תגובה: רקסטון 2005 כרכב טיולים - את הכינוי משאיר לכם
ממליץ מאוד על תושבות מגנטיות, עולה ככמה עשרות שקלים, חזקות מאוד, ועם חיווט נכון אתה יכול למקם ולהסיר כאוות נפשך.
₪ 59.11 20%OFF | 2pcs Mount Bracket Holder Roof LED Light Bar for Offroad Car Light Base Holder with Strong Magnetic Punching-free
https://a.aliexpress.com/_vBS5b6
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
אצלי אני מצמיד על הגגון שנגמר מעל הסאן רוף (פאג'רו) אז יש השתקפות של האור על הגג ולא על מכסה המנוע
תודה חברים. אשקול. הקטע שאני בכל מקרה צריך גגון עבור הגלגל אז חשבתי לתפוס טרמפ. היה לי בגימני לד בר בגגון ולא זוכר סנוור משמעותי. אולי כי מכסה המנוע קצר?
תודה על הקישור למגנטים. התושבת שלהם מתאימה ללדבר לחיבור מהצדדים. הלד בר שלי בחיבור תחתון. מכיר קישור לכאלו?
תודה רבה
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
קובץ מצורף 137361
מתנצל על הדאבל
מספיק חזק לצורך?
Nilight 90042B 2PCS Magnetic Base LED Light Bar Mounting Brackets, Powerful Sucker Holder for Bottom-Mounted Offroad LED Work Light Mounting on Hood, 2 Years Warranty https://www.amazon.com/dp/B0831MG3CM...R461KNYQR3MNTE
את יכול להבריג את המגנטים עצמם ללד בר ללא התושבות אצלי כופפתי את התושבות לזוית חדה יותר מ 90 מעלות כך שהתושבות ישבו על מסיט הרוח בחלק הקדמי של הגגון והלד יהיה בערך מקביל לקרקע
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
LXATPRT 2PCS Magnetic Base Thickness 0.52in LED Light Bar Mounting Brackets, Powerful Sucker Holder for Bottom-Mounted Offroad LED Work Light Mounting on Hood, 1 Years Warranty https://www.amazon.com/dp/B08XK5NYCX...ing=UTF8&psc=1
הוזמנו 2 כאלה ורצועה קינטית.
המלצה ל קונקטור זכר נקבה אטום למים( גם כשהצרכן מנותק) ומתאים לחוט 1.5?
רקסטון 2005 כרכב טיולים - את הכינוי משאיר לכם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי טויוטה
אם אי פעם חשבתם לשים לדבר במיקום הזה - אז אל. מפריע מעט בשדה הראיה ומרעיש כמו משרוקית.
קח בחשבון שזה מיקום התקנה לא חוקי (לא על מכסה המנוע ולא על הגגון).
לא עובר טסט ויכול להגיע להורדה מהכביש.
(לא שאל של הגיון, רק חוק יבש)
3 קבצים מצורפים
https://vimeo.com/679157218
שמתי לב שהעליתי אותו סרטון פעמיים.
מצרף פה את השלישי
תודה רבה חבר
הסאונד של המרצדס דיזל לפני עידן המסילה המשותפת נוסך תחושת ביטחון :)
סאונד שכל מי ששומע אותו בפעם הראשונה שואל: תגיד המנוע בסדר? יש איזה דפיקה.. :)))
מאז המוניות -240d בשנות השבעים והשמונים המוקדמות ועד היום. כבר לא מייצרים מנועים כאלה.
