תודהציטוט:
נכתב במקור על ידי ניר ל
Printable View
תודהציטוט:
נכתב במקור על ידי ניר ל
תמיד יש הסתברות לזכות בפיס,
תמיד יש הסתברות שההתרחשות בשרשורים הנ"ל הנה מקרית בלבד,
תמיד יש הסתברות שהגלולות אכן עובדות,
ותמיד יש הסתברות שיפגע בך מטאוריט.
אז פלונטר הנכבד,
מטעמים סטטיסטיים אי אפשר להאשים אותך בהונאה,
או שכן ?.
צביקה
מאותן סיבות בדיוק יתכן שאתה זה אני ולהיפך ?ציטוט:
נכתב במקור על ידי צביקהר
(נהייתה שיחה הזוייה אבל מעניינת לא פחות)
שמע, פלונטר יקירי, יש גבול לחוצפה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי plonter
בסדר, כולנו השתכנענו כבר שהגדולות האלו מגדילות את הז
מן והמרחק שהרכב עובר על כל מיכל דלק.
נשארו לך מעט, אבל מעט אנשים שעוד לא קונים את הגלולות. אלו, הספקנים, הסקפטים, והקשים לשכנוע.
אין כל ספק, שכדי לשכנע אותם להוציא כסף ולהצטרף לחבורת הלקוחות המרוצים שלך, הם אלו שצריכים להוציא כסף על הבדיקה.
הלוגיקה שלך הגיונית, ברורה ובהירה.
תמיד יהיו כאלו שמוכנים לבדוק על חשבונם, רק כנראה שלא בין חברי האתר הזה. תמיד, בכל מקום, יהיו גם את אלו שהלוגיקה שלהם (או העדרה) מסבירה להם למה כולם ירוויחו בפירמידה.
ואתה יודע מה? אולי גם יימצא מבין הלקוחות מישהו שיבצע עבורכם את הבדיקה המדעית. הרי לגישתכם, בדיוק כמו שיטת השיווק, ואופן הרווח, זה יקרה.
אני מנסה לחשוב מה הסיבה להעדר הנכונות לבדוק, ואיין לי כל סיבה שניתן להעלות על הדעת, חוץ משמירת האפשרות לתקוף את תוצאות הבדיקה, שכן תוצאותיה ברורות.
מה עוד אתה רוצה, על פני 13 עמודי שרשור?
מה לא מוצה, מה לא נאמר ומה לא ברור?
מי שלא השתכנע עד עכשיו, כולל "עיתונאים קטנים שלי", כנראה לא ישתכנע. מי שלא הבין עד עכשיו שלא יצליח לשכנע כאן (אתה), כנראה כבר לא יבין - אז הנה - הסברתי לך.
שתקתי כמעט לגמרי 13 עמודי שרשור, עד שגם אני נשברתי.
ולא, פלונטר יקר, אתה לא חייב לענות לי, ממילא לא יהיה בכך שום חידוש.
תודה על הידע ש "שכן תוצאותיה ברורות.."ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
זו הסיבה שאני עוד עונה פה.
שיגמרו ה "תוצאות הברורות" בטח אעלם לי חזרה לאינטרנט.
ואתמול תוקנה הכתבה ב THEMARKER שצוטטה פה בהרחבה לפני דף או שניים. המוצר שאותו אדם באמדוקס בדק הוא לא המוצר אותו אנו משווקים (כי המוצר שאנחנו מוכרים יצא לשוק בנובמבר האחרון)
http://www.themarker.com/tmc/article...2=&layer3=cars
אתה תותח איש שיווק רישתי, פרמידתי ,מעליתי ,זוויתי ,תותחי ,כרישי, מה שאתה רק רוצה .
הגלולות האלו הסודיות מונעות גזים??
כי השרשור הזה כבר עושה לי כאב בטן מרוב צחוק!!!!!!!!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי plonter
לא הניק שלך כאן לא מטעה בכלל, הוא פשוט מנסה להכניס כאן אנשים לפלונטר
מצ"ב סרט חדש מעוד תחנת טלויזיה אחרת בארה"ב אודות ניסוי (לדעתי טיפשי) שעשו עם המוצר ויצאו להם נתוניי הצלחה מדהימים. כניראה שזה דומה לניסוי אידיוטי אחר שעשו ABC לפני כ 4 חודשים שהביא את נמרוד לכתוב את הכתבה שלו ופתיחת השירשור הזה.
http://www.youtube.com/watch?v=ktR0BaI19tY
מהיום האתר של FFI גם בעיברית ובעוד הרבה שפות
http://www.motorbike.myffi.biz/hebrew/
Very credible imformation!
I trust every word.
גם אני :)
תודה על התמיכה.
קראתי עכשיו את כל השירשור הזה מההתחלה ועד לסוף,
תודה !
