חזק
Printable View
טוב די. ביטקויין קיים כרגע, מי שקנה ב100 דולר ב2008 חמשת אלפים מטבעות ומכר ב2012 ב850,000 דולר שיחק אותה. אם יהיה קיים בעוד שנה או עשר? אף אחד לא יודע.
אני מציע לסיים את ההתנצחות הזו עכשיו ואם יהיו מאמרים וכתבות מעניינות, תקשרו פה.
בנתיים אני מתנדב לחפש כובעים טעימים, רק שכל אחד יגיד מה העדפה שלו ואם הוא צמחוני/טבעוני או קרניבור.
שוקולד עם טראפלס, בשבילי.
יש כובע כזה? משום מה לא דמיינתי אותך בתור אוכל טראפלס. יותר בסגנון כובע עור איכותי
מת על טראפלס...
מוכן לאכול כובע עם טראפלס כל היום... ואפילו להודות בטעות, אם זה יקדם את הגעת הטראפל לפה...
יש עקרונות ויש.. טראפלס.
צריך שיהיו סדרי עדיפויות בחיים...
אני מתחיל לזהות תהליכים....
(וגם מזהה שמשעמם לברנרד לאחרונה)
http://www.calcalist.co.il/articles/...690649,00.html
טוב שלא שמת את הבית שלך על הציפיה הזו לתהליכים.
אגב בנקים כולל בארץ משתעשעים עם כסף אלקטרוני כמו בלוקציין.
אבל אם המטבע לא יהיה מפוקח ומוסכם. ישארו רק השעשועים.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
הפוך תמיר, הפוך.
יש המון דברים לעשות ואני, בד"כ, מברבר פה רק בבוקר ובערב..
וה"מטבע" הזה...
לא נמאס לך מכתבות "מטעם", של כל מיני מומחים, שלוקחים איזו כותרת זניחה ו"מגדיליםבשקל".
פה, בבלומברג וב-CNBC ו-FOX BUSINESS ובחדשות בכלל, דיברו על הנהירה והעלייה ב"מניות" של הזהב והכסף...
ובחייאת תמיר.."חלק מהמשקיעים הסיניים..." - לזה הגעת?
"המרקר"
http://www.themarker.com/opinion/1.2997928
אתגר הפיקוח על הבלוקצ'יין
הבלוקצ'יין היא טכנולוגיה ביזורית, ולכן יהיה קשה מאוד לפקח על ביטקוין. קשה - אך לא בלתי-אפשרי
רואי קידר 05.07.2016
איזה קישקוש, בחייאת, שחר.
מה אומר הבחור - הפטנט הזה כבר פה, אז בוא "נלבין" אותו = נתייחבס לכל הדברים ההפרוצים והלולאות והבמסוכן שבו, כדבר חיובי..
אני אזכיר לכולם שפריצות חדשניות של כל מיני פטנטים ברשת, החלו או התמקצעו או השתכללו דרך אתרי הסקס וההימורים הבלתי חוקיים.
אז מה הכתב אומר, בואו מעשה את הפורנוגרפיה "חוקית"? נהפוך אותה ל"מיין סטרים"? נתעלם מהשלילי שבה ונאמץ אותה?
"יש מאות אלפי מפקחים"... נו באמת?
כאילו "שהעדר" יקבע? שהשוק יקבע?
ואני לא מנסה לעורר פה ויכוח אנרכיסטי, אם עדיף ש"העם" ישלוט או שצוות מומחים/מקצועי/ממונה מטעם ה"שילטון" ינהל את כל העניינים.
אני גם מכיר (כמעט) את כל הטיעונים בעד ונגד ליגלזציה של סמים...
ויש כאלה שאומרים שרשיון נהיגה לא צריך להיות תנאי ל..נהיגה.
ו.. עוד כל מיני דברים שנוטים ל..אנרכיה.
תמיד יהיו כאלה שבשם "החדשנות" וה"צורך" ל"פוצץ" את "המערכת", יסכימו "לשלם" כל מחיר.
"נוצר לה שם של מערכת של המבקשים לחמוק מידיהן הארוכות של הרשויות לאכיפת החוק."
וואללה? וואללה!!איזו גאונות צרופה ודקות הבחנה..בערך כמו האמירה "אקדחים לא הורגים - אנשים הורגים." תנו לכולם אקדחים וטפלו באלה שהורגים. הרי מי שרוצה לעבור על החוק, ימצא אקדח גם למרות הפיקוח".
