תגובה: מחריף המאבק בין מטיילים לרשות הטבע והגנים - כתבה בהארץ
ואני אומר חינוך !
וחינוך מתחיל בילדים .
עזבו עכשיו , תקופת קורונה ,
אבל מתי שמעתם על שיעור בנושא שמירת טבע , שפקח בא והסביר , נתן שיעור בבית ספר , לטובת הנושא?
ציטוט מתוך החזון של רשות הטבע והגנים :
רשות הטבע והגנים מאמינה בקשר של האדם לערכי הטבע, לנופי הארץ ולמורשתה, ופועלת לקירוב, שיתוף וחינוך הציבור לשמירה על ערכי הטבע, הנוף והמורשת .
מתי שמעתם ראיתם חוויתם משהו מהרשות בהקשר הזה ?
להזכירכם זה גוף שממומן על ידנו ..
אם הצליחו לחנך לא לקטוף פרחי בר , ולחגור חגורת בטיחות , אין שום סיבה שלא יצליחו לחנך לאסוך את האשפה.
להרגשתי , אין לי הוכחה חותכת , אך נוח לרשות עם הזוהמה , זו עילה בשבילם לסגור עוד ועוד מקומות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ניב151
ואני אומר חינוך !
וחינוך מתחיל בילדים .
עזבו עכשיו , תקופת קורונה ,
אבל מתי שמעתם על שיעור בנושא שמירת טבע , שפקח בא והסביר , נתן שיעור בבית ספר , לטובת הנושא?
ציטוט מתוך החזון של רשות הטבע והגנים :
רשות הטבע והגנים מאמינה בקשר של האדם לערכי הטבע, לנופי הארץ ולמורשתה, ופועלת לקירוב, שיתוף וחינוך הציבור לשמירה על ערכי הטבע, הנוף והמורשת .
מתי שמעתם ראיתם חוויתם משהו מהרשות בהקשר הזה ?
להזכירכם זה גוף שממומן על ידנו ..
אם הצליחו לחנך לא לקטוף פרחי בר , ולחגור חגורת בטיחות , אין שום סיבה שלא יצליחו לחנך לאסוך את האשפה.
להרגשתי , אין לי הוכחה חותכת , אך נוח לרשות עם הזוהמה , זו עילה בשבילם לסגור עוד ועוד מקומות.
חינוך של ילדים מתחיל ותלוי בהורים (שלהם).
אני אולי קצת מכליל, אך למיטב שיפוטי בית הספר מזניח את תפקידו כגורם מחנך (בנוסף להורים), לטובת מבחני שקר כאלו ואחרים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
חינוך של ילדים מתחיל ותלוי בהורים (שלהם).
אני אולי קצת מכליל, אך למיטב שיפוטי בית הספר מזניח את תפקידו כגורם מחנך (בנוסף להורים), לטובת מבחני שקר כאלו ואחרים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
החינוך בד"כ מתחיל בהורים , אבל שאתה רוצה לשנות את דור ההורים אתה עושה זאת דרך הילדים.
שאנחנו היינו צעירים לא חגרנו חגורות בטיחות ברכב .
נהגנו גם אחרי ששתינו .
בעזרתך חינוך שהילדים קיבלו מהמערכת , גם אנחנו הושפענו מכך.
אין מצב שהם יהיו ברכב לא חגורים או שינהגו אחרי ששתו .
זה תבוע בהם הרבה יותר מאשר בי .