לצערנו בצירוף מקרים מחורבן , בדיוק מה שדיברתי עליו קרה היום:( בתור גיפאי ורוכב שטח שנים ארוכות תמיד הוטרדתי מהענין!!
http://glz.co.il/1087-32944-HE/Galatz.aspx
Printable View
לצערנו בצירוף מקרים מחורבן , בדיוק מה שדיברתי עליו קרה היום:( בתור גיפאי ורוכב שטח שנים ארוכות תמיד הוטרדתי מהענין!!
http://glz.co.il/1087-32944-HE/Galatz.aspx
לכל חובבי הציריות וה C.V למיניהם -
https://www.youtube.com/watch?v=Fej4x2mV0SQ
בהזדמנות הבאה נזמין סט כזה.
התעסקות עם גריז של ציריות ו C.V במשקל הזה יכול לשבור כמעט כל אחד,פירוק,בדיקה ניקוי גירוז ...וחוזר חלילה...גועל נפש של עבודה למי שמכיר,זהו "ה"עקב אכילס של באגי,צריך לשים אילהם לב,ביחוד בהתחלה עד למציאת הנוסחא שיהיה אפשר למשוך איתה שגרה מסויימת,כל הזנחה תגרור אחריה הוצאות כבדות.
גיליתי שמה שטוב לאמריקאים באמת גם טוב לישראלי מתחכם...אין מה לעשות ,גריז טוב הוא גריז יקר,למרות שהזול גם ייעודי ל C.V במפורש.
נראה בהחלט פתרון טוב ופשוט .
עידו
איך בודקים בכלל שהפעמון בסוף דרכו? מלבד נקישות בתנועה?
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
הייתה לי פעם סובארו 1600 DL צהובה שנקשה בסיבובים הדוקים למשך 40,000 ק"מ ולא קרה כלום.
במקרה הנ"ל תהיה נקישה אחת וזהו...הפעמונים האלה מחוזקים מאוד ואמורים לעמוד בעומס בייחוד בחום שנוצר מהחיכוך,לשם כך צריך גריז איכותי מאוד אם רוצים להאריך את חיי העייסק הזה.
אם הפעמון לא יקבל גירוז טוב במהלך העבודה המואמצת, המרחק להרס פני השטח שלו מהחימום יהיה קצר מאוד להשמדה עצמית.
אפשר לזהות פעמון שלא קיבל גירוז טוב ע"י שינוי צבע פני השטח בשל חימום יתר,התחלת חופש בין החלקים הנעים וגם "פיטים" -נגיעות קטנות בפני החומר.
מנסיון ,גם לאחר נסיעה מואמצת קצרה עם הבאגי ,הכל שם לוהט,לא מדדתי ,אבל הרבה מעבר לנקודת רתיחה של מיים...
אז תמדוד.
חלק מהרצה של מכונית אבטיפןס היא מדידות. כך גם עולים על בעיות בתכנון וגם יוצרים בסיס נתונים להשוןאה במירוצים לאחזקה מונעת.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
למען הסדר ,החלק המדובר-נאבה, דיסק ברקס, קליפר, MID BOARD C.V 934 הם לא המצאה או אבטיפוס חדש אלא מוצר מדף של PRO AM ,ככה נוסעים שם הרבה רכבים בסגנון ,ונוסעים טוב לאחר הרבה דיבאגינג. מי אני שאשנה משהו שם ?.
במקרה הנ"ל לא מדדתי חום,אלא כמו שאני עושה עם הרבה רכיבים ברכב ,פתחתי כל פעם לאחר נסיעה לראות "מה המצב" בפנים,שמתי לב שגריזים ייעודיים זולים לא עמידים לטמפרטורות האלה -נמסים ומהגרים מהפעמון למקומות אחרים במכלול.גריזים טובים ממשיכים להיות "מוצקים" פחות או יותר ולא מהגרים,וכנראה שבעקבות כך גם מורידים את טמפ' העבודה.
המדידה היא כדי לראות שעם גריז א הטמפרטורה נמוכה יותר מאשר עם גריז ב
וגם כדי לדעת שבטמפ א לא קרה כלום, אבל אם אחרי מירות מדדת טמפ ב אז צריך להחליף גריז כי הוא מת...
אסף.
אני מצידי לא מתכוון לחכות שהגריז ימות,נוהל שפחות או יותר הצלחתי להבין מחו"ל -הוא החלפה יזומה של הגריז כל ככה וככה קילומטרים,או לאחר מירוץ ארוך.-מכונית מירוץ זה עסק יקר-כאילו דא ?
זה גם מאלץ עצלנים לפתוח לראות ולבדוק שהכל חי גם חיזוק ברגים של הCV...
העייסק הזה עובד קשה מאוד,בשל המהלך הגדול של ה CVים והצירייה עצמה בספליין -אין אטימה מוחלטת של הגומיות מהצד הצר שעל הציריה ,נכנס פנימה אבק ועוד מריעין,זו אחת הסיבות שמרכיבים עוד גומיה מעל הגומייה הפנימית -כדי למזער את החדירה,לפני יותר מחודש רציתי להיות חכם גדול והידקתי את הגומיה עם אזיקון לצירייה בכדי שהגרמושקה תעבוד פנימה והחוצה ולא תחליק על הצירייה-נסיעה של שני קילומטר והגומיה הימנית חיצונית נקרעה לאלף אלפי עזאזל. לימוד עצמי, לאט לאט ובטוח.
