עדיין בנושא הפנסים הדואר השאיר מייל של המכס להתקשרות הגיוני ששבוע לא יגיבו ? זה תקוע במכס של הדואר מורך שאין דרך מהירה יותר
Printable View
עדיין בנושא הפנסים הדואר השאיר מייל של המכס להתקשרות הגיוני ששבוע לא יגיבו ? זה תקוע במכס של הדואר מורך שאין דרך מהירה יותר
אתה תלוי בחסדי האיטיות של הדואר.
לא יודע אפילו איך מתקשרים איתם. נדמה לי שלנדב42 היה נסיון רלוונטי מולם
מכס... מס קנייה... מי יודע מה האחוזים בימינו? לקחת בחשבון 60 אחוז?
וגם...
יש סיבה שזה יעצור או יידרש אישור משהו מיוחד? לפי הרשימה - נראה שלא.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...483720b3d3.jpg
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מיסים פחות. כמעט 40 אחוז.
יכול להיות שיתווספו עמלות בתחות במשלח.
מעל 75% הסכום לחישוב המיסים כולל את דמי המשלוח
יש באתר יושופס מחשבון מיסים מאוד נח לשימוש.
סתם לעדכן כי כבר התחלתי פנסים עדיין אין המכס הדואר לא מגיבים לשום מייל או טלפון ... עברתי לדפ"א ג והיא עמיל מכס ,ניראה שכל החבילות מעל סכום מסוים מקוטלגות כמיסחריות בשלב זה התיסכול הגדול הוא חוסר היכולת לתקשר מולם!
אני מברר על רכישת פגוש ברזל אחורי לדיסקברי 2 .
מחיר 250פאונד
כולל משלוח של הבריטי.
איך אפשר לדעת כמה מיסים אצטרך לשלם כשיגיע הפגוש ארצה?
למישהו ניסיון דומה?
תודה
Sent from my SM-G970U using Tapatalk
שאלה
במסמך דרישות יש חלקים שאליהם נדרש רק הסמכת איכות ISO של היצרן.בתכלס מה הם מבקשים להציג (אם בכלל) ? תעודת הסמכה של המפעל?
טוב אז אחרי התייעצות עם בועז בפרטי החלטתי להריץ פיילוט להזמנת חלקים שהדרישת משרד תחבורה אליהם היא iso כולל scope
החלק הוא משאבת הגה כוח תחליפית מארהב.
.
**כעקרון הסקופ זה הרחבת התמחות ותיאור המפעל המייצר בתעודת iso שלו.
שלחתי במערכת אישורים בקשה לייבוא אישי של המשאבת הגה כוח ואת התעודות שקיבלתי מהמוכר.
קיבלתי תשובה שהאישור והבקשה מבוטלים עד להצגת תעודת iso למעבדה מוסמכת לרכב (כלומר הנציג שלהם במחסני המוביל - במקרה שלי זה פדקס)
התקשרתי למעבדת רכב בטכניון לשאול מה הוא תהליך בדיקת תקן איכות למוצר תחבורה.
הם בדקו שמשאבת הגה כוח ניתנת לייבוא ואמרו שאם אחליט להזמין באופן פרטני מבקר למחסני פדקס זה יעלה לי 450 שקל אז עדיף להשתמש בשירותי עמילות של פדקס שלוקחים 120 שקל על האישור ייבוא.
בכל מקרה המשאבה לא עלתה הרבה ואם תוחזר לא קרה כלום,אותי אישית מעניין מה הוא הליך בדיקת תקן איכות ליבואן אישי.
כרגע החלק נחת בארץ (סווג נכון 83.14 אם אני לא טועה -בכל מקרה החלק זוהה כמשאבת הגה כוח על ידי העמיל) וממתין לבדיקה.
בעבר הלא רחוק הזמנתי כדורי הגה ועוד כמה דברים שדרשו iso אך העמילות בוצעה על ידי אמזון ואיביי והיבוא אושר לא פעם.. לכן זה לא פקטור..יש להם שיטות מלשהם לשחרר
זה לא שיש להם דרכים מיוחדות לשחרר- פשוט אין להם תמריץ כספי לסבך לך וליקר את השחרור. יש להם מחיר קבוע בהסכם מול הגלובל שיפינג וכל תעלול עולה להם ולא ללקוח כסף. זה הבדל גדול מאוד. בנוסף השולח מסווג להם את הפריט וחוסך להם מחשבה.
תעביר לעמיל מכס שלך את הניירת מידית. שלא יצבור אחסנה סתם כי חסרים אישורים.
טוב אז עדכון.
האישורים התקבלו והמשאבה קיבלה אישור.
נדרש לשלם מיסים כחוק + עמלות של פדקס
תודה לכולם.
אהלן חברים,
צריך את עזרתכם.
רקע:
הזמנתי חלקים מקוריים של יצרן סאנגיונג מאתר אינטרנט KORAPS הקוריאני.
לפני ביצוע ההזמנה, הצטיידתי באישור יבוא דרך מערכת מסלול.
המשלוח נשלח דרך UPS עם קבלת מספר מעקב למשלוח, הועבר ההיתר ייבוא ל- UPS.
מסתבר שהספק רשם סכום נמוך בשטר מטען מהסכום(אמיתי) שציינתי בעת מילוי טופס במסלול.
העברתי ל -UPS תצהיר + קבלה מחברת אשראי עם הסכום רכישה האמיתי.
שורה חתונה:
UPS טעונים שהמשלוח ייעוכב במכס כמוצר תעבורה דורש אישור ואצטרך לשלם שחרור פרטני + עוד עמלות על שחרור מוצר תעבורה.
שאלה:
האם אני באמת חייב לשלם את העמלות והשחרור אם הצטיידתי באישור ייבוא דרך מערכת מסלול?
או שזה "שיטת מצליח" של UPS?
תודה למגיבים
אם האישור ממסלול תואם את הפריטים בחשבון היבוא אז עמיל המכס של המשלח ככול הנראה מתעצל לסווג את המשלוח ושם עליו סיווג כללי של חלפי רכב שזה דורש בדיקה בעוד שאם הוא היה מבצע מלאכצו נאמנה המשלוח היה משתחרר מיד.
התעלול הזה על חשבונך.
תתעקש איתם לקבל סיווגים נכונים לכל הפריט שהזמנת ותצליב אותם לפי המסך של דרישות חובה ליבוא מוצרי תעבורה.
אגב, יכול להיות שגם אישור ממסלול לא היית צרים במידה והפריטים לא ברשימת הדרישות חובה.
בשורה התחתונה, נראה שעושים עליך סיבוב
בועז תודה על ההסבר.
היו לי כמה שיחות טלפון עם UPS (בחורה בשם לנה).
קיבלתי את השטר מטען המקורי (שולח).
http://bit.ly/3oWKyF2
http://bit.ly/2XLr62c
בשיחה איתה לנה עידכנה אותי שייתכן ואצטרך לשלם שחרור פרטני, בהתאם להחלטת המסווג (של UPS? או של מכס).
אמרתי שאיני מעוניים בשום "שירות" נוסף בתשלום של UPS
סיכמנו שהיא תעדכן אותי ותיצו ראיתי קשר עם קבלת השמלוח בארץ.
יותר מאוחר היום קיבלתי מ UPS הודעות אוטומטיות (מסרון SMS):
הודעה ראשונה:
"לקוח/ה יקר/ה, מצורפת בקשה לאישור תשלום עבור משלוח 1Z74........1566 מ- SOOK HYUN JO.
לצפייה בפרטים ואישור "
בקישור היה תקציר פרטי המשלוח וחישוב עלויות שחרור ע''ס 193ש''ח עבור :מע''מ, אגרת ביטחון ומס קניה .
צילום - http://bit.ly/3ileIzr
זה היה נראה לי בסדר גמור וקיוותי שהסיפור נגמר.
טעות!!
הודעה שניה:
"איזה כיף! יש לנו משלוח בשבילך :-)
משלוח מספר 1Z74......1566, נשלח מ- SOOK HYUN JO
לידיעתך, מסירת המשלוח כרוכה בתשלום בסך 651 ש"ח.
להסדרת התשלום, תאום אפשרות המסירה הנוחה לך, יש להכנס לקישור-
צילום - http://bit.ly/3ipeEPk
בכל זאת הדביקו לי את אגרת השקר שלהם!!
שאלה:
האם הם יכולים להקפיץ ככה את הסכום?
האם יש מה לעשות עם זה מהצד שלי?
- לערער?
- לפנות ל UPS גלובאלי בתלונה?
- לסרב לקבל את החבילה?
בועז
הזמנתי פנסים ראשיים באיביי
קיבלתי בדיוק עדכון שנשלח דרך ups
השאלה:
האם נדרש למלא עבורם טופס מקוון ( בקשה לייבוא מוצרי תעבורה ? ) אני אשמח ללינק , או שזה יעבור גם ככה
הם עומדים בתקינה אבל לא זו השאלה
תודה
הד
Sent from my iPhone using Tapatalk
בועז, אשריך על העזרה!
--- תכולת החבילה------
זוג קפיצים מקוריים לרקסטון.
------דרישת תשלום ---------
מתפצלת ל- 2:
1. מיסים והיטלים- מחשב, ביטחון, מע''מ ומס קניה - סה''כ 193ש''ח
2. עמילות מכס UPS - סכום 295 ש''ח שאחרי קצת "שוק" ירד ל -195 ש''ח (מצטט את המייל מUPS מטה)
------- מייל אחרון מ UPS -----------------------
"אני מבינה ומתנצלת בנושא העלויות , התיק כפי שאמרתי שוחרר אוטומטית לאחר קבלת האישור ובדיקתו מול המסווג.
צורת התשלום במשלוח זה הינה כי השולח משלם עבור הובלה בלבד והלקוח משלם על כל העלויות בארץ כולל תשלום מיסים ומע"מ וכולל עלויות שחרור המשלוח.
אני מעוניינת לעזור לך לשחרר את המשלוח , ולכן הוצעה הנחה בעמילות המכס על סך 195 ₪ במקום 295 ₪ . במידה ויסרב תשלום לא תשוחרר החבילה , אנא בבקשה עדכן אותי מה ברצונך לעשות.
"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
בועז, ה - 195 שהיא דורשת שווה את ההתעסקות לדעתך עם שחרור עצמאי?
לדהערכתך אפשר לבטל את התשלום בכלל אם אתמקח איתם עוד?
תודה,
לא הבנתי אם הזמנת עם שילוח של גלובל שופינג או לא.
נשלח מהנייד
מדובר בשוק של ממש.
שחרור עצמאי שלך, במיוחד בתקופת הקורונה, הוא משהו בין בלתי אפשרי (אני מנחש שאין קבלת קהל בלשכת המסחר בנתב"ג) לבין יעלה יותר או קרוב למחיר הזה.
אם מעניין אותך לבדוק תוכל להתקשר ללשכת המסחר ולבדוק שחרור עצמאי בעזרת תצהירים שלהם וסיווג מכס.
מצד שני - אם אני מדקדק במייל של הגברת, היא רושמת דבר והיפוכו.
מצד אחד היא רושמת שזה שוחרר ומצד שני שהיא מעוניינת לעזור לך לשחרר.
אני מאמין שהפעולה כבר בוצעה או מוכנה לביצוע.
אם בא לך תנסה עוד להתמקח. רק אתמול הסברתי בפרטי לאחד הגולשים שלגיטימי לשלם (נדמה לי שאצלו זה היה עם פדאיקס) אבל הוא החליט להתמקח איתם עד שהם ויתרו לו על הכול.
במקרה שלו המוצר היה ממש זול ואולי הם הבינו שהוא עלול לוותר עליו ואולי זה בזכות קישורי המיקוח שלו.
בשורה התחתונה עמדתי היא שעל השרות של עמילות המכס מגיע לחברות השילוח כסף. לדעתי סביב 100 שח זה הוגן. הם קצת מתחזרות לדעתי. מנגד, לצפות לשרות חינם גם לא לגיטימי.
בברכה
בועז
ארז - נראה שהוא רכש ישירות מאתר לחלפים באסיה ושלח באמצעות UPS בתצורת DDU (השחרור על המקבל)
בועז תודה ממש!
לאחר סירוב תשלום וקבלת חבילה מידי השליח ועוד מיקוח הורדתי את הסכום אל מתחת ל 100ש''ח.
אתה צודק, שוק של ממש!
נ.ב. הזכיר לי התנהלות במדינות "בקשיש" למיניהן.
אהלן,
מעוניין להביא סעפת פליטה (יעני headers). לפי הטבלה של משרד התחבורה לא נדרש אישור. רק לדודי עמם.
קונה מהיצרן בארה"ב שלא מתעסק בשילוח בין לאומי.
מחפש המלצה למשלח. (משלח=חברה שתדאג לאיסוף, להובלה ולשחרור בארץ)
בעבר הרחוק הבאתי באמצעות BUY2USA שהפכו לUSHOPES. איך הם היום? מי יכול להמליץ לטובה או לרעה על משלח מארה"ב?
יושופס כבר לא טובים כפי שהיו אבל ייתכן שהם יהיו טורקטיביים במחיר.
בעיקרון את עמילות המכס עושה להם געש שעושה לרוב החברות הקטנות/ לקוחות ריטייל. זה יתרון.
תבדוק היטב את העניין שמותר להביא סעפת.
הזיכרון שלי שונה אבל גם הזיכרון שלי לא מה שהיה
גלובל שיפינג זה סרט שונה.אם הד התכוונת לכך.
יואב, אשתדל לזכור בערב לבדוק את הנושא.
נדמה לי שעבור אחד החברים התעסקתי בזה עבור פטרול אבל ייתכן ושם זה היה משומש.
אחזיר לך בהמשך תשובה
יואב,
עברתי על הרשימה.
נראה שבשלב מסויים הדרישה השתנתה מסעפת פליטה לעמעמי פליטה ולפיכך לא אמור להיות ספק בכלל שזה מותר.
בהצלחה
לי דווקה יש נסיון טוב עם יושופס
Sent from my SM-A715F using Tapatalk