תגובה: מבקש עזרה להקמת לול תרנגולות במפעל החדש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
הנה, כמו שאמרתי - רק צירעות... הזבובים כבר מזמן נעלמו...
ומאיפה השם הזה "דבורים ערביות"? מה ערבי בהן? הן בכלל לא דבורים... חיים, תתעדכן...
ועוד דבר - לעניות דעתי (המגובה באיזשהו נסיון:)), סירופ מתוק לא יהווה תחרות לקקי תרנגולות מהביל ועסיסי... אבל אולי כדאי לנסות..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
חיים אתה מרכבים 10 כאלה בדקה... תנסה ותראה. שים כל מני פתיונות שהוצעו פה וספר לנו מה עבד ומה לא.
בלבנון השנייה היה לנו בבסיס בעיה קשה עם הזבובים, היינו עובדים בלילה וישנים ביום והם היו חוגגים עלינו, מלכודת עם שניצל רקוב תפסה את הזבובים, מלכודת עם פטל תפסה רק דבורים (מיכל מלא עד אפס מקום).
בקרוב תגובה לנושא (או שרשור נפרד?)
מלכודת זבובים מאלומיניום מרוג 0.6 עם צלחת פיתיון מבירץ׳ ימי תלוי על שאקל פלדה מצופה אבץ בתקן הצבא הקוריאני..
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
הזבובים יורדים למטה או רק דבורים ערביות - אם זיהיתי נכון ?
רכס, קח את הפיתיון שהמלצתי לך עליו, ייצר כל מלכודת עם פתח "משפך" ותאמין לי שזה עובד...עובד מצוין.......פעם היו סוסים ועכשיו שינמכת לתרנגולות? מה יהיה? מילא היית מגדל חוגלות אבל סתם תרנגולות? קטן עליך :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Redoren
בקרוב תגובה לנושא (או שרשור נפרד?)
מלכודת זבובים מאלומיניום מרוג 0.6 עם צלחת פיתיון מבירץ׳ ימי תלוי על שאקל פלדה מצופה אבץ בתקן הצבא הקוריאני..
ובגלל שזה לא שקוף - סנסור בפתח, שסופר את מספר הנלכדים ושולח הודעת SMS, לשלושה טלפונים, לבוא לרוקן...
בעצם, זה יותר מידי אלקטרוניקה - משקל-קפיץ רגיש ביותר (עם מחסום רוח, למען הדיוק), שבמשקל/כמות זבובים ידועים(!!!) מצלצל בפעמון או מקיש בראשו של המואזין בכפר הקרוב, שיקרא לחיים ברמקול, לרוקן..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
ובגלל שזה לא שקוף - סנסור בפתח, שסופר את מספר הנלכדים ושולח הודעת SMS, לשלושה טלפונים, לבוא לרוקן...
בעצם, זה יותר מידי אלקטרוניקה - משקל-קפיץ רגיש ביותר (עם מחסום רוח, למען הדיוק), שבמשקל/כמות זבובים ידועה(!!!) מצלצל בפעמון או מקיש בראשו של המואזין בכפר הקרוב, שיקרא לחיים ברמקול, לרוקן..
חחחחחחחחח
ענק!!!!!
מים מעורבים באבקת סוכר - לא עובד.
מים מעורבים בתערובת לתרנגולות - לא עובד.
מים מעורבים בשמרים - לא עובד.
עכשיו תמשיכו להציע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tomer s
זה רק אני או שהפוסט הזה מזכיר את חד גדיא?
ביצים.. תרנגולות.. נחש.. נמיה.. חתול.. זבובים.. צפרדעים..
שקנה חיים בתרי זוזי..
חיים,
יש מלכודת אורגנית של זבובן. שקית שמכילה תערובת מסריחה שמושכת זבובים,
מוסיפים מים והיא מוכנה לשימוש,
מנסיון אישי זה מוצר מעולה וסוג של פיתרון סופי!
אממה תקפיד לתלות אותה לא סמוך לאף שלך.. ועד מרחק של 8 מטר מהלול.
(היא מושכת זבובים אליה. אז שלא תמשוך זבובים גם ללול)
מציעים, רק תקשיב..
שמתי סוכר בשמרים - וזה לא עובד. תליתי היום דף הדבקה לניסיון וניראה מה יהיו התוצאות מחר. זבובן - איפה קונים ? אצלי במכולת לא מצאתי........
הבוקר נפל שדוד התרנגול היפה שקניתי ב- 60 שקל - ומיד הבאתי שני חדשים במחיר זהה.כנראה שתרנגול אחד ל- 20 בנות היה כבד עליו והוא החליט להתפגר. שתי דקות אחרי שהם נכנסו ללול 3 נקבות כבר נבעלו בלי לבקש רשות, ועוד מתרנגול אחד - הצעיר. המבוגר יותר והיפה יותר הסתפק בקריאות טריטוריאליות במקום להתחיל לעבוד.
בינתיים תפוקת הלול עלתה ל- 5 ביצים ביום ,מה שאומר שההכנסה מכסה בינתיים את הריבית על ההשקעה - לפי 10% החזר השקעה שנתי. ניראה בהמשך את ההתפתחות הכלכלית.
זה הזמן לאקזיט.
עוד חודש מקסימום תוכל להנפיק
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
לא יודע לגבי האקזיט אבל אחוזי התמותה שלך והתדירות... משהו שם לא בסדר!!!
אני לא הייתי נוגע בביצים...
חיים אתה מיושן. תשקיע בתעודת סל על מדד הביצים בהונג-קונג, אותה תשואה בלי הזבובים.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ממתין בסבלנות לטלפון מגוגל.
המדגרה אמורה לייצר מחר או מחרתיים את עשרת האפרוחים הראשונים. בסך הכל יש בה 43 מועמדים לאפרוחות.
אני לא חושב שהייתי כל כך בעצבים כשנולד בני הבכור או אלה שאחריו.וכמו שאני זוכר,בכלל לא הייתי בבית באותו יום.
כל שלושת השבועות של הריון הביצים אני מנסה לדייק בטמפרטורות של המדגרה - ודי מבולבל באם הצלחתי בזה - לא אתפלא אם אקבל אחרי קרוב לחודש ערימת ביצים רקובות............
אם עד סוף השבוע לא ייצא כלום - אני מתקרז בטוח.
האפרוח הראשון בקע לפני כשעה. הוא ניראה לי כזה חלשלוש שהוא לא ישרוד לדעתי יום אחד.
הכי דחוף לי כרגע לדעת במה להאכיל אותם אם הם בני יום אחד. הבנתי שהם יוצאים מהביצה עם מטען מזון למספר ימים. צלוחית מים ממתינה להם באומנת המחוממת.
נא עזרתכם הדחופה - במה להאכיל אותם בלי לשלוח אותי לאיביי לקנות רגלי חרגולים בשמן.
מזל טוב, אבאל'ה.
יש תערובת לאפרוחים אבל מה שההורים אוכלים, יתאים גם לאפרוחים... תפסיק להילחץ..
אגב לגבי הזבובים - מה שהולך עכשיו הכי חזק נגד זבובים פה בבירת הזבובים המכונה "מושב" שבה אני חי - זה חומר חדש יחסית של נוברטיס שניקרא אגיטה. לקנות בחנויות הגרעין.
http://abic.bsmart.co.il/heb/HTMLs/p...&BSS1011=12271