שמרלינג =גומי עבה
זה גומי שאפשר לקשור איתו דברים הוא מאוד עמיד וחזק
יש גם כאלה בברוסים של כדורים בצבא
הקרביים מביננו בטוח שיפצור איזה אלונקה למנסע עם שמרלינג.
.
Printable View
שמרלינג =גומי עבה
זה גומי שאפשר לקשור איתו דברים הוא מאוד עמיד וחזק
יש גם כאלה בברוסים של כדורים בצבא
הקרביים מביננו בטוח שיפצור איזה אלונקה למנסע עם שמרלינג.
.
לכל מאותגרי ה"שמרלינג"
עיברו בבקשה לשירשור החלפים של הסמוראידה :):)
ותקבלו את תשובתכם.
רפי
יואו... אני נמצא עכשיו בעמק.
יורדים פה גשמים בכמות לא מבוטלת.
יאלה בוץ!!!!!!!!!!!!
תגידו לא היה איזה דיבור של יומיים עם צימרים וכאלה.....?
היה דיבור, כשהתכנון היה לאיזור הגלבוע.
ביקנעם כרגע אין, אבל העניין עוד לא סופי, צריכים לחזור אליי היומחר...
איזה גשםםםםםםםםםם!!!!!!!
איזה בסה שאין לי שנורקל!!!
אנחנו הולכים לצלול בבוץ ובגדול!!!!!
חוץ מזה חברה לא ראיתי את עצמי ברשימה לסמוריאדה.
תוסיף גם את צחי מדהלה , התימני הנודד :)
אמיר וערן כל הכבוד על ההוספה המהירה לרשימה...
אבל ערן נכון שהרבה זמן לא נפגשנו וזה יואל ולא יואב...
בלי קשר לזה מגיע לכם כל הכבוד על ההשקעה...
טוב, אני חושב שהגיע הזמן להעלות את הוראות ההגעה.
אני אעלה אותם שוב גם ביום חמישי, אבל הנה ההסבר שלי -
נוסעים בכביש 70 עד לצומת יוקנעם (מושבה) ופונים ימינה לתוך המושבה (שמאלה לבאים מכיוון חיפה), שם הרחוב הוא "דרך העמק".
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1234283807
נוסעים ברחוב זה ישר כל הזמן, עוברים 4 כיכרות ובין לבין גם תחנת דלק משמאל, עד שמגיעים לתמרור אין כניסה.
בתמרור פונים ימינה לרחוב קטן בשם "הגורן", נוסעים בו ישר עד שמגיעים לכיכר אבנים, בה פונים שמאלה לתוך שביל מיוער.
בשביל זה ממשיכים כל הזמן ישר , עוברים את בריכת היישוב, את בית הקברות , ספסלים לשבת בדרך , עד שמגיעים לרחבת החניה, שם תראו אותנו.
לאורך כל הדרך, החל מצומת יקנעם ועד למקום המפגש יהיו שלטים ברורים עם חיצים ושם האירוע.
חוצמזה , אני ושאר חבריי המארגנים נהיה זמינים לסיוע טלפוני.
אבקש להדגיש - נסיעה איטית ומתחשבת מרגע הגיעכם למושבה, אנו לא רוצים להפריע למנוחת התושבים, לא להפריע או להזיק למטיילים ולכבד את המבקרים במושבה.
כמו כן, בזמן האירוע ובכלל בחיים - נא לשמור ולכבד את הטבע ואת ניקיון האיזור.
מה שעת המפגש, ומתי יציאה לדרך?
אני רשום מזמן (מס' 22), לא ראיתי את השעה.
עכשיו הכל בסדר.
חברים יקרים
האירוע מתקרב וכולנו מתרגשים רק להזכיר שנה שעברה היינו על 70 רכבים והגיעו 80
אז אנחנו מצפים לפחות ל 90 רכבים ,
חוץ מזה מחר אני וערן נתחיל בסבב טלפונים כדי לוודא שכולם באים וסגורים
אז תתכוננו ......
