תגובה: מפגש ג'יפולוג (חורף) 2024
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
העידן שבו גיפולוג הוא מקור הידע המוביל ברשת - מת (אולי לנושא מקררים ומצברי צרכנים). מי שחושב שכל מי שלא פה הם אלה ש"משתתפי השיירות בתשלום" או אלה שקונים רכבים חדשים ולא עושים איתם כלום - אולי לא חווה את העוצמת של הקהילות האחרות שצמחו עם השנים בפלטפורמות אחרות, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה התאספו פה 15 איש לשיפוץ מנוע בצוותא... אני כן זוכר שהייתי שותף לאירוע כזה (פעמיים) בקבוצה אחרת.
הנושא הזה של קבוצות סגורות ש"במקרה" נפגשו באותו תא שטח עולה כל שנה כמעט... לא חושב שמישהו חייב לשנות משהו אבל כן רצוי אולי להוסיף דיסקליימר. זה אולי "אירוע" אבל זה יותר חתונה של אשכנזים מכל דבר אחר.
יוחזר האתר הצהוב - ג'יפטריפ !! :D:D:D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
העידן שבו גיפולוג הוא מקור הידע המוביל ברשת - מת (אולי לנושא מקררים ומצברי צרכנים). מי שחושב שכל מי שלא פה הם אלה ש"משתתפי השיירות בתשלום" או אלה שקונים רכבים חדשים ולא עושים איתם כלום - אולי לא חווה את העוצמת של הקהילות האחרות שצמחו עם השנים בפלטפורמות אחרות, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה התאספו פה 15 איש לשיפוץ מנוע בצוותא... אני כן זוכר שהייתי שותף לאירוע כזה (פעמיים) בקבוצה אחרת.
הנושא הזה של קבוצות סגורות ש"במקרה" נפגשו באותו תא שטח עולה כל שנה כמעט... לא חושב שמישהו חייב לשנות משהו אבל כן רצוי אולי להוסיף דיסקליימר. זה אולי "אירוע" אבל זה יותר חתונה של אשכנזים מכל דבר אחר.
נכון, עצוב ומצחיק גם יחד.
אבל הפן הטכני של גיפולוג הולך ונעלם
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה התאספו פה 15 איש לשיפוץ מנוע בצוותא... אני כן זוכר שהייתי שותף לאירוע כזה (פעמיים) בקבוצה אחרת.
נשמע כמו חוויה מטלטלת, וזה עוד לפני שאני מנסה להיכנס לנעליו של המנוע
אני לא בטוח מה יותר גרוע,
לעשות מנוע ע"י 15 איש או סקס ברחוב[emoji1787]
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
2 קבצים מצורפים
לא חושב שבסקס ברחוב יש אחראי שקשוקה...
קובץ מצורף 148249קובץ מצורף 148248
מפגש ג'יפולוג (חורף) 2024
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Juv
ככל שהשנים עוברות, לא ממש מגיעים משתמשים חדשים. כנראה שכל רוכשי הברונקו, רנגלר, ה ZR2 ומשתתפי השיירות בתשלום נמצאים במקומות אחרים במרשתת כי לא ממש מעניין אותם איפה אפשר למצוא מסרק הגה בזול. וזה בסדר.
מישהו צריך להוביל אותם, אז גם אני לא מגיע….
הגבינה זזה מזמן לפלטפורמות אחרות.
מועדוני מותג עם מאות משתתפים ואירועים מושקעים מתקיימים בתדירות יפה, רק שלא תחת גיפולוג…
ועדין, שאני רוצה להתייעץ עם אנשים טכניים שמבינים עניין ועברו דבר או שנים בחיים, אני פונה לחברים כאן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
אני לא בטוח מה יותר גרוע,
לעשות מנוע ע"י 15 איש או סקס ברחוב[emoji1787]
ארוע רב רופאים..
הגעתי פעם לתאונה עם יותר אנשי צוות רפואה מפצועים.
קשוח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
לפי כמות הכלים על השולחן
אחד עובד
ועוד 14 אוכלים את הראש (או את השקשוקה)
דיי מדוייק. יש יותר טוב מזה?
חשוב לציין אחרי שסיימתי להכין את השקשוקה מונתי לתפקיד לא פחות חשוב מאחראי כיוון תאורה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
דיי מדוייק. יש יותר טוב מזה?
חשוב לציין אחרי שסיימתי להכין את השקשוקה מונתי לתפקיד לא פחות חשוב מאחראי כיוון תאורה.
מקווה שלא צעקו עלייך שאתה לא מחזיק את הפנס טוב....
1 קבצים מצורפים
השנקל שלי, לפני שהדיון הזה נגזר לעוף טופיק.
