אני מציע שתעשו התערבות מסוג אחר לגמרי ,
לא מי יסע קודם !!
אלא מי יסע יותר ?? :D:D:D:lol::lol::lol:
גל שחם.
Printable View
אני אומר לך את האמת נמרוד - הנבלה מתעוררת לחיים בקצב מהיר למדי וקורמת עור וגידים.
אלא מה? אני מתחיל לפקפק אם עשיתי נכון כשפרטתי את תהליך הבניה של הטרופי טראק ואולי גם של הרכבים האחרים.
אני לא ראיתי את הבונים האחרים(ולא צריך לנקוב בשמות, נכון?) מפרסמים משהו קטן אפילו, לא כל שכן שרשור מפורט עם פרטי פרטים טכניים.
הם שומרים הכל לעצמם, כולל הבניה וכולל כמובן את השבירות והפאשלות שלאחר מכן
במהלך הניסויים והבדיקות.
אני לא יודע אם זה יהיה נכון מצידי לנהוג כפי שנהגתי עד עתה או ללכת בדרכם, בעיקר כאשר מדובר ברכב חדשני מאד המיישם רעיונות מענינים.
להערכתי זה יהיה רכב יחיד במינו ומיוחד מאד, ואני מקווה שגם מאד מוצלח, אבל אני צריך עוד לחשוב היטב אם לתת פרטים ונתונים או תמונות, או פשוט להציג אותו בסיום הבניה באופן כללי כפי שאחרים נוהגים.
אתה סתם רוצה שנתחנן ונעשה לך פוצי מוצי!
אויייי, ברוךךךך, בבקשששה....תגלה לנו מה אתה בונה... תחשוף כמה תמונות (תנסו לומר את זה בקול מתחנן ובכייני)
למה ללכת עם העדר ברוך ? למה לעשות מה שאחרים עושים ? יאללה, תעלה תמונה או שאני אצלם כמה מבלי שתדע :)
מי שמתבייש במה שהוא בונה, שלא יציג, או יציג חלקית, או "כללית" כמו שכתבת. מי שגאה במה שהוא עושה, לא צריכה להיות לו בעייה לחשוף את עבודתו - בכל רמת פירוט שנראית לו נכונה. עניין של בטחון עצמי, החלטה אישית של כל אחד - הבמה חופשית.
אני חושב שמגיעה הערכה מיוחדת לכל הבונים הקטנים-גדולים, החובבים, שבונים לאט לאט חיפושיות באחה, מיניבאגים, באגי בגודל מלא - כל אחד ברמתו הוא. אף אחד לא נולד עם תואר בהנדסת רכב ולא עם רתכת ביד, לא בונים כאן כלי רכב מהפכניים או פורצי מוסכמות. מה שכן בונים כאן, זה תרבות מוטורית, של מכאניקה והנדסה ופבריקציה, בחצרות ובגראג'ים במושבים וקיבוצים - Grassroots כמו שזה נקרא אצל הגויים.
נמרוד / אמיר
בטח שלא רוצה לענות במקום ברוך, אבל.....
אנחנו לא מתביישים במה שאנחנו בונים, להיפך - אני מאוד גהה להיות שותף לבניות המאד מיוחדות ושונות שנעשות בסדנא, יש בעיה שעד היום "חשפנו" הרבה מידע של חומרים, וצורות בניה "אחרות" כדוגמאת הרעיון של בניית זרועות A קדמיות מפרופיל מרובע...
בתחילה "קוטלים" אותנו..... אומרים שזה לא יעבוד וכו' וכו' וכו' ולאחר שהדברים מוכיחים את עצמם אנשים הולכים ומיישמים את הרעיונות ברכבים שלהם.....
ברוך בונה חדשני, שונה, מחוץ לקופסא ..... איך שתרצה להגדיר זאת ולכן גם אני משוכנע כי יש צורך לשתף אתכם בהליך הבניה אך לא ברמה החודרנית שהייתה עד היום.....
רפי
רפי, עדיף שלא תענה במקום ברוך... זרועות A מפרופיל מרובע, זה החידוש הגדול? "חומרים"??? בחייך, ברוך יחייך כשיקרא את זה.
אין שום דבר מהותי חדש בTT של ברוך (הקודמת, על החדשה איני יודע דבר), או של עידו, או איציק מיני, או בתכנון שלי לצורך העניין. אם מישהו כאן חושב שהוא המציא משהו, זה רק ביחס למה שהוא מכיר, ומלמד על רדידות בסיס הידע שלו. זה לא המקרה אצל ברוך - אז עדיף שלא תייצג אותו :D
זה מכוון אלי ?!?
אחרי כל שרשורי הצפרהונדה, ה - 8X8 שהפך 6X6, הטרופי טראק ואחרים? :rolleyes: ?
אני חושב שאסתפק בכתבה כללית - פיצ'ר - לאחר סיום הבניה, אם תמצאו לנכון לתת לי את
הכבוד הזה.
ולענין אחר - אכן אין כל חידוש בכלי הרכב שנבנו ובתהליך בניה כאן בארץ. החידוש היחיד בהם הוא שהם ראשוניים בישראל ושקודם לכן לא היה כאן רכב כזה.
לא זה המקרה לגבי הרכב הבא שלי שנמצא בבניה, שאני מעריך שיהיה בו "איזשהו" חידוש, אפילו ביחס למה שמוכר וידוע במולדת מירוצי המדבר, אם כי יש בו הרבה אלמנטים רגילים ומוכרים.
ואז , אחרי הפיצ'ר, ילכו ויעתיקו את הסט אפ הזה.. אז מה זה משנה? או שאתם לא רוצים את הכאב ראש של הלפני עם כל הביקורות ?
