תגובה: איך שולטים על מתג דוד מים מרחוק? (בית חכם?) בגי"ה
חלאות
לפחות תשחררו קוד מקוד שישאר לאחרים.
גם אני אחד מ 10000 הלקוחות שאכלו אותה...( Dudapp (
לא נורא צריך להמשיך הלאה
המלצות למפסק אחר- כרומגן ? משהו אחר ?
תודה
Switcher v2
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
Switcher v2
התמיכה שלהם במוצרים לא משהו בלשון המעטה
ויש צורך בתמיכה בגלל תקלות וניתוקים
עכשיו שיצא ה 3 ה 2 במחיר חיסול ומנסיוני ללא תמיכה עתידית
לא ידעתי שיצא 3, ה-2 עובד אצלי ללא תקלות מזה כשנה.
switcher v2
10 דקות התקנה.
195 ש"ח כרגע.
עובד יפה, נשלט גם ע"י גוגל הום - כיבוי והדלקה בלבד.
גם אצלי הסוויצ׳ר 2 מעל שנה ובנתיים ללא דופי אחרי צרות צרורות מה 1.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
גם אצלי הסוויצ׳ר 2 מעל שנה ובנתיים ללא דופי אחרי צרות צרורות מה 1.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ממליץ ?
מתאים מבחינת התקנה לקופסה עגולה (כמו הישן) ?
איך שולטים על מתג דוד מים מרחוק? (בית חכם?) בגי"ה
ה 2 הוא על הטיח. אצלי מעל קופסא של גוויס אבל הוא יכול באותה המידה להיות מעל כל קופסא כנראה.
יש כאן סרטון הדרכה.
ה 3 לקופסאת גוויס נראה מאוד אטרקטיבי.
בעניין ההמלצה, אם אני מנתק את עניין ה V1 ואת זה ששלמתי על ״שדרוג״ ל 2 220 שח כשמחיר השוק היה 290 שח אז כן. המכשיר מומלץ.
עבד חורף שלם ללא רבב ויש אצלנו הרבה הפסקות חשמל.
כבוי מאפריל עד השבוע, הדלקה וחיבור מידי לרשת.
הממשק שלהם מוצלח מאוד לטעמי.
בסך הכול מדובר בכסף לא גדול ובשדרוג נפלא לאיכות החיים.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
switcher v2
10 דקות התקנה.
195 ש"ח כרגע.
עובד יפה, נשלט גם ע"י גוגל הום - כיבוי והדלקה בלבד.
אני עם v1 שמתנתק כל הזמן. רוצה לשדרג.
לא מצאתי באתר שלהם את המחיר הזה. מופיע 279₪.
איך מגיעים לזה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shais01
אני עם v1 שמתנתק כל הזמן. רוצה לשדרג.
לא מצאתי באתר שלהם את המחיר הזה. מופיע 279₪.
איך מגיעים לזה?
תבדוק ב ksp
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
באייבורי 195 ש"ח
https://www.ivory.co.il/catalog.php?...&site-search=1
אצלי מתנתק מידי פעם... ללא שום הגיון.
לחיצה על כיבוי המפסק והדלקה מידית... מחזיר לפעולה.
קצת מעצבן... וכמובן... כמו ברכב... לא יעבוד בדיוק שאחליט לחמם מרחוק... מעבר לתזמונים הקבועים...
אופציה נוספת זה לרכוש מודם סלולארי עם מגע יבש, ב 40 דולר , ואותו לחבר לכל ממסר של הדוד .
פשוט מאוד והכי בטוח.
כך אני עושה עם המון מערכות בקרה.
לחילופין יש מערכות של פתיחת שער, שמכילות את הממסר עליהם עד 10 אמפר ,משהו סיני
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
jacob72
אופציה נוספת זה לרכוש מודם סלולארי עם מגע יבש, ב 40 דולר , ואותו לחבר לכל ממסר של הדוד .
פשוט מאוד והכי בטוח.
כך אני עושה עם המון מערכות בקרה.
לחילופין יש מערכות של פתיחת שער, שמכילות את הממסר עליהם עד 10 אמפר ,משהו סיני
משהו חסר לי בפתרון שלך, השימוש במודם כפי שתיארת יוצר ארוע חד פעמי ברגע ההתקשרות למודם.
איך אתה "ממתג" הדלקה וכיבוי? האם המגענים שלך מחוברים בצורה של החזקה עצמית כלשהיא על מנת לבצע שינוי מצב בכל התקשרות למודם?
אני אסביר איך שליטה בדוד עובדת אצלי, ברור לי שזה לא מתחרה כלכלית באף שיטה שהוזכרה מעלה, אבל בהיקף הנגישות היא לוקחת בגדול.