והשלב הבא, כמו שהזכירו פה.. פה ושם - "יש עבירות/עבריינים, בגלל שיש.. חוקים".. רוצים פחות עבריינים.. ההמשך ברור ולוגי לחלוטין, לא?ה"מטבע" הזה כל כך קוסם בגלל העדר הפיקוח והשליטה והיכולת "לעשות רווחים"... אז ההוא אומר שיש דרכים לפקח?
ואיך הוא מציע לפקח - שכל המשתתפים ב"משחק", הם יהיו המפקחים.
ובוא נגיד שיש חקירה נגד אחד/חלק מהמשתתפים - איך מאלצים אותם ואת היתר, לחשוף כל מיני פרטים (גם ממנהלי המשחק = החברות שמרכזות את המסחר/"משחק")?
אז אולי צריך לשים רגגולטור/ים מעל כולם?
ולמה שהרגולטור הזה לא יהיה... בנק?
ולבנק/רגולטור צריך לשלם (לפחות הוצאות) אז... נטיל עמלה?
בקיצור.
איך אמר פעם מישהו באיזה סרט - אני רק ממציא פטנטים... מביא את הרעיון - אתם צריכים למצוא איך להוציא לפועל".
זה אולי קשה אבל לא בלתי אפשרי...
גאון.. כותב גאון - איך לא חשבו על זה קודם..
שכחתי לכתוב "אני רק אניח את זה כאן...."
בנקים וגופים פיננסים משתעשעים עם טכנולוגיות חדשות של "כסף אלקטרוני" ממגוון סיבות ביניהן גם אבטחה.
ע"ע הפריצה למערכת סוויפט וגניבה של 100 מ דולר מבנק אמריקאי.
דעתי שלא תהיה זכות קיום למטבע שאינו מפוקח והשאיפה הזו לאנרכיה אינה משרתת אנשים ישרים.
גם כוחות השוק והיד הנעלמה צריכים הכוונה ופיקוח מסויים.
נ.ב.
מישהו מכיר מישהו שמכיר מישהו שקנה דינר עירקי ?
http://worldpapermoney1.blogspot.co....blog-post.html
יש מין טרנד כזה (שלא קוראים לו בשמו המפורש - אנרכיה, בגלל הקונוטציה שלילית שבמושג), שמה שלא הפיקוח הממשל/"המערכת הישנה", הוא טוב.
מין טרנד כזה של "מהפיכה" ושל מרידה במוסכמות...
משהו כמו "מרד גיל הנעורים", כשהמשפט "כשיהיו לך ילדים.. תבין" נופל על אזניים ערלות ומנופנף הצידה בביטול מוחלט..
ובאמת, רק אחרי שיש לך ילדים, אתה חושב (אחרת) על מה שאמרו לך ומה באמת המשפט הזה, "כשיהיו לך ילדים.. תבין" אומר...
מין נאיביות עטופה ברומנטיות והמון אנרגיה "לשנות את העולם" (הישן - נשמע טוב עם "ש" סגולה וגם קמוצה) החדשנות, שהאחרים לא רואים, בראייה ובשימו של כל מיני פטנטים חדשים.
ותמיד יש להם את הטיעון המנצח בסיגנון "ככה גם אמרו על הטלפון הסלולארי הראשון" או המכונית הראשונה או כל מיני דברים אחרים, שקידמו את.. הכל.
"הם" רואים את התמונה הגדולה ואת היתרונות וכל היתר... פשוט טפשים מידי או פחדנים מידי או מרובעים מידי...
המרקר
ביהמ"ש בארה"ב: ביטקוין איננו כסף; אי אפשר להחזיק אותו מתחת למזרן
אדם שמכר ביטקוין לסוכנים סמויים למטרות לא חוקיות טען:
זה אינו כסף;
השופטת
קיבלה את טיעונו בנימוק שלביטקוין יש כמה תכונות של כסף, אבל לא את כל המאפיינים הנדרשים.
http://www.themarker.com/wallstreet/1.3019813
בן השאר אמרה השופטת:
"עם תנודתיות כזו, יש לו יכולת מוגבלת לשמש כמכשיר לאגירת ערך, תכונה חשובה של הכסף"
ולמי שיקפוץ ויגיד שיש כמה מטבעות בעולם עם תנודתיות גבוהה,
שישים לב באילו מדינות (ולא הירידה של השטרלינג לא עושה אותו תנודתי באמת)
בימי חיי, הכרתי כמה שופטים..