ירדתי למפגש עם הגדולה בת 5. שמחתי לפגוש על הדרך את אומי ואמוץ. לא הכרנו, אבל כיסוי הגלגל הסגיר ושמחתי לנסוע אחריהם למפגש (הילדה מאותו רגע כל הזמן שאלה איפה הם שנגיד להם שלום).
במפגש כבר התמקמנו במדינת הגמדים, ותודה לחבר'ה ששמחו להרחיב את המעגל ולעשות מקום לעוד רכב ואוהל. היה כיף לשבת מסביב למדורה עם החבר'ה. האמת שעם צחי ושגיא יצא לי לדבר כמה פעמים, אבל בגדול כל הפורום יחסית זר לי, אני לא פה כל כך הרבה שנים וזה המפגש השני שאני מגיע. נהננו חבל על הזמן והרבה בזכות החבר'ה (שאני לא אדע להצמיד פרצופים לכינויים).
בנושא החברתי, בכל אינטראקציה כולם מסבירי פנים, אבל אני גם מכיר בזה שלא כל אחד מרגיש בנוח להצטרף לרכוש חברים חדשים ולהצטרף לחבורות מיוזמתו.
אגב, במפגש הראשון שהגעתי הלכתי למדורת השבט איפה שהיו אסף ונמרוד ויונתן מצפה ואחרים להגיד שלום, אבל לא היה לי הרבה מה להגיד מעבר לזה, מסכים שמשהו בסגנון "בשבע בערב ניפגש ליד הרכב של X להרים כוסית" יכול לעזור לאנשים לשבור את הקרח
כך או כך, כיף גדול
עכשיו, איפה סרטון מהרחפן? וכמה רכבים בכלל היו?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f52d1242b7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4448744dcb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0604c72193.jpg
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Dozer
עכשיו, איפה סרטון מהרחפן?
הרחפן עלה מספר פעמים לצילומים, במיוחד בטיול ביום השני.
רגע לפני הסיום, על סף העליה לכביש 258, ליד בריכות האידוי של המפעלים, הטסתי אותו לטיסת צילום של סצינת הסיום לסרט מפגש ג'יפולוג.
לאחר כ-2 דקות הופיעה הודעה שאבד הקשר, בגלל שיבושי gps שהופיעו לפתע. הרחפן מיהר לטוס לנק "הביית" שלו (מבחינתו הוא היה בעמאן) נעלם מהעין ולא הגיב לפקודות שניסיתי לשגר אליו ונחת אי שם באזור הבריכות כאשר מבחינתו הוא בשטח אסור לטיסה בשדה התעופה בעמאן.
מנחם ואני עשינו סריקות כמעט עד חשיכה, כולל נסיונות של find my drone שכמובן היו חסרות ערך כשהוא חושב שהוא נמצא למעלה מ-100 קמ ממני, עד שנגמרה לו הסוללה.
לצערי לא דאגתי לגבות את כל מה שצולם ביומיים אלו. אז העותק היחיד נמצא בכרטיס הזיכרון שברחפן.
אז אם מישהו מוצא רחפן באזור הבריכות שבין כביש 258 לדרך למורד עזגד - אפשר יהיה לנסות להציל את הסרטים והתמונות...
לצערי אין עדיין בשורה בנושא זה.
נשלח מהנייד
איזה באסה....
זה סופו של כל רחפן...
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
..........
אם חשוב לכם ומענין אתכם שאתר ואני מרשה לעצמי לכתוב "קהילת ג'יפולוג" ימשיכו להתקיים ועם תעבורה ופעילות ושאנשים ירצו להיות חלק ממנו, חייבים לייצר ערך ושייכות, אחרת הווטסאפ ינצח אתכם די בקלות כפי שהתהליך מתרחש כבר היום ולדעתי אתה מודע לזה.
קצת ארוך, מתנצל אבל הייתי חייב.
+++
המשפט הזה ( לדעתי) מסכם את הכל.
וזה נכון גם לגבי האתר עצמו.
שום דבר לא קורה מעצמו, ואם לא משקיעים בניהול, גם הדברים הטובים ביותר, יעלמו.
מאחר ובין המנהלים רק אסף ענה, אז אני מרשה לעצמי לענות לאסף ישירות - המחשבה שכל מה שצריך זה להשקיע עוד חצי שעה בסיבוב מדורות קצת נאיבית, זו לא הבעיה, זה לא יוצר ערך ( משמעותי).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
מוטי, אין לנו אחריות, ולכן אסף לא יכול לברוח ממנה. האתר מופעל בהתנדבות. המפגשים האלה הם לא אירוע מאורגן ולא אירוע ממומן.
