-
אנדרואיד - האם אפשר להתחרט על עדכון גירסה ולחזור לגרסא קודמת?
עשה טובה,
אישתי מיללת על הנקסוס 5 שלה. היללות התגברו עם השדרוג לגירסה 5.
הסוללה נגמרת בצ׳יק, המצלמה מחורבנת, הטלפון מתקשר על דעת עצמו לכל מיני אנשים, אפליקציות נפתחות ונסגרות מעצמן ועוד כל מיני תלונות יש לה.
עשית עלי רושם עז שתוכל לשכנע אותה שהיא מחזיקה טלפון על ואין טוב ממנו בכל הארץ...
דבר איתה, תהיה בנאדם...
התקמצנתי עליה וקניתי לה נקסוס 4 ואז נאלצתי לקנות אלרי חצי שנה נקסוס 5 כי היא לא היתה מרוצה.
בסוף עלה כמו אחד אייפון ( קמצן משלם פעמיים) והיא עדיין לא מרוצה.
-
תגובה: אנדרואיד - האם אפשר להתחרט על עדכון גירסה ולחזור לגרסא קודמת?
שטויות, בועז.
הטלפון שלה בסדר גמור.
היא פשוט לא רוצה שתרגיש טוב, עם עצמך, שקנית לה משהו טוב...
טכניקה ידועה..
הכל בסדר, תרגיע.
-
צודק.
גם דרור בעצם מרוצה מהמכשיר.
אני לא הבנתי, כנראה שככה אתם מרוצים בעצם מכל הפיצ׳רים שלא עובדים כמו שצריך ושכל כמה חודשים הופכים לכם את הממשק הלא בשל.
-
יש לנו 6 מכשירי נקסוס שונים במשפחה, אין בעיות כאלה. תקול או usererror
-
מיכה קנה נקסוס כי זה מכשיר טוב ביחס למחיר
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
עשה טובה,
אישתי מיללת על הנקסוס 5 שלה. היללות התגברו עם השדרוג לגירסה 5.
הן תמיד מתלוננות על משהו. תתקן את זה, יהיה את הדבר הבא - תחליף לה טלפון היא תעבור להתלונן על הרכב וזה עלול להיות הרבה יותר יקר. עדיף להתמודד כמה שיותר זמן עם תלונה ידועה.
-
בינתיים כמה ימים עם הנקסוס ו הסוללה סבבה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
הן תמיד מתלוננות על משהו. תתקן את זה, יהיה את הדבר הבא - תחליף לה טלפון היא תעבור להתלונן על הרכב וזה עלול להיות הרבה יותר יקר. עדיף להתמודד כמה שיותר זמן עם תלונה ידועה.
שלי בד״כ לא מתלוננת...
מצידי שתתלונן על האוטו, ממילא הוא ליסינג
-
-
שחר... ממצה בדיוק..
היה נחמד מאוד על הבוקר, אחרי הבלגן של לשלוח את הגמדות לביה"ס...
עם הגמד אין אף פעם בלגן.. רק עם הבנות...
בועז.
חשבתי על משהו, אחרי ששלחתי אבל לא רציתי לעלות... עכשיו, כשאתה לא מפסיק...
חשבת על זה, שבדיוק להיפך מהאינסטינקט הראשוני שלי לפרשנות, אישתך (שתחייה) בעצם מפרגנת לך?
היא רואה שאתה כ"כ "בתוך" עניין האפל , שלא רוצה (גם היא) להרוס לך ולשבור את רוחך... היא מקריבה את עצמה ומתלוננת על הנקסוס, שבעצם מזה מוצא-חן בעיניה.
כל הכבוד לה - אני מעריך אותה מאוד...
היא כנראה מאוד אוהבת אותך - זכית!
עכשיו אתה יכול "לגדול", להפסיק עם השטויות ולעבור לנוט אדג' - טיפל'ה קטן יותר מהנוט 4 אבל עם אותם פיצ'רים וגם נראה יוקרתי ועם גאדג'ט שידהים את בעלי האייפונים - לחבר שלי יש והוא מאושר.. במיוחד מתשומת הלב שהוא מושך מהבחורות בניו יורק... אפילו בבתי הקפה של "אפל"...