לא כולם היו חכמים ולא כולם היו עילויים משפטיים ולא כולם "ידעו משהו על החיים" ולא כולם ידעו לשלב את כל המרכיבים שהזכרתי, לכדי החלטות שיפוטיות "שעושות שכל"...
כמו תמיד, בכל מיני כתבות שעיקרן פרשנות של ידיעות/כתבות מחו"ל (שבהן אני צריך לסמוך על הבנתו וכושר הביטוי של הכתב), אין לי מושג מה באמת אמרה/החליטה השופטת המכובדת.
אבל - למה צריך איזושהי החלטה שיפטית על מנת להבין שהדבר הזה הוא לא מטבע?
הוא יכול להיות הרבה דברים (טובים ורעים וכל מה שבאמצע) אבל מטבע?
קוריוז על "ידעו משהו על החיים" = סיפורון. אמיתי. בחיי.
פעם, במהלך משפט במחוזי בת"א, שופט מכובד (בלי ציניות) שאל/נזף איזה נאשם: "איך אתה אומר לי ששכבת עם היצאנית, כשהיא אומרת שזה היה בעמידה? מי משקר?"
רק אחרי דקות ארוכות הבנו, כל הנוכחים, שהשופט לא מבין איך אפשר לקיים יחסי מין בעמידה (על ה"מאחורה" הוא התגבר, רק אחרי שהביע את דעתו על ה"גישה" הלא "נקייה" של יחסי מין מאחור - ואנחנו מדברים על זונה ולקוח, כן...).
שופטים...
זו הייתה פינתנו היומית:
"איך משפטנים רואים את העולם"
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
המרקר
http://www.themarker.com/wallstreet/1.3027300
הביטקוין צנח ב-13% ביומיים לאחר שהאקרים גנבו 65 מיליון דולר מבורסה בהונג קונג
המסחר במטבע הווירטואלי הופסק בבורסת ביטפינקס בעקבות מתקפת ההאקרים;
יותר מ-1.5 מיליארד דולר נמחקו השבוע משוק הביטקוין
בלומברג 03.08.2016 07:34
אתם שוכחים לקחת בחשבון את האינסנטיב שיש לחלק מתושבי הגלקסיה להשתמש במטבע כזה שאפשר לעשות איתו פעולות שאסור באור יום ברוב העולם.
מי שחושב שיש לו זכות קיום אחרת שיקום...
זיכרון/קשר למציאות זה לא הצד החזק שלך, אה בועז?
על מה כל השירשור הזה?
זה בדיוק מה שתמיר אומר - שיש לו זכות קיום לגטימית, מעבר לשימושים הפליליים/בטחוניים שלו.
זו מעין מרידה בממסד - הפתרון האולטימטיבי לבעיית שליטת הממסד/ממשלות/בנקים במטבע/בחופש - אני קורא לזה, לפעמים, אנרכיסטים.
לא משנה המחיר והתוצאות וההשלכות, צריך למרוד בקיים...נגיד.
העניין הוא שכל מה שתמיר רואה כסימנים ל"מהפכה" וליתרונות של הדבר הזה, אני מצביע עליו כמה שלא יאפשר לו להתפתח ולקחת חלק משמעותי בכלכלה.
לא יגורם למפלתו, משום שהוא לא עלה לשום מקום, מלבד בראשם של כל מיני אוהדים/מעריצים/אנרכיסטים/עבריינים.. החלק היחסי שלו בכלכלה (להבדיל מפירסום חיובי ושלילי) הוא... כלום.
אפילו לא פסיקון של פסיק.
בדיוק כמו להגיד שההונאה של ברנרד (:cool: איזה איש מוכשר, עם שם ... אצילי..) מיידוף השפיעה על הכלכלה העולמית... כמה כתבות, המון אנשים שהפסידו המון בנסיון להתעשרות מהירה ו..איש אחד בכלא... זה הכל. פסיקון..קוריוז בכלכלה..
וכמו כל קוריוז, יהיה מי שירוויח ממנו ויהיה גם מי שיפסיד.. נדמה לי שקוראים לזה Hi Risk Investment opportunity
אתה לא מצביע אתה פשוט אמרת שהביטקויין הוא קישקוש ופרמידה שלא ישרוד. לצטט לך את עצמך או שתוכל למצוא לבד כאן בשירשור? :cool:
ובנתיים:
http://www.calcalist.co.il/markets/a...700807,00.html