אנחנו באים להנות, בדיוק כמו כל גולש אחר. לא לבדר ולא לעבוד.
לעניין עצמו: למעט מקרים בודדים בעבר שכן היה משהו מאורגן, רוב המפגשים היו ללא. חייב לומר שבאופן אישי לא אהבתי למשל את המפגש שהיה בזמנו עם הפקח. הפריע לי לקשקש עם חברים, שבשביל זה באתי.
מציע לא לצפות להאכלה עם כפית. מי שמעוניין בפגישת אנשים קיבל את הפלטפורמה לזה, היו המון אנשים להיפגש איתם, ואם הוא פרואקטיבי, הוא גם ביצע את זה.
מי שמעוניין להיות בקרבתינו, בדק איפה אנחנו נמצאים וחנה לידינו, או חנה רחוק והצטרף למדורה ולמנגל שלנו, ומי שרצה להיות רחוק, היה רחוק. בול כמו שצריך.
ההוכחה שבפודינג שזה עובד ללא מעט אנשים: הדרישה שעלתה בשנים האחרונות לשני מפגשים שנתיים במקום אחד וההגעה אליהם בפועל.
רק אציין שגם חנן ענה
.
מעבר לזה לדעתי המסר הועבר, המנהלים יקחו את זה לאן שבא להם, ואיך שמתאים לרוחם.
תהנו ותטיילו כל עוד אפשר.
שתהיה אחלה של 2025 לכולם!
מפגש ג'יפולוג (חורף) 2024
מסתבר שכיסוי גלגל עוזר בזיהוי ויוצר שיירות שמחות.
טוב שלאומי יש אחד בלוי מתקופת הסופה.
הזמנים השתנו וכבר לא צריך ש״מישהו ירים את הכפפה״, מזמינים אונליין.
מעלים IMAGE ומגדירים מידת צמיג.
הזמנתי באמאזון בקישור הזה, נראה איך ייצא:
Custom Spare Tire Cover - Personalized Spare Tire Cover with Backup Camera Hole - Customize Wheel Cover with Photo or Text - Universal Size Fit for Jeep Trailer Camper RV Wheel Covers https://a.co/d/bAxcPkw
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמוץ נ.
מסתבר שכיסוי גלגל עוזר בזיהוי ויוצר שיירות שמחות.
טוב שלאומי יש אחד בלוי מתקופת הסופה.
הזמנים השתנו וכבר לא צריך ש״מישהו ירים את הכפפה״, מזמינים אונליין.
מעלים IMAGE ומגדירים מידת צמיג.
הזמנתי באמאזון בקישור הזה, נראה איך ייצא:
Custom Spare Tire Cover - Personalized Spare Tire Cover with Backup Camera Hole - Customize Wheel Cover with Photo or Text - Universal Size Fit for Jeep Trailer Camper RV Wheel Covers
https://a.co/d/bAxcPkw
בדיוק חשבתי לי שהכיסוי ג'יפולוג שלי כבר צריך רענון.
קצת מוזר לי שהמשלוח עולה 4 ומשהו דולר. זה לא אופייני לאמאזון בכלל. בד"כ זה או חינם מעל 49 או לא פחות מ 15-20 דולח למשלוח. בטח של משהו כזה שהוא לא ממש קטן.
משוכה נוספת היאמאיפה להשיג לוגו של ג'יפולוג- נושא שעולה כמעט בכל שרשור של כל מפגש, עם כל עניין זכויות היוצרים (אם יש התנגדות לשחרר קובץ, אני לא אלך מאחורי הגב לגנוב ולהגדיל תמונה).
1 קבצים מצורפים
אם כבר כיסוי גלגל , אז יש את גלי (אני רק לקוח מרוצה פעמיים)
שמייצרת כיסוי גלגל עם כל לוגו שרוצים.
לי היה שם המשתמש שלי בגיפולוג וקל היה לזהות אותי גם בכביש ותחנת דלק (והשתיין ביקר הרבה ...)
קובץ מצורף 148258
רענן
+1 לגלי מ"גליץ" היא גם עושה כיסויים יפים וגם ג'יפאית הרבה שנים.
ולענין השרשור של "כמה זמן הרכב שטח שלך אצלך" - שלה כבר מתקרב ל-20 שנה אצלה.
ולעניין המפגשים, בהנחה שמנהלי האתר מסכימים עם מה שנכתב, ניתן ליישם כבר במפגש הקייץ. בקייץ גם יותר קל לשבת בחוץ ביחד כשלא קר, גם אם אתה לא צמוד למדורה. בקיץ גם אפשר לזהות את האנשים בערב כשהם בלי הרבה שכבות וכובע גרב/צמר שמכסה חצי פרצוף.