תפור עליך.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
בינתיים כמה ימים עם הנקסוס ו הסוללה סבבה
קראתי על זה (האמת, בהתחלה בכלכליסט אבל אח"כ ברשת, באנגלית:rolleyes:), על צריכת סוללה מוגברת, כשדווקא הרוב מדווחים על חיסכון ניכר בסוללה.
בכל המקומות אומרים ,שבנוסף לסייקל חדש של איפוס סוללה, יש לעדכן את כל האפליקציות לגירסה החדשה ביותר, שתומכת בסוכריה ולמי שלא יצא עדיין עידכון, לנטר את צריכת הסוללה כשהאפפ מופעל או מנוטרל...
- - - Updated - - -
ודרך אגב.
הנקסוס הוא כבר לא הדיל הטוב ביותר.
הזכרתי קודם - קניתי לחבר LG G3 (חדש לגמרי, דגם "לישראל") ב- $400 כולל הכל - זה , ללא כל ספק, הדיל הטוב ביותר של עלות-תמורה.
-
השתגעת, למה שאפסיק?
אני רושם שורה/שתיים ומקבל בחזרה מגילה שגורמת לי לחייך כל פעם שיש כמה דקות זמן....
זה העיסקה הכי טובה בשוק!
יכול להיות שאתה נשחק?
-
מה נראה לך שאני מברזל?
בטח נשחק... במיוחד אחרי שהבנתי, היום, שאני אוכל לשדרג לנוט 4 רק בעוד ארבעה חודשים... זה יהיה כבר יותר מחצי הדרך להשקה של הנוט 5 ואז נשאלת השאלה.... לשדרג באפריל ולהמשיך את האופציה לשדרג כל פעם באמצע הדרך או לחכות כבר לנוט 5 ולשדרג כל פעם, מיד כשייצא חדש....
מעצבן מאוד...
מוציא אותי מריכוז בכל הנושאים האחרים...
הכי מעצבן זה שלחברה שלנו, פריקית טכנולוגיה (זו שעברה מהאייפון), יש נוט 4 כבר חודש ומשהו... צוחקת עלי... לה יש יותר טוב...
בלתי נסבל.
לא רק שיש לה אפשרות להרצה של שתי אפליקציות במקביל, ממש על המסך, לא כמו אצלך באייפון הצ'יקמוק שלך... היא אפילו יכולה להזיז כל אחת מהאפליקציות לכל מקום במסך ולשנות את הגודל... אצלי זה רק למעלה/למטה...
מרתיח... שוחק.
אולי אתה רוצה לקנות נוט 3 משומש, במצב מצויין (3/4 מהאופציות בכלל לא היו בשימוש.. בכלל), במחיר מפתה?
כך אוכל לתרץ מעבר מיידי לנוט 4..
-
אני בטוח שיש רום שמאפשר את זה גם בנוט 3
-
ברנרד בוא נחכה לראות מה מגיע עם הסוכריה של הנוט 3 (גם אני מחכה).
עד עכשיו לא התעלפתי על השינויים. זה בערך כמו המעבר מה S3 ל S4
בלי שינויים דרמטיים והרוב בממשק.
-
בתור מכשיר ניווט יש לי אייפד וותיק 3g.
הוא בטוח לא הכי מתקדם אבל הוא הדבר הנכון כי אני מושקע בתוכנות ניווט ואם כבר מסך גדול אז שיהיה 10.
נחמד כל הפונקציות שיש לך במכשיר ( כנראה אני לא זקוק למרביתן כמוך) אבל תוכל להרחיב כיצד מדברים בטלפון כזה גדול?
צריך בטח יד של שחקן NBA בשביל לאחוז את זה.
האצבעות לא נרדמות אחרי שיחה קצרה?
יש לך כבר בעיות בתעלה הקרפלית?
-
את האגדות ש"זה גדול מידי", תספר לבחורות...
אני מכיר לפחות אחת, שלא נבהלה מהאגדות האלה והיא יכולה להעיד ש"זה לא גדול מידי"...
ונבהלתי לרגע מ"התעלה הקרפלית" וחשבתי להתקשר לרופא ולכלול את זה בקלונוסקופיה שאני אמור לעבור בעוד 6-7 חודשים (הגיל...).. שאם הוא כבר "בפנים" שיעשה עוד "מעבר" ויבדוק..
אחרי שעשיתי חיפוש.. נרגעתי.. לא אין לי בעיות.. נדמה לי שאין הבדל גדול במשקל בין האייפון שלך לנוט שלי - ושלי מאוזן וידידותי יותר..
עליבאבא- כבר הפסקתי עם החלפות הרומים... זקן מידי.
ורק לראות את המסך, רוצים להחליף ל-4... הוא גם נוח יותר להחזיק ויש בו כמה פיצ'רים נחמדים ביותר, לעומת ה-3.
ולהחליף אותו יעלה לי רק $2.5 לחודש, תוספת, אז למה לא?
דרך אגב.
הגודל.
אתמול הייתי עם הגמד במשרדי הביטוח הלאומי והיה לו משעמם (שלוש שעות עם הזקן) והוא "הדגים" לי מולטי פרוססניג - ביד אחת מילא טפסים וביד השנייה התכתב עםחברים/ות בנקסוס 5 שלו... ביד אחת ומהר יותר ממני, עם שתי ידיים- והוא לא שחקן NBA... בכלל לא.
ני יכול להעלות צילום להשוואת הגודל בים הנקסוס 5 לנוט 3 לאייפון 5S 5 ו-6 והגלקסי 5 ועוד איזה שניים - רק להראות שהטיעון המטופש, לגבי הגודל, באמת מטופש...
אם יש דרישה.. תגידו.
-
אה. ולגמרי שכחתי.. להשוואה.
יש גם LG G3 חדש (מחכה להישלח לארץ) - וואללה... פתאום אני קולט שיש פה המון טלפונים בבית...
-
1 קבצים מצורפים
תעלה. באמת מעניין.
אם אפשר גם איך זה נראה כשיד בינונית אוחזת בו
מצאתי את זה וזה נראה ממש טאבלט
קובץ מצורף 93991
-
כשאחזור הביתה נביים איזו תמונת מחזור, כולל נוט 4 ,נקסוס 7 (דור ראשון) ואיזה אייפד או שניים (של חברים)
נארגן גם מישהו שיחזיק...
באים חברים לארוחת ערב וגם איזו חברה של הגמד מהתיכון... יוצא לקנות איזה גוש לשים 4-5 שעות בתנור..
-
מעניין
http://youtu.be/VCWdgcD85Jo
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
-
זה הכי טוב שיכולת להביא?
ואתה עוד אומר שאני נשחק...
סרטון (מגמתי, שצוחק על הנוט ועל מי שקונה אותו, אבל בהסתייגות, שהרי זה חדש והכתב/מציג לא רוצה לצאת לגמרי דביל... כמו שיצא..) מלפני 3 שנים?
כשעוד היו שאלות בסיגנון האם הנוט בכלל "יעבוד"? - טוב, על התשובה הזו אפילו אפל ענו.. עם ה-6+.
ובכלל...
אם אתה לא יודע, הגודל הפיזי של הנוט, קטן עם השנים...
מה שמביא אותי לפרסומת המצורפת- שימו לב מדקה 40... וגם קצת לפני יש איזכור...
https://www.youtube.com/watch?v=LCe8MWklOL4
-
מה ? זהו ? נשברתם ? די... תמשיכו
הנה עוד כתבה מהיום :
http://www.feeder.co.il/article-seve...one-1000993146
-
באנרד בשלכת שלו....
