אתה צודק רכס. רק שתדע שאני לפחות כותב מתוך הערכה אמיתית כלפיך כחבר גם אם לא התראינו פיזית כבר המון זמן.
Printable View
אתה צודק רכס. רק שתדע שאני לפחות כותב מתוך הערכה אמיתית כלפיך כחבר גם אם לא התראינו פיזית כבר המון זמן.
תודה ידידי,אתה מוזמן למפעל החדש לפי זמנך הפנוי. הקפה עלי המים עליך...
אני לא מופתע. אני יודע בוודאות שהדיווח הזה אמיתי. יש הרבה כלים ניידים כבדים בים וביבשה שמדווחים על תופעות חיוביות דומות.
אני מופתע מחוסר היכולת לקבל ולהבין יש כאן מוצר, לא חדש בכלל, הוא רק חדש לג'יפאים, עם רקורד יוצא מהכלל. שלא מצריך טיפול או שירות וניתן להעבירו מג'יפ לג'יפ.
זה זמן טוב לבטל את האטימות ולתת הזדמנות לכיס שלכם לנוח קצת ולהקטין במידה משמעותית את ההוצאות של כולנו ...
דרך אגב הטכנולוגיה הזו כבר יותר מ- 12 שנה בארץ ובשקט בשקט חדרה לחברות תובלה, משרד הביטחון בכל מיני נגזרות, חברות חציבה, כלי שייט ימיים עם מנועי דיזל ועוד.
בעולם כבר יותר משלושים שנה משתמשים בטכנולוגיה הזו בגלל שהיא ירוקה ומקטינה משמעותית תקלות במנוע וחוסכת למשתשמ בגלל זה הרבה מאוד כסף
חברים לא פירמידה ולא נעליים. שביל של לקוחות מרוצים. היכולת למחוק במחי יד והבל פה משהו שעובד ומצליח רק שמעולם לא שמעת על זה לא מובן ובעייתי מאוד.
לפני שקוטלים כדאי מאוד שתתחילו לראות בשטח את התוצאות
גם לא צריך להעריך אף אחד ולא לתת מקלט או סלחנות לטמטום. יש מקום לתאת לכביש ולבדוק
לא לקשקש מילים!
- - - Updated - - -
הנסון, כל הצי! בכבישים ומחצבות! מאוד אבל מאוד מרוצים מההתקנות והחיסכון התפעולי
שירות לחקלאי צדוק- כל הצי! חיסכון תפעולי אדיר.
ש.ל.ח- כל הצי. !
ויש עוד....
גם בגנראטורים .........
מממ...מריח כמו מישהו עם אינטרס....
ידידי, שים לב למה שכתוב פה - תוצאות מעבדה, חוו"ד מקצועי של מהנדסים מכובדים... מכאן אני אתן לאנשי המקצוע להמשיך.
יש לך שעה לחשוף את הקשר המסחרי שלך למוצר, או שתיחסם לצמיתות.
טוב, שכנעת אותי... גם אני אשים בכל הצי.
אני מנכל הצי השישי.
תקפוץ בהזדמנות
קובץ מצורף 98015קובץ מצורף 98015קובץ מצורף 98015קובץ מצורף 98015
- - - Updated - - -
קובץ מצורף 98017
http://imageshack.com/a/img909/8163/qvI2Mc.png
מכיר : "גילוי נאות" ?
תשלום על פרסום מסחרי?
חנן אם אתה חוסם אותו אנחנו חוסמים אותך!
הארה/הערה להנהלה ....
ממליץ לצנזר ולמחוק תגובות מהשרשור כך שייסתכם ב,
הודעה מקורית של פותח השרשור,
ההתיחסות הטכנית עפ"י דוחות המעבדה,
ניסיון בעל האינטרסים לשנות התובנה מול דוחות המעבדה,
חשיפת בעל האינטרס.
פשוט כול יתר השרשור מוריד אותנו למחוזות של שרשורים כאלו כמו באתר האחר ...
רענן
אגב, שכחתי לכתוב על איזה סוג של מכונית היה המסנן שצולם לפנ זהי.
ניסן טראנו דיזל 2001 אוטומטי.
כמה פעמים יצאנו יחד עם המכונה הזאת כאשר אני נסעתי ברכב שלי ניסן טראנו דיזל 2000 אוטומטי.והנסיעה היה אורך משותף של כ 600-700 קילומטר. התחיל יחד בקריות, סיים יחד בקריות. לשניהם יש את אותו גלגלים בגודל 245/75-16. המכונית שלי היא קצת יותר כבדה, עקב מספר גדול של ציוד נוסף. עם זאת, צריכת הדלק היא כמעט עלתה בקנה אחד ליטר לליטר, למרות שבמכונית השנייה הותקן מסנן שנדון כאן.
כשנסענו, באותו קצב ותחת אותם התנאים במקרה זה יכול לשלול את הגורם האנושי.
העובדה שאין שום חיסכון בדלק
שני רכבים ביחד.בכחול היה מותקן המכשיר. הרכבים מאוד דומים בתצורה ומצב מכני.
כחול עם 180000 ק"מ
לבן עם 230000 ק"מ
קובץ מצורף 98021
ברוך הבא לדיון.
איך אתה יודע את כל העובדות המרשימות הללו?
כלומר... עובדות?
עוד דבר. כתבת שהמוצר מיושם במערכת הבטחון. שלח לי בהודעה פרטית בבקשה שם של איש קשר או גוף בטחוני שממליץ על המוצר. אני קצת מקושר במערכת ומבטיח לשתף אם חוות הדעת חיובית.
אסף.
מה שאתה שוכח לגמרי לציין כי כל התופעות המופלאות של סינון הדלק מלכלוך מבוצע ע"י מסננים שמותקנים על הקו דלק, כולל צורך בהחלפה תקופתית (ככה כתוב באותיות הקטנות במה שאתה העלית), ולא*לא בזכות השבלול המגנטי.
כן,
זה די ברור שמסנן יסנן, זה מה שהוא עושה- כמה מפתיע.
יש לא מעט חברות שמוכרות מרכיבי סינון לדלקים- אין בזה שום חדש.
הבעיה שאתה מעדיף להצניע או לא לציין היא שהמסנן הוא חלק נפרד מהשבלול, ואין לו קשר למערכת שמכרת לחיים, או לבעלי רכבים אחרים.
זה גם לא חדש שיש בעיית זיהום בסולר בצוברים, אבל ברכבים פרטיים?
מה הקשר לשבלול המגנטי שאין לא שום השפעה על דלק אורגני? לאושיות נעלמות הפתרונים.
אני מציע להירגע.
בואו נגדיר את האיש כבעל עינין ואולי היבואן בעצמו. מה יקרה אם האיש שמקושר הכי טוב ליצרן יעמיד כאן לרשותנו את כל המידע הטכני ואת הגורמים שעובדים עם המכשיר כלקוחותיו ושיביעו כאן את דעתם עליו ???
האיש אמנם מתלהב להגיב כנראה מהתרגזות על השרשור ,אך אם הוא ירגע ויתן לנו כאן חומרים טכנולוגיים,שמות וכתובות של לקוחות - זה רק יעשה טוב לכולם.
לחסום אותו בשלב זה תהיה שגיאה. תנו לו אפשרות לשכנע אותנו טכנית ומסחרית. אם הוא לא יצליח ,תמיד ניתן לחסום אותו על פרסום מסחרי.