אני אומר הכל בנימה מחיוכת, שלא ישתמע שאני מטיל ביקורת או מתעצבן על איזו החלטה שלכם רפי/ברוך ושות'.
ההערה היתה כללית - גם הבונים האחרים שלא נקבת בשמם יכולים לחשוב שהיא מכוונת אליהם (והיא לא, כאמור - היא כללית). אני אומר שהפורום פתוח, ללא ספק יש יתרונות ויש חסרונות לשיתוף המידע, אפשר לנקוט במדיניות של לקחת-בלבד מהאינטרנט, ואפשר לתת בחזרה מידע - כל אחד במידה שמתאימה לו.
ברוך, אתה באמת לא חייב שום דבר לאף אחד, כל שרשור בפורום הבונים הוא לטובה לדעתי ומאפשר לאחרים ללמוד ממנו, ואתה ברוך השם כבר בראש רשימת הצדיקים התורמים... אם אתה מחליט לקחת פסק זמן מהעדכון השוטף ברכב הזה - זכותך המלאה. תחשוף כמה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה, ובוודאי שברגע שתחליט שהגיע הזמן לפיצ'ר בג'יפולוג - אנחנו נהיה שם עם המצלמה.
שתי תמונות ראשונות שנותנות מושג על הרכב.
המשך יבוא, מתישהו.
מדהים!
בסוף יש 2 TT שלך נוסעים לפני שצוות סרטינה סיימו את שלהם ...
יקיר, זה היה מתחת לחגורה ;)
יפיוף
ועצבני:twisted:
מגלה טפח ומסתיר טפחיים... שמת תמונות מזוית אחת שרק מעוררת את הסקרנות... נמשיך לחכות בסבלנות :D
עדכון קצר, עדיין בלי תמונות(גנבו לי את המצלמה) - הרכב נוסע, נוסע כמו מטורף. מהיר ומאיץ כמו טיל עם הביג בלוק 500כ"ס, ממש שורף צמיגים, אפילו שאלה צמיגי "39.5, כלומר בערך 1 מטר בגובה.
הרכב יציב בסיבובים ומתמרן באופן שלא האמנתי שיכול להיות. פשוט אין דברים כאלה.
בקיצור, יצא יותר טוב ממה שאפילו אני חשבתי. טעויות בתכנון קורות, לא ? :cool: ?
קשה לי להאמין שנוכל להוציא אותו למירוץ של ה 31.10, אבל אולי.
ברוך, מה יהיה איתך ? שוב לא לקחת כדור ?
תהיה רציני, אם הרכב מתנהג כמו שאתה מספר,אין כל סיבה שלא תגיעו לבאחה הקפות בסוף החודש. "מהיר,מדוייק,טיל,שורף צמיגים,יציב,מתמרן"...בקיצור אחרי מסקנות כאלו,נראה שאתם מוכנים לבאחה וגם הולכים לתת לנו הצגה.
כל הכבוד על התוצאות במבחן הדרכים,אבל אנחנו רוצים לראות בעיניים...
בלי תירוצים,להתראות ב -31 לחודש.
תגיד יא ברוך, מה מרחק הסרנים באוטובוס הזה ? נראה משהו חריג,או שרק התמונה מטעה ?
גל שחם
כרגיל התבלבלת גל. זה לא שלקחתי כדור, זה ששכחתי לקחת את הכדור הירוק של הבוקר.
ועכשיו, כשאני מאוזן פיקס עם הכדור האדום של לפני השינה, אני יכול לדווח לך בשיא הרצינות שמדובר ברכב שעוד לא נסעת על משהו שדומה לו, וזה באחריות מלאה.
לשאלתך, ולמרות שהנתונים אמורים להיות חסויים, אספר לך שבסיס הגלגלים שלו הוא אכן ארוך - 375 ס"מ, אבל כל ס"מ משקלו בזהב....:cool:
זה אמנם ארוך למדי אבל אל תשכח שמדובר בגלגל בקוטר של 1 מטר, מה שנותן פרופורציות קצת אחרות.
אבל מה אתה כבר יכול להבין בתור אחד שנסע על כל מיני T 1, 2 3 ומי יודע כמה, עם גלגלים בגודל של אפונה......:rolleyes:
נ.ב. יש איזה בחור אחד שגם הוא קרא לרכב הזה אוטובוס בשלבי הבניה הראשונים(דהיינו לפני כחדשיים), ובתגובה הודעתי לו בשיא הרצינות, שעד שהוא לא עומד מול הרכב ומול כל מי ששמע אותו ומבקש סליחה מהרכב, הוא לא ישים עליו יד, ואני התכוונתי ועדיין מתכוון לכל מילה שאמרתי.
הוא אמנם קצת ריכך את דבריו אחר כך ואמר שעכשיו ש"הכל התמלא ברכב" הוא נראה ממש טוב, אבל זה לא יעזור - עד שהטקס הזה לא יתקיים באופן רשמי וברור, הוא לא יכנס לשם ולו לדקה.
ברוך,אתה שוב מתחמק ועונה כעורך דין מדופלם,משמיע את שאתה רוצה שנשמע,בלי קשר לשאלה שנשאלת !
מה הסיבה שאתם לא מגיעים לבאחה הקפות ?
לפי מבחן הדרכים,אתם מוכנים.
אל תענה לי שהרכב מדהים,שכולם כוללל אתה,מאד מופתעים מהיצירה ומהתוצאה.
בואו בסוף החודש, אנחנו רוצים לראות בעיניים.
אני מאד נזהר בדבריי,יכול מאד להיות שגם ארצה סיבוב,אני לא רוצה להכנס לרשימה השחורה שלך...
להתראות בסוף החודש בהקפות.
גל.