האחוריים נמוכים מהקדמיים?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Printable View
האחוריים נמוכים מהקדמיים?
הפוך, החלק האחורי גבוה יותר מהקדמי, כך זה במקור, השאלה בכמה.
אצלי יכול להיות שקצת מוגזם.
בסאנרוף יש חלודה במסגרת החלון ליד הגומי (בעיה נפוצה שיש לכולם)
הבנתי מהקבוצות שיש מישהו שמתקן ב 1000 שח. לא ברור לי מה הוא עושה בדיוק.
לי נשמע אידיאלי.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
יכול להיות שהתרגלתי לכלים גבוהים יותר, ואולי באמת המשקל שיש לי קבוע מאחור מוריד את החלק האחורי מעט גם ''בשגרה''.
אבל במבחן המספרים- הפאג'רו של אבי ביטר, עם סט הגבהה של אולדמן ומיגון של רסטה (נכון?) משיג 4 ס''מ יותר מרווח ממני. 28 ס''מ לעומת 24
מיגון גחון לא ראסטה, לא ברור לי של מי, ככה קניתי.
מיגון צד ראסטה.
אלה המספרים, מדדתי כמה פעמים.
העניין הוא שיש כמה מק״טים של בולמים וקפיצים בסט של ראסטה.
אני התקנתי אצל שטרק ברחובות.
דבר נוסף שנזכרתי בו - בקפיצים האחוריים החלפתי לפני שנה את הגומי שיושב בין הקפיץ לתושבת, גם למעלה וגם למטה.
הם היו יבשים ובלויים.
בכל מקרה, לא היה לי נעים, אבל לפי התמונה שצירפת, לא ככה נראה BK מוגבהה, הוא נראה לי נמוך.
אבל לפעמים התמונות מתעתעות.
מצרף 2 תמונות להתרשמות (עד כמה שאפשר מתמונות)
שתיהן לאחר ההגבהה, אחת כם המדרגות המקוריות ואחת עם ראסטה.
הרכב לכאורה נראה גבוה יותר משלך :
קובץ מצורף 137885
קובץ מצורף 137886
מה בינתיים?
לא המון. קצת סדר בחשמל בבגאז', הוספמת מתגי שליטה למקרר, משאבת מים והכנה לפנס שיאיר על הקפשוקה (נשאר עוד מתג פנוי בינתיים).
הרכב נוסע ומטייל בנעימים, החלפת בושינגים במוט המייצב הקדמי הדגישה חופש שיש במסרק ההגה, יטופל בקרוב, זה דופק ומרעיש מדי פעם אבל לא מורגש בינתיים בנסיעה.
חוץ מזה, טפו טפו.
הרכש האחרון של כירה כפולה (תודה תומר. אגב, קצת מים וסבון על הכירה מדי פעם לא היה הורג אותך) מוכיח עצמו כשדרוג רציני.
דבר אחד ששמתי לב רליו, המים אוזלים בקצב מסחרר. מיכל 50 ליטר עף תוך 2 שטיפות כלים.
בקיצור- בגי''ה- 6382020 איך אתם שוטפים כלים?!
זהו בינתיים.....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c3125a7cd7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b6375a9d54.jpg
ברז כדורי על הצינור סמוך לברז.
קודם כל למניעת הפעלה לא מבוקרת של הברז בתוך הרכב בנסיעה.
גם אצלי יש מתג הפעלת המשאבה, אבל אם המשאבה מפסיקה לעבוד, היא עדיין תעביר מים בגרביטציה אם הברז פתוח.
באסה לגלות שהמיכל התרוקן לתוך הרכב.
באסה לגלות שאין מים להמשך הטיול..
היתרון השני של הברז הוא הפחתת הספיקה בהתאם למה שנחוץ.
ילדים מאד בזבזנים עם מים.
הברז על רבע פתיחה מצמצם מאד את הספיקה כשאתה לא לידם.
כל הכלים בקערה גדולה מתחת לברז בזמן השטיפה לקליטת המים מהשטיפה, וריכוך הלכלוך עד שמגיע התור שלהם.
