אמפר בודד.. זה ניכר?
Slowly..
Printable View
התכוונתי לצריכה המצטברת באמפר-שעה.
ערך cal value זה הצריכה הכללית?
אחרת אני לא מבין את הטבלה..
Slowly..
צודק, זה לא מספיק ברור.
הערך Cal. Value הוא הערך שהציג כל מודד כאשר כולם מדדו את אותו הצרכן בזמן הכיול הראשוני.
אני משתמש בערך הזה כדי "לנרמל" את הקריאות, כך שעמודות בשם "AH Norm" מציגות קירוב של ערך AH אם היה נמדד במודד הראשון משמאל, כדי להשוות עד כמה שניתן ערכי צריכה מצטברת על אותו סרגל. קיזוז ההבדלים בין המודדים.
בינתיים הסנומסטר 40 נותן עבודה והוא באמת הכי מהיר בשלב הזה, עקף את המגירה בסיבוב...
נדב,
לפי ידעתך, למי מהמקררים יש הספק משתנה (מהירות משתנה)?
אני זוכר שאצלך הוספת יכולת לשינוי ידני, אתה משתמש בזה בניסוי?
נדב,
לפי ידעתך, למי מהמקררים יש הספק משתנה (מהירות משתנה)?
אני זוכר שאצלך הוספת יכולת לשינוי ידני, אתה משתמש בזה בניסוי?
לסנומסטרים, לקולקו ולמקרר שלי (שינוי/תוספת בתמיכת היבואן)
הורדתי את המקררים לעוצמת קירור נמוכה לטובת חסכון באנרגיה בלילה, הוצאתי בקבוק מכל אחד שיתחמם לו בנחת, ולא פותחים את המקררים עד הבוקר.
לפני שנאמר לילה טוב, יש לנו אנדרדוג חדש שהפתיע את המתמודדים בראש המירוץ לקירור :)
(הפרטים, כמובן, בגליון..)
לילה טוב :)
אם הייתי מבין מה כתוב שם ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
משהו לא ברור לי בשיטה..
אמרת שהחל משעה 18:00 זה מדמה חניון, אבל התחלת את החניון עם טמפ גבוהה מאד במקררים שלא תואמת מצב סטנדרטי בו נסענו עד לחניון ובזמן הזה המקרר הגיע לטמפ יציבה.
כלומר, המספרים הרלוונטיים לדעתי לדימוי חניון הם רק לאחר הייצוב טמפ.
Slowly..
הוא הסביר שזה חניון אחרי ארוחת הערב. שבה הוצאו והוחזרו פריטים.
זה יותר מדמה החלפת תכולת מקרר, לא הוצאה והחזרת פריט.
שים לב שהטמפ של המקרר כמעט שווה לטמפ חיצוני.
ממה שאני רואה בשימוש בשטח, פתיחה וסגירה, כולל החלפת בקבוק קר באחד שצריך קירור, מעלה את הטמפ הכללי במקרר במעלות בודדות, לא 20 מעלות.
20 מעלות אומר המון עבודת מדחס מחדש והמון אנרגיה.
שים לב כמה מעט נצרך בשלבים שהטמפ יציב ביחס לשלב הקיטור הזה.
זה כמעט מכפיל את המספרים.
Slowly..
דורון,
בחצות, נדב סגר את המקררים ל 8 שעות, בזמן שהבקבוקים היו על בין 7.5-10.5 מעלות.
המקרר עצמו כבר היה קר מזמן (הוא עבד מ 17:15 אחה"צ).
זה מדמה די טוב, סגירת מקרר אחרי ארוחת ערב, שמחזירים מוצרים למקרר.
הממוצע לשעה (ללילה) היה בסביבות 1AH.
מה שכביכול חסר, זה כל הזמן מעצירה ועד חיסול ארוחת ערב, זמן שלדעתי פותחים וסוגרים לא מעט.
ומי שאוכל ארוחת בוקר לפני תזוזה, נכנס בבוקר לעוד שעה של צריכה גבוהה (נגיד עוד 1-1.5AH ללילה).
אני מסכים אתך שהחלפת בקבוק אחד בשטח מעלה במעלות בודדות (בהנחה שהמקרר מלא בתכולה קרה), אבל השאלה, כמה זמן יעבוד המקרר ע"מ "לתקן" את הטמפ' הזו בחזרה. זה הזמן שהצריכה הממוצעת שלו תעלה מסביבות 1AH לעבר ה 2AH+.
צריך לתת לנדב לסיים (עוד לא הבנתי איך הוא ישן בין הבדיקות האלו), וצריך לראות את הסימולציה של היום (פתיחה והחלפת בקבוק).
אתה אומר בדיוק מה שאני אומר רק במכפלות טקסט..
Slowly..
ארבעים מעלות בצל בחוץ, כל המקררים פועלים והמאזן גבולי למרות 5 מטענים ו-3 פאנלים סולריים.
המתח על המצברים ירד ל- 12.8 וולט, כצעד מניעתי התנעתי את הצ׳רוקי לתת "השלמת הכנסה" זמנית כדי שלא תהיינה עוד תקלות ...
חומר למחשבה למי שבונה על פאנלים למחנה :-)
חומר למחשבה, אבל לא לפסילה ...
הפאנלים שלי מספקים בשעות היום החם 7-8 אמפר, שזה יותר מהצריכה של רוב המקררים, והם עושים את זה ברצף ולא בהפסקות כמו שעובד המקרר. מצד שני הם לא תורמים כלום בלילה, ובין לבין יש להם תרומה צנועה יותר.
בראייה הכוללת של המבחן, יש הרבה מטענים אבל רובם מספקים 3-4 אמפר כל אחד, והמאזן כולו היה גבולי.
בראייה של מחנה, צריך לדאוג שהמאזן יהיה חיובי במשך היום, ושהמצבר יוכל לספק את הצריכה בלילה. היו על זה ויכוחים אין-ספור, עכשיו גם יהיו לנו מספרים מדודים, ומכאן שכל אחד יבחר לעצמו את מארג הפתרונות שמתאים לו :)
כמה שעות יש לך 7-8 אמפר?
או יותר פשוט, כמה AH, ביום אתה מצליח לקבל מהפנלים?