עשיתי את זה עם chamfer ברדיוס 5 מ"מ מבפנים ומבחוץ.
Printable View
עשיתי את זה עם chamfer ברדיוס 5 מ"מ מבפנים ומבחוץ.
לאחר יממה של שימוש למדתי עוד משהו על סוללות ליתיום. יש סוגים שונים, עם מאפיינים שונים.
במקרה הזה מדובר על סוללות ליתיום איירון פוספט, וגרף הטעינה שלהם הוא כזה שב3.6 וולט הם כבר עם 90 אחוז טעינה. ב3.3 זה עשרה אחוז טעינה.
זה לא מתחבר טוב לכרטיסון של הפאוור בנק, שמצפה לגרף יותר לינארי בין 3.2 ל4.2 וולט, ובהתאם לזה מדליק ארבע נורות חיווי טעינה.
מה שקורה בפועל זה שהפאוורבנק נטען מלא. ארבע נורות נדלקות, אבל כעשר דקות לאחר הניתוק ממקור המתח, נשארת נורה בודדת דולקת, ואם מחברים צרכן, אז הנורה הזו מתחילה להבהב, לסמן שהפאוורבנק עוד רגע נגמר.
בפועל זה ממשיך לטעון מכשירים באופן תקין, ולהבהב שעות עד שזה נגמר בהתאם לקיבולת שלו. זה טען לי על נגלה אחת טאבלט ושני טלפונים שזה תואם לתכולה המוצהרת שעל הסוללות.
בקיצור, החיווי דפוק לגמרי. חוץ מזה הכול בסדר.
זה גם מביא אותי לתובנה נוספת בדיון הארוך של שלושה תאים מול ארבעה, שזה שטוענים ארבעה תאים ממתח אוטומוטיבי סטנדרטי, לא אומר בהכרח שהם נטענים ל50 אחוז. זה תלוי מאיזה סוג התאים, ואם זה ליתיום איירון פוספט או משהו עם גרף תואם, אז הם נטענים לקרוב מאוד למאה אחוז.
הLEV40 לא בקטגוריה הזו, ושם זה באמת טוען לאחוזים לא גבוהים, כפי שזיו מדד, אבל טוב לדעת.
בוצע, לכל הפינות, מלגו ומלבר.
זה לקח לי הרבה שעות להבין למה אני לא מצליח לעשות את כל הפינות.
הוא לא מוכן לעשות FILLET לפינה פנימית אם מדובר בשני חלקים נפרדים, ולא הצלחתי לאחד ביניהם, BOOLEAN, למרות שהם היו צמודים, הדופן והקרקעית.
בסוף שיניתי את מיקום הFACE של הדופן כלפי מטה ב0.1 מ"מ כדי שתהיה חפיפה לקרקעית, ואז הוא הסכים לאחד בין החלקים, ואז גם הצלחתי לעשות FILLET.
אני בטוח שיש דרך יותר אינטיליגנטית לעשות את זה. ?
https://imagizer.imageshack.com/v2/1...924/u2EQP7.jpg
הגיע האנדר שלי 3 ואני נהנה להשתמש בה.
אני רגיל להשתמש בסוליד אבל אני חושש לתת לשאר בני הבית להשתמש בה, היא מסובכת מאוד ולפעמים סתם מסבכת עניינים.
מה התוכנה הכי פשוטה שאפשר להשתמש בה מנסיונכם?
מנסיוני הזעיר שכולל טינקרקאד וONSHAPE, התשובה החד משמעית עבור מתחילים היא טינקרקאד.
יש גם מדריכים בעברית.
תודה!
חנן אולי אפשר לאתגר אותך לייצר את הבקליט בפגוש הקדמי של הגרוטאה שלי??
זה כבר נהיה קשה מאוד להשגה הסיפור הזה...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e3b56cac81.jpg
עושה רושם שאתה עלול להנות מזה :-)
טל.
לגבי ההנאה אין ספק, אבל אם להיות מציאותיים, ובהתחשב במיומנות הנמוכה שלי, לא נראה לי שאצליח לייצר מאפס קובץ מחלק כזה עם רדיוסים משתנים בשלושה מימדים.
זו גם נראית לי השיטה הפחות מתאימה לאתגר כזה. אני מניח שיש כאן גולשים שיודעים לסרוק את החלק ולקבל מזה קובץ תלת מימד.
כשיהיה לך קובץ ביד, אני יכול להדפיס לך, בשמחה.
איזה חומר מודפס ישרוד בתנאים של הבקליט?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
זה בקליט למאותת. הוא לא עובד רצוף למיטב הבנתי, אז אני חושב שהוא לא יתחמם בצורה קיצונית אל מעבר לטמפ' הסביבה.
הייתי מהמר על ABS (או ASA, שיותר יקר וקשה להשגה) , או אולי אפילו PETG, ובכל מקרה, הייתי מנצל את ההזדמנות לעבור לנורת LED, עם אוטומט מאותתים תואם.
אפשר לנסות מידול מוכן, לפי סוג הרכב ושם הפריט... לפעמים מישהו כבר היה לפניך באותו מצב ותרם את המידול לקהיליה
אכן, לתנאי הסביבה קרי חום הקיץ ו UV
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
מאיפה אתם מזמינים כמה מטרים בודדים של PETG?
בועז, asa עמיד וגם petg למיטב ידיעתי ונסיוני. abs גם, אבל הצבע שלו לא.
מוטי, לא ניסיתי להזמין פחות מק"ג, אבל מוכרים חומרים במטרים בודדים לעטי תלת מימד, לא יודע אם petg, ובנוסף, בכל מקום שקניתי, הציעו לי דוגמיות חינם מחומרים שונים, של כמה עשרות מטרים.
אם אתה מאזור המרכז אתה מוזמן לקחת ממני אם אתה צריך כמות קטנה
תודה רבה על ההצעות, באמת מוזר שלא מוכרים במטרים באתרים הסינים.
איך אתם מאכסנים את הגלילים שלכם כשאתם לא משתמשים בהם?
מורידים אותם מהמדפסת ושמים בשקית אטומה?
שקית אטומה והבנתי שאפשר להכניס קצת לתנור בשביל לייבש את החומר אם הוא מתיישן ומקבל לחות.
עדיין לא ניסיתי, החומרים שלי עדיין חדשים...
אני בשקית אטומה עם שקיות סיליקה לספוג לחות ומהשקית אני מנסה להוציא מקסימום אוויר ומלחים בחום.
אני שוקל לעבור לשקיות אחסון בוואקום.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
גם PLA זקוק ליחס כזה?