העברתם לי חצי יום עבודה.
רק תיקון אחד לחנן, יש מכסחות דשא גם עם מנועי שתי פעימות.
אולי זה נכון, למרות שעוד לא יצא לי לראות כזאת, וגם אם קיימת אז בוודאי לא מדובר במשהו נפוץ, ובכל מקרה זה לא מה שמעניין. הנוכל דיבר על שיפור במנוע פעימה אחת, וזה העניין העיקרי, שהנוכלים מז... את המוח בלי סוף במשפטים כביכול מדעיים וטכניים, ואז אתה קולט שאין להם עשירית מושג בנושאים טכניים.
כל היום ניתקלים באנשי מכירות או נשות מכירות שאין להם מושג מעבר לברושורה שהם היו חיבים ללמוד בע"פ ...
אני דווקא חשבתי שפעימה אחת זה בגלל שאחרי הסיבוב הראשון של המנוע , הוא מתפוצץ ...
את צריכת הדלק.
אומר שנית - מגדילות את צריכת הדלק.
http://www.carbibles.com/productreviews.html
וציטוט משם :
If we group the results by speed, into 70mph and 75mph groupings, this is what it looks like.
For the pre pill 70mph speed the average is 30.86mpg
For the post pill 70mph speed the average is 28.76mpg
For the pre pill 75mph speed the average is 31.5mpg
For the post pill 75mph speed the average is 28.52mpg
יפה. לא שהבדיקה שהבחורים האלו עשו עונה על הקריטריונים של בדיקה מדעית, אבל אני בהחלט סומך על כך שהם כותבים אמת יותר מפלונטר - מהסיבה הפשוטה שהם לא מנסים למכור לי שום דברציטוט:
נכתב במקור על ידי ser
זה בסדר. אני לא זקוק לפורום כדי למכור (ולא אנחנו התחלנו את השירשור הזה להזכירכם).ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
יש לנו היום עשרות רבות של מפיצים ומעל 700 מפיצים בארץ.
כמו כן יש מספר משתתפים בפורום הזה שבעיצומו של הניסוי שלהם וביום מין הימים הם ישמיעו את קולם (מקווה שלטובה כי אני לא שולט בניסוי)
מערב לזה יש אלפי משתמשים בארץ במוצר וימים יגידו (מקווה שהכובע שלך טעים ותוכל לאכול אותו)
אני כאן, תמיד אהיה כאן ואם צריך אוכל את הכובע בכיף ומצולם בוידאו. השאלה היא אם אתה תאכל את הכובע. אני מנחש שאתה פשוט תעלם.
אצלי זו קסדה :) יהיה קשה אבל אשתדלציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
ובכן , הייתי עד עכשיו מפיץ של הקפסולה הזו . לא עוד !
ניסיתי ובדקתי את כל הבדיקות האפשריות , הבל ורעות רוח . ואני לא מבין איך החברה הזו לא קרסה עד היום ( ffi ) . אז זהו ואתם מוזמנים לצטט אותי בפני כל אחד שנשבע באביו ובאימו .
הקפסולה הזו היא פלצבו , פשוט כלום שעולה 1.66 דולר .
ולמי שרוצה לחסוך בדלק , בבקשה .
א. סעו כחוק
ב. מלאו לחץ אויר נכון בצמיגים
ג. נהגו במתינות , לחיצה מתונה על דוושת הגז תתן שימוש מועט יותר בדוושת הבלם .
הרבה הצלחה לכולם .
רפי
texas gov prosecuted the maker of the fuell pills
they have to pay back $7000000 to clients
http://www.oag.state.tx.us/oagnews/release.php?id=1569
הם יגידו לך כמובן שזה לא המוצר שלהם, זה מוצר אחר... או שלא יגידו כלום כי נראה לי שלפחות לחברה האלו (פלונטר, יריב וכולי) נגמר כבר האויר. השרשור הזה כמובן ישאר פה לקראת הסיבוב הבא עם הפראיירים החדשים שיגיע מתישהו.
ומתוך הפרסום בוואלה - איזה תכונות מדהימות :
תוכונות הכפסולה :
1. חיסכון של כ - 7% עד 14% בצריכת הדלק השוטפת
2. מתאים למנועי בנזין וסולר , למנועים עם שתי פעימות , למכונות כבדות וחקלאיות , גנרטורים ועוד.
3. מנקה ומאריך את חייהם של כל חלקי המנוע הפנימיים (שסתומים , פילטרים , מערכת הפליטה , פלגים , קרבוראטורים)
4. משפר את ההצתה בטמפרטורות קיצוניות בחורף ובקיץ.
5. משפר את ביצועי הרכב במהירויות גבוהות ובעליות קשות.
6. מפחית את הרעש המכאני והרעידות ובכך גורם לנסיעה שקטה וחלקה יותר.