תראה כמה סיבות למה לא לקנות אפל ולמרות זאת הם מוכרים הכי הרבה מכשירי פרימיום
-
נשאר רק עץ אחד שמתעקש לא להשיר עלים - אתמול ניקיתי (שוב) את רוב החצר אבל העץ הזה... לא יודע מה יש לו... אנטישמי.
וחוץ מזה, בניגוד לאנשים העובדים... לפנסיונרים, הסופ"ש הוא העמוס יותר...
מחר, שני, SHMBO טסה לה ליפן והגמדים נבעטים לבתי הספר ו... יהיה יותר זמן (אם נגמור בזמן את הרמונט של חדר האמבטיה)..
ויש כאלה שמשמיצים שיש לי "את כל הזמן שבעולם".... צרי עין.
אפל..
ממשיכים לקנות (וד"א, יש להם מכשירים שלא לעשירים?) משום שיש הרבה כמו בועז... מפחדים להודות ומפחדים לנסות וקונים מכשירים (חדשים) "בהזדמנות" ומתרצים למה לא לקנות את הדגם החדש (מחכים שיירד המחיר) ו...
בגדול.
חוץ מהשוק הסיני (שהם ממילא רוצים כל דבר שנראה "מערבי" ועושה דווקא לשילטון) ועכשיו, אחרי האייפון 6+ (לפחות עד שיראו שהוא... מיותר) יש התעוררות קלה (וזמנית) בקוריאה, כבר מזמן זה סוד גלוי שאפל ממחזרת לקוחות...
רוב קוני המכשירים החדשים, הם בעלי המכשירים הישנים יותר (יענו לקוחות נאמנים), שהם ממילא... מה שתבתי למעלה..
זו הבעייה של אפל, בטווח הקרוב - אין לקוחות "חדשים", זו הסיבה שהם מנסים להוציא/להמציא דגמים חדשים, שיפנו לפלח שוק נוסף ובזה הם לא מצליחים בכלל - ודוגמאות לא חסרות...
ולא שכחתי שאני חייב גם תצלום מחזור של כמה טלפונים..
- - - Updated - - -
ובועז... במיוחד בשבילך..
היתה אצלנו החברה עם הנוט 4 ועידכנתי אותה..
ביקשה למסור לך, ואני מצטט:
"תגיד לו שתמר אומרת שהנוט 4 ממש לא גדול מידי ו... שהגודל כן קובע!"
-
הי, הי... למה להשמיץ?
יש לי אנדרואיד אחד ( נקסוס 4) ועוד אחד אצל אישתי (5).
אצלי מעבר לעובדה שהחייגן והמייל של האפל הרבה יותר נוחים בעיניי ( 70 אחוז ממה שהמכשיר מבצע) אני מושקע כספית בכמה תוכנות ניווט יקרות.
ללא ספק יש בעובדה הזו משקל משמעותי בקניה חוזרת.
אני אגב לא לקוח נעול.
ביום שאמצא אנדרואיד ראוי ( ואתאושש קצת מהוצאות הבניה) אשקול ברצינות מעבר- מה שאתה לא מוכן לשקול אפילו וזה לא שלאפל אין מה להציע...
-
לא התכוונתי להשמיץ... זה יוצא לי בלי שליטה...
למה לא מוכן לשקול? ברור שאני מוכן.
אני שוקל מה אני מקבל לעומת מה שאני משלם.
מה אני רוצה שיהיה לי ומה אני (לא) מקבל מאפל.
כמה דוגמאות קטנטנות:
- אני רוצה אפשרות להפעיל שתי אפליקציות במקביל. לא משהו מסובך, לשמוע הופעות ביוטיוב (ברכב זה במקום הרדיו הלוויני שהם מנסים לדחוף לכל חור) ול"דבר" עם החברים בוואטס-אפ. או לקרוא איזה חוזה ששלח לי חבר - אין באפל.
- אני רוצה להוציא שיחות - יש באפל.
- אני רוצה לקרוא מיילים - יש באפל.