אז אצלי בבית יש בקר מתוכנת שעושה 3 פעולות עיקריות(זה לא ממש בית חכם, אלא בעיקר פונקציות שלי נראו קריטיות לתפקוד הבית ולא לצרכי נוחות\ עצלנות):
1. אזעקה
2. שליטה בהשקייה
3. שליטה בדוד
הפיצ'רים שאני מרוויח מהבקר בהיבטים של הדוד הם :
1.הבקר מייצר דף אינטרנט לכל ההגדרות הנדרשות, ניתן לגלוש אליו ברשת הביתית או מבחוץ אם יודעים את הכתובת בבית+ קצת פתיחת פורטים בראוטר. היתרון הגדול בפתרון כזה, הוא היעדר התלות בספק ה "SWITCHER " המידע לא עובר דרך האתר שלהם, ולא נדרשת המשכיות תמיכה של הספק מרגע הרכישה לאורך כל חיי המוצר .
2.מלבד הגישה ב WEB BROWSER יש לבקר גם ממשק סמס בו ניתן לקבל התראות לטלפון וגם לשלוח פקודות מהטלפון להדלקה וכיבוי.
אפשר גם לייצר ממשק IOT, MQTT או כל קללה אחרת בעולם התקשורת העכשווי
3.את הבקר שלי הרחבתי עם כניסת PT100 בעזרתה אני מודד את הטמפרטורה האמיתית של המים בדוד.
זה יעיל מאוד לדעת כמה מים יש בדוד, במקרים הבאים:
א. בשעות מאוחרות בלילה, אפשר בקלות לדעת האם יש מספיק מים חמים למקלחת או שנדרש להדליק מעט את הדוד.
ב. ה"מעט" הזה המוזכר שורה מעל, הוא לא פונקציה של זמן, אלא של טמפרטורת המים בדוד, אם קבעתי שהדוד כבה ב40 מעלות , לא משנה כמה זמן הגדרתי לדוד לעבוד, הוא ייכבה ברגע שיגיע ל40 מעלות שזה מספיק בדיוק למנת מקלחת אחת (כמובן שבסיום יישלח סמס עם התראה שהדוד כבה ויש מים מוכנים למקלחת )
ג. בתקופות מעבר, אני חוסם את הדלקת הדוד אם יש מספיק מים חמים, לדוגמא בשבת בצהריים, מוגדר לדוד לעבוד ב 12 בצהריים אם הטמפרטורת הדוד היא מתחת לרף המוגדר נגיד 40 מעלות. אם יש יום חם, הדוד לא יחמם סתם ולא יצרוך חשמל לחמם את המים ל60מעלות.
אבל אם זה יום קר, אני רוצה שיהיה לי מספיק מים חמים בדוד לכל מיני מקלחות חירום של הילדים שחוזרים מבילוי בשלולית הקרובה)
4. הבקר שלי מחליף לו"זים בהתאם לחודשי השנה ללא מגע יד אדם (אפשר לייעל את זה על ידי חיבור לתחזית מזג אוויר, לא הגעתי לזה עדיין, אז אני מחליף לו"ז בהתאם לחודש הנוכחי)
5. יש לי אפשרות בעתיד להוסיף מד אנרגיה, שימדוד כמה הספק צורך הדוד בפועל, פיצ'ר זה לא כ"כ חשוב לי כרגע לכן לא בוצע עדיין.
כמובן שנדרשת הכנה מתאימה בארון חשמל.
כמובן שכל הכתוב מעלה הוא פיתוח אישי שלי ודורש ידע בתכנות.
לדעתי, ניתן לצמצם עלויות בשימוש ארדואינו זה או אחר, ולא בקר תעשייתי . אבל לי הבקר זמין יותר ויותר נוח.
זהו, חפרתי מספיק :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dkrauss
גם אני אחד מ 10000 הלקוחות שאכלו אותה...( Dudapp (
לא נורא צריך להמשיך הלאה
המלצות למפסק אחר- כרומגן ? משהו אחר ?
תודה
חוזר לשאלה שלי האם למישהו פה יש נסיון עם המפסק של כרומגן ?
תודה
לגבי בעיות עם switcher v2
גם אצלנו היו המון ניתוקים. לאחר עדכון תוכנה (שניתן לבצע בעזרת האפליקציה שלהם) המצב השתפר מאד וכרגע בקושי יש בעיות.
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
משהו חסר לי בפתרון שלך, השימוש במודם כפי שתיארת יוצר ארוע חד פעמי ברגע ההתקשרות למודם.
איך אתה "ממתג" הדלקה וכיבוי? האם המגענים שלך מחוברים בצורה של החזקה עצמית כלשהיא על מנת לבצע שינוי מצב בכל התקשרות למודם?
אני אסביר איך שליטה בדוד עובדת אצלי, ברור לי שזה לא מתחרה כלכלית באף שיטה שהוזכרה מעלה, אבל בהיקף הנגישות היא לוקחת בגדול.