7. מונע הצטברות שיירים ומשקעים במיכל ובמערכת הדלק.
8. מפחית ומחסל כמעט לחלוטין את פליטת העשן והזיהום
9. מחליף את יתרונות הדלק נטול העופרת - ניתן להשתמש ברכב עם ממיר קטליטי ולהסתפק בדלק 95 אוקטן במקום 98 אוקטן.
10. מחייה מחדש רכבים ומנועים ישנים.
מעניינים במיוחד שלושת הסעיפים האחרונים.
(הייתי מציע להשתמש במוצר באמבולנסים כתרופת החיאה - נראה מדהים)
כל השרשור הזה מזכיר לי שבצעירותי בצבא הגיעו אלינו אנשים עם מגנט שאתה
אמור לטבול במיכל דלק...והוקוס פוקוס המולקולות מסתדרות וצריכת הדלק יורדת...
בניסוי התברר שזה קשקוש מוחלט.
מי שימציא מתקן שחוסך בדלק יקבל פרס נובל , פשוט מאוד :mrgreen:
לא תעודת כבוד לצה"ל שטרחתם לעשות ניסוי כזה... :twisted:
;-) :-) :-) :-) ;-)ציטוט:
נכתב במקור על ידי micjeep
עידן
א. למה ? העלות הייתה אפסית.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
ב. מה היה לנו להפסיד
ג. זה היה יותר בשביל להוריד אותם מהגב שלנו...
ועידן תרגיע
אלון, מדהים. מי ניחש ששוכנת בך נפש פיוטית שכזו?ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
נמרוד, מדהים. מי ניחש ששוכנת בך נפש לוחמנית שכזאת? כל הכבוד. בחיי.
ועכשיו לת'כלס: שווק רשתי עובד. ברמה הכלכלית, הוא עובד. חלק מהמוצרים טובים, חלק לא, חלק "שמן נחשים" וחלק עושה את מה שצריך. טכנית, לא יעזור - אולי אנחנו לא אוהבים את זה, אבל הרעיון עצמו הוא רעיון כלכלי מוכח. בארץ, חלק ניכר מההחברות ימכרו לכם שני דברים - או מוצרים או, מה שיותר חשוב, את דרכם לשכנועכם להיות, בהשקעה צנועה, "השלב הבא" בשווק הרשתי.
בקיצור, אם בא לכם להתעסק בשווק רשתי, תחשבו פעמיים או שלוש למה אתם נכנסים, איך אתם נכנסים, ואיזה דברים אחרים אפשר לעשות בכסף הזה....
וכעת למדורנו - דעה אישית לפסח:
צריך להיות סוג מסויים של אדם כדי למכור "שמן נחשים" בשווק רשתי. הפתיל הזה מספק דוגמאות ברמה שעוד לא ראיתי. שנון, מבדר, הזוי, מופרך, מנותק מהמציאות, דוגמא לאמנות המכירה. מככבים בו גורמים מהזן האבסורדי, מחלקת חסרי חוליות, תת מחלקת התולעים.
ישבו רבי נמרוד ורבי יוחנן ורבי אסף, ונתנו בהם סימנים:
1. יש לנו פה ממיטב הרטוריקה הלוגית :הרי אם מה שלא הוא כן ואיך לא, אזי כמובן שבוודאי ואם אולי אז בטוח לא כאילו. ואם כן, למה לא?
2. והנה ההוכחות, כולל תלוש הפנסיה של מנהל המחלקה הגריאטרית מצבא זימבבאווה לשעבר, שהשתחרר לפני חמישה ימים, ומוכיח עלייה של 12.45* פיי בריבוע חלקי VMG בנצילות תלושי המכולת של קופים בודדים... ללא נגיעה במנת הבננות השבועית!
3. פיצול אישיות. צפרדע, ערוב, כינים, דבר, שחין, מכת בכורות - כל מכה זה מכה אחול - שלוקי, רק השם משתנה קצת. וכפי שאמרו להם תלמידיהם: כולנו ידועים, כולנו גדולים, כולנו בקיאים בתורה, ולכולנו יש 1 הודעות ותאריך רישום מאתמול...
4. וחוזר חלילה.
חג שמח...וכשאתם מסדרים את הבית לפסח, אל תשכחו לאכסן את הסוודר בארון.
...עם הרבה נפתלין, כמובן.
חברת FFI בתוכנית הטלוויזיה של גנרל שוורצקוף ב CNN
http://www.youtube.com/watch?v=dyaY8t5jOXo&mode=related&search=
קןדם כל, אין תוכנית שנקרתworld business revue
זה נקרא infomercial
וזה יפורסם בכול ערוץ שישלמו לו.
תביאו משהו חדש, זה מתחיל לשעמם.