- אני רוצה להתקין קבצים... את כל הסוגים שיש לי במחשב ולהשתמש בהם - אין באפל.
- אני רוצה לשים במסכי הבית שלי את קיצורי הדרך לדברים שאני משתמש בהם יותר=מחליט - אין באפל.
- אני רוצה (יותר) זיכרון ממשי, שיעבוד גם כשאין לי חיבור לרשת/לענן - אין באפל.
- אני רוצה להתקין את המקלדת שנוחה לי - עכשיו אפל הכניסה עוד אפפ אחד של מקלדות... תודה באמת..
ואני רוצה לשלם פחות... מאשר באפל..
וכמו שלך יש נקסוס (לא הבחירה הטובה היותר, לטעמי - גם עם המשתלמת ביותר, לזמן נתון) כזה ואחר, לי יש 2 סוגי אייפונים בבית ועד לפני כמה חודשים היה גם שלישי (6, 5 ו-4). מכיר. חביב. בסיסי. לא יותר.. ממש לא פרימיום (חוץ מהמראה).
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
לא התכוונתי להשמיץ... זה יוצא לי בלי שליטה...
- אני רוצה לשים במסכי הבית שלי את קיצורי הדרך לדברים שאני משתמש בהם יותר=מחליט - אין באפל.
לא ממש ירדתי לסוף דעתך בסעיפים הבאים.
למה אתב קורא מסכי הבית?
מעולם לא נתקלתי ההעיה לשים אפליקציה כלשהיא במקום כלשהו. אולי לא היה לי הצורך אבל זה ממש לא הגביל אותי.
מה לגבי הזיכרון - תן דוגמא מה אתה עושה אופליין שאבין מה אני מפסיד בדיוק.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר אלוני
נו, מה?
אני לבד פה?
אף אחד אחר לא מוכן לעזור לי לגאול את בועז מיסוריו/מהחושך?
באייפון, כל האפליקציות "שפוכות" במסך.. אתה יכול אולי לקבוע את סדר (גם כן סדר) ההופעה שלהם אבל באנדרואיד אתה יכול לעשות הרבה יותר..
המסכים מחולקים ל"מסכי בית" ומסכי אפליקציות (ועל ווידג'טים אני בכלל לא רוצה לדבר... יותר מידי בשבילך..).
במסכי הבית - זאת אומרת המסכים שמופיעים כברירת מחדל ואתה "עובר" בניהם בהחלקה ימינה-שמאלה (ויש גם אפשרויות של למעלה-למטה, אם אני לא טועה) אתה שם (ושים לב בועז. עכשיו יגיע מושג שאתה בטח לא רגיל לשמוע..) מה שאתה רוצה..
איזה אפפ/קיצור של אפפ שאתה רוצה, אתה שם שם. אתה יכול שיהיו שני מסכים כאלה ואתה יכול גם 5 ושבעה (לא זוכר מה הגבול בסמסונג).
זאת אומרת שיש לך "בנק של אפליקציות (עשרות ומאות) שמותקנות לך בטלפון והאייקונים שלהם יושבים במסכי אפליקציות (קרא לזה סיפרייה) ומשם אתה "מושך" אותם למסך/כי הבית, שאתה יוצר (ממש) לבד ובלי שיקבעו לך.
תחשוב על זה כמו כמה מסכי DESKTOP במחשב (לא יודע מה הולך במק..), שאתה שם שם קיצורי דרך של הדברים שאתה משתמש בהם באופן תדיר..
ולגבי "אוף ליין", אתה בטח צוחק, נכון?
טוף, אני אתייחס ברצינות גם לזה.
אם למשל אני במדבר ואין לי קליטה או שאין לי חבילת אינטרנט גדולה ואני רוצה לצלם את כל העבירויות של כל החברים בטיול. אני בטח אצטרך קצת יותר מה-16GB שיש באייפון (שהרי לשלם עוד מאות דולרים על 64GB ו 128GB, זה יותר מידי.. מספיק 16, שמתוכם פנויים אולי 8)... מה לעשות?
