טוב הרכב קרוב מתמיד לברקס דיסק פירקנו את הציריות שינינו את הציריה למעגל חלוקה 6 בורג במקום 5 והתאמנו אותה לצלחות ברקס לאחר מכן יצרנו אומים שיתאימו לגנטים מגנזיום והרכבנו על הרכב .
Printable View
טוב הרכב קרוב מתמיד לברקס דיסק פירקנו את הציריות שינינו את הציריה למעגל חלוקה 6 בורג במקום 5 והתאמנו אותה לצלחות ברקס לאחר מכן יצרנו אומים שיתאימו לגנטים מגנזיום והרכבנו על הרכב .
הלו כמה זמן עד שתרכיב את הרכב?
מתי הרכב יתחיל לפרפר ולקפוץ ?..............????????????????
בקרוב יש לחץ בסדנה של עבודה :oops:
עקב לחץ בסדנה וחוסר זמן של אורן לעבוד על הגיפ שלי או שלו והרצון להתחיל להזיז את הבהמה היום עליתי על מדי ב :mrgreen: והתחלתי להתקדם עם הברקסים ;)
את זה אני צריךלראות יריב על מדים (לא משנה איזה).
תמונה ישנה אבל על מדי עבודה :?
יאלה תשים תמונה שלך במדים.
יריב 7.2.2010 יוצא למילואים תמתין בחניה בבוקר ותצלם אותו {ספק עם יש מדים במידה של יריב אולי אוהל 12}:wink:
תמונה ישנה אבל על מדי עבודה ???:o
קיבלתי דחיית שירות.
אולי תסדר גם לי דחיית שירות ?
ואני לא כזה גדול אני לא לובש אוהל 12 רק אוהל סיירים:confused:
אולי גם היום אקח חופש ונקדם עוד צעד את הבהמה:twisted:
מה עם השסתום חלוקה של הברקסים? אתה לא מחליף אותו לאחד שהוא מיועד לדיסק ברקס קדימה ואחורה? אם אני זוכר נכון גם משאבת ברקס ראשית שונה כשיש ברקס דיסק גם אחורה, התאים בדרך כלל שווים בגודלם.
לא שסתום חלוקה ולא בטיח הכול יעבוד טוב מהרגיל בקיצור הכול בסדר;)
גם עם הרכב שלי התקדמנו קצת הזזתי את המיכל של הקומפרסור מתחת לתושבת של המצבר הרכבתי פלגים ויוניט מיים הרכבתי מוט הגה מחוזק בברקסים נישאר רק להרכיב צנרת ולשפץ את הקליפרים לבנות מיכל דלק חדש כי אורן מכר לי את המיכל עוד מעט חשמל והתחלה של הרצה:twisted:
נכון להיום אופיר צוחק בקרוב ימחק החיוך לאחר שיקבל בראש :twisted:
טוב בשעה טובה המנוע התעורר לחיים חדשים ביום שישי ונשארו מספר בודד של השלמות חלקים והרכב מתחיל הרצה היום היה לי זמן מוגבל אך פנוי והתחלתי לבנות טמבון חדש כולל איכלוס של כננת מצורפים תמונות של ההתחלה של החדש אז יש עוד מצב לשנות אז למי שיש רעיון יפה לטמבון מוזמן לעלות תמונות והצעות רק חשוב טמבון קל יחסית וחזק:twisted:
אז ככה קודם למה לא לקחת פרופיל מלבני בשביל הטמבון? כדאי לך להוריד את הגשר כי אולי זה יפה לעין אבל לא פרקטי כשאתה צריך לטפל ברכב מקדימה?!
1 טוב את זה אנחנו יודעים עליך מזמן שככה אתה עובד .2 זה בגלל שלקחתה כננת ניידת נכון? והפכתה אותה לנייחת תוריד לה את הגשרוניםאז היא תיראה טוב יותר או שתשים אותה על פלטה רגילה של כננת.3 לא תמיד יהיה לך קל רק מהצד לפעמים צריך גם מקדימה בעיקר אם זה רדיאטור.
1 עזוב את המלבני או את הגישה לרדיאטור יפה או לא?
2 יש תמונות או רעיונות למשהו אחר?
1 לדעתי לא לא יפה 2 כנס לאתרים אמריקאים בטוח תיראה משהו יפה יותר .