נכתב במקור על ידי
zivo
טל,
אני שאלתי, כי דרור מצליח כל הזמן להסתבך אתם ואחכ קובע שצריך לסגור אותם.
מכון מסוים עולה לכותרות כבר בפעם השניה או השלישית שתופסים אותו לוקח שוחד תמורת העברת גרוטאות. זה אותו חכמולוג שדורש ממני מזגן בסופה פתוחה. אז מה לדעתך צריך לעשות איתו?
והעובדה שהאחרים לא נתפסו זה רק כי עוד לא ביקרו אצלם.
אני רק נסעתי להגיד שלושה דברים1- המצב במכוני רישוי לא יותר גרוע משרדי ממשלה אחרים. כך אנחנו נראים.
מסכים בהחלט. הממסד של מדינת ישראל רקוב מהיסוד. הוא אויב הציבור מס' 1
2- אנחנו חיים במדינה לוונטינית, וכולנו יודעים להסתדר . ופה ההארה של בועז, על לבחור לכם את המכון טסטים שלך, נכונה. אין מה ללכת עם הראש בקיר .
גם אני מסתדר. עובדה - יש לי טסט בתוקף על אמת. האוטו עבר במסלול וקיבל V על הכל. זה רק לוקח 4 ימים. בכל פעם.
3- אנחנו הופכים למדינת בית משפט ( לדעתי, כי הממשלה והממשל כולו פשוט מפסיק לתפקד), ואז כולם עוסקים בכיסוי תחת . כל התקנות של ההגבהה זה כיסוי תחת אחד גדול .
ברור.
האבסורד הגדול, שזה בעצם מכשיר הגבהות פירטיות ולא חוקיות. מהרגע שקיבלת חותמת שיש לך הגבהה וחותמת ברישיון, אתה יכול לשנות מה שבא לך ואין למכונים שום יכולת לא להעביר טסט.
וכאן אתה טועה. הם רעים ומושחתים אבל לא מטומטמים. יש להם נתוני גובה של רוב כלי הרכב ממרכז הגלגל ועד לפח העליון של בית הגלגל. לרוב הם לא מודדים, אבל ברכב שנראה להם מוגבה באופן מוגזם, הם ימדדו. אם הם החליטו שיש לך כמה מ"מ יותר מה-50 שרשומים לך ברשיון, הם יכשילו אותך. בסופה ודומיה הם ימדדו בכל מקרה. גם אם האוטו על קפיץ סטנדרטי.
הגבהות מעל 50 מ"מ דורשות אישור פרטני. זה ים של כסף וכאב ראש גדול.
וכמובן - סעיף הגבהה הוא רק אחד ויחיד בין שלל סעיפים אחרים שכולם עילה להכשלה במקרה של רכב שטח. אל תשכחו כמה הם חיו טוב מכל השוחד הזה במשך עשרות שנים, נראה לכם שעכשיו בגלל ש"מותר להגביה" הם יוותרו על השלל?....
אז כן. בהחלט צריך לסגור אותם. את כולם.
כי זה לא עובד, כי זה לא מונע תאונות ולא תורם כלום לבטיחות וזה כן פתח לפושעים ולשחיתויות ולקומבינות.
אז הגיע הזמן לחשב מסלול מחדש.