תגובה: מבצע משרד התיקשורת והמשטרה לאיתור והחרמת מכשירי קשר ...
נתינים ונובורישים...
א. אתם מקבלים בהכנעה כל גזירה של הרשויות כגזירה מהשמיים.
ב. מיד כאשר אתם מקבלים את הגזירה, אתם מוציאים את ה"סטפה" של השטרות מהכיס ומחפשים בקדחנות רק למי לשלם.
מהבחינה הפילוסופית, התנהלות אזרחית שכזו לדעתי, גרועה יותר ומזיקה הרבה יותר מכל עברייני הרחוב גם יחד..מה לדעתכם מבין השלטון מתגובת התנהגות זו?!
עכשיו גם יבואו הצדיקים למיניהם ו"יזכירו" לי שהחוק היה תמיד...תמימים שכמותכם. ישנם מגזרים שלמים כאן במדינה, הס מלהזכיר, שהמדינה לא מעיזה לאכוף את רוב חוקיה. נראה אותה מנסה...אני מקנא בהם ולפעמים מצטער שאני לא חלק מהם...
תהיו בטוחים שאם בתיאוריה אנחנו כקבוצת אוכלוסיה מאוגדת על כל קנס כזה מקימה הפגנה קולנית ביותר מול משרד התקשורת, הם היו יורדים מאתנו במהירות הבזק. בלי תדר ובלי כלום.
אז גם תגידו "ומה? כל קבוצה כוחנית וקולנית תקבל פריביליגיות מהחוק? זה יוביל לאנרכיה..."
אגיד שוב...תמימים. תסתכלו מסביב, תפקחו את עיניכם. זה בדיוק מה שקורה כאן למעשה. מספיק שתבינו שהרוב הנורמטיבי שאתם חושבים שאתם, הוא ליתר דיוק המיעוט הנעשק והמקופח והנאכף ביותר. לא שום דבר מעבר.
נו, אז החלטתם כבר למי משלמים...?
יום שישי נפלא לכולכם.
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
טל
בזמן שאתה נלחם להציל כל שקל הנובורישים משלמים ומחפשים מאיפה להביא שניים בתחכום.
מה עדיף?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
טל
בזמן שאתה נלחם להציל כל שקל הנובורישים משלמים ומחפשים מאיפה להביא שניים בתחכום.
מה עדיף?
מכיר את הטיעון המתחכם (ויש יאמרו המתנשא) הזה...
פילוסופית - קריסה מוחלטת של ערכי החברה והקהילה שבה אנו חיים.
לוגית - עד כמה תחפש? עד כמה תביא?
אינה יודעת שובע.. "the Beast "
ברור שהנובורישים כך מתנהלים, זה חלק מהגדרת התפקיד...אבל זאת בדיוק הנקודה שעלתה כאן. למה זה גורם התנהלות שכזו? איך זה משפיע על רוב החברה שאינה עושה את כספה בתחכום ובקלות??
ובחזרה לנושא השרשור - שכנעתם אותי. אנטנה OUT...ז"א IN לתוך האוטו...כל עוד הרכב על הכביש...
טל.
טל,
איפה את מאכסן את האטנה זו שאלה שבכלל לא קשורה לכל ההתלהמות על אגרות תדרים.
בכל העולם!!! תדרים הם משאב שהמדינה לוקחת בעבורו כסף (תשאל את חברות הסלולר, הם יספרו לך ...).
בחלקים גדולים של העולם, יש תחומים, שמיועדים להספקים נמוכים, שניתן להשתמש בהם חופשי.
בישראל, עד כמה שאני יודע, אין הסדר "חוקי" כזה, אבל יש יבוא סדיר וחוקי של מכשירי 0.5W ואף אחד לא מונע מלהשתמש בהם.
לעומת זאת, יש כמה אנשים (בעלי ג'יפים???) שחושבים שכדי לשים מכשירים של 10, 20, 40, 50 70.....ואט, ולזהם את האוויר בכל תדר שבא להם.
וכמו כל דבר בחיים, בדיוק כמו בדיון המכוני טסטים וההגבהות, שמשתינים מהמקפצה, בסוף זה מעיר את הדוב ממרבצו.