אז ברוב האנדרואידים יש מין המצאה כזו חדשנית, שאפל החליטו שלא תתפוס (כמו שאסף ואני אומרים על הפייסבוק..) - הרחבת זיכרון (עד 128GB, תלוי בדגם הטלפון) נוספים, בכל פעם, על ידי כרטיסי מיקרו SD.
ויש, לא עלינו, עוד פטנט חתרני שכזה (רק שאפל לא תשמע עליו) שנקרא מחבר מיקרו USB שהוא כזה..OTG ומאפשר לחבר לטלפון כל דיסק-או-קי בכל גודל שהוא...
ודרך אגב, גם אפשר לשמור שם סרטים ומסמכים ומצגות ותמונות פנורמה ענקיות... בלי עננים ובלי אינטרנט ובלי... טובות.
אתה יודע.. להשתמש בטלפון החכם כמו ב... טלפון חכם ולא רק כפלטפורמה להוצאת/הכנסת שיחות ואיזה מייל מקרי..
- - - Updated - - -
אה..
שכחתי.
אם אני לא טועה, נדמה לי שאפל שידרגו ב-IOS7 כך שניתן לרכז אפליקציות לסיפריות משותפות... לא אותו הדבר...
את האופציה הזו יש גם באנדרואיד אבל זה לא ..זה.
-
ורצית גם להגיד שניתן להפעיל פרופילים שונים שמשנים את כל המראה לפי התאמה אישית. ניתן לתזמן פרופיל לעבודה ופרופיל לאחרי העבודה עם גישה לאפליקציות שונות במסך...
-
שחר.
למה לסבך.
דיברתי על דברים אלמנטריים, שכל אחד יוכל "להתחבר" אליהם... וגם פה היה צריך להסביר..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
...
כמה דוגמאות קטנטנות:
- אני רוצה אפשרות להפעיל שתי אפליקציות במקביל. לא משהו מסובך, לשמוע הופעות ביוטיוב (ברכב זה במקום הרדיו הלוויני שהם מנסים לדחוף לכל חור) ול"דבר" עם החברים בוואטס-אפ. או לקרוא איזה חוזה ששלח לי חבר - אין באפל.
- אני רוצה להוציא שיחות - יש באפל.
- אני רוצה לקרוא מיילים - יש באפל.
- אני רוצה להתקין קבצים... את כל הסוגים שיש לי במחשב ולהשתמש בהם - אין באפל.
- אני רוצה להתקין את המקלדת שנוחה לי - עכשיו אפל הכניסה עוד אפפ אחד של מקלדות... תודה באמת..
ואני רוצה לשלם פחות... מאשר באפל..
...
חוץ מזה.
כשאתה מתחיל להסביר את מגוון האפשרויות שמאפשר האנדרואיד, ישר יהיו כאלה שיקפצו ויטענו שזה מסובך מידי ולמה צריך להתעסק בזה ועדיף אפל - כשהם מתעלמים מהעובדה שבכלל לא חייבים. שרק נאמר שיש אופציה.. אם רוצים...
אבל זה מאפשר להם, בעיניהם, להראות כמה אנדרואיד זה "מסובך" ול"מקצוענים/פריקי מחשב" ושאפל זה אינטואיטיבי ויעיל...
דרך אגב.
אני בטוח לחלוטין (ויש פה מומחים שיוכלו לאשר/להפריך) שגם במערכת ההפעלה של אפל יש אפשרות לעשות את כל הדברים האלה אבל הם:
א) מוסתרים/נעולים.
ב) משמשים לצורך P.R. של "שידרוג" ו"הצגת חדשנות", לדגם הבא של הטלפון/מערכת ההפעלה.
ג) מחכים (כמו שלי יש סבלנות שתבינו, כל המליארד,שפייסבוק לא יתפוס) שיבינו שאנדרואיד "זה-לא-זה" וכשהוא יפול/יעלם, אפל תוציא ימבה אופציות...