אצלנו אנחנו מתכננים להשתמש בנוסף לגומיה גם בבד חזק בדומה להמון רכבים אמריקאים, זה עובר מעולה ושומר עם הגומיה בעיקר מאבנים שעושות ניקוי חול לכל המכלולים
באימון בדרך כלל לא מגיעים למיצוי של כל ההגנות האלה , מפני שלא משנה כמה אתה לוחץ חזק, זה לא לאורך זמן ולא באמת חזק כמו במרוץ, ממליץ : ).
ברור,תסתכל בהודעה 117 בשרשור ותראה את הסט של שתי גומיות ל CV ,אחת פנימית לגריז והשנייה גדולה יותר מעליה להגנה.
ישנם גם סטים כאלה עם חיצונית מעור(לא מבד) ולא מגומי,אך הרוב משתמש בחיצונית גומי.
שלשום גם הוספתי מגנים מבד מיוחד (תפירה מקומית )לבולמים ולקפיצים מאותה סיבה שהעלת,-ממליץ.
אולי במקום סרטונים של גרמני שמדנר על קונדומים לציריות ,
תשים לנו איזה סרטון של המפלצת דוהרת ?!...
או קופצת (-:
ילדים שובבים שכמותכם,אתם יודעים שאין מסלול מאושר לאימונים ,אז איך אפשר בכלל לסוע ולהתאמן? אפשר להתאמן רק במירוץ ,פעם ב... בכדי להיות מוכנים לאימון/מרוץ הבא...פעם ב...
יש לי רק תמונות סטילס מהסטודיו מהקסבה בשכם (אחלה סטודיו, אגב).
אפילו גם אם תרצו אי אפשר להעלות את התמונות של הסטודיו,מצטער.(בעיה באתר)
הם לא כתבו על לסועה , כתבו במפורש " לדהור " או " קופצת " למה סתם להשמיץ :)
טוב אז שחרר סרט של הגרמושקות מסתובבות תוך כדי שהציריה עולה ויורדת :rolleyes:
עידו
אפילו לחרדונים יש שמורה, אולי הגיע הזמן לבקש/לדרוש שמורה עבור חובבי הספורט המוטורי
תיאורטית... כשאתה באוויר עם כל הגלגלים זה לא נחשב שימוש בדרך....
אסף.
"שמורה" -זה לא נשמע טוב דני...:D
מצידי שיבנו מסלול בכלוב של האריות בספארי.
אסף אמר ,אסף יודע.
קובץ מצורף 84032
קובץ מצורף 84033
אדושם ! זה עוד נוסע אחרי זה ?!
כמו שאמרתי קודם ,צולם על רקע כחול בסטודיו בקסבה בשכם,עטאללה הוסיף בפוטושופ תמונת רקע ונאג'ח שפך דלי חול לאוויר בזמן הצילום.
"עטאללה גיב אל פרימוס "
קרעת אותי מצחוק .
עידו
טל, תחזור לסטודיו בשכם ותצטלם שוב עם הרקע הכחול רק שהפעם תדאג שעטאללה יצלם 25 פריימים בשניה ושנאג'ח יכין הרבה דליי חול :)
יוני
מה הבעייה לפברק סרטוני וידאו עם טכנולוגית הCGI המודרנית? אין מצב שהסרטונים שאתה לא מעלה הם אמיתיים.
שום דבר לא אמיתי.
רק עטאללה שרצה לקנות את הדבר הזה במזומן, במקום, בלי בדיקה, היה אמיתי....
עטאללה או ג'מילה?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
אולי תפסיקו לזיין תשכל ותעלו כבר את הסרטונים ??? בין כה וכו כולם כבר ראו אותם בפייס.............
שאלה
דילמה ולא יודע מה להחליט,בהזנחת האופציה של גלגל ספר שמתאים לקדימה אחורה,מה ההשלכות של מעבר בבאגי לצמיג 37 אחורי ו 35 קידמי לדעתכם?
כיום 35 אחורה קדימה,ולא,אני לא רוצה לעלות ל37 גם קדימה מבחינת עומסים על הפרונט ומיכלוליו.
אין בעיה להריץ גלגל 37 במקום ה 35 מאחור,יש מספיק אוויר וחוזק מנוע/מכלולים.
אני שואל יותר על גאומטריה והתנהגות דינמית של גלגל גדול יותר אחורה מקדימה בתצורה של באגי.(כמו שהיינו רצים עם הבאגים של פעם...).
בעבר עשיתי כמה נסיונות כאלה על כמה רכבים ומכיר די מקרוב את מידת הצמיג 37 אינץ , אני אתייחס בעיקר לנהיגה טכנית, דבר ראשון הייתי מעוניין לדעת מה היא מטרת השינוי, כלומר מה אתה רוצה להשיג שגורם לך לבחון את השינוי הזה?.
דבר שני, האם אתה מתכוון לשנות "סטאפ" לאחר השינוי הזה או שבכוונתך להשאיר אותו זהה ואז נוכל להתייחס לשינויים של מאפיינים דינאמים בהשוואה למצב הקיים?.
אם אתה מתייחס לנהיגה טכנית בסגנון של ראלי 4X4 ,אז אין קשר בין הבאגי הזו לסגנון הזה.ואם הייתי נאלץ לסגנון הזה לא הייתי עובר את ה 33 .
המטרה לשינוי היא הסיבה שה 35 מאחורה לא עומדים בעומס ותפרקים מהר.
לא ,אין כוונה לשנות סטאפ לאחר ההחלפה.
אני חושב שאני מבין את המשמעות של צמיג גבוה לעומת צמיג נמוך,לטוב ולרע.
השאלה שלי - מה המשמעות ההתנהגותית להבדלי גדלים בין האחורי לקידמי לרכב בסגנון הזה ?