זה נכון לכל מצבר. אין טעם לרדת מ12.8 וולט. אם רוצים להיות סופר יעילים אז 12.5.
Printable View
רשמתי:
ה"חפירות" האלה, נובעות, לפחות חלקית, מנסיון לפתור הרבה תרחישים בשרשור אחד ארוך, ואז מענה לתרחיש אחד נכנס לתוך הצרכים של השני.
כתבתי שיש המון וואריאציות ואין סיכוי שאוכל לכסות את כולן במענה אחד.
מציע להיות ספציפיים יותר בצרכים, ועדיף בשרשור נפרד. את השרשור הזה לשמור לתאי הסינופולי 100ah מהמוכר הספציפי.
איזון בשרשור אחר. הגנה מפריקה בשרשור אחר, וכן הלאה.
וזה המקום להדגיש את סוף המשפט המצוטט: לא כל הbms כוללים מאזן.
תאר בבקשה במדויק ובפירוט את היישום, בשרשור חדש.
יש תוצאת בדיקה:
https://imageshack.com/i/pm5uL2Xpj
84א"ש ב0.2c
סביר לדעתי. כנראה שבבדיקה של 0.1c התוצאה תהיה קרובה מאוד או זהה למה שמובטח בנתונים: "מעל 90 א"ש".
מה התוצאה הטיפוסית של תאים במבדקים האלו ?
אני לא יודע לומר מה הסטנדרט, אבל יכול לומר מה אני רואה בתאים שאני קונה.
בסוללות שמוגדרות כ6ah, אני מקבל 5ah.
בתאים שבכותרת שלהם רשום 14ah ובדף הנתונים רשום 13.5, אני מקבל 13.3.
בתאים שרשום 7ah, התוצאה היא כ6.25.
אני בודק ב0.1c
נראה שהתאים יגיעו, הזמנתי פיוז של 350A ואזמין גם קטבים שמתברגים ישירות כדי להשתמש במחברים המקוריים של הרכב.
יש מניעה לחבר את הכבלים המקוריים כמו שהם? מצרף תמונה
https://www.jeepolog.com/forums/asse...3&d=1657095541
לגבי מארז - מה שבועז שלח נראה הכי אסתטי, אבל עולה כמו כל המצבר, מה שחוטא לכוונה לחסוך על הסיפור הזה... אם לא אמצא מארז זמין וזול, אייצר מכסה מיריעת קיידקס לחלק העליון - כזה שיבודד את הקטבים והמוליכים ואעביר דרכו רצועת עיגון.
לא רואים תמונה.
אני לא רואה מניעה להתחבר עם נעלי המצבר המקוריות. אם יש שם חיישן מצבר הייתי מנתק את החיבור אליו ורואה מה קורה מבחינת טעינה.
חיישן מחובר למצבר עם מאפיינים שונים, לא חושב שיעבוד טוב.
אצלי במעקב מופיע שהמצבר יצא אתמול באוויר מההונג קונג והיום הגיע לישראל.
יש גם הצהרת מכס מדואר ישראל.
זה יהיה מפתיע מאוד אם יגיע עכשיו וגם הסוללה תהיה איכותית… לא ציפיתי.
הזמנתי 4 יחד, מעל רף המכס ושילמתי בפייפל ליתר ביטחון.
ראיתי שרבים וטובים מתלבטים על אופן חיבור ה-BMS ועדיין לאפשר צריכת זרם גדולה למתנע ולכננת.
הפתרון שלי הוא את הצרכנים הכבדים לחבר ישירות להדקי המצבר כמו במצבר רגיל. את שאר הצרכנים והאלטרנטור לחבר דרך BMS.
כל נתק באחד מהחוטים הדקים של הbms, כל חיבור רופף בין חיבור זכר נקבה בחיבורים הדקים, חיישן טמפ' שהחליט שחם מדי (ובתא המנוע חם מדי, בהגדרה) , ישלחו את האלטרנטור במיסוך עשן לעולם שכולו טוב. בעייה.
אם בbms עם bt ניתן לבטל פעולות bms שונות ייתכן וזה פתרון טוב.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
נכון לעכשיו זו הודעה ב-17track
"
<time>2022-07-30 08:16</time> The Destination Country Post Office receives the parcel sorting
"
עוד מעט המתנה.
מאמצע יולי עד היום, יש לא מעט משובים שליליים על אי הגעה של המוצר, על מספרי מעקב מזויפים, ועוד.
יתכן שמדובר בעיכוב נורמלי וסתם אנשים חסרי סבלנות, אבל קחו לתשומת לבכם.
יש גם משובים מצוינים מהימים האחרונים, כולל דיווח על הגעה תקינה ובדיקות קיבול על התאים הספציפיים האלה.
מעניין, הסטטוס ב 17TRACK מתעדכן כל יומיים, לפי העדכונים כבר שוחרר מהמכס לפני שבועיים, הגיע למרכז המיון בישראל לפני שבוע ... באתר המכס לעומת זאת כתוב שעוד לא דווח כי הגיע לארץ , רק כי הוגשה הצהרה. אין הוראת שחרור.
מישהו משקיע עד כדי כך בלתחמן ?