אחת החבילות הגיעה, הדואר הצמידו מספר מעקב מקומי חדש...
כך ש 26 הימים בין ההגעה ארצה לקבלת המסרון מהדואר כנראה ישארו תעלומה.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Printable View
אחת החבילות הגיעה, הדואר הצמידו מספר מעקב מקומי חדש...
כך ש 26 הימים בין ההגעה ארצה לקבלת המסרון מהדואר כנראה ישארו תעלומה.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
עוד מנפלאות הדואר
מחכה לחבילה מאוסטרליה זה זמן רב - המוכר שומר על קשר גם איתי וגם עם הדואר האוסטראלי לברר כל שבוע מה קורה ןמקבל תשבות במייךים ובטלפונים.
סוף סוף החבילה הצליחה למצוא מקום בטיסה לארץ ונחתה בארץ הקודש.
עברה את המכס בלי בעיות (טפו טפו חמסה חמסה - בכל זאת חלק לרכב) ואז העידכונים באתר האוסטרלי פסקו.
החבילה אינה מופיעה באתר המעקב של הדואר :(
לאחר שיחה עם המוכר הוא הצליח להשיג מספר טלפון ישיר לבירורים בארץת ולאחר שיחה קצרה הדואר אכן מכירים את מספר המעקב ויודעים שהחבילה עדיין במרכז המיון, מעניין איך הצליחו ביעילות כזו להפריד מערכות מעקב ממוחשבות זה ראוי לציון.
עכשין בטח יקח לחבילה שנטו המסע מאוסטרליה לארץ לקח שבועיים עוד שבועיים לפחות להגיע אלי.
שלחו לי מעטפה בדאר רשום מירושלים לחיפה ביום חמישי בשעות הבוקר.
ביום א' בבוקר קבלתי צילום מסך מהשולח שהוא קבל סמס מהדאר שהדוור ניסה למסור את החבילה אבל לא הייתי בבית. הייתי .. לא יוצא מהמיטה לפני 9 וזה היה ב 8 בבוקר.
ביום ב' קבלתי אני עצמי סמס שהמעטפה בסניף הקרוב למקום מגוריי .. ( 100 מטר מהבית ) הלכתי לשם וקבלתי את המעטפה.
עכשיו , היום יום חמישי קבלתי פתק וורוד בתיבת הדאר, שכתוב עליו התאריך 24-8-2020 ( היום 27 ) שאומר שניסו למסור לי ואני לא הייתי בבית אז אני מוזמן לקחת מהסניף ...
המקרה הזה קרה המון פעמים, לפעמים אני רואה מחלון הבית את הדוור מסמס מהאוטו שהנמען לא בבית .. בחיים לא דפקו על הדלת ונתנו לי את החבילה ביד.
עולם כמנהגו נוהג ..
הלכתי להביא חבילה מהדואר (הגיעה הודעה בסמס) של האישה. נכנס לדואר
נותן מספר מיקום. חותם (אחרי שמבקשים ת.ז שלה). מגיע הביתה וזה נראה
לא מתאים בגודל. מסתבר שזה לא החבילה הנכונה. הם ערבבו בין המספר
מיקום למספר מעקב. בסריקה לא עלו על זה, מי שהזין למערכת התבלבל בין
שתי נשים שונות עם שם פרטי זהה (ולא שם משפחה) כתובות שונות וכו'.
האישה נסעה לדואר להביא את החבילה וחיפשו אותה 20 דקות עד שמצאו
(לפחות זה). הייתי יכול להשאיר את החבילה שקיבלתי בטעות אצלי בבית
ואף אחד לא היה יודע.
מעבר לבזבוז זמן, זה בושה שאנשים יכולים לקבל חבילות של אנשים אחרים
(ואחרי זה, שלא תגיע החבילה שלך יגידו לך שזה באחריות השולח ולא אחריותם).
מישהו יכול להסביר לי איך זה שהחנות טלפונים שאני אוסף ממנה סגורה אבל אני עדיין ממשיך לקבל הודעות לאסוף משם חבילות?
ושוב חבילה מגיעה לנקודת איסוף בעיר אחרת רחוקה שעה ממקום המגורים..