אני עוד לא השתכנעתי שיש באמת מבצעים לחיסול מכשירי קשר, אבל עם ההתנהגות שלנו, זה ברור שזו רק שאלה של זמן, עד ש כ ו ל נ ו נשלם על זה בדיוק כמו שכולם נאלצים לשלם על חותמת של הגבהה ברשיון.
עוד תחום שהרווחנו את הרגולציה בכבוד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
טל,
איפה את מאכסן את האטנה זו שאלה שבכלל לא קשורה לכל ההתלהמות על אגרות תדרים.
בכל העולם!!! תדרים הם משאב שהמדינה לוקחת בעבורו כסף (תשאל את חברות הסלולר, הם יספרו לך ...).
בחלקים גדולים של העולם, יש תחומים, שמיועדים להספקים נמוכים, שניתן להשתמש בהם חופשי.
בישראל, עד כמה שאני יודע, אין הסדר "חוקי" כזה, אבל יש יבוא סדיר וחוקי של מכשירי 0.5W ואף אחד לא מונע מלהשתמש בהם.
לעומת זאת, יש כמה אנשים (בעלי ג'יפים???) שחושבים שכדי לשים מכשירים של 10, 20, 40, 50 70.....ואט, ולזהם את האוויר בכל תדר שבא להם.
וכמו כל דבר בחיים, בדיוק כמו בדיון המכוני טסטים וההגבהות, שמשתינים מהמקפצה, בסוף זה מעיר את הדוב ממרבצו.
אני עוד לא השתכנעתי שיש באמת מבצעים לחיסול מכשירי קשר, אבל עם ההתנהגות שלנו, זה ברור שזו רק שאלה של זמן, עד ש כ ו ל נ ו נשלם על זה בדיוק כמו שכולם נאלצים לשלם על חותמת של הגבהה ברשיון.
עוד תחום שהרווחנו את הרגולציה בכבוד.
זיו אתה יהודי טוב...יהודי טוב מאמין באמת ובתמים, בדגש על התמים, שכל סטירה שהוא מקבל לפרצוף, זה כנראה בגלל שזה מגיע לו בגלל שעשה משהו לא טוב...למישהו אחר, לאלוהיו, לשלטון ..סינדרום של עם מוכה כזה...סינדרום שהשתרש ב DNA שלנו, זה כבר בתוך הגנים שלנו...אין בזה הגיון.
אם בכל זאת אתה רוצה לשכנע אותי בהגיון, בוא תסביר לי מה מפריע המצב הקיים ולמי? איזה נזק נגרם? למה לא שמענו על ההשפעות השליליות אם קיימות בשידורים שלנו שהם בתחום צר ביותר? וכמו כן למה הפתרון הוא אכיפה פתאומית אגרסיבית ולא הסברה או הצעה להסדרה לאלו שעשו שימוש בתדרים האלה, כנראה שבידיעה, לאורך עשרות שנים?! (כנ"ל לגבי טסטים והגבהות, אבל נשאיר את זה לדיון אחר...)
תבין, חוק הוא רק משהו שמישהו אחר רשם על הנייר...(נדמה לי שאמר את זה מישהו), ורק לנתינים זה משהו שמתקבל כמובן מאליו. אתה אזרח, לא נתין. זכותך לפקפק ולמחות ואף להתנגד לו, ובטח ובטח לא להציג אותו כטיעון הגיוני בדיון, אותי לפחות זה לא משכנע.
אהה, ולעניין האנטנה, זה היה בדיוק בשביל זה, לא להשתין מהמקפצה...אז מה אתה רוצה עוד...??
טל.
התדרים האלו מוקצים למישרד הביטחון.
בתחום הגבוה (מעל 16) אפשר לשמוע שיחות של יחידות צבאיות בדרום והשידורים שלנו מפריעים.
בתחום הנמוך (עד 16) שומעים מידי פעם רעשים, חלקם הם שידורים דיגיטליים של אני לא יודע מי, רק יכול לנחש.
אז אם זה אכן מפריע מספיק למישרד הביטחון האכיפה תהיה עוד יותר מתוחכמת משוטר בתחנת דלק.
למה התחילו רק עכשיו? אולי כי רק עכשיו משרד הביטחון מתחיל להשתמש בתדרים.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
מבצע משרד התיקשורת והמשטרה לאיתור והחרמת מכשירי קשר ...
טל, אתה יודע שכשאתה משדר על תדר כלשהו אתה משדר גם במכפלות של התדר ומפריע בתדרים שאפילו לא ידעת עליהם?
