לא.ציטוט:
נכתב במקור על ידי six 4 life
Printable View
לא.ציטוט:
נכתב במקור על ידי six 4 life
אני בא עם שרון והגמד בן 4
חוק מרפי שיחק אותה נגדי הפעם... גם אני וגם הקטנה חטפנו שפעת :evil: :evil: כ"כ חיכיתי למפגש ועכשיו לא אוכל להגיע....
יש מצב שמישהו מהצפון יקח לי מדבקה ?
-תודה מראש,
סרגיי
and i...i missed the morning flight and the next one is at 23:00...
enjoy there !!!
אורי,
מה שסגרנו לגבי מדבקות עדיין עומד בעינו ?
היה אחלה , נחמד להכיר את כולם.
:wink:
כן
לא יכולתי להגיע מצטער :cry:
עידן אולי הבאת מדבקות ספר :wink:
אם כן צור קשר 8854759- 050
שלום לכולם
היום נמשך לי עד מאוחר
חבל רציתי מאוד להגיע ולפגוש אותכם
מזל טוב אסף
אשמח גם למדבקה
שבת שלום
עמוס 052-2924362
מתנצל על התגובה המאוחרת אבל רק עכשיו נתקלתי בתשובה המכוערת של מי המתיימר כנראה להיות לא רק מארגן מפגשים, אלה מורה נבוכים לשפה העברית!!
אריק ידידי היקר, לך תלמד ראשית דרך ארץ ולפני שאתה מתנפל על אדם תבדוק את העובדות לעומקן. אבי כתב לתומו את מה שכתב מתוך כוונה לעניין אותכם במקום מעניין אחר, לו זו בלבד האיש כיוון לטוב ואתה התנפלת עליו כאילו אין מחר. שלא יהיה לך ספק איש מאיתנו אינו נופל ברמתו האינטלקטואלית ממך ידידי, אך שאנו בוחרים לא לעשות בכך שימוש ציני כפי שאתה בחרת!! להבא ( אם תהיה) נתנסח ברמה אקדמית רהוטה!
אגב: אבי ויחד עימו עוד מספר חברים נמצאים באתר מיומו הראשון אך בשל איבוד סיסמא נרשמנו שוב.
תודה על המפגש.
:shock: :shock: :shock:
ירון.
ירון, חבל שאתה ממשיך את מה שהובהר כחוסר הבנה של אבי. דיברנו על זה במפגש, ואני חושב שהעניינים הוסדרו בין כולם.
קצת לפני שאבי הזמין כאן את האנשים, היתה הזמנה בהודעה נפרדת תוך התעלמות מהמפגש, ונראתה כמו מה שהובן על ידי חברי המערכת כנסיון מכוער "לגנוב" אנשים מהמפגש של אסף, לא כנסיון להזיז את כל המפגש למקום אחר.
זה הרתיח את כולנו, וכתגובה אסף כתב לך תגובה, שהיא צוננת יחסית למה שהובן מהתגובה שלכם, בטח לא תגובה מכוערת ביחס למצב.
תקרא את כל השרשור הזה ותבין שאסף עמל זמן רב למצוא את מקום המפגש האידאלי ועשה כמה נסיעות אל האיזור (מקום המפגש בפועל לא היה המקום המקורי מסיבות שלא תלויות בנו) .
בקיצור, לא הבנתם, התנצלתם, חבל שאתה ממשיך. כבר קבענו איתכם לפעם הבאה במודיעין.
די.
בידידות.
חנן.
היה יופי של מפגש, למען הסדר הטוב - דיון ההזמנה נעול.
כולם מוזמנים לדיון סיכום המפגש -
http://jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=7659