חוזר: בדיקת היתכנות - ערכת הקפה האולטמטיבית.
עם הגעת רוחות החורף ,ולמרות ההגנות נגד רוח ,קורה לי לעיתים בשטח שהלהבה כבה באמצע בישול הקפה. היות והווסת מצמצם את הלחץ של הגז עד ל-0.3 אטמ'. החלטתי להחליף את הווסת הזה בווסת מתכוונן בין 0.1 ל- 4.5 אטמ',באמצעות בורג פרפר פשוט. כך ניתן תוך כדי בישול לכוון את לחץ הגז לפי חוזק משבי הרוח ולהוציא בעירה חזקה יותר בהרבה מכירה אלפינית. העסק הזה לא כל כך זול והוא מוסיף למחיר כ-150 ש''ח בכדי להתענג על אופציות אין סופיות של מצבי בישול. מיותר לציין שגם כמות הגז הנצרכת גדלה בהתאמה. מי שמתעניין במוצר מוזמן להתקשר. 0544354505
זה אכן פיצר שהיה חסר, השקט היחסי גרם לי להתגעגע ללהבה הבלתי נשלטת של העבר
תן לי מספר ימים לצורך ביצוע הניסויים ההכרחיים ,ויתכן ותמצא את עצמך עם להביור פרטי.
חיים
בדיוק רציתי לכתוב לך על הנושא הזה....
הווסת של ה 0.3 מרגיש נמוך על הגזיה....
יכול להיות שווסת קבוע לספיקה גבוה יותר מתאים יותר לכירה הספציפית
תודה
ערן
אתמול הורכב הווסת המתכוונן ונוסה בתנאי רוח ערה.אין מה לומר עליו מלבד המצאה גאונית.האש עשתה בית ספר לרוח ולמי שיש תנאים קשים במיוחד ,זה פתרון עצום. לעומת זאת במטבח הנייד הגדול והמתקפל ,למרות שהוא עבד בחוץ באותה רוח,הספיקו הגנות הרוח שלו לצורך הבישול ללא כל הפרעה. (אפילו שרפתי את הבצל בעת הטיגון....)
השבוע יגיע משלוח חדש של 500 כירות שרכשנו כיבואנים והן לא ניקנו בארץ כמו שהיה עד היום.זה אומר שאנו נוכל להוריד מחירים באופן משמעותי כבר בימים הקרובים.אתם מוזמנים להיכנס לכאן בתוך שבוע לבירור המחירים החדשים שיאפשרו לכם לרכוש כירת בישול או ערכת קפה.
מי יהיה חיים :shock:
המדינה מחסלת את התעשיה
והיצרן מחסל את המוצר
ומשרדי הממשלה פורחים
איציק
לפחות את הילדים שלי אני משכנע לחיות בחו''ל ולבקר בארץ.ויש לי הצלחה מסוימת.