[emoji1750]
לא בטוח שזו חבילה שלך...
ציין שם עיר אליה הגיעה, אולי מישהו כאן נמצא קרוב...
נשלח מהנייד
שלי בוודאות.
כל פרטי המשלוח נכונים כולל הכתובת הנכונה.
יש כבר סיוע בנושא.
מה דעתכם על חבילות אילנו למושב (בית חנניה) שמגיעות כל פעם לבית חנינא......
אבל היום הישג חדש - ולא מהדאר. משרד הבריאות החליף ביננו לבית חנינא. מהמועצה האזורית באו לבדוק איך מסתדרים עם כל 62 המבודדים במושב...
סליחה שאני מקלקל לכולם את השיימינג אבל חייב לשתף שבזמן האחרון חבילות מאליאקספרס מגיעות תוך 10 ימים, כולל מיילים (מהדואר!) שהחבילה בדרך, אח"כ הגיעה לארץ ואז הגיעה לסניף.
מקווה שלא עשיתי נאחס...
ליאור
כנ"ל אצלי, מלא מיילים ומלא סמסים מרגע שנרשם המשלוח.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
ימות המשיח ??
(אגב, לא קניתי כלום בעליאקספרס, אבל שאלו יהיו הצרות)https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1763a3dfd4.jpg
תרומתי הצנועה לדיון, היא דווקא בכיוון ההפוך. מסתבר כי עפ"י חוק הדואר, במקרה של אובדן חבילה הנשלחת באמצעות דואר ישראל, הלקוח זכאי לפיצוי קבוע וזניח כמובן במקרה של משלוח בעל ערך גבוה.
במקרה שלי, שלחתי טובין בערך של כ-900 ש"ח ולאחר מספר חודשים, כשהחבילה לא נמצאה, קיבלתי פיצוי של 127 ש"ח. בשורה התחתונה, אל תשלחו חבילות יקרות באמצעות דואר ישראל.
דן.
בזמן האחרון קורה משהו לא סביר במשלוחים של עלי המהיר.
במקום חודש עד שלושה חודשים כמו פעם אני מתחיל לקבל חבילות- גם אלו של דולרים ספורים בתוך כשבוע שבועיים מהספק בסין ועד למזכירות בישוב המרוחק שלי.
זה חוזר על עצמו בעיקביות.
איפה מתלוננים?
אצל אלי.
אני לא רוצה להישמע עגום, אבל בסניפי הדואר השירות לא ישתנה,
גם הבנאדם הכי שמח וטוב לבב אחרי שבוע של לתת שירות לאוכלוסיה שמגיעה לסניפי הדואר, הלב שלו יאטם.
באופן אישי מכיר כמה עובדי דאר .. הם אנשים נורמליים לחלוטין. אין שום הבדל בינהם ובין אחרים שאני מכיר.
הארגון, חוקיו, נוהליו והכי בעיקר, מוצאו ותחילת דרכו .... כשעוד היה עם ציוד של צבי ולטלפון לקח 7 שנים להגיע ...
הם הבעיה.
וכן, מסכים, חלוקת חבילות אצל הירקן זה הכי אחי .. לצערי, אני מקבל את הדאר בסניף שנמצא 100 מטר מפה ובכל רגע נתון יש בו תור של 20 איש ואשה לפחות.
כשאתה לא נמדד לפי היכולות שלך אלא לפי הלקקנות שלך כלפי מנהל הסניף, משהו פה לא עובד נכון.
אנ אוסף מסניף בצפון ת"א שמשרת אלפי אנשים. מזמין תור ומגיע, מחכה מקסימום 5 דקות.
תעברו דירה לאיזור :)
אגב, לכל מכורי אליאקספרס, יש עכשיו אפשרות לראות כמה סה"כ הוצאתם עד היום באתר, דרך האפליקציה בנייד Account -> Super prize
תחשבו טוב טוב לפני שאתם בודקים!
ליאור
מצבך טוב, כבר חודשים שאני לא מצליח להזמין תור לסניף שלי.. אין תורים פנויים ...