אני דיסלקט חמור, הופך אותיות ומילים חופשי, אבל בכל זאת, תבדוק את סדר המילים שכתבתי, הוא קצת שונה.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Printable View
...אז מה עם השבבים האלה של ביל גייטס?
כבר עובדים?
יותר טוב או פחות טוב מהשבב הסיני?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
חשבתי שמחכים לדור 5.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
עזוב אומי, חבל על הזמן והעצבים. אנשים יחפשו פתרונות מהירים רק כדי לצאת ממצוקה נוכחית .
למדתי בחיי הקצרים שלרוב, הפתרונות המהירים הם הפחות טובים.
אז העובדות כפי שמצאתי עד עכשיו הן כאלה:
כ-40 אחוזים מאנשי הרפואה בארץ לא התחסנו לקורונה מבחירה. יש להם ת'אפשרות והם בחרו שלא. לא מדובר על מיעוט קטן אלא על המון, עשרות אלפי אנשי מקצוע שחיים את התחום וקולם כלל לא נשמע.
ערוצי התקשורת מלאים ברופאים שדוחפים את האג'נדה החיסונית, ומאלו המתנגדים לחיסון, אפילו לא ציוץ.
רופאה אחת שפרסמה בפייסבוק נגד החיסון, תוך שעה קלה פנו אליה מההנהלה וביקשו ממנה להסיר כל סימן לקשר בינה ובית החולים שבו היא עובדת.(תקשיבו טוב טוב לדברים שהיא אומרת )
"העולם המודרני רוצה אינסטנט, אין זמן לתהליכים, אין זמן לתובנות - הפאניקה מכתיבה את מהלך הענינים"
https://www.youtube.com/watch?v=vJQe_K49qGA
והחלק השני:
https://www.youtube.com/watch?v=5PWPF5ghjZc
וכל זה למה? כי ממשלת ישראל, משרד הבריאות ושאר הנוגעים בדבר, העובדים בשיטת כיבוי השריפות כפי שהתנהלו עד היום, לא ייתנו לשום קול השונה מהקו הרשמי, להישמע.
מה שהתחיל אצלי כתחושות בטן, הטלת ספק ,וחששות, רק מתגבר למקרא ולמשמע הדברים. והיא לא קנספירטורית, ההיפך , היא רופאה מסורה ואחראית, שבדקה כל קוצו של יוד במחקר של פייזר ובעיתונות המדעית והגיעה למסקנות שהגיעה.
אבל לכו להתחסן, זה אפילו חובה, כי רק כך יהיה לכם דרכון ירוק.
אתה מתחיל להשמע פחות חושש ויותר מטיף. רק אומר (אלא אם טעיתי והמשפט האחרון שלך לא נכתב בציניות).
אגב,
אם היא לא הייתה מתראיינת אצל אחד מגדולי הדמגוגים שקמו כאן במדינה בשנים האחרונות, אולי הייתי יותר קשוב לדברים שלה. (שאין לו שום דבר אישי נגדו, הוא הולך בכל הכוח עם האג'נדות שלו וכל הכבוד לו).
זוהר, אתה גורם לי "לעבור צד".
רופאים כבודם במקומם מונח, אבל בדיוק כמו שאתה לא תייעץ בהדפסה תלת מימדית למרות שעל הנייר לך ולטכנאי הדפסות יש מקצוע דומה ואולי גם את אותה תעודה, ככה רופא כירורוג לא באמת מבין בחיסונים. (או רופא משפחה או אלף ואחד סוגי רופאים שונים)
הוא מבין יותר ממני, ויותר ממך, וגם יותר מנמרוד. אבל זה עדיין לא באמת התחום שלו.
מי שבאמת מבין אלו מומחים בתחום המערכת החיסונית, חיפשתי, לא מצאתי אחד כזה שהוא נגד החיסון.
אני חושב שגם כאן בשירשור היה קישור להסבר של מומחה למה וכמה היא טועה ב"עובדות שהיא מציינת".
תחשוב שעובד חדש, אצלך בחברה, היה יוצא בפוסט שמשמיץ את כל התעשיה הטכנולוגית, ומערבב בין שבבי מעקב למונח עיבוד שבבי, המנכל לא היה משתיק אותו?
הוא גם לא השתיק אותה,
הוא רק רצה לוודא שהשם של בית החולים לא משתרבב לסיפור ובצדק. כולנו יודעים איך מערכות עובדות, ואין סיבה שבית החולים יצטרך להכנס למגננה (עם משמעויות תקציביות) בגלל שילוב מנצח של עיתונאי נחוש, פוליטיקאי נאלח ופקיד נמרץ שישמחו לקפוץ על ההזדמנות לזרוע הרס.
מעניין מאיפה את שואב את הנתונים האלו.
בסורוקה לפי המספרים חוסנן כ- 90% מהצוות.
תוריד נשים בהריון ואלרגיים והתניות רפואיות אחרות והמספר גבוה יותר.
ואם בהתחלה העלת שאלות לגיטימיות, אתה יותר ויותר עובר משאלות לכיוון של פיזור סיסמאות לא מבוססות או מפי מי שמראש זה לא תחום התמחותם.
