תגובה: אושרו הקלות בתנאי הרישיון לנשיאת נשק אישי
אני לא פתולוג, אבל אני מניח שהירי גרם בסופו של דבר למותו ולא המכות שספג.
זה לא משנה כלום מחומרת המעשים וראוי שיעצרו את כל הגיבורים שמגיעים לחבוט באלו שכבר על הרצפה ללא נשק, אבל כל מי שיקלע בטעות לאיזור התחנה המרכזית בת״א בלילה, יראה אריתראים שיכורים חוטפים ומחטיפים מכל הבא ליד אחד לשני, בד״כ קבוצה גדולה מפרקת איזה אחד מסכן שלא תבינו איך הוא בכלל שורד את זה, אולי זאת הדרך שלהם להעניש עבריינים בתוך הקהילה וכו׳ , בכל מקרה זה לא מעניין אף אחד כולל את לוחמי זכויות האדם והצדק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ניר ל
אני לא פתולוג, אבל אני מניח שהירי גרם בסופו של דבר למותו ולא המכות שספג.
הרופאים בסורוקה חושבים אחרת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
הרופאים בסורוקה חושבים אחרת.
גם הרופאים בסורוקה הם לא פתולוגים... ובכל אופן כל מה שאני רוצה להגיד בזה זה שזה לא משנה אם זה גרם או לא גרם למותו, זה לא מוריד מחומרת המעשים. אלו בדיוק הפסיכים שיצאו אליך עם אלה כי עקפת אותם בכביש או דרכת על הרגל שלהם במועדון.
בקיצור, אנחנו חברה צבועה, מעלימים עין מאלימות שקיימת בשגרה ועוברים עליה לסדר היום, מתפלאים שבדיוק אותו דבר קורה אבל בסיטואציות אחרות ובאים בטענות למוסר הכפול של שאר העולם ביחס לסכסוך במזה״ת ... טוב שאנחנו נמנעים מפוליטיקה.
ואותם פסיכים שאתה מעדיף שלא יחזיקו אקדח במקום אלה.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
אושרו הקלות בתנאי הרישיון לנשיאת נשק אישי
א. הם כן פתולוגים..
ב. ואם זה המסר שהתכוונת להעביר,יצא לך עקום לגמרי..
יכול להיות שיצא עקום...
נמרוד, אנשים עם הכתם הכי קטן לא עומדים כלל בתנאי הסף, מספיקה אפילו תלונת שווא.
יתרה מכך , ברגע שמישהו יאיים עליך עם אקדח- הלך עליו, המשטרה תעוט עליו ותהיה בטוח שהיא לא תתעלם מהתלונה שלך , מאידך, גם אם יפוצצו אותך עם אלה ספק אם המשטרה תתיחס אליך. נסה ותיווכח...
אגב הם יודעים איפה להשיג אקדח אם הם רוצים ובהליך הרבה יותר מהיר ממה שאתה תשיג, מספר כלי הנשק הלא חוקיים מוערך ע״י המשטרה בכחצי מליון ובזה אין עניין לציבור להתעסק, כך עפ״י הרשויות...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
א. הם כן פתולוגים..
ב. ואם זה המסר שהתכוונת להעביר,יצא לך עקום לגמרי..
http://www.israelhayom.co.il/article/322785
לא פתולוג, אבל צודק ...
ועכשיו גם לא ניתן להעניש בחומרה כי מכות יש כל הזמן ולאף אחד לא איכפת.
נראה שהמשטרה גוררת רגלים בכוונה בחקירה הזו.
לא שאני מאשים אותם חו״ח
לא חושב,
כל המשתתפים זוהו, חיכו לדעת במה להאשים אותם, עכשיו יפתחו תיקים על תקיפה בנסיבות מחמירות.
עבירות אלימות ורכוש לא זוכות ליחס מצד בתי המשפט והעונשים מגוכחים, לולא ההד התקשורתי לא היו טורחים בכלל להגיש כתבי אישום, הפעם אין להם ברירה.
אל תשכח שגם במקרה של רצח קרפ היה קשה לבסס את התביעה ובסוף האשימו רק בהריגה, גם זה בקושי... אי אפשר להגיד שיש כאן אפלייה גזענית.