מישהו כאן יודע כמה כלים סדרה 70 מייצרת טויוטה בשנה וכמה 110/90 מייצרת לנדרובר בשנה ? ניראה לי שההשוואה הזו אומרת הכל.
בטוח שאיתגרתי מישהו.
Printable View
מישהו כאן יודע כמה כלים סדרה 70 מייצרת טויוטה בשנה וכמה 110/90 מייצרת לנדרובר בשנה ? ניראה לי שההשוואה הזו אומרת הכל.
בטוח שאיתגרתי מישהו.
חיים, אתה בכלל לא מבין מה ההבדל בין מוצר המוני בייצור סדרתי ובין מוצר נישה מכובד, שמיוצר לפי דרישה והבעלים מתאים עצמו למוצר ולא להיפך...
תמחק, תמחק את המודעה הקודמת שלך.. לא עושה לך טוף.
http://www.xplorer.co.il/
בברכה,טושי
טוש עם זווית נטישה כזו אתה לא מגיע מהגמלים הביתה .
טושי - של מה הפרסומת בקישור ?
אני מקנא פה בכמה אנשים שכותבים כל מיני דברים, אם הייתי צריך להקליד את כל זה הייתי צריך חופש של חודש מהעבודה בשביל לכתוב את כל מה שהם כתבו.
כולה טויטה אבל יותר טוב מלנדרובר.
טל
ברשותכם, אני חוזר שוב להצעה הזו ומקבל אותה (שוב) בשתי ידיים.
אחרי שההצעה להתמודד מול הסופה במעלה המדרון הדרומי של הר טמון נענתה בשתיקה רועמת... (מעניין למה... נעזוב את זה), אני מציע משהו חלופי, יותר שפוי.
לא מבחן השוואתי, אלא מסע חווייתי - מחווה לאבירם, איש יקר, ולהשוואה שלו - ומחווה להשוואה הרחבה יותר שעשיתי פעם ב"הגה בשטח" זצ"ל.
רשמית - אנחנו רוצים לתהות, אחרי 10 שנים ולא מעט ג'יפאים צעירים וחדשים שהצטרפו לקהילת השטח - האם כל מה שחשבנו אז, עדיין בתוקף.
תכל'ס - כאילו שלא ידעתם, כל זה סתם תירוץ כדי לרדת למדבר... פשוט כי מזמן לא עשינו טיול כזה.
קודם כל - אנחנו זקוקים לסופה, דיפנדר 110 ולנדקרוזר סדרה 70. אבל לא רק.
אני מביא סופה ארוכה פתוחה.
לביא - אתה בא עם ה-73?...
מי מגיע עם 110?... רצוי TDI300 או TD5.
מכיוון שהשלישיה המקודשת הזו זה קצת מעט, יש מקום לעוד סופה, עוד דיפנדר ועוד סדרה 70. שיהיה מעניין.
סה"כ שש עגלות. כל הקודם זוכה. אבל כל מי שהכריז שהוא מגיע - זו התחייבות. אני בונה עליכם אז אל תבריזו ברגע האחרון.
זה המקום לבקש - כלים שכל קשר בינם לבין תצורתם המקורית מקרי בהחלט ומקומם הראוי הוא בקטגוריית אדוונצ'ר של ליגת העבירות - לא הפעם. גם תורכם יגיע.
בואו נשתדל שהגיבורים המשתתפים יהיו קרובים ככל האפשר למקור, משופרים בטעם. כדי שההתרשמות תהיה נכונה ואמיתית ככל שאפשר.
בוקר שישי עד מוצאי שבת. יומיים כמעט מלאים במדבר.
חניון לילה כרגיל: עם הרבה כולסטרול מעולם הבקר, הצאן ובעלי הכנף + הרבה אלכוהול משובח + זיוני מוח על ברזלים לתוך הלילה.
למחרת - לנסוע במדבר. מהר, לאט, מה שיבוא לנו. למקומות יפים שמזמן לא ביקרנו בהם.
הרבה מכל דבר - אוויר, אווירה, עבירות (אפשר להירגע - אין כוונה להתאבד בסגנון הר טמון, אבל שיהיה מעניין) , והעיקר - שכולם ינהגו קצת בכל הכלים כדי שתהיה להם פרופורציה.
בסוף יהיה סיפור - כאמור לא בדיוק מבחן (כי כבר לא ממש משווים בין כלים שחוטים בני 15-20 שנה, במצבי צבירה שונים) אלא התרשמות אישית שתכלול הרבה ירידות אכזריות על אייקוני השטח האהובים שלנו - הכל כמובן רק מאהבה ואני יותר מאשר אשמח אם משתתפי הטיול הזה יתרמו נקודת מבט אישית מפרי מקלדתם. יהיו צחוקים.
אתם מוזמנים להציע מסלולים, חניוני לילה שווים ותאריכים.
מכיוון שפסח באמצע ואני מנחש שלכולכם יש התחייבויות ומשפחות, מצידי אפשר גם בתחילת מאי. הנגב לא בורח, בלילה יהיה פחות קר ויש מספיק זמן לתכנן, לקבל מראש פס מהמפקדת שלכם ולרענן קצת את הגרוטאות למצב מכני מיטבי ככל שניתן כדי שיהיה מושלם.
,
אם אתה יורד משבת ומקבל דיפנדר בנזין (אמרנו גיוון לא ?) אני בפנים...
שוב. האם משהו יודע מדוע הצבא לא אימץ את סדרת ה 70?
לצה"ל יש הרבה שיקולים והרבה מגבלות.
לא תמיד הוא מצטייד במה שהוא רוצה והרבה פעמים הוא מתאים את הצרכים לציוד שזמין עבורו.
וגם אם הצבא היה מחליט שלנדקרוזר סדרה 70 זה מה שהוא רוצה והיה מוכן להפוך את העולם בשביל זה - טויוטה לא היו מעוניינים למכור אותו לצה"ל בכלל...
חרם ערבי, שמעת על זה?.......
75 בפנים.
אולי עדיף שיהיו יותר מאחד מכל "מייצג", מחכים לסרט
אם יהיה שינוי, אני אמתין פה בפינה בחושך... תודיעו לי
ולגבי שטחי האש, טלפון אחד למוטה...
הצבא לא מתאים את הצרכים לציוד במיוחד כשמדובר בציוד לחימה שחיי אדם תלויים בו. האם משהוא יודע אם ה 70 נבדק ע"י צבא? האם ה 70 התמודד מול הסופה ? אם מדובר ברכב עם יכולות יוצאות דופן כל יחידה בעיקר המיוחדות היו יוזמות רכש. ...ואני בטוח שטויוטה לא היו מתנגדים. ע"פ התיאורים של רכס מדובר בגיפ סיור מעולה. אמין, חזק, בנוי למשקל העמסה גבוה....חרם ערבי ? וואלה לא מבין.
- - - Updated - - -