אין לך צרכנים לא מקוריים עד כמה שאני רואה. אם אתה מתכנן להחזיק מקרר קבוע או בשימוש תדיר אז נסה להכניס מצבר הכי גדול שניתן. אם לא סע לשלום ותמשיך עם הסטאפ הקיים. מצברי וורטה מומלצים לרוב בקו המצברים הבסיסי
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Printable View
אין לך צרכנים לא מקוריים עד כמה שאני רואה. אם אתה מתכנן להחזיק מקרר קבוע או בשימוש תדיר אז נסה להכניס מצבר הכי גדול שניתן. אם לא סע לשלום ותמשיך עם הסטאפ הקיים. מצברי וורטה מומלצים לרוב בקו המצברים הבסיסי
אצלי אין ס/ס זה בדאסטר השניה החדשה יותר. 2018.
אני לא חושב שהמקרר יישב באוטו כל הזמן. זה חוסם לי 1/3 תא מטען. זה רק לטיולים בהגדרה.
אני לא הכי מבין מה עדיף. הכי גדול שנכמס רגיל או פריקה עמוקה מהביוקר או פריקה עמוקה מהבזול
יש שני סןגים שלא זןכר את הרשת׳ב באנגלית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מחזק לגבי מקס מצברים - מגיעים אליך (בתוספת 50 שח) בכל שעות היממה, בודקים מצבר ואלטרנטור, לא מצליחים אם לא צריך, מחזיקים מסור חברות (וורטא, בוש, fvp אותו הם דוחיפם חזק וחיים יותר חודשי אחריות) מחירים הוגנים.
יש להן סניף בחיפה, כפר סבא וראשון למיטב זכרוני.
אתמול בלילה החליפו אצלי מצבר לפרייבט קטן..
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
גם אני לקוח חוזר ומרוצה של מקס.
מחירים טובים ושירות מעולה
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
אז אתם אומרים לא לשנות וללכת על אותו מצבר שהיה.
איזו חברה זה בעצם ניסאן/ רנו ?
מצטרף להמלצה על מקס, וממליץ שתגיע אליהם לסניף כפ"ס (יתלבש לך בול להפסקת צהריים..) - בסניף יש להם את כל מכשירי המדידה וגם מבחר מצברים גדול יותר.
אצל מקס הסבירו לי שמצברים של ס/ס צריכים טעינה שונה ולכן לא מערבבים. ברכב עם ס/ס שמים מצבר שמיועד לס/ס וברכב בלי שמים מצבר רגיל.
לא הייתי הולך לכיוון של מצבר פריקה עמוקה. זה מתאים יותר למצבר צרכנים נפרד.
מבחינת גודל, אני תמיד בעד הכי גדול שנכנס ...
יש לי נסיון טוב עם מצברי startup, מותג של וורטא.
עברו את תקופת האחריות.
משמשים כראשי וצרכנים בטנדר.
מצבר הצרכנים עבר בהרבה את תקופת האחריות למרות מחזורי פריקה לא מעטים.
שים את המצבר הכי חזק שנכנס פיזית למיקום המקורי.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
סטארטאפ החזיק אצלי 4 חודשים מעל לאחריות. רכב בשימוש יומיומי. בלי פאנל סולארי או מטען בית
באמת לא צריך לחפש ויכוח.
בבוץ (מסוגים מסוימים) ובחול, נותנים בגז.
ואם המתלים של הדאסטר הם מתלים טובים שעומדים בכבוד במשימה, והוא שוקל מעט אז תפאדלו. גם סמוראי לא רואה ממטר רכבי שטח גדולים בבוץ. אז אין סיבה שדאסטר לא.
(סליחה שחזרתי אחורה, רק עכשיו עברתי על הדפים האחרונים).
לגבי מצבר,
אני עם סטארט-אפ שני כבר.
הקודם החזיק אצלי שבע שנים. אם החדש יחזיק אפילו חצי מזה, אני מרוצה (בשנים האחרונות, המצברים פשוט הולכים ומתדרדרים באיכות, אך לא במחיר....).
3 או 4 יחידות של ורטה כחול החזיקו אצלי 4 שנים כ"א, כולל תקופות של נסיעות נדירות ופריקות עמוקות ע"י המקרר.
מקס טוען שהם כבר לא איכותיים כמו בעבר, הפעם הלכתי על בוש.
מצטרף להמלצות על מקס מצברים.
דאסטר לא צריך מצבר - הוא מניע ממכת ברק כמו דלוריאן.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6a0957dde0.jpg
סטארט אפ 70 אמפר שעה
מה רואים פה? בדיקת עומס?