אז אצלי בבית יש בקר מתוכנת שעושה 3 פעולות עיקריות(זה לא ממש בית חכם, אלא בעיקר פונקציות שלי נראו קריטיות לתפקוד הבית ולא לצרכי נוחות\ עצלנות):
1. אזעקה
2. שליטה בהשקייה
3. שליטה בדוד
הפיצ'רים שאני מרוויח מהבקר בהיבטים של הדוד הם :
1.הבקר מייצר דף אינטרנט לכל ההגדרות הנדרשות, ניתן לגלוש אליו ברשת הביתית או מבחוץ אם יודעים את הכתובת בבית+ קצת פתיחת פורטים בראוטר. היתרון הגדול בפתרון כזה, הוא היעדר התלות בספק ה "SWITCHER " המידע לא עובר דרך האתר שלהם, ולא נדרשת המשכיות תמיכה של הספק מרגע הרכישה לאורך כל חיי המוצר .
2.מלבד הגישה ב WEB BROWSER יש לבקר גם ממשק סמס בו ניתן לקבל התראות לטלפון וגם לשלוח פקודות מהטלפון להדלקה וכיבוי.
אפשר גם לייצר ממשק IOT, MQTT או כל קללה אחרת בעולם התקשורת העכשווי
3.את הבקר שלי הרחבתי עם כניסת PT100 בעזרתה אני מודד את הטמפרטורה האמיתית של המים בדוד.
זה יעיל מאוד לדעת כמה מים יש בדוד, במקרים הבאים:
א. בשעות מאוחרות בלילה, אפשר בקלות לדעת האם יש מספיק מים חמים למקלחת או שנדרש להדליק מעט את הדוד.
ב. ה"מעט" הזה המוזכר שורה מעל, הוא לא פונקציה של זמן, אלא של טמפרטורת המים בדוד, אם קבעתי שהדוד כבה ב40 מעלות , לא משנה כמה זמן הגדרתי לדוד לעבוד, הוא ייכבה ברגע שיגיע ל40 מעלות שזה מספיק בדיוק למנת מקלחת אחת (כמובן שבסיום יישלח סמס עם התראה שהדוד כבה ויש מים מוכנים למקלחת )
ג. בתקופות מעבר, אני חוסם את הדלקת הדוד אם יש מספיק מים חמים, לדוגמא בשבת בצהריים, מוגדר לדוד לעבוד ב 12 בצהריים אם הטמפרטורת הדוד היא מתחת לרף המוגדר נגיד 40 מעלות. אם יש יום חם, הדוד לא יחמם סתם ולא יצרוך חשמל לחמם את המים ל60מעלות.
אבל אם זה יום קר, אני רוצה שיהיה לי מספיק מים חמים בדוד לכל מיני מקלחות חירום של הילדים שחוזרים מבילוי בשלולית הקרובה)
4. הבקר שלי מחליף לו"זים בהתאם לחודשי השנה ללא מגע יד אדם (אפשר לייעל את זה על ידי חיבור לתחזית מזג אוויר, לא הגעתי לזה עדיין, אז אני מחליף לו"ז בהתאם לחודש הנוכחי)
5. יש לי אפשרות בעתיד להוסיף מד אנרגיה, שימדוד כמה הספק צורך הדוד בפועל, פיצ'ר זה לא כ"כ חשוב לי כרגע לכן לא בוצע עדיין.
כמובן שנדרשת הכנה מתאימה בארון חשמל.
כמובן שכל הכתוב מעלה הוא פיתוח אישי שלי ודורש ידע בתכנות.
לדעתי, ניתן לצמצם עלויות בשימוש ארדואינו זה או אחר, ולא בקר תעשייתי . אבל לי הבקר זמין יותר ויותר נוח.
זהו, חפרתי מספיק :-)
לשאלתך:
חיוג / sms ראשון Nc/No
חיוג שני פעולה הפוכה, מאוד פשוט.
ניתן לתכנות סגירה קבועה או רגעית של המגע היבש.
אז הבנתי נכון את הראש שלך.
סבבה, אם אתה חי עם זה וזה טוב לך. מעולה! (לא ציני)
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
אז הבנתי נכון את הראש שלך.
סבבה, אם אתה חי עם זה וזה טוב לך. מעולה! (לא ציני)
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
אצלי בבית יש חימום גז.
נתתי דוגמה, לכל מיני מערכות שאנו בונים ונאלצים לבצע Reaet מרחוק לכלל מערכת. חשמל.
אני מפיל את המאאז הראשי ומרים אותו אחרי כדקה.
פשוט נוח ,וזול במיוחד שהלקוח ,לא מעוניין לשלם יותר מידי על בקר-מתוכנת.