה:cool:
תגובה: [ריתוך] בטיחות והגנת העיניים, תקנים, ודיון על בטיחות השימוש במסיכות אלקטרוניות סיניות
מקפיץ קצת.
בעולם שבו הסיניים שולטים. האם הייתם קונים (בארץ, מחנות מסודרת) את המסכה הבאה. של realand (למיטב זכרוני היתה פעם חברה מכובדת), המתהדרת בתקן en379? (וגם en175f הפחות מעניין).
http://www.welding.co.il/items/28996...A-XDH1-Realand
השימוש הוא חובבני לחלוטין. פעם בכמה חודשים, מספר תפרים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
מקפיץ קצת.
בעולם שבו הסיניים שולטים. האם הייתם קונים (בארץ, מחנות מסודרת) את המסכה הבאה. של realand (למיטב זכרוני היתה פעם חברה מכובדת), המתהדרת בתקן en379? (וגם en175f הפחות מעניין).
http://www.welding.co.il/items/28996...A-XDH1-Realand
השימוש הוא חובבני לחלוטין. פעם בכמה חודשים, מספר תפרים.
לשימוש המינימלי שאתה מתאר, כן, אני הייתי מסתפק בה.
אייל שלום,
תשובה בקצרה - זה כנראה מספיק.
באריכות :
1. תקנים שציינת: הסיפור הוא שאין למסיכות האלו בדרך כלל שום תקן. זה מעולם לא באמת נבדק במעבדה ראויה.
על זה בדיוק הדיון הזה בזמנו התחיל, זיקה לא ידעו לספק תעודות של כלום.
מכיוון שהסינון הנדרש הוא "משהו0.00" אני חושב שכדאי מוצר טוב.
זה פשוט לא הפרש כספי מספיק גדול בין הזול לראוי.
2. מה שאותי מטריד יותר מה"אין תקנים" במוצרים האלו זה ה"אין אבטחת איכות", 99 מתוך 100 מסיכות אולי יהיו טובות לגמרי והביקורות יהיו נפלאות, אבל אתה לא רוצה להיות האחד. כל מי שקונה מוצרים מצ'ייניזיום מכיר את זה.
3. הדיון הזה הפנה אלי לאורך השנים הרבה אנשים מתלבטים, אף אחד שקנה מסיכה ראויה חשב שזה היה בזבוז כסף במחשבה לאחור.
גם בעניין אורך חיי המוצר, אני וכמה חברים עם ספידגלס לדוגמא (יש היום הרבה יותר שחקנים טובים מהשנה שבה הדיון נפתח, לא חייב ספידגלס), כבר 8-10 שנים ללא תקלות. אם אתה קונה 100V שילמת כ65 שקל לשנה +-, לא כדאי ?
אתה בזמן הזה תחליף 2 סיניות. תחשב את זה במחיר.