תגובה: אחריות לנזק (רכוש או גוף) במהלך טיול בשטח - שרשור מתגלגל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafok
קראתי את כל 8 עמודי הפוסט/תגובות פה והתרשמתי שמי שמעוניין לישון בשקט כדאי ורצוי שיכסה עצמו בביטוח מתאים להובלת שיירה, ללא קשר לבחירת חברים/החתמה על טפסים ושאר ירקות, רק לא מצאתי שום פרט מידע על סוג הביטוח או סוכן/סוכנות רלוונטית... אשמח לקבל פרטים בתור מוביל שיירה בסיכון 🤔
למיטב ידיעתי אם אין תעודת מדריך טיולים מוכרת כל שהיא לא תמצא בארץ ביטוח שיבטח אותך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
למיטב ידיעתי אם אין תעודת מדריך טיולים מוכרת כל שהיא לא תמצא בארץ ביטוח שיבטח אותך.
ואללה שלמה, אז אחרי כל ההטרלה הזאת, זה בכלל לא רלוונטי?
"ההטרלה" רלבנטית למען אלו הממהרים להוביל טיולים בשכר או שלא בשכר שיהיו מודעים לסיכונים וידאגו למזער אותם אבל בהכרח דרך ביטוח אם אין להם תעודת מדריך טיולים
לפני שנה, החלטתי שאני רוצה להוביל טיולים בצורה מסודרת, גם של קבוצות חברים וגם בשכר. למה לא?
הלכתי ועשיתי קורס בוינגייט וקיבלתי תעודה רשמית ממוסד אקדמי שאני "מדריך מקצועי לרכבי שטח".
שמח וטוב לב, הלכתי לעשות ביטוח.
אם היתה לי תעודה של "מורה דרך", ביטוח שנתי היה עולה לי 1000-1200 ש"ח אצל חברה שמבטחת מורי דרך.
כיון שאין לי תעודת של "מורה דרך", בדקתי עם כמה סוכנים וסוכנויות ביטוח. מצאתי רק סוכן אחד שמוכן לבטח. ביטוח שנתי יעלה לי 8000-9000 ש"ח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amitaikl
לפני שנה, החלטתי שאני רוצה להוביל טיולים בצורה מסודרת, גם של קבוצות חברים וגם בשכר. למה לא?
הלכתי ועשיתי קורס בוינגייט וקיבלתי תעודה רשמית ממוסד אקדמי שאני "מדריך מקצועי לרכבי שטח".
שמח וטוב לב, הלכתי לעשות ביטוח.
אם היתה לי תעודה של "מורה דרך", ביטוח שנתי היה עולה לי 1000-1200 ש"ח אצל חברה שמבטחת מורי דרך.
כיון שאין לי תעודת של "מורה דרך", בדקתי עם כמה סוכנים וסוכנויות ביטוח. מצאתי רק סוכן אחד שמוכן לבטח. ביטוח שנתי יעלה לי 8000-9000 ש"ח.
את הביטוח היקר היו מוכרים לך גם בלי הקורס של וינגייט ככל הנראה. אין בקורס הזה כפי שכבר נכתב ודובר אינספור פעמים שום הסמכה אמיתית. זה כנראה קורס מעניין ומעשיר ומלמד וטוב - אבל חבל לצפות שיהיה מה שהוא לא.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
זלמן 1
שלחתי לך הודעה פרטית
תודה!
עניתי לך בפרטי ;)
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk