יש בזה משהו. הכל התחיל בסולר מזוהם שסתם את המיכל. ניקו את המיכל במוסך אבל כנראה כדאי לשים שוב חומר ממיס.
אסף.
Printable View
יש בזה משהו. הכל התחיל בסולר מזוהם שסתם את המיכל. ניקו את המיכל במוסך אבל כנראה כדאי לשים שוב חומר ממיס.
אסף.
פיטריה בצנרת.
מפחית ספיקה בקו.
אני צריך לחדש את הברזנט. נקרע.
מקבל מחירים די גבוהים יחסית למה שחשבתי - יקרים כמעט כמו סגירה קשיחה משומשת.
בקיצור אם עד החורף אני אמצא (בעזרתכם! ) סגירה משומשת (דלתות צד גדולות ודלת אחורית שנפתחת למעלה ומשאירה את הדלת המקורית) בזול יחסית אני אשקול.
אסף.
תנסה אצל - די. בי. פלסט בקיבוץ בחן - 09-8783145 .
מפעל לא גדול אבל עובד יפה ומחירים ממש סבירים .
עשה לי ברזנט מסובך לעגלה של בקאי תוך יום ובמחיר ממש הוגן .
ישנו גם סוהיל בנצרת אשר תופר ברזנטים לכל הג'יפים הפתוחים - עבודה טובה ומחיר סופר הגון , החיסרון אצלו - עד החורף הבא יהיה מוכן .
אילן
תודה. אני אבדוק.
אסף.
אמנם לפני 8 שנים אבל אני מניח שעם יכולת מיקוח טובה אפשר לקבל מחיר הוגן ועבודה שמחזיקה עד עכשיו....
רדיק ברזנטים ברחוב סלמה סמוך מאוד לתחנה המרכזית מדרכה דרומית.
אז עלה ברזנט קומפלט 1200 שח
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
אולי זה ייתן לך סדר גודל,
עשיתי אצל נוני בגבעת ברנר לפני שנה וחצי -שנתיים,
עלה 600+-.
(העודפים בברזנט הם על פי בקשה שלי ולא טעות במדידות 😁)
קובץ מצורף 147374קובץ מצורף 147373
הברזנט הנוכחי שלי עלה 600 שקל בהכל לים, לפני 5 שנים.
קובץ מצורף 147378
הכל לים נהדרים
ההמלצה לעיל על החברים מ ק.ג.ב נראית מוצלחת הייתי היום לגישושים והצעת מחיר. אעדכן בהמשך.
אבל אבוי! אין ברזנט ירוק זית. מלחמה וזה. ומדברי בעייתי (נדוש). ואפור בהיר אני לא רוצה (זה לא צבע). וכחול מכוער. וירוק או אדום או צהוב נראה אוטו של ירקן. ולבן... עזבו. זה לא יפה. אז מה נשאר? שחור? שחור זה מרזה (בגלל זה אין קונדומים שחורים) וזה גם לא באמת צבע. בעיה.
אסף.
אני עובד עם https://www.a-marhiv.co.il/shop/ בעיקר לתעשיה צבאית, אם למישהו יש ירוק זה כנראה לו.
פרחוני.
ישתלב בתל אביב.
ובכן... זוכרים את משאבת ההגה הרועשת?
באחד הלילות בדרך לאי שם הרגשתי שאין הגה. כלומר אין תגבור. בכלל.
הגעתי לאן שהגעתי, העמדתי את הטנדר ישר יחסית, הסתיימה הפעילות באישון לילה ויצאתי חזרה הביתה. לפני שיצאתי לדרך פתחתי את מכסה המנוע וראיתי מיכל נוזל הגה במצב ריק. לא טוב בכלל.
בדיקה ראשונה - מפלס שמן מנוע. תקין כלומר אין את המצב הלא טוב של משאבה נוזלת לתוך המנוע. מילאתי כמה נוזל הגה שהיה לי ונסעתי הביתה, יש הגה אמנם רועש אבל רגיל.
בתל אביב, פניית פרסה כדי לחנות ובום. אין הגה. הצלחתי איכשהו לחנות חצי על מדרכה עם איזה עשרה רוורסים. בבוקר אני מגיע ורואה שובל אדום שמסמן את תמרוני החניה של ליל אמש ומתחת לגחון שלולית של נוזל אדמדם. המיכל כמובן ריק.
זה מצב שברור שצריך להזמין גרר ולמוסך.
או להניע ולנסוע למוסך - אחרי שעוד קצת נוזל טרי נמזג למיכל.
במוסך גילינו שהמסרק פרץ - ולמשפץ אין כאלה אז המסרק פורק ונשלח לשיפוץ. במקביל הוזמנה משאבה מפירוק כי במצב כזה אני לא רוצה לקחת סיכון על המשאבה הרועשת והאטמים שהזמנתי לשיפוץ עוד לא הגיעו.
שורה תחתונה קצת פחות מ3000 שח לשיפוץ מסרק - חלקים ועבודה, ועוד קצת פחות מ 2000 להחלפת משאבה למשומשת - ונשארתי ביד עם המשאבה הרועשת וסט אטמים לשיפוץ שלה שהגיע בינתיים.
וכמובן תחושת מסוגלות ושרירי כתפיים תפוסים.
אסף.
שמשונית. שמשונית. ברזנט זה רק הדיבור.
אסף.
לא חסרות שמשוניות לתרומה במאגר תרומת האיברים הקרוב למקום מגוריך....
אתה יכול לקחת משהו משומש גדול מספיק ולהפיח בו חיים חדשים, כבונוס תקבל מראה קסום של פזם :)
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
משומש כבר יש לי. הבעיה היא שזה משומש וישן.
אסף.
רק אציין שממש בימים הקרובים יגיע אלינו משלוח ראשון של Canvas Canopies made in Australia.
זה לא ברזנט ולא שמשונית - הרבה יותר איכותי ומתאים בדיוק לרכב.
התמונות להמחשהקובץ מצורף 147516קובץ מצורף 147517