העם היושב בציון מאז ומתמיד נהג כעדר וכזה שקל מאוד לשכנע, בהתאם היה מועמד נהדר למעבדת ניסויים פרופר עם מאגר מידע רפואי שאין בהרבה (כמעט בכלל) מקומות בעולם ועוד כזה שניתן למסחר עם המחזיקים בו (בכל זאת יהודים)
עכשיו אפשר להמשיך עם השרשור על למה החיסון הזה בטוח, נבדק לעומק, לא מסוכן והוא למעשה מתנת הטכנולוגיה לאנושות
אם האירנים או כל שונא יהודים אחר היו רק עושים בפייזר מה שאנחנו עושים בטהרן ( לפי פרסומים זרים).... היה יכול להיות כאן שמחה וששון
תמונה שרצה בקבוצות הווטסאפ:
קובץ מצורף 132224
...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b794221a5a.jpg
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
אחרי 256 תגובות ומעל 16000 צפיות רשומות, הפך הדיון הזה לאבן שאין לה הופכין.
זמן, אנרגיה ועצבים בוזבזו לריק אחרי ההודעה ששמענו אתמול.
אין יותר חוששים, אין מתנגדים כולנו תחת מטריה אחת עד שהכל ייגמר בסוף מרץ.
על זה אומרים כמו שאמרו על מרדונה.
"משורת התור לחיסון ישחרר רק המוות".
וכפי שהצטייר היום בדמיוני הייתי ברשותכם מציע גרסה מעט שונה למה שכתבתי הבוקר.
והחדשה,
הצ'יפ בחיסון מצוי רק בגרסאות המשופרות המיועדות לאנשים. בגרסת ביתא המיועדת לשפנים ולעכברים אין צ'יפ.
שבת שלום.
ביבי. כל אזרחי ישראל מעל גיל 16 יחוסנו עד סוף מרץ.
מה לא היה?
כנראה שהחיסון שקבלתי מתחיל לתת אותותיו.
ברור לך שזאת לא הודעה שמחייבת אנשים להתחסן, אלא שמתיימרת להצהיר על יכולת לחסן את כל מי שירצה, כולל צעירים.
במקום מגורי, יש אחוז גבוה של מתנגדי חיסון (חיסונים "רגילים", לא קשור לקורונה). לצערי, אפילו למנוע מהם לשלוח את מפיצי המחלות הקטנים והחמודים שלהם לגן לא ניתן. כך שאל לך לחשוש מפגיעה בזכויות האזרח של מי שלא ירצה להתחסן.
כמו עם מתנגדי החיסונים ביומיום, וכמו עם החרדים (בתחום העבודה והמשק), וכמו עם המשתמטים משירות צבאי, או שירות מילואים*, הרוב המוחלט של האוכלוסיה ישא על כתפיו את המיעוט הפרזיטי. ככה זה בחברה שלנו כבר הרבה שנים, ולא הולך להשתנות.
*במקרה של מילואים- לא מוחלט, וגם כנראה לא רוב.
לא יחייבו אותך להתחסן, רק ידירו אותך. כולל קבלת דרכון ירוק. אתמול שאלת.
זכויות אזרח? הצחקתני. בחירות בפתח והוא יעשה הכל כדי לעמוד במילה שלו לפייזר.
אני אסביר,
בפייזר התלהבו ממתן חיסונים לכלל האוכלוסיה במדינה שלימה. ישראל היא כר פורה למחקר כזה משתי סיבות.
1.
יש כאן מגוון אתני הגדול ביותר בעולם.
2.מאגר הנתונים של משרד הבריאות הוא עמוק - רב שנים ,ואפשר להסיק המון ממקרים שיש להם רישום מתועד רב שנים.
זה נכון גם לגבי מודרנה.
וסיבות משניות.... מנכ"ל פייזר יהודי, חבר של הבוס, וקיבל סכום כפול על כל מנת חיסון.
מה שבהכרח מעלה את הסברה שמאגר המידע הרפואי הסטטיסטי של כולנו (לא האישי, לא לחשוש) "נמכר" גם הוא כדי לקבל את החיסון.
אני רוצה להזכיר לך, שבכל מחקר צריך גם קבוצת ביקורת (אם נזרום שניה עם תיאוריית הקונספירציה). כך שיש גם לפייזר אינטרס שלא כולם יתחסנו.
בנוסף, לא צורך חדשות, אז אסתמך על מה שרשמת. הנתונים ממשרד הבריאות אודות החיסונים, התוצאות, והתחלואה יעברו למאן דהוא לצרכי מחקר. איך זה דבר רע?
אם תקרא מה שכתב ניר בדף הקודם , תבין שאנחנו כבר בפאזה 4 של הניסוי. אין קבוצת ביקורת.
לגבי העברת הנתונים לפייזר, לא אמרתי שרע. רק ציינתי.(זה לא אמור לפגוע בנו בשום צורה. החיסיון הרפואי האישי שלך נישמר.)
ולדעתי, זה היה מהלך מצוין למנף את מאגר הנתונים של אזרחי ישראל לצורך קבלת החיסון.
לא בכל מחקר צריך קבוצת ביקורת, יש גם מחקרים אקולוגיים/מתאמיים בהם אפשר למשל להשוות בין אוכלוסיות עם מאפיינים שונים.
לגבי העברת הנתונים, הייתי שמח אם מאגר הנתונים היה הופך למידע ציבורי כך שחוקרים בעולם ולאו דווקא מפייזר יוכלו לקדם באמצעותו את הידע.
Sent from my LM-V450 using Tapatalk