הקערה מתקפלת(בסגנון הסיר המצולם, אשמח לקישור למוצר), אז לא תופס נפח ברכב.
בטיול חג ממש עכשיו, 4 ימים, כמה משפחות ורוב השימוש מהמיכל שלי, כ-70ל׳ מים כולל שתייה ושטיפה.
יפה מאוד גיא!
תוספת לדורון, פקק סגור בכיור עד לשטיפה הסופית מהלכלוך והסבון.
הכלל הראשון בחיסכון במים הוא ללמד את הילדים שהם שואפים את הכלים שהם אוכלים בהם. מייד כמות הכלים מצטמצמת. הם יעדיפו לאכול בידיים או באותה צלחת את כל המנות ולא לשטוף עוד כלי. יש מי שמקציב לכל ילד סט כלים אישי כדי למנוע ביזבוז. כן... מסטינג.
השני הוא שטיפה ב'כיור' - דלי מתקפל / קורס. כמות קטנה מאוד של מים מספיקה לכל שלב של השטיפה.
השלישי הוא שימוש בנייר במקום שלב אחד של שטיפה. קירצפנו עם סבון? שטיפה קלה וניגוב במקום שטיפה נוספת להורדת שאריות הסבון.
הרביעי כמו.שדורון כתב הגבלת הספיקה.
אבל הכי חשוב מודעות.. שיש כמות סופית של מים וצריך לחסוך.
(אני סיימתי עכשיו 6 ימים במדבר עם הילדים על 10 ליטר מתוך 20 ).
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אכלתם נקניקיות על שיפוד בוקרצהריים וערב?? (;
סתם.. איישם את הטיפ על הנייר, תודה.
עזוב נקניקיות- נתת דוגמה טובה. השיפוד מחליף את הצלחת והמזלג ובסוף הולך למדורה? זה חוסך מים וזה לא 'חד פעמי' אלא שימוש חוזר.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אחלה רעיונות!
הכיור בתמונה הגיע במקור עם פקק שאבד בדרך, בטח יש משהו חליפי שיוכל להכנס במקומו.
הרעיון של הברז כווסת מצוין. בגלל שאלו מחברים פניאומטיים אז אמיר את אחד מהם למחבר עם ברז. אפילו יש לי אחד כזה ששוכב בצד וממתין לשימוש.
לגבי הסיר, זהו חלק מסט של מחבת חסיר של gsi. קניתי באמאזון ואתמול נוסה לראשונה לטובת רוטב לפסטה. היה מצוין, גם הסיר.
קישור למוצר:
GSI Outdoors, Escape 3L Pot +... https://www.amazon.com/dp/B07W7CRQ4B...p_mob_ap_share
מעבר למה שנאמר לעיל, אצלי מה שעובד הכי טוב זה שרק אני שוטף כלים.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
אם היה כפתור לייק היית מקבל עכשיו איזה עשרה רק ממני.
תיארו כאן בגדול את הטכניקות הנפוצות.
הרטבה ראשונית,
סיבון של הכל (כשהברז סגור),
שטיפה של הכל כשהמים שנוזלים מהכלי שנשטף יורדים על הכלים המסובנים שמתחתיו.
הכל בזרזיף, ולא בזרם (לא משנה אם חשמל או גרביטציה).
אני בטיול של שתי משפחות, עם ג'ריקן 30 ליטר, שורד שני לילות של שטיפת כלים וצחצוחי שיניים, רק בתנאי שאני שוטף, ושהצחצוח הוא בעזרת כוס מים.
וזה כולל גם שטיפת ידיים לילדים.
הכי חשוב זה להרחיק 'טרמפיסטים' על המים שלי :)
כן, יודע, צריך להחליף חברים.
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
בטיול הראשון עם הסידור הנוכחי, זה היה כמה ימים עם המשפחה המורחבת. הבנתי בדרך הקשה שמה שלא אסביר, ברגע שיש כיור+ברז לא מפנימים שזה מגיע ממיכל שנגמר די מהר אם שוטפים כלים כמו בבית או שוטפים ידיים אחרי כל פעם שחותכים בצל לסלט.
מאז רק אני שוטף כלים ויש סוויץ' ניתוק למשאבה.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk