לא מכיר. לא אומר שאין.
יש לי כאלה בשלושה רכבים פרטיים.
Printable View
לא מכיר. לא אומר שאין.
יש לי כאלה בשלושה רכבים פרטיים.
אני אחדד. שתי בעיות.
האחת היא אמינות חזויה של מוצר סיני עלום שם שמעביר הספקים - יש יותר מדי דברים שעלולים להתקלקל ובמיוחד כשמדובר במוצר אלקטרו מכני ולא סוליד סטייט. גם מפחיד בהיבט של התפתחות חום ודליקה וגם מודי כשל של חיבור לא רצוי (הידבקות של ממסר היא מוד הכשל הנפוץ) או ניתוק (נתק בסליל הוא מוד כשל גם מאוד נפוץ בממסרים).
השניה היא שגם בטנדר היחסית אהבל שלי חלק מהזמן מתח הטעינה הוא ממש נמוך - פחות מ12.8 וולט המקובל כמתח ניתוק - וז קורה במשך לא מעט מהנסיעה. אני מניח שבמכוניות חדשות יותר זה גם ככה. דווקא במצב הזה כשהמצבר הראשי טעון הייתי שמח לנצל את האלטרנטור לטעינה.
אסף.
לגבי השאלה הראשונה, אמנע מלענות כאחד שנוסע על רכב שכולו סיני- אני בניגוד עניינים.
לגבי השנייה- שאלה מצוינת שלדעתי צריך להפריד לשני מקרים:
אחד. המתח נמוך באותו זמן כי מע' הטעינה נמצאת במאזן גבולי. לא בטוח שאתה רוצה לטעון את מצבר האביזרים במצב כזה, אלא להשאיר יותר מיץ עבור מצבר ההתנעה. אפשר להתייחס לזה כאל פיצ'ר ולא כאל באג. לשיקולך. הטנדר שלך כנראה נמצא בתרחיש הזה.
מקרה שני, לרוב ברכבים חדישים יותר. מצבר ההתנעה טעון במלואו ומחשב הרכב החליט שאין צורך לטעון אותו יותר. זה תמיד מגיע עם חיישן מצבר שתומך בפונקציה, ובחלק מהרכבים (שלושה) ניתקתי אותו ואז יש מתח גבוה קבוע, והvsr מבסוט. בסיני שלי המתח גבוה קבוע, אז השארתי את חיישן המצבר מחובר.
אצלי vsr סיני התקלקל פעמיים. לא יודע לברור מה טוב ומה לא חוץ מביקורות באתר.
באמאזון המוצרים נראים לי בדיוק אותו דבר רק יקרים משמעותית.
נמאס לי, עברתי (כבר די מזמן) לממסר ופיוז חצי אוט (שמאפשר ניתוק יזום אם רוצים).
עובד מצויין כבר תקופה ללא בעיות
Sent from my CPH2465 using Tapatalk