אוהד
מארגנים יקרים
אתמול בגשם הגדול ובבוץ חרשנו את השטח מ10 בבקר עד 6 בערב והיה נפלא כולל חילוץ במגידו
לעצם הענין
אני שומע מלא מעט אנשים שנוהגים בסוגים שונים של רכבים (לא מבין איך אפשר) שהם מתכוננים להגיע גם למפגש
אולי מומלץ לדאוג להכונת חניה והפרדה בין "המלכות" ליתר העגלות
בני
בני, חשבנו על זה ואנחנו נערכים בהתאם. יש מגרש חניה מוסדר לרכבים רגילים ויש שטח מרעה לסמוראים.
תודה על הדאגה!
אמיר.
נתי ונאור פרל
נהיה שם על הסמוראי החדשה שלי
0543063134
[email protected]
אמיר אצלי ואצל ערן הסמוראי זה נקבה
קוראים לה יעל לא?!
אני חושב שזה הזמן לספר קצת על הספונסרים שלנו ועל ההטבות המגיעות לבאי המפגש.
אז ככה -
יואב JOZI, חבר הפורום , הוא היבואן של מוצרי טרייל גיר , פנה אליי ואמר שאת הקיט יחסי העברה לסמוראי 1:6.54 שהוא מייבא, הוא מוכן למכור בהנחה משמעותית - במקום 3800 + מע"מ , רק 3000+מע"מ, אפשר לתאם הזמנה במהלך המפגש ולקבל אותה בהמשך השבוע. כמו כן, ספייסרים לדרייבשאפטים ותושבות BOMB-PROOF לטרנספר במחיר משתלם. יואב יגיע ויסתובב בין החבר'ה ותוכלו לברר עימו עוד פריטים ופרטים.
הנפלד טכנולוגיות נותנים מספר פרסים לאתגר העבירות מהשרשור השני, כמו כן ביקשו לציין שייתנו הנחות לבאי האתר לרכישת מוצריהם השונים ולא מדובר רק בכננות , גם ARB , גם רצועות חילוץ שונות, מכפילי כוח , מפחיתי לחץ אויר, הייליפט מקורי ועוד טובין. גם מטעם הנפלד יגיע איש מקסים בשם שייקה שיסתובב בין החברים ויציע את מרכולתו ואולי (אם יהיה עניין בקהל) אף יקיים הרצאה טכנית נטולת אינטרסים (בהתחייבות) על טיבם של קפיצים, מייצרנים שונים, לרכב.
סמואל מנכ"ל חברת טריפנט המייצרת מוצרי זיווד ואבזור לרכב ובכלל, גם כן תורם ממרכולתו לטובת אתגר העבירות וכמו כן יגיע עם רכב הדגמה מאובזר מכף רגל ועד בורג ויציע ממיטב המוצרים בהנחה לבאי המפגש.
צפריר מ"ל.כ. עודפי ציוד" המוכר לכולנו ובעיקר לחשבונות הבנק שלנו, תורם גם הוא ממוצריו לטובת אתגר העבירות המהולל, גם כאן - מי שיגיע עם חולצת האירוע לאחד מסניפי העסק, יזכה בהנחה משובחת.
עד כאן לחבר'ה החדשים המבקשים לעזור לקהילת הסמוראים. (קיים עוד בחור אחד מקסים בשם יקיר, שתרם וסייע בייצור מדבקות למפגש, אך ביקש להשאיר את העסק שלו בעילום שם נכון לעכשיו, תודה רבה גם לך יקיר! )
ועכשיו לתומכים הקבועים והמוכרים שלנו -
ד"ר מורי המוכר לכולנו נותן את תמיכתו במימון החולצות המדליקות שעיצבנו עבור בעלי הסמוראים ובנוסף לכך ביקש לציין כי גם הוא (ולמעשה הוא הראשון!) מציע הנחות ומחירים מיוחדים לטמבונים, מיגונים ושאר מוצריו ושירותיו, בין אם בתיאום מראש למפגש ובין אם לאחריו.
אל מורי היקר מצטרף גם בית העסק של "חמילבסקי קפיצים לרכב - חולון", בעלי הבית האחים עופר וארז, תומכים קבועים בסמוראידה ובאהבת בעלי הסמוראים לרכבם סייעו רבות במימון אותן חולצות נשגבות.