אני מניח שאין לך אפילו מושג על זה.
התגובה שלך היא בדיוק הסיבה שהאכיפה שתגיע תהיה אלימה.
אנרכיסטים מחנכים רק בכח.
http://www.iarc.org/~4z1pf/articles/harmonics.pdf
תפסיקו לעצום עיניים, כל מי שמשתמש ברשתות קשר חווה הפרעות. מי שעבר לרשתות דיגיטליות חווה פחות, פשוט כי המפריעים עדיין מאחור.
רוצה דוגמה? הנה רק אחת:
"...באוגוסט 2007 הגישה ועדת לפידות את מסקנותיה באשר למצב התעופה האזרחית בישראל. ממצאי הוועדה הצביעו על כשל עמוק ומתמשך בתעופה האווירית. "המצב הנוכחי הוא תוצאה של הידרדרות זוחלת הנמשכת זה עשרות שנים, ויכולת תיפקוד לקויה מאוד של רשות התעופה האזרחית". עוד קבעו חברי הוועדה, כי חוק הטייס הישראלי הוא "אנכרוניסטי ולא רלוונטי", מערך התקנות "אקראי ולוקה בחסר", נמל-התעופה בן-גוריון סובל משורה של פגמים, אילוצים ומגבלות והמרחב האווירי של ישראל המשמש את התעופה הצבאית והאזרחית, צפוף ועמוס והשימוש בו "אינו מוסדר באופן ממלכתי ראוי". לאלה הוסיפה הוועדה גם את שידורי התחנות פיראטיות הגורמים להפרעות חוזרות ונשנות לתקשורת התעופה, עד כדי איבוד שליטה על התעבורה האווירית . בעקבות זאת החליטה מועצת רשות שדות התעופה להדיח את מנכ"ל הרשות גבי אופיר. ובמקומו מונה אלוף (מיל') גיורא רום..."
מצחיק שהשזה עלה אמרתם שטויות ואצאפ. ועכשיו אתם מגינים על זה ...
ואוו ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני עדיין אומר שזה שטויות ווטסאפ.
אני רק מצדד בטענה שאי אפשר לעשות מה שבזין שלנו ובניגוד לחוק, ואח"כ גם להיתמם וגם לבכות.
עריכה:
אני מתקן טעות,
אפשר לעשות הכל. לי זה נראה קצת ילדותי.
מבצע משרד התיקשורת והמשטרה לאיתור והחרמת מכשירי קשר ...
שימו לב מה קורה במקום שבו לכאורה כמעט הכול מותר.
גם בקנדה הבנתי שכבר אסור ליבא כאלו מכשירים.
מלפני כמה ימים...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...df2269d99d.png
https://hackaday.com/2018/09/25/buy-...ters/#comments
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
טל, אתה יודע שכשאתה משדר על תדר כלשהו אתה משדר גם במכפלות של התדר ומפריע בתדרים שאפילו לא ידעת עליהם?
אני מניח שאין לך אפילו מושג על זה.
התגובה שלך היא בדיוק הסיבה שהאכיפה שתגיע תהיה אלימה.
אנרכיסטים מחנכים רק בכח.
http://www.iarc.org/~4z1pf/articles/harmonics.pdf
תתפלא...אני יודע..אני גם יודע שהרמוניות נוצרות מרשת החשמל, מנועי חשמל, מכשירים אלקטרוניים ממירי תדר ועוד...אתה רוצה גם לעצור את כל אלה? אני לא מבין מה היה הטיעון הזה מלבד להראות שאתה מבין משהו בהרמוניות של תדר...
ועדיין לא ענית לשאלה. מה גרמו ההפרעות האלה? מה רמת הסיכון? ואם זה הפריע ובטח אם זה גרם לסיכון, איך זה שלא אכפו עד עכשיו?!
כל מי שמוחה כנגד החוקים הוא אנרכיסט בעיניך?! גדלת במדינה קומוניסטית במקרה, (לפי השם זה לא נראה ככה..) או שאתה פשוט מהניאו....של זה...?
טל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
תפסיקו לעצום עיניים, כל מי שמשתמש ברשתות קשר חווה הפרעות. מי שעבר לרשתות דיגיטליות חווה פחות, פשוט כי המפריעים עדיין מאחור.