אחלה RR מוטי
Sent from my SM-J510H using Tapatalk
הצליל הזה מזכיר לי דווקא שמנועי 604 ו 606 מהעידן שלפני המסילה המשותפת אפשר די בקלות (לא בהכרח בזול... אבל כל החלקים על המדף של מרצדס) להעביר להזרקה מכנית - אני לא יודע בדיוק מה גרסת המנוע פה - אבל זו הדרך לביצועים משופרים ואמינות אינסופית.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
הצליל הזה מזכיר לי דווקא שמנועי 604 ו 606 מהעידן שלפני המסילה המשותפת אפשר די בקלות (לא בהכרח בזול... אבל כל החלקים על המדף של מרצדס) להעביר להזרקה מכנית - אני לא יודע בדיוק מה גרסת המנוע פה - אבל זו הדרך לביצועים משופרים ואמינות אינסופית.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
המנוע ברקסטון 2.9 הוא om662 שמבוסס על ה-om602 האלמותי שנחשב אחד המנועים האמינים ביותר שיוצרו אי פעם. ברקסטון מדובר במנוע שמיוצר בקוריאה ברישיון ולכן נחשב קצת פחות, אבל הבסיס זהה וגם האמינות סהכ לא רעה. אלה מנועי 5 צילינדרים שמגיעים עם הזרקה מכנית של בוש וזה יתרון על מנועי ה-604 וה-606, אין צורך בהסבה מגיע מוכן במקור.
ה-om662 וה-602 הם בעלי קאמשאפט בודד שזה עוד יתרון מבחינת הפשטות בהשוואה ל-604 ו-606 (להם קאמשאפט כפול).
המנוע שהחליף את ה-602 הוא ה-605 והוא הגרסה ה-5 צילינדרית בסדרת 604, 605, 606 (4,5,6 צילינדרים בהתאמה)
כלומר ה-602 זהו דור אחד קודם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
ברוב רובם של רכבי השטח מערכת הקירור המקורית נבנית עם יתירות מסויימת, לתנאים של עליה ארוכה בlow...בוץ ועשבייה שחוסמים ומורידים מהיעילות וכו'..
אישית לא הייתי מודאג מלהציב לד-בר בחזית.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
תודה על ההעשרה אהוד, עכשיו ולאורך כל הדרך.
הקשבתי בעצת חברים מעלה, יגיעו התושבות המגנטיות והקונקטור ואחבר אותו על מכסה המנוע בעת הצורך.
דרך אגב מוטי
קל יחסית לשדרג את המנועים האלה לכ-200 כ"ס ע"י החלפת משאבת הזרקה וטורבו. מאמין שכדאי לשדרג גם את מערכת הקירור.
בחו"ל המנועים האלה מאד מבוקשים לכאלה שדרוגים בגלל שהמכלולים שלהם לגמרי אוברקיל במצב סטוק.
אפשר גם מעל 300 אבל זה כבר יותר מסובך..
ודבר אחרון בעניין השדרוג, לגיר האוטומטי של btr אין בעיה לעמוד ב-200 כ"ס כי זה גיר זהה לרקסטון בנזין שם הוא מגיע במקור עם 220 כ"ס.
השאלה אם חסר כוח שיצדיק את ההתעסקות. או שעדיף להשאר עם אוברקיל לשקט נפשי
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
השאלה אם חסר כוח שיצדיק את ההתעסקות. או שעדיף להשאר עם אוברקיל לשקט נפשי
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אני מעדיף שקט נפשי ואמינות מרבית, ואני גם לא ממהר לשום מקום אבל כל אחד והצרכים שלו.
בגדול מוסו/רקסטון 2.9 זה לא בדיוק מטוס עם ה-120 כ"ס (או מה שנשאר מהם) על 2 טון שלו ;)
3 קבצים מצורפים
שבוע טוב
לפני כמה חודשים רכשתי גגון שישב על טארקן מבחור נחמד באיזור שלי.
התאמות לתושבות, מתקן לגלגל והוא עלה למעלה.
אני חושב שהוא יכול להיכנס במיקום המקורי אבל קורת וו הגרירה מפריעה.
אני מחפש מפירוק וו של אספיר, גם לזווית הנטישה וגם כי אולי יפתור לי את הבעיה הזו.
מתכנן לחתוך טמבון מקדימה לשיפור זווית הגישה ולחשוב אם יש עוד דברים שאפשר לעשות עם הגובה בסרן הקדמי. מרגיש לי עדיין נמוך מידי.
מעבר לדיסקו 1 מהדהד לי.. אולי באמת אין תחליף לשני סרנים חיים.
קובץ מצורף 137601קובץ מצורף 137603קובץ מצורף 137604