כל המגיע עם חולצת סמוראידה לעסק יקבל הנחה משמעותית בכל אשר יבחר לעשות שם - ערגול, התקנה , בולמים וכד'.
אחרונה חביבה אך עיקרית לא פחות - עמותת העבירות, המובילה את הספורט המוטורי בישראל בדגש על אירועי עבירות ואתגר תרמה גם היא את חלקה לקיום האירוע.
כמובן שכל מה שהולך פה לא היה יכול להתקיים אילולא פורום ג'יפולוג על מנהליו המקסימים, שנתנו לנו במה לקבץ את כל אוהבי הסמוראים , לנעוץ שרשורים בראש פורום, לשים באנר בכניסה לאתר, לייעץ מיני עצות שהיינו צריכים בדרך - תודה רבה גם לכם!
במהלך האירוע יוצעו למכירה כובעי חורף וחולצות ג'יפולוג במחירים המוכרים לכולם.
ברצוני להודות לכל התומכים והאוהדים שמוצאים לנכון לסייע לנו לקיים אירוע ברמה גבוהה ולתת קצת יותר לכל המגיעים למפגש. ברצוני להדגיש,למען הסר ספק , כי לא לי ולא לחבריי לאירגון - ערן,אוהד ואיתי אין שום עניין כלכלי או שכמותו באירגון המפגש וכי כל האירוע מאורגן על בסיס אהבה גדולה לשטח, לרכב ולקהילה הגדולה שהצלחנו לקבץ מרחבי הארץ (ואפילו בגולה, מועלם! )
עוד קצת פחות מ40 שעות למפגש - שיהיה אחלה ערב!
אבקש להוסיף לרשימה שני חברים שבאים גם הם עם הסמוראים ולא רשומים באתר
עמיחי פלר מקיבוץ מעברות עם סמוראי 94 ויניב בש מקיבוץ העוגן עם סמוראי 89
תודה ושיהיה ארוע מהנה
אמיר ושאר המארגנים-
המון סחתיין על המאמץ וההשקעה!! לא יודע מאיפה אתם שואבים את המוטיבציה, אבל כל הכבוד!!!
לכל מי שמתכוון להגיע, יש לי רק בקשה קטנה לחדד:האיזור המתוכנן הוא אתר נופש פעיל להמון משפחות,זוגות ושאר הולכי (וגם רוכבי) על שתיים אשר פוקדים את המקום בהמוניהם באופן קבוע כל שישי בצהריים.
מפגש מוטורי שכזה בין כל אותם חובבי רגליים (ולצערי לעיתים פחות חובבי גלגלים) הוא פוטנציאל לחיכוכים מיותרים אשר עשוי לפגוע בסופו של יום בשמנו הטוב.
אני סמוך ובטוח שבקרב האוכלוסיה שצפויה להגיע למפגש אין סיבה לחשוש מדבר, אך בכל זאת אני מוצא לנכון להדגיש את העניין כאן בשרשור. אנא גלו הבנה וסובלנות.
זכרו- שיירה של עשרות גי'פים שעוברת ליד משפחה עם ילדים קטנים תגרום כך או כך לתחושת אי נוחות מסויימת בקרב אותם אנשים.
בואו ננצל את המפגש הזה ע"מ להשאיר טעם טוב בקרב אותם אנשים ולא חו"ח להיפך...
נתראה בקרוב!
יונתן
לכל הצפוניים להזכירכם
שעה 12.00 צומת יגור עם הפנים למזרח.
בני
0525500866
:)
מגיעים. נתראה במקום
חברים יקרים בוקר טוב
לאור הנרשמים האחרונים נפרסם רשימה בשעות הקרובות אני חושב שהגענו
לקו ה80
נרשמים אז יאללה שיהיה לנו בהצלחה ואירוע מהנה.
אוהד
סמוראים. למי שמעוניין, מפגש בתחנת הדלק של סינמה-סיטי גלילות, משחררים קלצ' צפונה בשעה 10:40.