רוצה דוגמה? הנה רק אחת:
"...באוגוסט 2007 הגישה ועדת לפידות את מסקנותיה באשר למצב התעופה האזרחית בישראל. ממצאי הוועדה הצביעו על כשל עמוק ומתמשך בתעופה האווירית. "המצב הנוכחי הוא תוצאה של הידרדרות זוחלת הנמשכת זה עשרות שנים, ויכולת תיפקוד לקויה מאוד של רשות התעופה האזרחית". עוד קבעו חברי הוועדה, כי חוק הטייס הישראלי הוא "אנכרוניסטי ולא רלוונטי", מערך התקנות "אקראי ולוקה בחסר", נמל-התעופה בן-גוריון סובל משורה של פגמים, אילוצים ומגבלות והמרחב האווירי של ישראל המשמש את התעופה הצבאית והאזרחית, צפוף ועמוס והשימוש בו "אינו מוסדר באופן ממלכתי ראוי". לאלה הוסיפה הוועדה גם את שידורי התחנות פיראטיות הגורמים להפרעות חוזרות ונשנות לתקשורת התעופה, עד כדי איבוד שליטה על התעבורה האווירית . בעקבות זאת החליטה מועצת רשות שדות התעופה להדיח את מנכ"ל הרשות גבי אופיר. ובמקומו מונה אלוף (מיל') גיורא רום..."
כתבת הרבה. בסוף רשום תחנות פיראטיות. אני זוכר את המהומה שהיתה אז. אני לא רואה קשר לתדרים שלנו.
אני די בטוח שגם אתה משתמש והשתמשת במכשירי קשר בשטח, אז מי מיתמם פה בדיוק?!
טל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
מצחיק שהשזה עלה אמרתם שטויות ואצאפ. ועכשיו אתם מגינים על זה ...
ואוו ...
שטוקהולם זה כאן...ובגרסה משופרת!
טל.
טל-
אתה לא מוחה אלא עובר על החוק ולא רק שאתה עובר עליו אתה גם חושב שזה בסדר ושזה מותר לך להתפרע ולשדר לכאורה על כל תדר שבא לך כי החוק הוא למטומטמים שלא מוחים כמוך ולוקחים את החוק לידים.
ניסיתי להסביר שזה שלא שומעים מישהו על התדר לא אומר שהוא לא בשימוש או שאין הפרעות בתדרים אחרים או שהתחום מוקצה לגורם כלשהו אבל אתה מוחה.
שמתי קודם קישור מה ה FCC בארצות הברית וכיצד מתחילים להתיחס בעולם למכשירים שיש בהם אפשרות לתדרים שאינם מורשים.
מציע לזכור שמדובר בנכס של המדינה ואתה משתמש בו בלי רשות ובלי סמכות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
טל-
אתה לא מוחה אלא עובר על החוק ולא רק שאתה עובר עליו אתה גם חושב שזה בסדר ושזה מותר לך להתפרע ולשדר לכאורה על כל תדר שבא לך כי החוק הוא למטומטמים שלא מוחים כמוך ולוקחים את החוק לידים.
ניסיתי להסביר שזה שלא שומעים מישהו על התדר לא אומר שהוא לא בשימוש או שאין הפרעות בתדרים אחרים או שהתחום מוקצה לגורם כלשהו אבל אתה מוחה.
שמתי קודם קישור מה ה FCC בארצות הברית וכיצד מתחילים להתיחס בעולם למכשירים שיש בהם אפשרות לתדרים שאינם מורשים.
אתה גם. ואתה יותר מודע לזה ....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
כתבת הרבה. בסוף רשום תחנות פיראטיות. אני זוכר את המהומה שהיתה אז. אני לא רואה קשר לתדרים שלנו.
אני די בטוח שגם אתה משתמש והשתמשת במכשירי קשר בשטח, אז מי מיתמם פה בדיוק?!
טל.
אני לא מיתמם. אני אומר שאם אתה עובר על החוק ביודעין, אתה לא יכול לבכות על זה כשבא השוטר. לגבי שימוש במכשירי קשר אני לא יכול להכחיש ולא לאשר,
רק אומר שהיפותטית אם לכאורה אני מחזיק מכשיר, אני בטח אשתמש בו בעוצמה נמוכה ובתדרים שבמילא מזוהמים ע"י משתמשים כמוני.
וגם אעשה את זה בידיעה שאם מישהו יבוא ויבקש ממני הסברים, אני אקבל את זה בהבנה.
יותר בסגנון של "וואלה, תפסתם אותי".
אם היה לי ממש חשוב להשתמש בקשר ולממש את זכותי כאזרח בלה בלה בלה.... הייתי פועל כדי לשנות את המצב במישור הרגולטיבי.
אבל, אין סיכוי בחיים שאני אשקיע מהזמן שלי על ללכת להפגנות, או לדיונים או השם יודע מה, כי זה פשוט לא כזה חשוב, וזה החוק כרגע.
אציין, שבעבר הסתדרתי לא רע עם המכשירים של המוטורולה 0.5w בתדרים האירופאים המותרים. כמובן שעם הקשר בא התיאבון אז (היפותטית) גדלים בהספקים, אבל זה בעיקר גימיק. כמו לשים שנורקל או מקרר או פותחן בירות על הטמבון.
יוצא לי לטייל לא מעט עם חברה שבכלל אין להם קשר. יודע מה, הטיולים לא פחות טובים.
גלשתי מהנושא, הרמתי לכם יפה יפה להנחתה (כל מי שרוצה להנחית על תסמונת שטוקהולם, או היהודי הגלותי זה הזמן (-: ).
אמל"ק:
שורה תחתונה, זה לא מספיק חשוב בעיני כדי ללכת ולשנות את התקנות, או בשביל לשלם על רשיון פרטי.
ועוד נ.ב. קטן.
ניסיתי לרמוז בעדינות. יוצא לי לעבוד מול גורמים ברשתות קשר. כמות ההפרעות היא לא סבירה. רק מעבר לרשת ות דיגיטליות פתר את זה. די ברור שזה עניין של זמן עד שגם שם יתחילו לחגוג.
גיא,
עזוב אותך מהמתלהמים , בא מדבר לענין.
כן גם אני ( אנחנו), עוברים על החוק .
אבל אמר כבר שופט העליון ( נדמה לי שזה היה הכהן, שגם היה יועמ"ש) " שלא גוזרים על הציבור גזרה שהוא לא יכול לעמוד בה".
אחת הסיבות שהמדינה לא אוכפת את החוק, כי היא לא מציעה פתרונות סבירים .
אז מה אתה מציע, שעד שלא יהיה פתרון סביר, לא נשתמש במכשירים???
בדיוק כמו שקורה עם ההגבהה של הרכבים.
כולנו הגבההנו, וכולנו ידענו שאנחנו עוברים כעל החוק .
ברגע שיש פתרון סביר, אני לא רואה סיבה לא להתיישר עם החוק.
כל עוד אין פתרון חוקי וסביר, אין לי בעיה ( מצפונית וערכית) עם שימוש סביר ( אני לא מבין למה שיירה של ג'יפים צריכה מכשירים של 40w).
בישראל ?
גוזרים מה שבא להם עם או בלי פתרונות.
אגב. באדינבורג יש מלא אוטובוסים שכתוב עליהם ׳פליטת מזהמים נמוכה מהאגזוז׳ או איזה תרגום אחר שבא לך ...
ומסביבם אין סוף רכבי דיזל. גם עתיקים. הכל פה ידני ודיזל ...
פה לא גוזרים ;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
טל-
אם אני עובר על החוק, אז גם אתה וזיו ואיל ובעצם כולנו. אבל אין לך באמת הוכחות נגדי רק על סמך הבעת דעה בפורום אינטרנטי, נכון?
אני פשוט בניגוד לאנשים מסויימים...אין לי את היכולת המדהימה הזו לעבור צד במהירות שיא רק בשביל להפנות אצבע מאשימה ומצטדקת כלפי האחרים ולצעוק "זה לא אני - זה הם..."
ניסית להסביר משהו על הרמוניות לא בהצלחה יתרה, ובטח לא ענית לענין על חלק מהשאלות ששאלתי בתמימות.
הקישור ששמת לא רלוונטי לדיון. להצדיק איסורים מקומיים באיסורים ממקומות אחרים, זה לא משהו שאתה רוצה לקדם...תאמין לי...
מציע לזכור שמדובר בתופעת טבע פיזיקלית. המדינה לא עשתה דבר להיווצרותה, אלא פשוט ניכסה אותה לעצמה בלי אישור ובלי סמכות...
טל.